!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τιναφτοί ρε;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
sharp

Re: Τιναφτοί ρε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:43
sharp έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:34 Τα εεεε και μένα με ενόχλησαν. Αντιθέτως στην παρέλαση τον γαλλόφωνο δεν τον βρήκα κακό και δεν καταλαβαίνω γιατί ξυνίζουν μερικοί. Μίλησε και τα Γαλλικά του γλυψ γλυψ... ( τα πήραμε τα Ραφάλ ή όχι ακόμη; )
Toν Αλιάγα δεν τον είδα καν και δεν μπορώ να κρίνω. Κάτι δημοσιογράφοι (ο Θεός να τους κάνει) το πρωί μου έσπασαν τα νεύρα. Τελείως απροετοίμαστοι και εκτός κλίματος. Μετά κάτι πλάνα της πλάκας και το έκλεισα. Μια φορά στα 200 χρόνια και ένα κανάλι που το πληρώνουμε όλοι υποχρεωτικά θα έπρεπε να προσφέρει κάτι ποιοτικότερο.
Αυτούς τους είδες, σού άρεσαν; Την εκδοχή αυτή του Ύμνου δεν την γνώριζα, άλλο στυλ, ωραία μουσική.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

sharp έγραψε: 28 Μαρ 2021, 01:20 Αυτούς τους είδες, σού άρεσαν; Την εκδοχή αυτή του Ύμνου δεν την γνώριζα, άλλο στυλ, ωραία μουσική.
Το σύνολο είναι πολύ καλό. Ούτε εγώ γνώριζα αυτή την εκδοχή. Έχει ενδιαφέρον από πολλές απόψεις αλλά δεν θα ήταν κατάλληλο για χρήση προχθές. Ο εθνικός ύμνος έχει γίνει γνωστός με τη συγκεκριμένη μορφή που τον ξέρουμε. Δεν θα μπορούσαν να ταυτιστούν πολλοί με κάτι τέτοιο για διάφορους λόγους.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Scouser έγραψε: 27 Μαρ 2021, 01:01 Εγώ τα μόνα παράπονα που έχω είναι ότι δεν πέρασαν τελικά κάποιες πιο ''τολμηρές'' προτάσεις που είχαν πέσει κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού
Μπορείς να πεις ποιες ήταν αυτές οι προτάσεις; Με ενδιαφέρει.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 01:26
sharp έγραψε: 28 Μαρ 2021, 01:20 Αυτούς τους είδες, σού άρεσαν; Την εκδοχή αυτή του Ύμνου δεν την γνώριζα, άλλο στυλ, ωραία μουσική.
Το σύνολο είναι πολύ καλό. Ούτε εγώ γνώριζα αυτή την εκδοχή. Έχει ενδιαφέρον από πολλές απόψεις αλλά δεν θα ήταν κατάλληλο για χρήση προχθές. Ο εθνικός ύμνος έχει γίνει γνωστός με τη συγκεκριμένη μορφή που τον ξέρουμε. Δεν θα μπορούσαν να ταυτιστούν πολλοί με κάτι τέτοιο για διάφορους λόγους.
Εθνικός ύμνος είναι μια συγκεκριμένη μουσική επένδυση, όχι οποιαδήποτε επένδυση του Ύμνου του Σολωμού. Ο Μάντζαρος είχε γράψει πολλές συνθέσεις του Ύμνου, όπως έκανε και με άλλα έργα του για τα οποία ξέρουμε ότι είχε γράψει πολλαπλές εκδοχές (αρκετά εκ των οποίων είναι άλλα ποιήματα του Σολωμού).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

By the way, προσωπική μου προτίμηση είναι το δεύτερο κομμάτι της πρώτης μελοποίησης, το Με τα Ρούχα Αιματωμένα:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα

ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.......

ΛΥΠΑΜΑΙ.......

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”