ΕΠΟC
ατσαλωθείτε (όσοι χρειάζεται) ενυδατωθείτε (οι υπόλοιποι), απολάυστε (Όλοι) την μνημειακή, τολμώ να πω, διάλεξη του σκαλύβα* (ξεκινάει από το 9 περίπου)
Θα το δω με πρώτη ευκαιρία. Αλλά μήπως τα περί εμφυλίου είναι κάποιος τεχνικός όρος που ας πούμε δέχεσαι ότι το λένε έτσι αυτοί και πας παρακάτω; Ή χτίζει επιχειρηματολογία πάνω σε αυτό;
Όχι, στο χρονικό σημείο του βίντεο που έχω λινκάρει ξεκινά και επιχειρηματολογέί πάνω σε αυτό* έχοντας αλλάξει εντελώς το πλαίσιο, μεταφέρει και εξηγεί με τα σημερινά δεδομένα και "εργαλεία"ST48410 έγραψε: 30 Μαρ 2021, 13:21Θα το δω με πρώτη ευκαιρία. Αλλά μήπως τα περί εμφυλίου είναι κάποιος τεχνικός όρος που ας πούμε δέχεσαι ότι το λένε έτσι αυτοί και πας παρακάτω; Ή χτίζει επιχειρηματολογία πάνω σε αυτό;
Δηλαδή δεν μπορεί να μην ξέρει ότι υπήρχε το φυλετικό και το θρησκευτικό στοιχείο της μιας και της άλλης πλευράς και προσπαθώ να καταλάβω μήπως κάτι άλλο εννοεί.
Αν ξεκινήσεις απο κει που έβαλες το time stamp, όντως ακούγεται εξοργιστικό, αλλά πιο πριν έχει ένα context που κάπως το σουλουπώνει. Ας [ούμε δε λέει ότι δεν ήταν επανάσταση όπως γράφεις στον τίτλο, το ακριβώς αντίθετο λέει πιο πριν. Και πάλι ψεκασμενιά μου φαίνεται αυτό που κάνει, αλλά στην ουσία έχω την εντύπωση ότι δε λέει ακριβώς κάτι αναθεωρητικό, απλά λέει κάτι προφανές και αυτονόητο χρησιμοποιώντας υπερβολικά τεχνικό λεξιλόγιο, ενδεχομένως επίτηδες, για να προκαλέσει. Για το επόμενο, θα επανέλθωOrion22 έγραψε: 30 Μαρ 2021, 12:57
ΕΠΟC
ατσαλωθείτε (όσοι χρειάζεται) ενυδατωθείτε (οι υπόλοιποι), απολάυστε (Όλοι) την μνημειακή, τολμώ να πω, διάλεξη του σκαλύβα* (ξεκινάει από το 9 περίπου)
Spoiler
καλά θα πάει αυτό![]()
σωστή παρατήρηση, είπα αν είδες το που ξεκινά κανονικά,Σενέκας έγραψε: 30 Μαρ 2021, 13:44Αν ξεκινήσεις απο κει που έβαλες το time stamp, όντως ακούγεται εξοργιστικό, αλλά πιο πριν έχει ένα context που κάπως το σουλουπώνει. Ας [ούμε δε λέει ότι δεν ήταν επανάσταση όπως γράφεις στον τίτλο, το ακριβώς αντίθετο λέει πιο πριν. Και πάλι ψεκασμενιά μου φαίνεται αυτό που κάνει, αλλά στην ουσία έχω την εντύπωση ότι δε λέει ακριβώς κάτι αναθεωρητικό, απλά λέει κάτι προφανές και αυτονόητο χρησιμοποιώντας υπερβολικά τεχνικό λεξιλόγιο, ενδεχομένως επίτηδες, για να προκαλέσει. Για το επόμενο, θα επανέλθωSpoiler
Orion22 έγραψε: 30 Μαρ 2021, 12:57
ΕΠΟC
Spoiler
καλά θα πάει αυτό![]()
Δε μεταναστεύεις κι εσύ?NewModelArmy έγραψε: 30 Μαρ 2021, 13:30 Κοτσαμπασηδες,κλεφτες και αρματωλοι τραβηξαν με το ζορι τον κοσμακη να πολεμησει για να παρουν την εξουσια αυτοι.Ο απλος πληθυσμος καμια ορεξη δεν ειχε και λιγα χρονια μετα αρχισε να μεταναστευει απο το ανεξαρτητο Ελληνικο κρατος προς την Οθωμανικη αυτοκρατορια.Τοσο σκλαβωμενος ενιωθε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αυτο ακριβως συμβαινει και σε καθε επαναστασηNewModelArmy έγραψε: 30 Μαρ 2021, 13:30 Κοτσαμπασηδες,κλεφτες και αρματωλοι τραβηξαν με το ζορι τον κοσμακη να πολεμησει για να παρουν την εξουσια αυτοι.Ο απλος πληθυσμος καμια ορεξη δεν ειχε και λιγα χρονια μετα αρχισε να μεταναστευει απο το ανεξαρτητο Ελληνικο κρατος προς την Οθωμανικη αυτοκρατορια.Τοσο σκλαβωμενος ενιωθε.
Μολις επικοινωνησα μαζι του