Orion22 έγραψε: 30 Μαρ 2021, 13:50
σωστή παρατήρηση, είπα αν είδες το που ξεκινά κανονικά,
όπως είπα και στον νικ, η επιλογή από μέρους μου του συγκεκριμένου σημείου εμπεριέχει και cb προφανέστατα
Οκ, κοντεύω να φτάσω στο 30, και δεν έχει πει τίποτα το εξωφρενικό μέχρι τώρα. Νομίζω δεν υπάρχει νήμα αν δεν βάλεις το μουλωχτό time stamp για το trigger value. Κλασική, αν όχι τετριμμένη αφήγηση είναι αυτή που κάνει. Δηλαδή έλεος, τον Τρικούπη και τον Ασδραχά κάνει quote

Είναι ας πούμε αναθεωρητισμός το ότι λέει ότι οι οπλαρχηγοί της Ρούμελης ήταν εν πολλοίς αγράμματοι και δεν είχαν και πολύ καλή αντίληψη των σύγχρονων εννοιών όπως η ελευθερία και το έθνος; Χαίρω πολύ. Μπορείς εσύ να βρεις στις πηγές έστω μια υποψία ότι ο Καραισκάκης ξέρω 'γω είχε εθνική συνείδηση; Αν μπορείς να κάνεις κριτική κάπου, είναι στο ότι γενικεύει υπερβολικά, γιατί η αφομοίωση των νεωτερικών ιδεών προεπαναστατικά δεν ήταν σε μηδενικό επίπεδο, ούτε καν στους οπλαρχηγούς, και είναι και δυναμικό φάσμα, που δεν μπορείς να το μετρήσει απόλυτα. Ο Κωλοκοτρόνης, ο αγράμματος ο κλέφτης που έστειλε τους γιους του να μάθουν Γαλλικά και να σπουδάσουν, προφανώς είχε αφιμειώσει σοτ μυαλό του νεωτερικές ιδέες, πιθανότα περισσότερο απο τον κάθε Καραϊσκάκη, αλλά σαφώς λιγότερο απο κάποιος φαναριώτηδες, ή ακόμα και απο τον Ζαίμη.
Το πιο εξεζητημένο που λέει μέχρι το σημείο που διάβασα είναι ότι η επέμβαση των μεγάλων δυνάμεων που έλυσε το ελληνικό ζήτημα είναι επέμβαση "ανθρωπιστικού τύπου"

Κατα τα άλλα, απλά παραθέτει τα βασικά. Μη σου πω ότι μπορεί να κάτσει να το ακούσει ο run για να μάθει λίγη ιστορία της επανάστασης