!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Και το βιολί βιολάκι ⚡

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Και το βιολί βιολάκι ⚡

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Μπαντάς έγραψε: 29 Μαρ 2021, 17:56
Antares έγραψε: 29 Μαρ 2021, 17:53 Δεν είναι μίσος εναντίον ομοφύλων, διαίσθηση είναι ότι κάποιοι δεν ανήκουν εδώ πέρα και δεν αναφέρομαι στον Καβάκο και καλύτερα θα ήταν να είναι στο Πακιστάν μαζί με αυτούς που μας κουβαλάνε. Κάνουν εγκλήματα πολέμου, όπως ο εποικισμός, δεν γίνεται να είμαστε τρα λα λα και τρι λα λο.

Τι έχεις να πεις για τον γκόμενο της Προέδρου; Να τον έχει ή να μην τον έχει;
Εγώ λέω ότι ο θεσμός του προέδρου της δημοπρασίας της χούντας είναι εντελώς παρωχημένος και απολύτως άχρηστος σε σχέση απόδοσης - τιμής ασχέτως προσώπου - φύλου και ιδεολογικών καταβολών
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Στύγιος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:20
Γκουερινο έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:16 Ως τι παρευρέθηκε αυτος ο τυπος στην παρέλαση;
Ως επίτιμος γκόμενος της Προέδρου.
Πάλι καλά να λέμε που δεν παρουσίασε όπλα κι η Προεδρική Φρουρά.
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

sys3x έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:26
Antares έγραψε: 29 Μαρ 2021, 17:53 Δεν είναι μίσος εναντίον ομοφύλων, διαίσθηση είναι ότι κάποιοι δεν ανήκουν εδώ πέρα και δεν αναφέρομαι στον Καβάκο και καλύτερα θα ήταν να είναι στο Πακιστάν μαζί με αυτούς που μας κουβαλάνε. Κάνουν εγκλήματα πολέμου, όπως ο εποικισμός, δεν γίνεται να είμαστε τρα λα λα και τρι λα λο.

Εγώ λέω ότι ο θεσμός του προέδρου της δημοπρασίας της χούντας είναι εντελώς παρωχημένος και απολύτως άχρηστος σε σχέση απόδοσης - τιμής ασχέτως προσώπου - φύλου και ιδεολογικών καταβολών
:D

Μια και τον έχουμε όμως, γιατί δεν τον αξιοποιούμε κατάλληλα ως τέτοιο δυναμικό σύμβολο που είναι; γιατί να είμαστε υποκριτές και να θέλουμε να τον χώσουμε σε στεγανά; Τι μας νοιάζει τι κάνουν οι κρυοκώληδες γκούτεν τάγκενες, που αναφέρθηκε παραπάνω
μακρυά απο κουκυά
Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο »

Στύγιος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:20
Γκουερινο έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:16 Ως τι παρευρέθηκε αυτος ο τυπος στην παρέλαση;
Ως επίτιμος γκόμενος της Προέδρου.
Και αν τα επόμενα χρόνια αυτη αλλαξει δεκα γκομενους,ολοι θα παρευρίσκονται στις παρελάσεις;
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Σε πλαστικές καρέκλες κάθονται; :lol: :lol: :lol:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Τι μας νοιάζει τι κάνουν οι κρυοκώληδες γκούτεν τάγκενες, που αναφέρθηκε παραπάνω
Δεν μας νοιάζει. Απλά είχαμε και εμείς πρωτόκολλο για τέτοια θέματα, δεν είμαστε χύμα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μπαντάς έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:35
sys3x έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:26

Μια και τον έχουμε όμως, γιατί δεν τον αξιοποιούμε κατάλληλα ως τέτοιο δυναμικό σύμβολο που είναι; γιατί να είμαστε υποκριτές και να θέλουμε να τον χώσουμε σε στεγανά; Τι μας νοιάζει τι κάνουν οι κρυοκώληδες γκούτεν τάγκενες, που αναφέρθηκε παραπάνω
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν Ο ΘΕΣΜΟΣ :lol: δεν ήταν κάτισαν αυτά τα σκυλάκια που βάζουμε στο αυτοκίνητο και σε κάθε λακουβίτσα κουνάνε καταφατικά το κεφαλάκι τους σαν να μην υπάρχει αύριο. :D
Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο νοιάζομαι για όλα τα υπόλοιπα, ειδικά από την στιγμή που "η αποζημίωση" του θεσμού είναι μεγαλύτερη και από τον μισθό του potus, συνυπολόγισε τώρα τα παρελκόμενα έξοδα, τις συντάξεις τους και το μουνί της μάνας τους και πες μου, με νοιάζει;

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

We care a lot
και-το-μουνί-της-μάνας-τους.
:lol:

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

.
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

Antares έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:42
Τι μας νοιάζει τι κάνουν οι κρυοκώληδες γκούτεν τάγκενες, που αναφέρθηκε παραπάνω
Δεν μας νοιάζει. Απλά είχαμε και εμείς πρωτόκολλο για τέτοια θέματα, δεν είμαστε χύμα.

Εσύ με τον sys3x φαίνεται να έχετε μία δομική διαφωνία. Αν κάνεις ένα βήμα μπροστά να τον πιάσεις κάπου θα συναντηθούμε κι εμείς οι δύο, δεν μπορεί
μακρυά απο κουκυά
Άβαταρ μέλους
Antares

Μπαντάς έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:47 Εσύ με τον sys3x φαίνεται να έχετε μία δομική διαφωνία. Αν κάνεις ένα βήμα μπροστά να τον πιάσεις κάπου θα συναντηθούμε κι εμείς οι δύο, δεν μπορεί
Δεν έχω διάθεση για πολιτικές συζητήσεις. Συνήθως διαβάζω. Δεν εκτιμώ καθόλου το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας. Θα έλεγα ότι μου είναι αδιάφοροι όλοι, αλλά δεν μ΄αφήνει το δέσιμο που έχω με τον τόπο και την ιστορία του.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μπαντάς έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:47
Antares έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:42

Εσύ με τον sys3x φαίνεται να έχετε μία δομική διαφωνία. Αν κάνεις ένα βήμα μπροστά να τον πιάσεις κάπου θα συναντηθούμε κι εμείς οι δύο, δεν μπορεί
Πάνω που σκεφτόμουν αυτήν την απάντηση με πρόλαβε το αστέρι, είναι λάθος στρατηγική αυτή μάνμου, εμένα ρε θα βάλεις σα δόλωμα; εμένα; γω είμαι τόσο όμορφος που με το που θα με δουν θα τα παρατήσουν, είμαι ένα άπιαστο όνειρο, είμαι ο πιο παρεξηγημένος Εφιάλτης σας.

.
Άβαταρ μέλους
Antares

sys3x μυστήριος τύπος. :003:
Πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Αυτοί είναι μούτρα αστέρι μου, εγώ μιά ζωή χαμένος βγαίνω εν γνώσει μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 29 Μαρ 2021, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Μας ενδιαφέρει αν ο άντρας της Προέδρου είναι αστεφάνωτος; Πακιστάν είμαστε; Στον ψώλο μας.
Ordem e Progresso.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”