!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δρ. Ιωαννίδης.

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Re: Δρ. Ιωαννίδης.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Kauldron έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:58
ST48410 έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:50
Kauldron έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:46

Ένζυμο στη μύτη των παιδιών τα προστατεύει απ' τον κορωνοϊό
Αδύνατος, λανθασμένος και σπατάλη χρόνου ο μαζικός έλεγχος:

Εικόνα

:fp:
Σου έγραψα για το ένζυμο εχθές. Το είδες;
O,τι και να γράψεις σώζονται τέτοιες μπούρδες?
Δεν είναι μόνο τα ένζυμα αλλά όλες οι θέσεις του όπως π.χ. για μάσκες.

Είμαι φανατικός μασκικός, το μόνο κοινό σημείο με τον Δημοκρατικό, από τον Μάρτιο. Τότε φορούσαμε λίγοι σε κλειστούς χώρους, οι ειδικοί αποθάρρυναν κάθε είδος μάσκας ακόμα και την υφασμάτινη που δεν αφορά υγειονομικούς.
Ενάμιση μήνα μετά λοιπόν από εκεί που σου έλεγαν να μη φοράς, έτρωγες πρόστιμο αν δεν φορούσες!
Στροφή 180 μοιρών με εμφατικό τρόπο.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Γιατί όμως βάζουμε τον Τσιόρδα στο κάδρο τώρα στο νήμα που βάζουν στο κάδρο τον Ιωαννιδη;

Δεν έχουν σχέση, ο Τσιόρδας είχε και πολιτικό ρόλο, βοήθησε πολύ νομίζω να ειναι αποτελεσματικό το πρώτο λοκντάουν, είπε και κουλά τελικά, αλλά δεν εχει σχέση με τον Ιωαννιδη. Ο ένας είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος στο θέμα και έπρεπε να πάρει απόφαση χωρίς δεδομένα, ο άλλος κάνει έρευνα στην μεθοδολογία.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

enaon έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:00
Leporello έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:57]Η θνησιμότητα επί των κρουσμάτων στην Τσεχία είναι 1,70%. Τώρα που γυρίζει, πες μας πόσα πρέπει να είναι τα κρούσματα γιά να δικαιωθεί ο Ιωαννίδης; Αν δεν πειράξεις τα κρούσματα δεν γίνεται δουλειά, γιατί το 1,7% είναι 17 φορές μεγαλύτερο νούμερο από εκείνο που έλεγε ο Ιωαννίδης, και έτσι ο ισχυρισμός ότι "θα έχει κάνει λάθη, απλά όχι τόσο μεγάλα όσο οι άλλοι στην αρχή" δεν περπατάει.
ε καλά οκ, διάβασε βρε αν θες να ξέρεις τί έχει γράψει, αλλιως οκ ακούω και σκάι, γιατί να γράφουμε;
. Infection fatality rates
ranged from 0.00% to 1.63%, corrected values from 0.00% to 1.54%. Across 51 locations,
the median COVID-19 infection fatality rate was 0.27% (corrected 0.23%):
Δεν σε πτοεί που η Τσεχία έχει θνησιμότητα 0,24% ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ και όχι επί των κρουσμάτων, ε; Μάλλον τίποτα δεν θα σε πτοήσει.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Αρχέλαος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:21
Kauldron έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:58
ST48410 έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:50

Σου έγραψα για το ένζυμο εχθές. Το είδες;
O,τι και να γράψεις σώζονται τέτοιες μπούρδες?
Δεν είναι μόνο τα ένζυμα αλλά όλες οι θέσεις του όπως π.χ. για μάσκες.

Είμαι φανατικός μασκικός, το μόνο κοινό σημείο με τον Δημοκρατικό, από τον Μάρτιο. Τότε φορούσαμε λίγοι σε κλειστούς χώρους, οι ειδικοί αποθάρρυναν κάθε είδος μάσκας ακόμα και την υφασμάτινη που δεν αφορά υγειονομικούς.
Ενάμιση μήνα μετά λοιπόν από εκεί που σου έλεγαν να μη φοράς, έτρωγες πρόστιμο αν δεν φορούσες!
Στροφή 180 μοιρών με εμφατικό τρόπο.
Και για τα μαζικά τέστ, και για χίλια δυο. Μιλάμε για άτομο εντελώς κουκουρούκου.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Τι λε ρε παιδί μου, πρωτοφανές και εγκληματικό αυτό που έκανε ο Ιωαννίδης. Άκους εκεί να αμφισβητεί το επιστημονικό
κονσένσους(το ποιό?).
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:25 Τι λε ρε παιδί μου, πρωτοφανές και εγκληματικό αυτό που έκανε ο Ιωαννίδης. Άκους εκεί να αμφισβητεί το επιστημονικό
κονσένσους(το ποιό?).
Οι flat earthers και αυτοί το επιστημονικό κονσεσους αμφισβητουν, σιγα το πραγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NewModelArmy την 29 Μαρ 2021, 15:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Λεγεών έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:34
Otto Weininger έγραψε: 29 Μαρ 2021, 12:43
vagabondo έγραψε: 29 Μαρ 2021, 11:14 Αν κυβερνούσε ο Σύριζα ο Otto θα ήταν ο πρώτος Ιωαννιδικός και Κουβελικός.
Νομίζεις. Αερολογίες στην επιστήμη δεν υποστηρίζω ποτέ
Έχουμε κάνα νέο από (υδροξυ)χλωροκίνη;

Από περιέργεια ρωτάω, διότι δεν παρακολουθώ τις ιατρικές εξελίξεις και δεν είμαι σχετικός.
Είσαι πολύ φτηνός μαλάκας.

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Otto Weininger έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:29
Otto Weininger έγραψε: 29 Μαρ 2021, 12:43

Νομίζεις. Αερολογίες στην επιστήμη δεν υποστηρίζω ποτέ

Από περιέργεια ρωτάω, διότι δεν παρακολουθώ τις ιατρικές εξελίξεις και δεν είμαι σχετικός.

Εικόνα
Για μαζέψου λίγο. Σε ρώτησα αν έχεις κάποιο νέο από "τις δοκιμές και έρευνες που τρέχουν ακόμα", γιατί εγώ είμαι δεν είμαι σχετικός.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

foscilis έγραψε: 29 Μαρ 2021, 11:32
enaon έγραψε: 29 Μαρ 2021, 11:30
foscilis έγραψε: 29 Μαρ 2021, 11:29
3.4 λέγανε όταν έλεγε 0.1, δειχνανε και εικόνες απο ανθρώπους που πέφταν ξεροί ενώ περπατούσαν, καλυτερα που τα ξέχασες.
To 3.4 είναι 1.5 φορά το σωστό (2).

Το 0.1 είναι 20 φορές μικρότερο και περιλαμβάνει τη ρητή υπόθεση ότι ο πληθυσμός δεν είναι σαν τον πραγματικό, αλλά είναι ένας "ιδανικός" πληθυσμός χωρίς γηροκομεία και άλλες κλειστές δομές!

Δεν ξέχασα τίποτα. Εσύ είσαι χαζός.
Δεν υπάρχει 2. Είναι αρκετά κάτω από 0,5%. Το 3,4% ήταν CFR, κανένας δεν έλεγε τότε ότι είναι IFR.

Ο Ιωαννίδης προφανώς και έπεσε έξω λέγοντας συγκεκριμένα νούμερα που διαψεύστηκαν. Λογικά πλέον έχει γίνει pin down το πραγματικό IFR.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Green Dragon έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:45
foscilis έγραψε: 29 Μαρ 2021, 11:32
enaon έγραψε: 29 Μαρ 2021, 11:30

3.4 λέγανε όταν έλεγε 0.1, δειχνανε και εικόνες απο ανθρώπους που πέφταν ξεροί ενώ περπατούσαν, καλυτερα που τα ξέχασες.
To 3.4 είναι 1.5 φορά το σωστό (2).

Το 0.1 είναι 20 φορές μικρότερο και περιλαμβάνει τη ρητή υπόθεση ότι ο πληθυσμός δεν είναι σαν τον πραγματικό, αλλά είναι ένας "ιδανικός" πληθυσμός χωρίς γηροκομεία και άλλες κλειστές δομές!

Δεν ξέχασα τίποτα. Εσύ είσαι χαζός.
Δεν υπάρχει 2. Είναι αρκετά κάτω από 0,5%. Το 3,4% ήταν CFR, κανένας δεν έλεγε τότε ότι είναι IFR.

Ο Ιωαννίδης προφανώς και έπεσε έξω λέγοντας συγκεκριμένα νούμερα που διαψεύστηκαν. Λογικά πλέον έχει γίνει pin down το πραγματικό IFR.
Πόσο είναι;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Λεγεών έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:44

Εικόνα
Για μαζέψου λίγο. Σε ρώτησα αν έχεις κάποιο νέο από "τις δοκιμές και έρευνες που τρέχουν ακόμα", γιατί εγώ είμαι δεν είμαι σχετικός.
Σε είπε ψεύτη και δις μαλάκα, μεγάλε. Και φτηνό κιόλας. Αυτά έτσι θα τ' αφήσεις να περάσουν? :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Kauldron έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:58

Εικόνα
Σε είπε ψεύτη και δις μαλάκα, μεγάλε. Και φτηνό κιόλας. Αυτά έτσι θα τ' αφήσεις να περάσουν? :003:
Εντάξει, και εγώ τον έχω βρίσει σκαιότατα στο παρελθόν, δεν μασάμε πλέον εδώ μέσα.

Η ερώτηση μου ήταν ειλικρινής, διότι έχω σταματήσει να κάνω πλακίτσα με χλωροκίνη καθώς ο Ντόνι με τα καραγκιζιλίκια του μας τελείωσε.

FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ναι, μας έπεισες τώρα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Otto Weininger έγραψε: 29 Μαρ 2021, 16:11

Ναι, μας έπεισες τώρα.
Άρα δεν υπάρχουν νέα που επιβεβαιώνουν τις θαυματουργικές ιδιότητες του φαρμάκου που ο Ντόνι πούλαγε σαν φιδόλαδο. Ούτε ο λαλίστατος γιατρός στο φέης ανακάλυψε κάποια πουστιά στο Λάνσετ έκτοτε. Μπορούσες απλά να απαντήσεις αυτό. :)

FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Leporello έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:27

Ομως ατυχώς, μετά από ένα χρόνο πανδημίας, υπάρχουν κράτη όπως π.χ. η Τσεχία που ήδη έχει νεκρούς το 0,24% του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ της λόγω του Covid. Γιά να είναι η θνησιμότητα 0,25% επί των κρουσμάτων όπως λες, θα έπρεπε να έχει ήδη ασθενήσει το 96% του πληθυσμού. Γιά να επαληθευθεί η πρόβλεψη του Ιωαννίδη, θα έπρεπε να ασθενήσει το 240% του πληθυσμού.

Επομένως, εκείνο που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να περάσεις στο plan B και να αμφισβητήσεις τον αριθμό των νεκρών. Βλέπεις ότι ο Prepon το ξεκίνησε ήδη.

NewModelArmy έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:46
Το ιδιο λεγαμε και για τη Νεα Υορκη πριν κατι μηνες.Δεν θα απαντησει κανενας σε αυτη την παρατηρηση,θα περασουν οι μηνες και παλι θα γραφουν για 0.2 θνησιμοτητα σα να μην τρεχει τιποτα.

Προφανώς ο Ιωαννίδης έδωσε πρόβλεψη που αφορά τα κρούσματα παγκοσμίως .

Γιατί άλλο μέσο όρο ηλικίας πολιτών έχει ένα γηροκομείο, άλλο η Νέα Υόρκη, άλλο η Τσεχία και άλλο η Ινδία ή οι Αφρικανικές χώρες.

Είναι έτσι ή δεν είναι;

Επιπλέον, εσείς πώς ερμηνεύεται την περίπτωση της Σιγκαπούρης, έτσι όπως τέθηκε εδώ , με 30 νεκρούς σε 60.000 κρούσματα;
Πως ερμηνεύεται το ifr της Γερμανίας;

Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία αν οι νεκροί είναι με κορονοιο ή από κορονοιο όπως απαιτείται από τον μαθηματικό τύπο.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”