!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τιναφτοί ρε;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: Τιναφτοί ρε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Εικόνα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

sharp έγραψε: 27 Μαρ 2021, 00:51 Μια χαρά το είπε και κυρίως δεν φάλτσαρε. Τι ήθελες κολορατούρα;

Απλώς δεν ήταν διεθνούς φήμης όπως μάς είπαν. Ένα απλό παιδί του λαού όπως ο Καραϊσκάκης (ή πιο σωστά Μπουμπουλίνα) :lol:

Πέρα από την πλάκα, αν θέλεις να γκρινιάξεις βρίσκεις πάντα.
Δεν το θεωρώ σοβαρό ζήτημα. Ας πούμε η τηλεοπτική κάλυψη της ΕΡΤ μου χτύπησε άσχημα αρκετά περισσότερο. Απροετοίμαστοι δημοσιογράφοι τα "Εεεεεεεεε" πήγαιναν και έρχονταν και τα πλάνα για εκδήλωση που λαμβάνει χώρο σε συγκεκριμένο τόπο και με συγκεκριμένο τρόπο γνωστό από πριν, θύμιζαν προχειρότητα μεσημεριανάδικου. Δες καλύψεις παρελάσεων άλλων χωρών. Αυτοί οι εορτασμοί είναι μια φορά στα 100 χρόνια. Λογικό να θέλεις κάτι καλύτερο.

Να μην ακούγομαι σα γέρος γκρινιάρης. Απλά είχα την αίσθηση ότι μια ταλαντούχα κοπελίτσα, καλή μαθήτρια ωδείου, θα έβγαζε καλύτερο αποτέλεσμα και θα είχε καλύτερη φωνή, αλλά καταλαβαίνω ότι ήθελαν κάποια που να έχει μια άλφα αναγνωρισιμότητα εκτός συνόρων και μια εμπειρία για να μη γίνει κάποια πατάτα live.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 09:21
sharp έγραψε: 27 Μαρ 2021, 00:51 Μια χαρά το είπε και κυρίως δεν φάλτσαρε. Τι ήθελες κολορατούρα;

Απλώς δεν ήταν διεθνούς φήμης όπως μάς είπαν. Ένα απλό παιδί του λαού όπως ο Καραϊσκάκης (ή πιο σωστά Μπουμπουλίνα) :lol:

Δεν το θεωρώ σοβαρό ζήτημα. Ας πούμε η τηλεοπτική κάλυψη της ΕΡΤ μου χτύπησε άσχημα αρκετά περισσότερο. Απροετοίμαστοι δημοσιογράφοι τα "Εεεεεεεεε" πήγαιναν και έρχονταν και τα πλάνα για εκδήλωση που λαμβάνει χώρο σε συγκεκριμένο τόπο και με συγκεκριμένο τρόπο γνωστό από πριν, θύμιζαν προχειρότητα μεσημεριανάδικου. Δες καλύψεις παρελάσεων άλλων χωρών. Αυτοί οι εορτασμοί είναι μια φορά στα 100 χρόνια. Λογικό να θέλεις κάτι καλύτερο.

Να μην ακούγομαι σα γέρος γκρινιάρης. Απλά είχα την αίσθηση ότι μια ταλαντούχα κοπελίτσα, καλή μαθήτρια ωδείου, θα έβγαζε καλύτερο αποτέλεσμα και θα είχε καλύτερη φωνή, αλλά καταλαβαίνω ότι ήθελαν κάποια που να έχει μια άλφα αναγνωρισιμότητα εκτός συνόρων και μια εμπειρία για να μη γίνει κάποια πατάτα live.
Δε ξέρω, εμένα απλά δε μου άρεσε καθόλου, ούτε η εικόνα ούτε το άκουσμα (μιλώ για την φάση στην Ακρόπολη) , αλλά ναι, δεν το θεωρώ και κάτι σημαντικό αυτό στην τελική, όταν από την άλλη έχεις δει έστω και μία φορά τον Άδωνι τον Γεωργιάδη στην βουλή ήδη ο πήχης έχει μπει πολύ χαμηλά.
Η παρέλαση γενικά καλή ήτανε νομίζω σαν παρέλαση, αλλά παρέλαση χωρίς κόσμο είναι τουλούμπα χωρίς ξες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

ST48410 έγραψε: 26 Μαρ 2021, 21:45
sys3x έγραψε: 26 Μαρ 2021, 17:46 Επί του θέματος αναρωτιέμαι πως είναι δυναμόν να μην γνωρίζω αυτήν την κυρία.
Ούτε κι εγώ έχω ακούσει τίποτα. Όταν λένε σοπράνο τι εννοούν άραγε; Μόνο την έκταση ή έχει ανακατευτεί με το σχετικό ρεπερτόριο.

Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε το αποτέλεσμα. Πως σου φάνηκε;
Χάλια βασικά.

.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Nostalgia έγραψε: 27 Μαρ 2021, 02:37
Στρατιώτης με σκουλαρίκι?!?! :o
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ST48410

sys3x έγραψε: 27 Μαρ 2021, 11:37 Χάλια βασικά.
:) Οκ, νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο περίεργος.

ΥΓ. Επί του θέματος νομίζω ότι η φωτογραφία στην αρχή αυτής της σελίδας εξηγεί το πως και τι.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Ναύτης έγραψε: 26 Μαρ 2021, 21:17
sys3x έγραψε: 26 Μαρ 2021, 17:46
Ναύτης έγραψε: 26 Μαρ 2021, 13:46
"Τ' άρματα" είναι για τους στρατώνες και τα σύνορα. Άμα καυλώνετε μερικοί με τα στρατά να πάτε να την στήσετε έξω από τους στρατώνες.
Ο συριζα δεν ξέρω πού κολλάει, εδώ μιλάμε για την καρακιτσαρία και την στρατοκαυλίαση γενικώς.
Τα άλογα ήταν μια ακόμα χουντοβλαχουριά. Στην επόμενη παρέλαση ας βγάλουν και καρναβαλίστικα άρματα, όπως έκαναν και στην "εθνοσωτήριο". Τουλάχιστον να το κάνουν κομπλέ τον καραγκιοζμπερντε. Να βάλουν και υπόκρουση "Μέσα στ' Απρίλη τη γιορτή", σωστά πράγματα!
Και χλαμύδες φορούσαν κάποτε οι προπαππούδες μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγάλουμε το 2021 τύπους με χλαμύδες στο δρόμο...oh wait...εθνοσωτήριος και "Μέσα στ' Απρίλη τη γιορτή" είπαμε, ξέχασα.
Κατά τα λοιπά, πράγματι, η δική μου αισθητική δεν έχει σχέση με βλαχοχουντίλες, ούτε με την Καλομοίρα, ούτε με μπακαλοταβέρνες, ούτε με τις καβαλίνες. Και -δηλώνω ένοχος εκ των προτέρων- δεν καυλώνω με τα τανκς να μαρσάρουν στους δρόμους.
Να σε πω εγώ που κολλάει ο σρζ, στο γεγονότο ότι έχουμε γεμίσει μπουτς, τα μεγαλύτερα πέηρολζ εξακολουθούν να είναι από νουδού και σρζ, εκεί κολλάει.
Επί του θέματος αναρωτιέμαι πως είναι δυναμόν να μην γνωρίζω αυτήν την κυρία.
Πού να την ξέρεις; Φειμστόρι έβλεπες για να την ξέρεις;
Αλλά τα στρατά τηνέ ξέρουν, είναι λέει "διεθνούς φήμης σοπράνο" και την ανεβάσανε στην Ακρόπολη να "ψάλλει" τον εθνικό ύμνο κι από πίσω κάγκελο οι τσολιάδες.
So what θα πεις.
ΟΚ, δεν είναι και για θάνατο, αλλά να, ρε γαμώτο, υπάρχουν κι αυτά.

Ή ας βάζανε τα παιδάκια να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο

Μια χαρά.
Είναι ανάγκη δηλαδή να παίρνουμε κάθε χρόνο πρωτάθλημα στην καλτίλα και το καρακιτσαριό επειδή σε κάποιους αρέσουν οι αμερικανιές;
Όντως πολύ όμορφα (το 2ο) και ενδιαφέροντα (το 1ο).

.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

:smt038 :smt038 :smt038

μπράβο τους :blm:

απίστευτη η απόδοση :smt038 :smt038
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
sys3x

Orion22 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 12:07
:smt038 :smt038 :smt038

μπράβο τους :blm:

απίστευτη η απόδοση :smt038 :smt038
Έλα ρε, δε το περίμενα, κι αυτό όντως πολύ πετυχημένο!
:D
Στα όρια να παραξηγηθούμε :lol: να σε πω ότι η χορωδία του κόκκινου στρατού όχι απλά με άρεσε αλλά εντελώς αντικειμενικά γάμησε και ως προς τον σκοπό και ως προς την υλοποίηση. Οι Αμερικανοί εδώ βέβαια ξεπεράσανε τον εαυτό τους και τους το αναγνωρίζω.

.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

@ sys3x
Γνωστή η τρομερή δουλειά της χωρωδίας του ΚΣ, χάρηκα που άκουσα είδα την νέα τους προσπάθεια, ιδιαίτερα μετά το αεροπορικό πριν μερικα χρόνια που είχαν σκοτωθεί αρκετά μέλη της.

Το διαφορετικόι και τερμα εντυπωσιακό με το αμ συγκροτηματάκι, ήταν η φωνή της τραγουδίστριας, αν δεν είχες εικόνα αλλά μόνο ήχο θα δυσκολευόσουν να πεις πως είναι από μη ελληνόφωνο.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
sys3x

Orion22 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 12:31 @ sys3x
Γνωστή η τρομερή δουλειά της χωρωδίας του ΚΣ, χάρηκα που άκουσα είδα την νέα τους προσπάθεια, ιδιαίτερα μετά το αεροπορικό πριν μερικα χρόνια που είχαν σκοτωθεί αρκετά μέλη της.

Το διαφορετικόι και τερμα εντυπωσιακό με το αμ συγκροτηματάκι, ήταν η φωνή της τραγουδίστριας, αν δεν είχες εικόνα αλλά μόνο ήχο θα δυσκολευόσουν να πεις πως είναι από μη ελληνόφωνο.
Έτσι.
:smt023

.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 09:21

Όντως δεν ήταν σπουδαία. Δεν ήταν όμως και κακή και φαντάζομαι ότι η ιδέα ήταν να μην ακουστεί ο Ύμνος από μία ακόμη μπάντα.
Δεν νομίζω να είναι μουσικολόγοι αυτοί που τα φτιάχνουν, το σοπράνο το βάζουν επειδή ακούγεται πιο σαλονάτο από το τραγουδίστρια. Μην το παίρνεις τοις μετρητοίς, σίγουρα δεν το πήραν από την έκταση της φωνής της.

Τα εεεε και μένα με ενόχλησαν. Αντιθέτως στην παρέλαση τον γαλλόφωνο δεν τον βρήκα κακό και δεν καταλαβαίνω γιατί ξυνίζουν μερικοί. Μίλησε και τα Γαλλικά του γλυψ γλυψ... ( τα πήραμε τα Ραφάλ ή όχι ακόμη; )
Άβαταρ μέλους
ST48410

sharp έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:34 Τα εεεε και μένα με ενόχλησαν. Αντιθέτως στην παρέλαση τον γαλλόφωνο δεν τον βρήκα κακό και δεν καταλαβαίνω γιατί ξυνίζουν μερικοί. Μίλησε και τα Γαλλικά του γλυψ γλυψ... ( τα πήραμε τα Ραφάλ ή όχι ακόμη; )
Toν Αλιάγα δεν τον είδα καν και δεν μπορώ να κρίνω. Κάτι δημοσιογράφοι (ο Θεός να τους κάνει) το πρωί μου έσπασαν τα νεύρα. Τελείως απροετοίμαστοι και εκτός κλίματος. Μετά κάτι πλάνα της πλάκας και το έκλεισα. Μια φορά στα 200 χρόνια και ένα κανάλι που το πληρώνουμε όλοι υποχρεωτικά θα έπρεπε να προσφέρει κάτι ποιοτικότερο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”