Προφανως εσυ και οχι εγω δεν εχεις ουτε νοητικο επιπεδο ουτε ξερεις καλα καλα αναγνωση γιατι εγω δε βλεπω κανενα μισος στο ποστ μου παρα μονο στα δικα σας μισος εναντια στον αντιρατσισμο !!Πασιφάη έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:36Σπάρτακος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:19Εσείς που θεωρειτε τον αντιρατσιστικο αγωνα μισος για τον ελληνα προφανως ειστε καραρατσισταροι που θελετε ανωτερο ον τον ελληνα και κατωτερους ολους τους υπολοιπους και γι αυτο δε σας αρεσει ο αντιρατσιστικος αγωνας!!Πασιφάη έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:05 Έχω την αίσθηση πως το άκρατο μίσος που κυριαρχεί στις ταξικές συλλογικότητες για τον Έλληνα και τις ανάγκες του, με επιβεβαιώνει στην ερώτησή μου, έστω κι αν δεν απαντήθηκε από τον ένοπλο της επανάστας.
Το ''ποιοί είμαστε εμείς και ποιοί εσείς'', διαφαίνεται ξεκάθαρα απ'την οργή που εκφράζεται και την ταμπέλα που ''αιωρείται'', χαρακτηρίζοντας όσους δεν συμφωνούμε, με μηδενιστικές πρακτικές, ως φασίστες.
Τα καλλίτερα να ευχηθώ στην ιδεολογική ''σταδιοδρομία'' σας, που ''χτίζει'' χίμμαιρες και τις πασσάρει ως το βέλτιστον.
Ας το δούμε σαν κοινωνική ''συνεισφορά'' στην ανθρωπότητα.
ειμαι ελληνικης καταγωγης και δεν με ενδιαφερει καθολου ουτε για να ειμαι περηφανος ουτε για να μισω τον εαυτο μου γιατι αυτα δεν εχουν καμια σημασια!!!
το σεκ παλευει για ολους τους ανθρωπους ανεξαρτητως φυλης χρωματος φυλου θρησκευματος σεξουαλικου προσανατολισμου
στη βαση της διεθνιστικης ταξικης αλληλεγγυης
ηταν διπλα στους υγειονομικους, διπλα στους χειροτεχνες, διπλα στους καλλιτεχνες, διπλα στις απεργουσες καθαριστριες, διπλα στους εργατες γης και τους μεταλλεργατες, διπλα στους εκπαιδευτικους.
εναντια στα μνημονια, τον ρατσισμο τον εθνικισμο και τον φασισμο-εναντια στις πολιτικες νδ συριζα.
Προφανώς το νοητικό σου επίπεδο με την πάροδο των χρόνων, έχει γίνει αχταρμάς εννοιών, ένεκα κατήχησης. Ουδείς μίλησε περί ανωτερότητας, μα για συμπαράσταση στον Ελληνα συμπολίτη σας. Γιατί εκνευρίζεσαι; Ποιόν ακριβώς κατηγορείς για ρατσιστική αντιμετώπιση ενώ εσύ ο ίδιος έχεις ήδη κατεβάσει ένα απίστευτο λογύδριο μίσους, για το τι θεωρείς πως μας αρέσει και τι όχι; Πώς μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος;
Είναι εμφανές πως η ιδεολογία που σου πασσάρεται τεχνηέντως, σε βάζει στο τριπάκι να μισείς οτιδήποτε εκφράζεται με τη λέξη Έθνος κι εμάς τα ''γαμήδια'' παράγωγά του.
Θα έκαιγες άνετα την σημαία,θα έβγαινες άνετα στις συγκεντρώσεις υπέρ του Κουφοντίνα, θα έκανες άνετα πλιάτσικο σε μαγαζιά, θα έκανες, θα έρανες..Και πάλι χάριν μιας ιδεολογίας που σε πότισε και σε γαλούχησε.
Με λυπεί τα μάλα που επαληθεύομαι.
Υγ. Είμαι άνθρωπος που έχει ταξιδέψει άπειρα στη ζωή του.Κι όταν λέω άπειρα, το εννοώ.Ουχί με τα λεφτά, μέσω εκμετάλλευσης της πατρικής περιουσίας, αλλά με τον ιδρώτα μου. Έτσι γουστάρω να φιλοσοφώ εγώ.
Με ενδιαφέρει η συναναστροφή με ανθρώπους,που έχουν κάτι να μου πουν,όχι να μιλούν μέσω υποβολέων.
Λυπάμαι που δεν μπορείς να φτάσεις τις εμπειρίες μου,δουλικό. Προφανώς η θέσις σου, είναι στο παγγάρι της ψάθας.
οπως ειπα εμας δε μας απασχολει καθολου η εθνικοτητα ή η καταγωγη κανενος ουτε η δικη μας ούτε κανενος αλλου!!!
και στηριζουμε ολους τους εξαθλιωμενους απο τον καπιταλισμο της ταξης μας, ειτε εχουν ελληνικη καταγωγη ειτε οχι!
απαριθημσα τα σωματεια για τη στηριξη χειροτεχνων, εργατων γης, μεταλλεργατων, καλλιτεχνων, απεργουσων καθαριστριων, εκπαιδευτικων, εργαζομενων στον επισιτισμο και την υγεια, που στηριζει το σεκ και εκφραζονται απο το σεκ!! και εκει υπαρχουν κυριως ατομα ελληνικης καταγωγης.!!
εμας μας ενδιαφερει η ταξικη αλληλεγγυη!!