Εγώ λέω ότι ο θεσμός του προέδρου της δημοπρασίας της χούντας είναι εντελώς παρωχημένος και απολύτως άχρηστος σε σχέση απόδοσης - τιμής ασχέτως προσώπου - φύλου και ιδεολογικών καταβολώνΜπαντάς έγραψε: 29 Μαρ 2021, 17:56Antares έγραψε: 29 Μαρ 2021, 17:53 Δεν είναι μίσος εναντίον ομοφύλων, διαίσθηση είναι ότι κάποιοι δεν ανήκουν εδώ πέρα και δεν αναφέρομαι στον Καβάκο και καλύτερα θα ήταν να είναι στο Πακιστάν μαζί με αυτούς που μας κουβαλάνε. Κάνουν εγκλήματα πολέμου, όπως ο εποικισμός, δεν γίνεται να είμαστε τρα λα λα και τρι λα λο.
Τι έχεις να πεις για τον γκόμενο της Προέδρου; Να τον έχει ή να μην τον έχει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Και το βιολί βιολάκι ⚡
Re: Και το βιολί βιολάκι ⚡
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:26Εγώ λέω ότι ο θεσμός του προέδρου της δημοπρασίας της χούντας είναι εντελώς παρωχημένος και απολύτως άχρηστος σε σχέση απόδοσης - τιμής ασχέτως προσώπου - φύλου και ιδεολογικών καταβολώνΜπαντάς έγραψε: 29 Μαρ 2021, 17:56Antares έγραψε: 29 Μαρ 2021, 17:53 Δεν είναι μίσος εναντίον ομοφύλων, διαίσθηση είναι ότι κάποιοι δεν ανήκουν εδώ πέρα και δεν αναφέρομαι στον Καβάκο και καλύτερα θα ήταν να είναι στο Πακιστάν μαζί με αυτούς που μας κουβαλάνε. Κάνουν εγκλήματα πολέμου, όπως ο εποικισμός, δεν γίνεται να είμαστε τρα λα λα και τρι λα λο.
Τι έχεις να πεις για τον γκόμενο της Προέδρου; Να τον έχει ή να μην τον έχει;
Μια και τον έχουμε όμως, γιατί δεν τον αξιοποιούμε κατάλληλα ως τέτοιο δυναμικό σύμβολο που είναι; γιατί να είμαστε υποκριτές και να θέλουμε να τον χώσουμε σε στεγανά; Τι μας νοιάζει τι κάνουν οι κρυοκώληδες γκούτεν τάγκενες, που αναφέρθηκε παραπάνω
μακρυά απο κουκυά
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Σε πλαστικές καρέκλες κάθονται;

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Δεν μας νοιάζει. Απλά είχαμε και εμείς πρωτόκολλο για τέτοια θέματα, δεν είμαστε χύμα.Τι μας νοιάζει τι κάνουν οι κρυοκώληδες γκούτεν τάγκενες, που αναφέρθηκε παραπάνω
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν Ο ΘΕΣΜΟΣΜπαντάς έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:35sys3x έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:26Εγώ λέω ότι ο θεσμός του προέδρου της δημοπρασίας της χούντας είναι εντελώς παρωχημένος και απολύτως άχρηστος σε σχέση απόδοσης - τιμής ασχέτως προσώπου - φύλου και ιδεολογικών καταβολώνΜπαντάς έγραψε: 29 Μαρ 2021, 17:56
Τι έχεις να πεις για τον γκόμενο της Προέδρου; Να τον έχει ή να μην τον έχει;![]()
Μια και τον έχουμε όμως, γιατί δεν τον αξιοποιούμε κατάλληλα ως τέτοιο δυναμικό σύμβολο που είναι; γιατί να είμαστε υποκριτές και να θέλουμε να τον χώσουμε σε στεγανά; Τι μας νοιάζει τι κάνουν οι κρυοκώληδες γκούτεν τάγκενες, που αναφέρθηκε παραπάνω
Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο νοιάζομαι για όλα τα υπόλοιπα, ειδικά από την στιγμή που "η αποζημίωση" του θεσμού είναι μεγαλύτερη και από τον μισθό του potus, συνυπολόγισε τώρα τα παρελκόμενα έξοδα, τις συντάξεις τους και το μουνί της μάνας τους και πες μου, με νοιάζει;
.
.
We care a lot
και-το-μουνί-της-μάνας-τους.

και-το-μουνί-της-μάνας-τους.
.
.
Antares έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:42Δεν μας νοιάζει. Απλά είχαμε και εμείς πρωτόκολλο για τέτοια θέματα, δεν είμαστε χύμα.Τι μας νοιάζει τι κάνουν οι κρυοκώληδες γκούτεν τάγκενες, που αναφέρθηκε παραπάνω
Εσύ με τον sys3x φαίνεται να έχετε μία δομική διαφωνία. Αν κάνεις ένα βήμα μπροστά να τον πιάσεις κάπου θα συναντηθούμε κι εμείς οι δύο, δεν μπορεί
μακρυά απο κουκυά
Δεν έχω διάθεση για πολιτικές συζητήσεις. Συνήθως διαβάζω. Δεν εκτιμώ καθόλου το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας. Θα έλεγα ότι μου είναι αδιάφοροι όλοι, αλλά δεν μ΄αφήνει το δέσιμο που έχω με τον τόπο και την ιστορία του.Μπαντάς έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:47 Εσύ με τον sys3x φαίνεται να έχετε μία δομική διαφωνία. Αν κάνεις ένα βήμα μπροστά να τον πιάσεις κάπου θα συναντηθούμε κι εμείς οι δύο, δεν μπορεί
Πάνω που σκεφτόμουν αυτήν την απάντηση με πρόλαβε το αστέρι, είναι λάθος στρατηγική αυτή μάνμου, εμένα ρε θα βάλεις σα δόλωμα; εμένα; γω είμαι τόσο όμορφος που με το που θα με δουν θα τα παρατήσουν, είμαι ένα άπιαστο όνειρο, είμαι ο πιο παρεξηγημένος Εφιάλτης σας.Μπαντάς έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:47Antares έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:42Δεν μας νοιάζει. Απλά είχαμε και εμείς πρωτόκολλο για τέτοια θέματα, δεν είμαστε χύμα.Τι μας νοιάζει τι κάνουν οι κρυοκώληδες γκούτεν τάγκενες, που αναφέρθηκε παραπάνω
Εσύ με τον sys3x φαίνεται να έχετε μία δομική διαφωνία. Αν κάνεις ένα βήμα μπροστά να τον πιάσεις κάπου θα συναντηθούμε κι εμείς οι δύο, δεν μπορεί
.
.
sys3x μυστήριος τύπος.
Πραγματικά.
Πραγματικά.
Αυτοί είναι μούτρα αστέρι μου, εγώ μιά ζωή χαμένος βγαίνω εν γνώσει μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 29 Μαρ 2021, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
Μας ενδιαφέρει αν ο άντρας της Προέδρου είναι αστεφάνωτος; Πακιστάν είμαστε; Στον ψώλο μας.
Ordem e Progresso.