Μπράβο του που ανέδειξε τον θρησκευτικό χαρακτήρα του κτιρίου ώστε οι πάντες να μπαίνουν με τον προσηκοντα σεβασμό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιστολή Ερντογάν στη ΠτΔ για την 25η Μαρτίου
Re: Επιστολή Ερντογάν στη ΠτΔ για την 25η Μαρτίου
Αν αρχίσουμε να κάνουμε καθημερινά υπερπτήσεις πάνω από την Αγία Σοφία με φ16 και βγάζουμε νάβτεξ αβέρτα για στρατιωτικές ασκήσεις δεσμεύοντας το μπες βγες στα στενά γιατί όχι;Jack Shephard έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:26 Αναμενόμενο δεν ήταν από τον Ερντογάν των τελευταίων χρόνων. Τα πρώτα χρόνια του στην προεδρία που η πολιτική του είχε και άλλους στόχους και δεν εξαρτώταν πολιτικά από τους εθνικιστές, και η γενική προσέγγιση του στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ήταν πιο φιλική και τα σχετικά μηνύματα πολύ πιο συχνά.
Και επί των ημερών των ισλαμιστών η κατάσταση των Ελ στην Ίμβρο που τη ξέρω από πρώτο χέρι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με το πως μας αντιμετώπιζαν οι κεμαλιστές.
Να δούμε αν η Σακελλαροπούλου θα βρει το σθένος και θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις για να στείλει αντίστοιχο μήνυμα το 2023.
Σιγά, χαλάλι τους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ωραίος. Ψήφισα και θα το μελετήσω αυριοST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:42ναιGewponos90 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:40 Αν η χώρα είναι να προετοιμαστεί για πόλεμο, τα βασικά είναι 2. Να σε φορολογήσει λίγο παραπάνω από ότι σε φορολογεί σήμερα (για να μαζέψει έσοδα για όπλα και ταμείο για εφεδρεία) και να σε επιστρατεύσει για περαιτέρω εκπαίδευση. Εισαι πρόθυμος;
viewtopic.php?f=92&t=17448
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Highlander
Η τουρκία είναι οκταπλασια της Ελλάδας, δλδ βρίσκεται σε θέση ισχύος, συνεπώς τόσο το χειρότερο και πιο "εθνοπροδοτικο" να δίνει συγχαρητήρια στους Έλληνες που έσφαξαν Τούρκους και πήραν ένα σωρό εδάφη ακριβώς για αυτό το κατόρθωμα τουςGolden Age έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:40Είσαι αλλού για αλλού. Ο Ερντογάν έχει να επιδείξει επιτυχίες για τις τουρκικές διεκδικήσεις. Πρώτα απ' όλα έχει ισχυροποιήσει την Τουρκάι στριατιωτικά κατα πολύ. Δεύτερον έχει καταλάβει στρατιωτικά διεκδικούμενες απο την Τουρκία περιοχές. Τρίτον έχει κάνει και μια θαλάσσια (παράνομη μεν) επέκταση (δε) σε βάρος της Ελλάδος δημιυοργώντας "σύνορα" με τη Λιβύη (χάρη στην κυβέρνηση που ο ίδιος εγκαθίδρυσε εκεί). Ποιος μετά απ' όλα αυτά θα γυρίσιε να του πει κάτι για μια συγχαρητήρια επσιτολή; Γι' αυτό άλλωστε και τον στηρίζουν οι Γκρίζοι Λύκοι.Highlander έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:35That's the point. Οι λιμπεραλ μενουμευρωπη είναι πιο εθνοψυχακηδες από τους ερντογανικους.Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:33
Το κόμμα πάντως με το οποίο συνεργάζεται ο Ερντογάν είναι το κόμμα των Γκρίζων Λύκων.![]()
Εσείς εδώ θέλετε διαρκώς να αυτοσπαμποτάρεται η Ελλάδα στα εθνικά θέματα.
Το ότι ακόμη και οι Τούρκοι δεξιοι είναι λιγότερο ψυχακηδες από τους ελ "λιμπεραλ" μενουμευρωπη είναι λιγουλακι ενδεικτικό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 27 Μαρ 2021, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Κάποια στιγμή πρέπει στην Ελλάδα να αναδειχθούν και οι ευθύνες του Λένιν για τη σφαγή της Σμύρνης.Maspoli έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:39 Εννοείται πως θα πρέπει να στείλουμε επιστολή ως κράτος για τον εορτασμό των 100 χρόνων της ανεξαρτησίας τους.
Ολόκληρο μαρξιστικό PKK έχει ρίξει κράξιμο στην Τρίτη Διεθνή (του Λένιν) για τη στήριξή της στον Κεμάλ (και μάλιστα στις εποχές που ήταν παραδοσιακό μαρξιστικό και φουλ αντιαμερικάνικο τότε, όχι τώρα που έγινε ελευθεριακοκομμουνιστοκάτι). Και δεν θα ασχοληθούμε εμείς με τις ευθύνες αυτού του αρχιεγκληματία;
Αν ήμουν Τούρκος μπορεί να το έβλεπα έτσι. Από την πλευρά μου το εξέλαβα ως μέγιστη προσβολή. Αν το ενδιέφερε ο σεβασμός προς το μνημείο υπήρχαν κι άλλοι τρόποι. Μην κοροϊδευόμαστε.
- Highlander
- Highlander
Πάλι εξυφαίνονται συνωμοσίες σε βάρος του ελληνιζμού;ST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:36Ας στείλει η Σακελλαροπούλου όσες επιστολές θέλει. Το θέμα είναι η χώρα να προετοιμάζεται για πόλεμο και να μην κάνει το λάθος να πιστέψει ότι απέναντι έχει φίλο. Αν και προσωπικά αυτή η ανταλλαγή επιστολών αβροφροσύνης δεν μου φαίνεται καλή ιδέα. Θα μπορούσε δυνητικά να χρησιμοποιηθεί από τον Ερντογάν στην προσπάθειά του να δείξει στους Ευρωπαίους ότι δεν αποτελεί απειλεί για χώρα μέλος.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:30Θα το δούμε αυτό αν συμβεί αυτό που γράφει πιό πάνω ο Jack Shepard. Αν η Σακελλαροπούλου στείλει επιστολή στον Ερντογάν γιαHighlander έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:28 Τα εθνορκ του πχορουμ αν ήταν τούρκοι θα τον πήγαιναν για δημόσια διαπόμπευση
την εθνική επέτειο της Τουρκίας.
Όποιος κλαψομουνιάζει, αντί να ψάχνει για μαλακες να μην είχε στείλει στρατεύματα στην Οδησσό και να αναγνώριζε την ΕΣΣΔ.Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:46Κάποια στιγμή πρέπει στην Ελλάδα να αναδειχθούν και οι ευθύνες του Λένιν για τη σφαγή της Σμύρνης.Maspoli έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:39 Εννοείται πως θα πρέπει να στείλουμε επιστολή ως κράτος για τον εορτασμό των 100 χρόνων της ανεξαρτησίας τους.
Ολόκληρο μαρξιστικό PKK έχει ρίξει κράξιμο στην Τρίτη Διεθνή (του Λένιν) για τη στήριξή της στον Κεμάλ (και μάλιστα στις εποχές που ήταν παραδοσιακό μαρξιστικό και φουλ αντιαμερικάνικο τότε, όχι τώρα που έγινε ελευθεριακοκομμουνιστοκάτι). Και δεν θα ασχοληθούμε εμείς με τις ευθύνες αυτού του αρχιεγκληματία;
- Golden Age
Αστεία προπαγάνδα. Επειδή εσύ είσαι για ιδεολογικούς λόγους γιουσιυφάκι του Ερντογάν, δεν θα με βγάλεις εμένα "λάτρη" ή γενικότερα "υποστηρικτή" του Κεμάλ.Maspoli έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:37Κάνεις σαφές το ποσό λατρεύεις τον Κεμάλ.Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:23Maspoli έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:18 Ο σπουδαιότερος ηγέτης της Τουρκίας και με φιλικά συναισθήματα-σε ανθρώπινο επίπεδο-για τους Έλληνες.![]()
![]()
![]()
Να μου επιτρέψεις να πω ότι δεν πιστεύω ότι έχασες τον ύπνο σου.ST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:46
Αν ήμουν Τούρκος μπορεί να το έβλεπα έτσι. Από την πλευρά μου το εξέλαβα ως μέγιστη προσβολή. Αν το ενδιέφερε ο σεβασμός προς το μνημείο υπήρχαν κι άλλοι τρόποι. Μην κοροϊδευόμαστε.
Προσωπικά θεωρώ ότι ο θρησκευτικός χαρακτήρας ενός κτιρίου τιμάται περισσότερο όταν το κτίριο λειτουργεί ενίοτε ως θρησκευτικός χώρος απ ότι όταν έχει αποκλειστικά μη θρησκευτική χρήση.
Καθόλου αστεία προπαγάνδα. Η ψυχρή αποτύπωση της πραγματικότητας.Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:50Αστεία προπαγάνδα. Επειδή εσύ είσαι για ιδεολογικούς λόγους γιουσιυφάκι του Ερντογάν, δεν θα με βγάλεις εμένα "λάτρη" ή γενικότερα "υποστηρικτή" του Κεμάλ.
Τι συνωμοσίες; Πόσες φορές σου έχει αναφέρει τη Μικρασιατική καταστροφή και έχει πει ότι θα μας ξαναπετάξουν στη θάλασσα; Πόσες φορές υψηλόβαθμα στελέχη δεν έχουν μιλήσει παρόμοια ή και χειρότερα; Πόσους επίσημους χάρτες δεν έχεις δει ανοικτά με Ελληνικά εδάφη να φέρονται ως Τουρκικά; Τι έγινε με τη Λιβύη; Τι έχει κάνει με όλους τους λαούς που συνορεύει; Πως εξοπλίζεται και για ποιον; Φοβάται τους Γερμανούς ας πούμε;
Πόσες φορές έχει χώσει την ουρά του στρατιωτικά σε άλλες χώρες; Την Αρμενία την ξεχάσαμε ήδη; Ποιος έχει εκπεφρασμένα/δεδηλωμένα σχέδια ηγεμονίας στην περιοχή; Ποιος δεν συμμορφώνεται με ψηφίσματα του ΟΗΕ; Ποιος κατέχει έδαφος άλλης Ευρωπαϊκής χώρας; Τον εκβιασμό με τους μετανάστες; Ένας χρόνος δεν πέρασε καλά καλά.
Έγραψε μια επιστολή και θα τα ξεχάσουμε όλα;
Είχα την εντύπωση ότι ζεις εδώ. Λάθος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 27 Μαρ 2021, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Δεν λατρεύω τον Κεμάλ. Εσύ λατρεύεις τον Ερντογάν. Δεν υπάρχει λόγος να πετάς λάσπη προς όποιον είναι αντίθετος με αυτό, για άλλοθι, επειδή δεν θεωρείς αυτή σου τη λατρεία κάτι σωστό.Maspoli έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:37Κάνεις σαφές το ποσό λατρεύεις τον Κεμάλ.Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:23Maspoli έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:18 Ο σπουδαιότερος ηγέτης της Τουρκίας και με φιλικά συναισθήματα-σε ανθρώπινο επίπεδο-για τους Έλληνες.![]()
![]()
![]()
Ανοησίες Στάθη μου, εμείς γιορτάζουμε την επέτειο της νοητής έναρξης της ελευθερίας μας μέσα από μία εθνική επανάσταση - αναγέννηση και οι Τούρκοι επεκτατικούς πολέμους, σφαγές και γενοκτονίες, εμείς γιορτάζουμε την ελευθερία και αυτοί τον ιμπεριαλισμό.ST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:27Θα προτιμούσα να μην ξεσκιζόντουσαν στις παραβιάσεις αυτή τη μία μέρα. Υποκριτικό έως ειρωνικό μου ακούγεται από τον συγκεκριμένο. Αλλά πολιτική...Belisarius έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:22Προφανώς δε το κάνει για εμάς. Ωστόσο αν φτάσουμε στο σημείο να ανταλλάσσουμε ευχές την 25η Μαρτίου και την 14η Σεπτεμβρίου (ή όποτε γιορτάζουν τέλος πάντων) θα είναι ένα βήμα εμπρός.ST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:11
Πως θα μπορούσε να μη γίνεται εκ του πονηρού; Δεν νομίζω ότι την κάνει για εμάς.
Για τις Βρυξέλλες μάλλον "είδατε τι καλό παιδί και μεγαλόψυχο που είμαι; Σαν σήμερα εξεγέρθηκαν εναντίον των προγόνων μου και τους εύχομαι ευημερία και ευτυχία".
Δεν υπάρχει κάτι να ευχηθούμε σε αυτούς σε καμμία επέτειο τους. Αυτοί καλά κάνουν ας εύχονται, οι πράξεις μετράνε όμως πάντα όχι τα λόγια, ο νους νικά τις λέξεις όπως οι πράξεις τα λόγια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση