Αυτούς τους είδες, σού άρεσαν; Την εκδοχή αυτή του Ύμνου δεν την γνώριζα, άλλο στυλ, ωραία μουσική.ST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:43Toν Αλιάγα δεν τον είδα καν και δεν μπορώ να κρίνω. Κάτι δημοσιογράφοι (ο Θεός να τους κάνει) το πρωί μου έσπασαν τα νεύρα. Τελείως απροετοίμαστοι και εκτός κλίματος. Μετά κάτι πλάνα της πλάκας και το έκλεισα. Μια φορά στα 200 χρόνια και ένα κανάλι που το πληρώνουμε όλοι υποχρεωτικά θα έπρεπε να προσφέρει κάτι ποιοτικότερο.sharp έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:34 Τα εεεε και μένα με ενόχλησαν. Αντιθέτως στην παρέλαση τον γαλλόφωνο δεν τον βρήκα κακό και δεν καταλαβαίνω γιατί ξυνίζουν μερικοί. Μίλησε και τα Γαλλικά του γλυψ γλυψ... ( τα πήραμε τα Ραφάλ ή όχι ακόμη; )
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τιναφτοί ρε;
Re: Τιναφτοί ρε;
Το σύνολο είναι πολύ καλό. Ούτε εγώ γνώριζα αυτή την εκδοχή. Έχει ενδιαφέρον από πολλές απόψεις αλλά δεν θα ήταν κατάλληλο για χρήση προχθές. Ο εθνικός ύμνος έχει γίνει γνωστός με τη συγκεκριμένη μορφή που τον ξέρουμε. Δεν θα μπορούσαν να ταυτιστούν πολλοί με κάτι τέτοιο για διάφορους λόγους.sharp έγραψε: 28 Μαρ 2021, 01:20 Αυτούς τους είδες, σού άρεσαν; Την εκδοχή αυτή του Ύμνου δεν την γνώριζα, άλλο στυλ, ωραία μουσική.
Μπορείς να πεις ποιες ήταν αυτές οι προτάσεις; Με ενδιαφέρει.Scouser έγραψε: 27 Μαρ 2021, 01:01 Εγώ τα μόνα παράπονα που έχω είναι ότι δεν πέρασαν τελικά κάποιες πιο ''τολμηρές'' προτάσεις που είχαν πέσει κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού
- hellegennes
Εθνικός ύμνος είναι μια συγκεκριμένη μουσική επένδυση, όχι οποιαδήποτε επένδυση του Ύμνου του Σολωμού. Ο Μάντζαρος είχε γράψει πολλές συνθέσεις του Ύμνου, όπως έκανε και με άλλα έργα του για τα οποία ξέρουμε ότι είχε γράψει πολλαπλές εκδοχές (αρκετά εκ των οποίων είναι άλλα ποιήματα του Σολωμού).ST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 01:26Το σύνολο είναι πολύ καλό. Ούτε εγώ γνώριζα αυτή την εκδοχή. Έχει ενδιαφέρον από πολλές απόψεις αλλά δεν θα ήταν κατάλληλο για χρήση προχθές. Ο εθνικός ύμνος έχει γίνει γνωστός με τη συγκεκριμένη μορφή που τον ξέρουμε. Δεν θα μπορούσαν να ταυτιστούν πολλοί με κάτι τέτοιο για διάφορους λόγους.sharp έγραψε: 28 Μαρ 2021, 01:20 Αυτούς τους είδες, σού άρεσαν; Την εκδοχή αυτή του Ύμνου δεν την γνώριζα, άλλο στυλ, ωραία μουσική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
By the way, προσωπική μου προτίμηση είναι το δεύτερο κομμάτι της πρώτης μελοποίησης, το Με τα Ρούχα Αιματωμένα:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..