Στ'αρχίδια μας η ΔΙΚΗ σου ....αισθητική! Νοιάζει κανέναν ρε παπάρα; Νομίζεις ότι παίρνεις κάποια αξία αραδιάζοντας μαλακίες στο πχόρουμ;Ναύτης έγραψε: 26 Μαρ 2021, 13:46"Τ' άρματα" είναι για τους στρατώνες και τα σύνορα. Άμα καυλώνετε μερικοί με τα στρατά να πάτε να την στήσετε έξω από τους στρατώνες.Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2021, 13:36 Τα αρματα βγηκαν λογω της παρελασης, οπως γινεται καθε χρονο, οπως γινοταν και επι Συριζα. Τα αλογα ηταν μια πανεμορφη πινελια παρουσιαζοντας το Ελληνικο ιππικο με τις στολες απο το 1821 εως και το 1940. Τι στολες που φορεσαν οι παππουδες σου και οι προπαππουδες σου. Οτι εστιασες στις καβαλινες δειχνει την δικη σου αισθητικη.
Ο συριζα δεν ξέρω πού κολλάει, εδώ μιλάμε για την καρακιτσαρία και την στρατοκαυλίαση γενικώς.
Τα άλογα ήταν μια ακόμα χουντοβλαχουριά. Στην επόμενη παρέλαση ας βγάλουν και καρναβαλίστικα άρματα, όπως έκαναν και στην "εθνοσωτήριο". Τουλάχιστον να το κάνουν κομπλέ τον καραγκιοζμπερντε. Να βάλουν και υπόκρουση "Μέσα στ' Απρίλη τη γιορτή", σωστά πράγματα!
Και χλαμύδες φορούσαν κάποτε οι προπαππούδες μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγάλουμε το 2021 τύπους με χλαμύδες στο δρόμο...oh wait...εθνοσωτήριος και "Μέσα στ' Απρίλη τη γιορτή" είπαμε, ξέχασα.
Κατά τα λοιπά, πράγματι, η δική μου αισθητική δεν έχει σχέση με βλαχοχουντίλες, ούτε με την Καλομοίρα, ούτε με μπακαλοταβέρνες, ούτε με τις καβαλίνες. Και -δηλώνω ένοχος εκ των προτέρων- δεν καυλώνω με τα τανκς να μαρσάρουν στους δρόμους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τιναφτοί ρε;
Re: Τιναφτοί ρε;
-
stergiosbik
Ρε συ η αντιπολίτευση που κανείς έχει ξεπεράσει την γραφικότητα των ζαιων.Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:49Αυτό κατάλαβες εσύ?stergiosbik έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:48Συνελθε ρε.Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:47
Εσύ είπες για σταυρό. Ε, δεν υπάρχει στο κοντάρι. Και για τη σημαία, δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα τον αφήσουν οι "μεγάλοι μπαντριώντεζ".
Κατάντησες χειρότερος και από τους ζαιους.
Κατηγορείς για οτιδήποτε κατεβαίνει στο κεφάλι σου την κυβέρνηση.
Πολλές φορές μάλιστα ξεπερνάει και αυτούς τους ίδιους τους ψεκ.
Από τα χθεσινά δηλ.εσυ κρατάς το γεγονός ότι στα κοντάρια δεν είχε σταυρό;
Ναύτης έγραψε: 26 Μαρ 2021, 10:55 Έτσι, τα τανκς να μαρσάρουν, τ' αλόγατα να σβουνιάζουν, η Καλομοίρα να "ψάλλει", ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Μπζιτ, πατριώται, του χρόνου να το φτιάσουμε σωστά το πανηγύρι.
Να βάλουμε αλογάκια, πουλάκια, μηχανοκίνητες μονάδες και τα σωστά αρματάκια.
Μάθετε κιτσομπαλίτσα από τ' αρχηγόπουλα.

Το μόνο που θα λείπει -φευ- θα είναι ο Οικονομίδης για να παρουσιάσει το event, αλλά δεν μπορούμε να τά ΄χουμε όλα, θα βολευτείτε με την Καλομοίρα να "ψάλλει".
Να βάλουμε αλογάκια, πουλάκια, μηχανοκίνητες μονάδες και τα σωστά αρματάκια.
Μάθετε κιτσομπαλίτσα από τ' αρχηγόπουλα.

Το μόνο που θα λείπει -φευ- θα είναι ο Οικονομίδης για να παρουσιάσει το event, αλλά δεν μπορούμε να τά ΄χουμε όλα, θα βολευτείτε με την Καλομοίρα να "ψάλλει".
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Είδα ένα βίντεο που έβαλαν.sys3x έγραψε: 26 Μαρ 2021, 17:46Να σε πω εγώ που κολλάει ο σρζ, στο γεγονότο ότι έχουμε γεμίσει μπουτς, τα μεγαλύτερα πέηρολζ εξακολουθούν να είναι από νουδού και σρζ, εκεί κολλάει.Ναύτης έγραψε: 26 Μαρ 2021, 13:46"Τ' άρματα" είναι για τους στρατώνες και τα σύνορα. Άμα καυλώνετε μερικοί με τα στρατά να πάτε να την στήσετε έξω από τους στρατώνες.Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2021, 13:36 Τα αρματα βγηκαν λογω της παρελασης, οπως γινεται καθε χρονο, οπως γινοταν και επι Συριζα. Τα αλογα ηταν μια πανεμορφη πινελια παρουσιαζοντας το Ελληνικο ιππικο με τις στολες απο το 1821 εως και το 1940. Τι στολες που φορεσαν οι παππουδες σου και οι προπαππουδες σου. Οτι εστιασες στις καβαλινες δειχνει την δικη σου αισθητικη.
Ο συριζα δεν ξέρω πού κολλάει, εδώ μιλάμε για την καρακιτσαρία και την στρατοκαυλίαση γενικώς.
Τα άλογα ήταν μια ακόμα χουντοβλαχουριά. Στην επόμενη παρέλαση ας βγάλουν και καρναβαλίστικα άρματα, όπως έκαναν και στην "εθνοσωτήριο". Τουλάχιστον να το κάνουν κομπλέ τον καραγκιοζμπερντε. Να βάλουν και υπόκρουση "Μέσα στ' Απρίλη τη γιορτή", σωστά πράγματα!
Και χλαμύδες φορούσαν κάποτε οι προπαππούδες μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγάλουμε το 2021 τύπους με χλαμύδες στο δρόμο...oh wait...εθνοσωτήριος και "Μέσα στ' Απρίλη τη γιορτή" είπαμε, ξέχασα.
Κατά τα λοιπά, πράγματι, η δική μου αισθητική δεν έχει σχέση με βλαχοχουντίλες, ούτε με την Καλομοίρα, ούτε με μπακαλοταβέρνες, ούτε με τις καβαλίνες. Και -δηλώνω ένοχος εκ των προτέρων- δεν καυλώνω με τα τανκς να μαρσάρουν στους δρόμους.
Επί του θέματος αναρωτιέμαι πως είναι δυναμόν να μην γνωρίζω αυτήν την κυρία.
Έχει αλλάξει πάρα πολύ, το φεημ ήταν πριν δεκαπεντε χρόνια και έτσι κι αλλιώς μάλλον είχε μπει μιλημενα σαν ο χαρακτήρας "κουλτουριαρα τραγουδίστρια", so fucking what είναι η απορία μου.
Μην ξεχνάς ότι οι φουστανελλομασκαράδες ήταν το κύριο εκλογικό σώμα της ΝΔ κατά την μακεδονομαχία του προπερασμένου έτους.Ναύτης έγραψε: 26 Μαρ 2021, 13:46"Τ' άρματα" είναι για τους στρατώνες και τα σύνορα. Άμα καυλώνετε μερικοί με τα στρατά να πάτε να την στήσετε έξω από τους στρατώνες.Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2021, 13:36 Τα αρματα βγηκαν λογω της παρελασης, οπως γινεται καθε χρονο, οπως γινοταν και επι Συριζα. Τα αλογα ηταν μια πανεμορφη πινελια παρουσιαζοντας το Ελληνικο ιππικο με τις στολες απο το 1821 εως και το 1940. Τι στολες που φορεσαν οι παππουδες σου και οι προπαππουδες σου. Οτι εστιασες στις καβαλινες δειχνει την δικη σου αισθητικη.
Bandit59 έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:57Στ'αρχίδια μας η ΔΙΚΗ σου ....αισθητική! Νοιάζει κανέναν ρε παπάρα; Νομίζεις ότι παίρνεις κάποια αξία αραδιάζοντας μαλακίες στο πχόρουμ;Ναύτης έγραψε: 26 Μαρ 2021, 13:46"Τ' άρματα" είναι για τους στρατώνες και τα σύνορα. Άμα καυλώνετε μερικοί με τα στρατά να πάτε να την στήσετε έξω από τους στρατώνες.Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2021, 13:36 Τα αρματα βγηκαν λογω της παρελασης, οπως γινεται καθε χρονο, οπως γινοταν και επι Συριζα. Τα αλογα ηταν μια πανεμορφη πινελια παρουσιαζοντας το Ελληνικο ιππικο με τις στολες απο το 1821 εως και το 1940. Τι στολες που φορεσαν οι παππουδες σου και οι προπαππουδες σου. Οτι εστιασες στις καβαλινες δειχνει την δικη σου αισθητικη.
Κατά τα λοιπά, πράγματι, η δική μου αισθητική δεν έχει σχέση με βλαχοχουντίλες, ούτε με την Καλομοίρα, ούτε με μπακαλοταβέρνες, ούτε με τις καβαλίνες. Και -δηλώνω ένοχος εκ των προτέρων- δεν καυλώνω με τα τανκς να μαρσάρουν στους δρόμους.![]()
Μια χαρά τα λέει ο Ναύτης.
Και πάλι όμως, δεν θα έπρεπε να την ήξερα και γω λογικά; επίσης αυτό το φέημ στόρυ κάτι μου θυμίζει, κάτι με τηλιόραση.foscilis έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:49Είδα ένα βίντεο που έβαλαν.sys3x έγραψε: 26 Μαρ 2021, 17:46Να σε πω εγώ που κολλάει ο σρζ, στο γεγονότο ότι έχουμε γεμίσει μπουτς, τα μεγαλύτερα πέηρολζ εξακολουθούν να είναι από νουδού και σρζ, εκεί κολλάει.Ναύτης έγραψε: 26 Μαρ 2021, 13:46
"Τ' άρματα" είναι για τους στρατώνες και τα σύνορα. Άμα καυλώνετε μερικοί με τα στρατά να πάτε να την στήσετε έξω από τους στρατώνες.
Έχει αλλάξει πάρα πολύ, το φεημ ήταν πριν δεκαπεντε χρόνια και έτσι κι αλλιώς μάλλον είχε μπει μιλημενα σαν ο χαρακτήρας "κουλτουριαρα τραγουδίστρια", so fucking what είναι η απορία μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ναι ήταν τρομερό ριάλιτι μέχρι που έφυγε η Κουταλιδου...
Πού να την ξέρεις; Φειμστόρι έβλεπες για να την ξέρεις;sys3x έγραψε: 26 Μαρ 2021, 17:46Να σε πω εγώ που κολλάει ο σρζ, στο γεγονότο ότι έχουμε γεμίσει μπουτς, τα μεγαλύτερα πέηρολζ εξακολουθούν να είναι από νουδού και σρζ, εκεί κολλάει.Ναύτης έγραψε: 26 Μαρ 2021, 13:46"Τ' άρματα" είναι για τους στρατώνες και τα σύνορα. Άμα καυλώνετε μερικοί με τα στρατά να πάτε να την στήσετε έξω από τους στρατώνες.Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2021, 13:36 Τα αρματα βγηκαν λογω της παρελασης, οπως γινεται καθε χρονο, οπως γινοταν και επι Συριζα. Τα αλογα ηταν μια πανεμορφη πινελια παρουσιαζοντας το Ελληνικο ιππικο με τις στολες απο το 1821 εως και το 1940. Τι στολες που φορεσαν οι παππουδες σου και οι προπαππουδες σου. Οτι εστιασες στις καβαλινες δειχνει την δικη σου αισθητικη.
Αλλά τα στρατά τηνέ ξέρουν, είναι λέει "διεθνούς φήμης σοπράνο" και την ανεβάσανε στην Ακρόπολη να "ψάλλει" τον εθνικό ύμνο κι από πίσω κάγκελο οι τσολιάδες.
So what θα πεις.
ΟΚ, δεν είναι και για θάνατο, αλλά να, ρε γαμώτο, υπάρχουν κι αυτά.
Ή ας βάζανε τα παιδάκια να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο
Μια χαρά.
Είναι ανάγκη δηλαδή να παίρνουμε κάθε χρόνο πρωτάθλημα στην καλτίλα και το καρακιτσαριό επειδή σε κάποιους αρέσουν οι αμερικανιές;
Ούτε κι εγώ έχω ακούσει τίποτα. Όταν λένε σοπράνο τι εννοούν άραγε; Μόνο την έκταση ή έχει ανακατευτεί με το σχετικό ρεπερτόριο.sys3x έγραψε: 26 Μαρ 2021, 17:46 Επί του θέματος αναρωτιέμαι πως είναι δυναμόν να μην γνωρίζω αυτήν την κυρία.
Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε το αποτέλεσμα. Πως σου φάνηκε;
Τα εξήγησα, ένα πόστ πιο πάνω απ' αυτό που έγραψες εσύ στον Nostalgia.stergiosbik έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:57Ρε συ η αντιπολίτευση που κανείς έχει ξεπεράσει την γραφικότητα των ζαιων.
Κατηγορείς για οτιδήποτε κατεβαίνει στο κεφάλι σου την κυβέρνηση.
Πολλές φορές μάλιστα ξεπερνάει και αυτούς τους ίδιους τους ψεκ.
Από τα χθεσινά δηλ.εσυ κρατάς το γεγονός ότι στα κοντάρια δεν είχε σταυρό;
Αν εσύ θέλεις να βαφτίζεις συριζαίο όποιον δε συμφωνεί με τη νουδού, με γειά σου με χαρά σου, νουδούκο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.