Κάπου εδώ να καταγγείλω και τον άκρατο σεξισμό που εχω βιώσει σχετικά με αυτό το θέμα, όλα αυτα τα χρόνια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μαρ 2021, 14:37Βάλτε και μένα. Αμήν πότε θα το δώσω και θα καλώ το Σμήνος να με μεταφέρει. Όπως λέει και ο μασωνοτέτοιος, we will own nothing and we will be happy.vantono έγραψε: 26 Μαρ 2021, 13:52Σε καλωσορίζω στο κλαμπ. Παίζει να ανηκουμε στο λιγότερο απο 10% του ελ πληθυσμού. Πειραιά εχω οδηγήσει κι εγω καποτε (αναγκαστικά) και πράγματι δεν παλευόταν με τίποτα. Το ιδιο και Αθηνα κέντρο και πέριξ, δεν παλεύεται με τίποτα το αμάξι. Τις περισσότερες φορές που εχω πιασει τιμόνι ειναι μονο για ταξίδι εκτος Αθηνων, στο χωριο, διακοπές κτλ. Εδω μεσα χρησιμοποιούσα περισσότερο ΜΜΜ προ λοκντάουν, και κυριως μετρό και το μηχανακι του πατέρα μου αν ηταν καμία μεγάλη ανάγκη. Αλλα του αυτοκινητου γενικά δεν ειμαι καθολου, ποτέ δεν ημουν. Και η πλάκα ειναι οτι ανεκαθεν περιστοιχιζόμουν τόσο απο κάγκουρες φιλους οσο και από καγκουρογκόμενες, και οι αποψεις μου περι αυτοκινητων τους φαινονταν εξωπραγματικες, με θεωρουσαν κατι σαν εξωγηινο.Otto Weininger έγραψε: 26 Μαρ 2021, 08:45
Γενικά δεν είναι και το καλύτερό μου, ψιλοβαριεμαι, ειδικά στον Πειραιά και τα προάστιά του που έχει κίνηση τρελή τα πρωινά και φυσικά πότε δεν βρίσκεις να παρκάρεις με αποτέλεσμα να το αφήνεις σε γκαράζ, οπότε το ίδιο έρχεται.
Ειδικότερα αυτή την περίοδο όμως ξέμεινα από αυτοκίνητο, δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε έτσι. Θα μου πεις ένα το κλέψανε, ένα το στουκαραμε και διαλύθηκε, χάσαμε δυο αυτοκίνητα σε 4 μήνες![]()
Οπότε τώρα στο ψάξιμο και προς το παρόν ταξί αλλά και περπάτημα το βράδυ να ξεπιανομαι.
Εχω φάει και χυλόπιτα μικρότερος, λογω του οτι κοντευα 20 χρονών και δεν ειχα βγάλει ακομα δίπλωμα![]()
Η συνομήλικη καγκουρογκομενα τότε με παράτησε για εναν τύπο που εγω μπροστά του ημουν Μπραντ Πιτ το λιγότερο, μονο και μονο επειδη ειχε αμαξι.![]()
Άλλη γκόμενα αρκετά χρόνια αργότερα, ηταν το ακριβώς αντίθετο απο 'μενα, λάτρευε την οδήγηση και την ειχε καταβρει μαζί μου που της εδινα το αμαξι μου να το οδηγάει κι εγω άραζα συνοδηγός (ηξερε να οδηγάει άπταιστα ειναι η αλήθεια, και την εμπιστευομουν απολυτα).
Τωρα που το σκέφτομαι, αυτή παίζει να ηταν η νάιδα. Εχει γουστο να εχουμε συναντηθεί ποτέ απο κοντά και να μην το κατάλαβα.