!!! DEVELOPMENT MODE !!!

STOP στους θανάτους των προσφύγων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Σπάρτακος

Re: STOP στους θανάτους των προσφύγων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπάρτακος »

Πασιφάη έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:36
Σπάρτακος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:19
Πασιφάη έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:05 Έχω την αίσθηση πως το άκρατο μίσος που κυριαρχεί στις ταξικές συλλογικότητες για τον Έλληνα και τις ανάγκες του, με επιβεβαιώνει στην ερώτησή μου, έστω κι αν δεν απαντήθηκε από τον ένοπλο της επανάστας.
Το ''ποιοί είμαστε εμείς και ποιοί εσείς'', διαφαίνεται ξεκάθαρα απ'την οργή που εκφράζεται και την ταμπέλα που ''αιωρείται'', χαρακτηρίζοντας όσους δεν συμφωνούμε, με μηδενιστικές πρακτικές, ως φασίστες.
Τα καλλίτερα να ευχηθώ στην ιδεολογική ''σταδιοδρομία'' σας, που ''χτίζει'' χίμμαιρες και τις πασσάρει ως το βέλτιστον.
Ας το δούμε σαν κοινωνική ''συνεισφορά'' στην ανθρωπότητα.
Εσείς που θεωρειτε τον αντιρατσιστικο αγωνα μισος για τον ελληνα προφανως ειστε καραρατσισταροι που θελετε ανωτερο ον τον ελληνα και κατωτερους ολους τους υπολοιπους και γι αυτο δε σας αρεσει ο αντιρατσιστικος αγωνας!!
ειμαι ελληνικης καταγωγης και δεν με ενδιαφερει καθολου ουτε για να ειμαι περηφανος ουτε για να μισω τον εαυτο μου γιατι αυτα δεν εχουν καμια σημασια!!!

το σεκ παλευει για ολους τους ανθρωπους ανεξαρτητως φυλης χρωματος φυλου θρησκευματος σεξουαλικου προσανατολισμου
στη βαση της διεθνιστικης ταξικης αλληλεγγυης
ηταν διπλα στους υγειονομικους, διπλα στους χειροτεχνες, διπλα στους καλλιτεχνες, διπλα στις απεργουσες καθαριστριες, διπλα στους εργατες γης και τους μεταλλεργατες, διπλα στους εκπαιδευτικους.
εναντια στα μνημονια, τον ρατσισμο τον εθνικισμο και τον φασισμο-εναντια στις πολιτικες νδ συριζα.

Προφανώς το νοητικό σου επίπεδο με την πάροδο των χρόνων, έχει γίνει αχταρμάς εννοιών, ένεκα κατήχησης. Ουδείς μίλησε περί ανωτερότητας, μα για συμπαράσταση στον Ελληνα συμπολίτη σας. Γιατί εκνευρίζεσαι; Ποιόν ακριβώς κατηγορείς για ρατσιστική αντιμετώπιση ενώ εσύ ο ίδιος έχεις ήδη κατεβάσει ένα απίστευτο λογύδριο μίσους, για το τι θεωρείς πως μας αρέσει και τι όχι; Πώς μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος;
Είναι εμφανές πως η ιδεολογία που σου πασσάρεται τεχνηέντως, σε βάζει στο τριπάκι να μισείς οτιδήποτε εκφράζεται με τη λέξη Έθνος κι εμάς τα ''γαμήδια'' παράγωγά του.
Θα έκαιγες άνετα την σημαία,θα έβγαινες άνετα στις συγκεντρώσεις υπέρ του Κουφοντίνα, θα έκανες άνετα πλιάτσικο σε μαγαζιά, θα έκανες, θα έρανες..Και πάλι χάριν μιας ιδεολογίας που σε πότισε και σε γαλούχησε.
Με λυπεί τα μάλα που επαληθεύομαι.

Υγ. Είμαι άνθρωπος που έχει ταξιδέψει άπειρα στη ζωή του.Κι όταν λέω άπειρα, το εννοώ.Ουχί με τα λεφτά, μέσω εκμετάλλευσης της πατρικής περιουσίας, αλλά με τον ιδρώτα μου. Έτσι γουστάρω να φιλοσοφώ εγώ.
Με ενδιαφέρει η συναναστροφή με ανθρώπους,που έχουν κάτι να μου πουν,όχι να μιλούν μέσω υποβολέων.
Λυπάμαι που δεν μπορείς να φτάσεις τις εμπειρίες μου,δουλικό. Προφανώς η θέσις σου, είναι στο παγγάρι της ψάθας.
Προφανως εσυ και οχι εγω δεν εχεις ουτε νοητικο επιπεδο ουτε ξερεις καλα καλα αναγνωση γιατι εγω δε βλεπω κανενα μισος στο ποστ μου παρα μονο στα δικα σας μισος εναντια στον αντιρατσισμο !!

οπως ειπα εμας δε μας απασχολει καθολου η εθνικοτητα ή η καταγωγη κανενος ουτε η δικη μας ούτε κανενος αλλου!!!
και στηριζουμε ολους τους εξαθλιωμενους απο τον καπιταλισμο της ταξης μας, ειτε εχουν ελληνικη καταγωγη ειτε οχι!
απαριθημσα τα σωματεια για τη στηριξη χειροτεχνων, εργατων γης, μεταλλεργατων, καλλιτεχνων, απεργουσων καθαριστριων, εκπαιδευτικων, εργαζομενων στον επισιτισμο και την υγεια, που στηριζει το σεκ και εκφραζονται απο το σεκ!! και εκει υπαρχουν κυριως ατομα ελληνικης καταγωγης.!!
εμας μας ενδιαφερει η ταξικη αλληλεγγυη!!
Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας - Σπάρτακος
Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:03
Σπάρτακος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:57
Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:53

Στηρίζεις το κόμμα των αιμοσταγών Κλίντον και έπειτα υβρίζεις εμάς; Ή μήπως οι αμερικανικές βόμβες δεν σκοτώνουν περισσότερο από τους πνιγμούς φασιστικό σκουπίδι. Λίγη τσίπα δεν σου έχει απομείνει;

Εύχομαι το απόγευμα να σας πνίξουν στο χημικό και το νερό. Να πέσει το μισό τουλάχιστον βρωμόξυλο από ότι έπεσε στους νοικοκυραίους τον προηγούμενο καιρό.

Και όσοι λαθρομετανάστες συλληφθούν χωρίς χαρτιά αλλοίμονο τους. Απέλαση χωρίς να μαζέψουν ούτε τις καβάτζες τους με τα λεφτά της πρέζας που πωλούν, της μαστροπείας και της εκμετάλλευσης ομοεθνών τους...
ΠΑΛΙ λες ψέματα αφού πουθενά δεν είπα ότι στηριζουμε τους κλιντον-... οι φασιστες εχετε κανει το ψεμα τεχνη..
αν εισαι και οπαδος του τραμπ και της ΚουΚλουξΚλαν του,ξεκαθαριζουν ολα!
Εσύ είσαι ο ψεύτης. Έγραψες ξεκάθαρα ότι στηρίζεις τους δημοκρατικούς. Οι φασίστες σαν το συνάφι σου έχετε εξελίξει την ψευτιά και το έγκλημα.
Αν είσαι οπαδός των δημοκρατικών ευθύνεσαι για τα εκατομμύρια των νεκρών από βομβαρδισμούς και των προσφύγων. Εσύ φταις για τον Αιλάν. Εσύ φταις για όλους αυτούς τους νεκρούς που αναφέρεις στην πρώτη σελίδα. Θέλει πολύ θράσος και αλητεία για να κουνάει το δάχτυλο στους άλλους ο εγκληματίας για τα εγκλήματα του...
:goodpost:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Το ότι επίσης ξευτιλίζει και γελοιοποιεί εγχρώμους συμπολίτες μας και προβλήματα τα οποία πιθανότατα έχουν με ηλίθια συνθήματα, θα ασχοληθεί κανείς;
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Σπάρτακος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:30
Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:19
Σπάρτακος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:14

το κινημα BLACK LIVES MATTER, τα τροτσκιστικα κινηματα και το κινημα απελευθερωσης των προσφυγοπουλων!!
αυτα φυσικα δεν ειναι οπαδοι του μπαιντεν ή του κλιντον αλλα οπως ειπαμε εσυ απλα αραδιαζεις ψεματα!!
τα περισσότερα μέλη του κινήματος BLACK LIVES MATTER φυσικά και είναι μέλη των δημοκρατικών. Έχουν άλλωστε ονόματα. Δεν είναι ανώνυμοι. Επίσης, τροτσκιστές στις ΗΠΑ; Εδώ και είναι 10 νοματαίοι. Πόσα ακόμη ψέμματα φασίστα; Πόσα ψέμματα για να κρυφτείς;
Αυτος που λεει ψεματα -χοντρα ψεματα- που καταρριπτονται απλα διαβαζοντας το ποστ που εχει γραφεί λιγο πιο πανω εισαι εσυ!
και ο λογος που λες τοσο χοντροκομενα ψεματα ειναι επειδη εισαι απελπισμενος και σε ενοχλει ο τροτσκισμος και οι αγωνες του σεκ...
Με ενοχλούν οι φονιάδες, οι δουλέμποροι και οι ψεύτες σαν και εσένα. Δεν μπορείς να κρυφτείς πια πίσω από τα ψέμματα σου οπαδέ των βομβαρδισμών. Όποιος διαβάσει πιο πάνω θα δει τι ψευταράς είσαι.

Και επειδή δεν χαλάω άλλο χρόνο για φασίστες σαν και εσένα. Ευχομαι ειρήνη στον κόσμο, όλοι να ζουν ειρηνικά στις πατρίδες τους και εγκληματίες σαν και το συνάφι σου να καταλήξουν εκεί που τους αξίζει.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Σπάρτακος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:41
Πασιφάη έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:36
Σπάρτακος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:19

Εσείς που θεωρειτε τον αντιρατσιστικο αγωνα μισος για τον ελληνα προφανως ειστε καραρατσισταροι που θελετε ανωτερο ον τον ελληνα και κατωτερους ολους τους υπολοιπους και γι αυτο δε σας αρεσει ο αντιρατσιστικος αγωνας!!
ειμαι ελληνικης καταγωγης και δεν με ενδιαφερει καθολου ουτε για να ειμαι περηφανος ουτε για να μισω τον εαυτο μου γιατι αυτα δεν εχουν καμια σημασια!!!

το σεκ παλευει για ολους τους ανθρωπους ανεξαρτητως φυλης χρωματος φυλου θρησκευματος σεξουαλικου προσανατολισμου
στη βαση της διεθνιστικης ταξικης αλληλεγγυης
ηταν διπλα στους υγειονομικους, διπλα στους χειροτεχνες, διπλα στους καλλιτεχνες, διπλα στις απεργουσες καθαριστριες, διπλα στους εργατες γης και τους μεταλλεργατες, διπλα στους εκπαιδευτικους.
εναντια στα μνημονια, τον ρατσισμο τον εθνικισμο και τον φασισμο-εναντια στις πολιτικες νδ συριζα.

Προφανώς το νοητικό σου επίπεδο με την πάροδο των χρόνων, έχει γίνει αχταρμάς εννοιών, ένεκα κατήχησης. Ουδείς μίλησε περί ανωτερότητας, μα για συμπαράσταση στον Ελληνα συμπολίτη σας. Γιατί εκνευρίζεσαι; Ποιόν ακριβώς κατηγορείς για ρατσιστική αντιμετώπιση ενώ εσύ ο ίδιος έχεις ήδη κατεβάσει ένα απίστευτο λογύδριο μίσους, για το τι θεωρείς πως μας αρέσει και τι όχι; Πώς μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος;
Είναι εμφανές πως η ιδεολογία που σου πασσάρεται τεχνηέντως, σε βάζει στο τριπάκι να μισείς οτιδήποτε εκφράζεται με τη λέξη Έθνος κι εμάς τα ''γαμήδια'' παράγωγά του.
Θα έκαιγες άνετα την σημαία,θα έβγαινες άνετα στις συγκεντρώσεις υπέρ του Κουφοντίνα, θα έκανες άνετα πλιάτσικο σε μαγαζιά, θα έκανες, θα έρανες..Και πάλι χάριν μιας ιδεολογίας που σε πότισε και σε γαλούχησε.
Με λυπεί τα μάλα που επαληθεύομαι.

Υγ. Είμαι άνθρωπος που έχει ταξιδέψει άπειρα στη ζωή του.Κι όταν λέω άπειρα, το εννοώ.Ουχί με τα λεφτά, μέσω εκμετάλλευσης της πατρικής περιουσίας, αλλά με τον ιδρώτα μου. Έτσι γουστάρω να φιλοσοφώ εγώ.
Με ενδιαφέρει η συναναστροφή με ανθρώπους,που έχουν κάτι να μου πουν,όχι να μιλούν μέσω υποβολέων.
Λυπάμαι που δεν μπορείς να φτάσεις τις εμπειρίες μου,δουλικό. Προφανώς η θέσις σου, είναι στο παγγάρι της ψάθας.
Προφανως εσυ και οχι εγω δεν εχεις ουτε νοητικο επιπεδο ουτε ξερεις καλα καλα αναγνωση γιατι εγω δε βλεπω κανενα μισος στο ποστ μου παρα μονο στα δικα σας μισος εναντια στον αντιρατσισμο !!

οπως ειπα εμας δε μας απασχολει καθολου η εθνικοτητα ή η καταγωγη κανενος ουτε η δικη μας ούτε κανενος αλλου!!!
και στηριζουμε ολους τους εξαθλιωμενους απο τον καπιταλισμο της ταξης μας, ειτε εχουν ελληνικη καταγωγη ειτε οχι!
απαριθημσα τα σωματεια για τη στηριξη χειροτεχνων, εργατων γης, μεταλλεργατων, καλλιτεχνων, απεργουσων καθαριστριων, εκπαιδευτικων, εργαζομενων στον επισιτισμο και την υγεια, που στηριζει το σεκ και εκφραζονται απο το σεκ!! και εκει υπαρχουν κυριως ατομα ελληνικης καταγωγης.!!
εμας μας ενδιαφερει η ταξικη αλληλεγγυη!!
Τα σωματεία που υποστηρίζεις, μια χαρά δουλειά κάνουν με το να πολεμούν με αντάρτικο πόλεων την εύρυθμη λειτουργία του κράτους. Αν και κάποιοι έχουν αθωωθεί για τις ποταπές πράξεις τους,πετώντας μολότωφ στην Μαρφίν, δεν μπορώ παρά να συγχαρώ εσάς, ως συνεχιστές της κληρονομιάς τους. Θα μείνω εδώ και θα πετάξω τα τσιτάτα επανάστας στον κάλαθο της λήθης.
Διότι αν θες ευημερία φιλτατε, δεν γαμάς τον κοσμάκη που ειναι ήδη στον πάτο. Που δεν φταίει και αγωνίζεται για τον επιούσιο. Δεν προσπερνάς έτσι ασύδοτα, ζωές.

Υγ. Δεν ανήκω σε ΚΟΒΕΣ η έρμη φιλολόγα της σειράς.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Σπάρτακος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:17 το σεκ παλευει απο την δεκαετια του '90 εναντια στον εθνικισμο και τον ρατσισμο.
τι είναι εθνικισμός σε ένα εθνικό κράτος;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Σπαρτακε για την ιστορία μάθε πως λατρεύω τους σκουροχρωμους στα χωράφια μου. Είναι παμφθηνοι και μάλιστα τους ταΐζω και χοιρινό.
Φίλοι μου αριστεροί φέρτε μου κι άλλους σκλάβους.
Σαν και σας μισώ τον καπιταλισμό αλλά από την ανάποδη διότι λατρεύω Φεουδαρχια. Ερεθιζομαι όταν οι παμφθηνοι εργάτες μου με αποκαλούν Μπάρον (baron). Βαρωνο δηλαδή.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

sympathy έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:48
nyxtovios έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:46
Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:43

Οι άνθρωποι αυτοί εννοείται ότι δεν ήθελαν να γυρίσουν πίσω, έψαχναν μία ασφαλή και ανεκτή ζωή.
Σε εσάς τους δήθεν πολιτισμένους δυτικούς σας αξίζει να πεθάνετε μέσα στη νεοναζιστική σας σκατίλα στις ίδιες συνθήκες που βάλατε τους ανθρώπους αυτούς.
Δεν θεωρούμαστε ούτε είμαστε Δυτικοί πρώτον. Να πας να διαμαρτυρηθείς έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας. Και δεύτερον μη μας ζαλίζεις τον γκιώνη, δε σου καίγεται καρφάκι για τους πρόσφυγες. Αν δεν ήταν το μηδέν εξήντα δεν πα να πέθαιναν εκατόμβες καθημερινά.
Ποιο μηδέν εξήντα ρε σαχλαμάρα αφού δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μια μαλακία δική σας είναι που την παπαγαλίζετε.
Ρε κοροιδο,οι αλλοι συντροφοι πληρωνονται,χαμπαρι δεν πηρες;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Ναύτης έγραψε: 29 Μαρ 2021, 12:38
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Μαρ 2021, 12:32
Ναύτης έγραψε: 29 Μαρ 2021, 12:20
Δεν μπορείς. Οι περισσότεροι παράτυποι μετανάστες (οι οποίοι αποτελούν το 99,99% των μεταναστευτικών ροών) ανήκουν στην κατηγορία που ονομάζεται ανεφίκτου απελάσεως. Αυτό συμβαίνει επειδή μόλις εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια σκίζουν τα έγγραφα που πιστοποιούν την ταυτότητά τους και στη συνέχεια δίνουν ψευδή/παραπλανητικά στοιχεία ταυτότητας. Ως αποτέλεσμα, δεν ταυτοποιούνται από τις αρχές των κρατών προέλευσης και βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα.
Η μόνη λύση για τους παράτυπους αυτούς μετανάστες, είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι κλειστού τύπου κέντρα φύλαξης/φιλοξενίας (με την συνδρομή της ΕΕ), μέχρι οι άνθρωποι αυτοί να δώσουν τα αληθινά στοιχεία της ταυτότητάς τους και να καταστεί έτσι δυνατή η απέλασή τους.
Πάντως, το να κυκλοφορούν ελεύθεροι στη χώρα μας, έτσι αταυτοποίητοι, δεκάδες χιλιάδες παράτυποι μετανάστες (με τα γνωστά "ροζ χαρτάκια") είναι μια εντελώς απαράδεκτη και πολύ επικίνδυνη κατάσταση.
Και πολύ πιο επικίνδυνη κατάσταση είναι να έχεις διοικητές και ανθρωποφυλακες να αφήνουν ανθρώπους να πεθαίνουν από σκωληκοειδίτιδα, λέω εγώ τώρα. Ο άνθρωπος άλλωστε είχε ονοματεπώνυμο και η χώρα προέλευσης ήταν γνωστή, άρα τελείωσε κι αυτό το παραμύθι. Αν δεν έχει πολλά χρονια στην Ελλάδα στείλε τον πίσω, η Άστον ελεύθερο. Όταν τον έχεις κρατούμενο, είσαι υπεύθυνος για αυτόν, και αφού τον άφησες να πεθάνει αβοήθητος, αν δεν τιμωρήσει άμεσα τους υπεύθυνους, το κράτος σου είναι δολοφονικό.
Ελεύθερο δεν μπορείς να τον αφήσεις, απ' την στιγμή που έχει εισέλθει στη χώρα παράνομα. Θα τον περιορίσεις, και μάλιστα σε κλειστά -αυστηρού τύπου- κέντρα φύλαξης/φιλοξενίας μακριά από αστικό ιστό, μέχρι να καταστεί δυνατή η απέλασή του ή η επαναπροώθησή του.
Κατά τα λοιπά, όντως, απ' την στιγμή που είναι περιορισμένος σε φυλασσόμενο χώρο έχεις την ευθύνη της στέγασης, της σίτισης και της υγειονομικής του περίθαλψης. Εν τούτοις, η Ελλάδα είναι μια χώρα με περιορισμένες δομές και δυνατότητες αντιμέτωπη με την πλημμυρίδα των μεταναστευτικών ροών που δέχεται και λογικό είναι να υπάρξουν αστοχίες και τραγικά περιστατικά. Γι' αυτό χρειάζεται ενωσιακό σχέδιο και υλοποίηση ενός συνολικού προγράμματος για την αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης. Δεν είναι "δολοφονικό" το ελληνικό κράτος, αντίθετα πράττει το καλύτερο που μπορεί δεδομένων των συνθηκών και των δυνατοτήτων του.
Ε ναι ρε φίλε. Αντί να του δώσεις ένα χαρτί να κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού δεν έχει κάνει κανένα έγκλημα, Άστον σε ένα κελί να πεθάνει με φριχτους πόνους σε ένα κελί για μια γαμημενη σκωληκοειδίτιδα. Ωραία λογική, αν είσαι εντελώς μισανθρωπος.Αν θες να λέγεσαι κατά το ελάχιστο ανθρωπινο ον, καταδικάζεις και ζητάς ποινές. Αλλιώς είσαι τόσο ανήθικος, που δεν μπορείς να κάνεις κριτική σε κανένα, δολοφόνος, βιαστή, παιδεραστή. Απλά λειτουργούν με τη δικιά σου λογική "επιβίωση του δυνατού".
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

13 σελίδες για συγκέντρωση 13 ατόμων. Τσάμπα το σκούξιμο του φίλου μας εδώ μέσα. Πούλμαν δεν γεμίζατε...
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Ιδιώνυμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδιώνυμο »

ΠΑΣΟΚΟΙ !!!!!!!!!!!!!
😁
https://redforce1917.wordpress.com/2017 ... B5-%CE%BA/

Ιστορικά στοιχεία: Τι σχέση έχει το ΣΕΚ με τον αριστερισμό; Καμία απολύτως. Και απ’ αυτή την άποψη έπρεπε να πεταχτεί κακήν κακώς εκτός «Εγχειριδίου». Όμως εμείς (εγώ) στο Φιλολαϊκόblog δεν τα παρατάμε στα δύσκολα (απλά καθυστερούμε έναν-δύο-πέντε μήνες να τα δημοσιεύσουμε). Παρ’ όλα αυτά οι σεκίτες έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στο πάνθεον του ελληνικού ντεμέκ (μα πολύ ντεμέκ, όμως) αριστερισμού και θα τιμηθούν δεόντως. Όταν ετοίμαζα το 1ο μέρος του «Εγχειριδίου» και είχα την φαεινή ιδέα να περιγράψω μέρος των φερόμενων ως «αριστεριστών», ως «δεξι-ιστές», το ΣΕΚ είχα κυρίως στο μυαλό μου ως ναυαρχίδα του δεξι-ισμού. Αν υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει ένας σχηματισμός ο οποίος θα όφειλε να αποκαλείται Πασοκικός και τα μέλη του οι θρυλικοί ΠΑΣΟΚΟΙ, αυτός είναι το ΣΕΚ. Το ΣΕΚ είναι το «Ανώτατο Στάδιο του Πασοκισμού» που θα ΄λεγε σήμερα ο Λένιν.

Ας περάσουμε όμως στην ιστορία του ΣΕΚ. Το ΣΕΚ λοιπόν δεν ελέγετο ανέκαθεν ΣΕΚ. Όταν ιδρύθηκε λεγόταν ΟΣΕ (Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση) (χμ, αρκετά αισιόδοξο όνομα για πασόκους…) Για την ιστορία του πράγματος οφείλουμε να πούμε ότι ΣΕΚ (Σιδηρόδρομοι Ελληνικού Κράτους) λεγόταν παλιά ο ΟΣΕ (Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος). Με λίγα λόγια, όταν ο ΣΕΚ γίνεται ΟΣΕ, τότε η ΟΣΕ γίνεται ΣΕΚ (για να μην μπερδευόμαστε). Η ΟΣΕ ιδρύθηκε λοιπόν κάπου στα τέλη της χούντας-αρχές μεταπολίτευσης και τότε είχε από ιδεολογικής απόψεως μια πιο χύμα ψιλοαυτόνομη-ψιλομαοική-ψιλονεοαριστερή-ψιλοσυσπειρωσιακή ψιλοκάτι τελοσπάντων κατεύθυνση. Με την πτώση της χούντας καταλαμβάνει μία (ελάσσονα) θέση στον φοιτητικό αριστερισμό ενώ δεν συμμετέχει σε βουλευτικές εκλογές. Το ’81 περνάει την γνωστή κρίση του αριστερισμού (ΠΑΣΟΚ γαρ) ενώ το ’83 με την επανασυγκρότηση των Συσπειρώσεων ως ΑΣΦ-Σ μπαίνει στο σχήμα τούτο με πρωταγωνιστικό ρόλο (μαζί με την Α/συνέχεια). Το ’87-’88 οι ΑΣΦ-Σ το διαλύουν το μαγαζί καιη ΟΣΕ φτιάχνει την/τις ΕΣΟΦ-Σ (νομίζω «Επαναστατικές Σοσιαλιστικές Ομάδες Φοιτητών-Σπουδαστών» αλλά δεν παίρνω και όρκο) και πορεύονται έτσι έκτοτε. Πορεύονται όμως και κάπως αλλιώς. Ο χαρακτηρισμός «πασόκοι» δεν αποτελεί ευφημισμό, ούτε είναι «τρόπος του λέγειν», όπως για άλλους αριστεριστές. Βασίζεται σε ατράνταχτα στοιχεία. Έχουμε και λέμε. Το 1993 το ΣΕΚ/ΟΣΕ καλεί για «Ψήφο στο ΠΑΣΟΚ χωρίς αυταπάτες». Καλά είναι για αρχή. Το 1994 στις δημοτικές κραυγάζει για Πάγκαλο ως δήμαρχο Αθήνας (πέτυχε διάνα), πάλι χωρίς αυταπάτες, ενώ το 1996 ωρύεται για το καταπτυστότερο ΠΑΣΟΚ που έβγαλε ο τόπος, αυτό του Σημίτη, χωρίς (σωστά μαντέψατε και αυτή την φορά) …αυταπάτες. Μα με τόση ψήφο που έριξα στο ΠΑΣΟΚ ρε «σύντροφοι» και να μην είχα αυταπάτες, τις απέκτησα! Απ’ το 2000 κι έπειτα το στρίβει το νόμισμα «Ψήφος στα κόμματα της Αριστεράς» τους έβγαλε η γυάλινη σφαίρα. Όπου «αριστερά», βάλτε ότι λαχταράει η ψυχή σας. Να φανταστείτε ότι κάποιοι σεκίτες (ένας-δυο, δε θα ‘ταν παραπάνω) μπορεί να έριξαν και το τρισκατάρατο ΚΚΕ. Ναι, ναι εκείνο το «σταλινικό», το «απολιθωμένο»…

Ήδη από το ’98 τα πράγματα σοβαρεύουν και ωριμάζουν (αυγάτισε φαίνεται και ο τραπεζικός λογαριασμός) και η καθοδήγηση της ΟΣΕ κρίνει ότι «ανέβηκε η παρέμβαση της οργάνωσης και πλέον είναι έτοιμη να μετεξελιχθεί σε κόμμα». Συγχαρητήρια παιδιά, μας υποχρεώσατε! Έτσι, η ΟΣΕ μετονομάζεται στο γνωστό διαβόητο, πασκιτοειδές σημερινό «Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα», ευρέως γνωστό στον υπόκοσμο και ως ΣΕΚ. Όπου «πασκιτοειδές» βάλτε δεξί (ναι «δεξί», υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;;) χέρι της ΠΑΣΚΕ στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Το 2001 μετονομάζει την φοιτητική του παράταξη σε «Γένοβα 2001» (αργότερα «Πρωτοβουλία Γένοβα στις Σχολές»). Το 2003 με αφορμή τον πόλεμο στο Ιράκ το ΣΕΚ ανυψώνει τον «ΑντιΜπουσισμό» σε νέα επίπεδα και διαδίδει και στην Ελλάδα την γραφικότητα με τις ταμπελίτσες του Τζωρτζ Ντάμπλογιου Μπους, συρρικνώνοντας το πολιτικό περιεχόμενο του αντιπολεμικού κινήματος μέχρι αηδίας, σε σημείο μέχρι και ο εκ των χυδαιότερων πασόκων πολιτικάντηδων που έβγαλε ποτέ η χώρα, ο Λαλιώτης, να καλεί στην αντιπολεμική πορεία της ψευδομετωπικής οργάνωσης του ΣΕΚ «Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο». Το 2004 όμως γίνεται κάτι το εκπληκτικό. Μετά από 11 χρόνια πασοκικής διακυβέρνησης (με την ευγενική χορηγία και του ΣΕΚ) η χώρα αποκτά πλέον «δεξιά» κυβέρνηση-μπουμπούκι, αυτή του «χοντρού», δηλαδή του Καραμανλή. Και τότε ρίχνεται στις μάζες το μεγαλύτερο σύνθημα που ζυμώθηκε ποτέ παγκοσμίως, διαγαλαξιακά, και ηλιακοσυστημικά, μεγαλύτερο και από το «Προλετάριοι Όλων των Χωρών Ενωθείτε» και το «Όλη η Εξουσία στα Σοβιέτ», το μεγαλειωδώς σουρεαλιστικό αλλά συνάμα σουρεαλιστικά μεγαλειώδες «Κάτω η Χούντα του Καραμανλή». Το σύνθημα «Κάτω η Χούντα του Καραμανλή» αποτελεί μια κολοσσιαία θεωρητική σύλληψη. Εδράζεται στο ότι στην Ελλάδα υπάρχει μια «χούντα» και ότι αρχηγός της είναι ο Καραμανλής. Το να υπάρχει αστική δημοκρατία και πρωθυπουργός να είναι ο αρχηγός του νεοφιλελεύθερου-συντηρητικού κόμματος δεν φαίνεται να τους απασχόλησε. Αφού λοιπόν έπρηξαν ότι συκώτι υπήρχε στην αγορά για την «χούντα» του Καραμανλή, το ΣΕΚ κατεβαίνει το 2004, ως «Αντικαπιταλιστική Συμμαχία». Νωρίτερα, το 2003 κάνει «αριστερή στροφή» (?$%&#@?!!!). Αποφασίζει να σταματήσει τον «προπαγανδιστικό-καμπανιακό» του αγώνα και την «αυτόκεντρη ανάπτυξη» και να προσανατολιστεί προς τα «πλατιά αντικαπιταλιστικά μέτωπα». Την στροφή αυτή δεν την αποδέχεται μία πτέρυγα του και φεύγει φτιάχνοντας την ΔΕΑ και μπαίνοντας στον Σύριζα. Κατηγορεί δε η ΔΕΑ το ΣΕΚ ότι η «αριστερή στροφή» του ΣΕΚ είναι στην πραγματικότητα «δεξιά» και ότι η «δεξιά στροφή» της ΔΕΑ είναι πέρα για πέρα «αριστερή» διότι ναι μεν μπήκε στο δεξιό σχήμα «Σύριζα» αλλά διατήρησε την οργανωτική αυτοτέλειά της ενώ το ΣΕΚ ζελεδοποιήθηκε με τον «αντικαπιταλισμό». Το ΣΕΚ λοιπόν το 2007 μαζεύει τα ασυμμάζευτα και συγκροτεί την «Ενωτική Αντικαπιταλιστική Αριστερά», την ΕΝΑΝΤΙΑ. Λίγο μετά μπήκε με το στανιό στα ΕΑΑΚ. «Βρε, δεν σας θέλουμε, είστε υπερβολικά πασόκοι για τα γούστα μας» έλεγαν οι ναρίτες. «Όχι θα μπούμε, μια χαρά, ελαφρώς μόνο πασόκοι, σαν κι εσάς, είμαστε κι εμείς» έλεγαν αυτοί. Το ΝΑΡ δεν τους ήθελε με το αιτιολογικό (σωστά μαντέψατε: ότι …είναι Πασόκοι (κατά τα άλλα, όταν λέμε τον χώρο αυτό «πασόκοι», τότε είμαστε «κνίτες»). Το ένα έφερε το άλλο και έτσι το 2009 συνίδρυσε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αφού πρώτα εξόργισε τους υπεραριστεριστές του ΜΕΡΑ (ΕΕΚ, ΟΚΔΕ σκέτη) που την κοπάνησαν για να διατηρήσουν ντεμέκ την αντισεκίτικη «αξιοπρέπειά» τους και πράσινα άλογα.

ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ :D

Τώρα έχουν βρει νέα ''μπίζνα''. Τους πρόσφυγες και τον αντιρατσισμό.

ΟΥΣΤ ΡΕ !
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Yochanan έγραψε: 29 Μαρ 2021, 09:44
the comet the course the tail έγραψε: 29 Μαρ 2021, 08:29
Yochanan έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:44

Όλη η Αριστερά© σε μια πρόταση.

Μισθάνθρωποι
https://www.art-therapy.center/%CF%84%C ... BD-%CE%B1/
kalofagoto to 0,60 μισθάνθρωπή αριστεραντζα
γραφικός
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Πασιφάη έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:36 Είναι εμφανές πως η ιδεολογία που σου πασσάρεται τεχνηέντως, σε βάζει στο τριπάκι να μισείς οτιδήποτε εκφράζεται με τη λέξη Έθνος κι εμάς τα ''γαμήδια'' παράγωγά του.
δεν γίνεται να υπάρχει εθνική ομοψυχία, όσο υπάρχουν ταξικές αντιθέσεις και άνθρωποι στο περιθώριο.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

sympathy έγραψε: 29 Μαρ 2021, 12:41
Juno έγραψε: 29 Μαρ 2021, 00:51
Σπάρτακος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 00:45

ενταξει συνεχισε να ξεβρακωνεσαι μονος σου......

Επίσης είμαι γυναίκα, .....

:str8jack:
Έβγαλε νόημα τώρα;
Θα μάθεις επιτέλους να διαβάζεις έστω και σε αυτήν την ηλικία;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”