!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προσφυγή στο ΣτΕ για να ακυρωθεί η παράταση του lockdown σε εστίαση και διασκέδαση

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Προσφυγή στο ΣτΕ για να ακυρωθεί η παράταση του lockdown σε εστίαση και διασκέδαση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

George_V έγραψε: 25 Μαρ 2021, 13:09 Εδώ να θυμίσω ότι έχει προσφύγει και η Εκκλησία στο ΣτΕ για την ΚΥΑ που αφορούσε το κλείσιμο των Εκκλησιών και η υπόθεση έχει προσδιορίστει να συζητηθεί στις 2 Απριλίου.
Και τι περιμένουν , να τους ανοίξουν με αναδρομή ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Προσφυγή στο ΣτΕ για να ακυρωθεί η παράταση του lockdown σε εστίαση και διασκέδαση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Cecily Anne έγραψε: 25 Μαρ 2021, 13:15
George_V έγραψε: 25 Μαρ 2021, 13:09 Εδώ να θυμίσω ότι έχει προσφύγει και η Εκκλησία στο ΣτΕ για την ΚΥΑ που αφορούσε το κλείσιμο των Εκκλησιών και η υπόθεση έχει προσδιορίστει να συζητηθεί στις 2 Απριλίου.
Και τι περιμένουν , να τους ανοίξουν με αναδρομή ;
Προφανώς και όχι. Περισσότερο μια συμβολική καταδίκη της προηγούμενης ΚΥΑ ώστε να χρησιμοποιηθεί ως νομολογία σε ανάλογη περίπτωση στο μέλλον.

Αυτό με την προϋπόθεση ότι δεν θα απορριψει την προσφυγή το ΣτΕ ως μη έχουσα αντικείμενο πλέον καθώς έχει παύσει να ισχύει η εν λόγω ΚΥΑ εδώ και μερες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Δημοκρατικός έγραψε: 24 Μαρ 2021, 19:38
Mitharadir έγραψε: 24 Μαρ 2021, 19:12 Επιτέλους υπάρχει αντίσταση κατά της Χούντας: https://www.skaipatras.gr/2021/03/24/pr ... iaskedasi/
Ξέρεις τι θα πάρουν πιστεύω.
Και βέβαια.Ανακύρηξη του lockdown ως αντισυνταγματικού.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μαρ 2021, 19:40 Εγώ δείχνω έμπρακτα την αλληγγύη μου και παραγγέλνω πάντα μια φορά τη βδομάδα. Εσείς ελπίζω να μη μένετε στα λόγια.
:smt023
Kαι εδω να επισημάνουμε οτι το φαΐ απ'έξω (που ειναι αρκετά δαιμονοποιημένο) δεν ειναι κάτι πάντοτε και απαραίτητα κακό διατροφικά. Εχεις ενα σκασμό επιλογές στις μέρες μας, να παραγγείλεις και αρκετά σχετικά υγιεινά φαγητα, αν πραγματικά δεν θες να σαβουριάζεις. Κι εγω 2-3 φορες τη βδομαδα παίζω με παραγγελίες, και πλέον και με αρκετά καλό tipάκι στο παιδι που μου τα φέρνει.

Otto Weininger έγραψε: 24 Μαρ 2021, 23:55
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μαρ 2021, 19:40 Εγώ δείχνω έμπρακτα την αλληγγύη μου και παραγγέλνω πάντα μια φορά τη βδομάδα. Εσείς ελπίζω να μη μένετε στα λόγια.
Στηρίζω τουλάχιστον 2 φορές την έβδομαδα. Επίσης τελευταίο μήνα στηρίζω 2 με 3 φορές την μέρα τα ταξί :a040:
Με τους ταριφαίους πώς κι έτσι? Δεν εισαι και πολύ της οδήγησης, να φανταστώ?
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vantono έγραψε: 26 Μαρ 2021, 01:36
Γενικά δεν είναι και το καλύτερό μου, ψιλοβαριεμαι, ειδικά στον Πειραιά και τα προάστιά του που έχει κίνηση τρελή τα πρωινά και φυσικά πότε δεν βρίσκεις να παρκάρεις με αποτέλεσμα να το αφήνεις σε γκαράζ, οπότε το ίδιο έρχεται.

Ειδικότερα αυτή την περίοδο όμως ξέμεινα από αυτοκίνητο, δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε έτσι. Θα μου πεις ένα το κλέψανε, ένα το στουκαραμε και διαλύθηκε, χάσαμε δυο αυτοκίνητα σε 4 μήνες :lol:

Οπότε τώρα στο ψάξιμο και προς το παρόν ταξί αλλά και περπάτημα το βράδυ να ξεπιανομαι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

Kauldron έγραψε: 24 Μαρ 2021, 21:20

Αρχίδια καπαμά. Πολύ απλά τα κρούσματα γρίπης, τα βαφτίσατε κρούσματα κορονοϊού.
Αμα βαφτήσαμε τα κρούσματα της γρίπης,κορωνοιου τι να το κάνουμε το φάρμακο αντισωμάτων;
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Δημοκρατικός έγραψε: 25 Μαρ 2021, 00:43
Αρχέλαος έγραψε: 25 Μαρ 2021, 00:30
Δημοκρατικός έγραψε: 24 Μαρ 2021, 23:52

Έχει υπογράψει συμβόλαιο με το κράτος ή την ζωή ο κάθε επιχειρηματίας ότι η επιχείρησή του θα δουλεύει για πάντα όπως δούλευε μια δεδομένη περίοδο :-?
Όταν το κράτος σε κάποιον απαγορεύει το να δουλέψει επιβάλλεται να τον αποζημιώσει.
Όλα τα άλλα είναι ψεκασμενιές.

Και για να σε προλάβω στην Σερβία και την Ρουμανία αλλά και την Σουηδία λειτουργούσαν σχεδόν όλα τα μαγαζιά.
Δεν έχουν έτσι τα πράγματα.

Όποιος προσαρμοστεί και όποιος αντέξει. Για τους λοιπούς, ότι ίσχυε ανέκαθεν για κάθε εργαζόμενο που χάνει την δουλειά του.
Αυτο ειναι φασιστικη θεωρια σαν εφαρμογη της θεωριας του Δαρβινου
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Otto Weininger έγραψε: 26 Μαρ 2021, 08:45

Ειδικότερα αυτή την περίοδο όμως ξέμεινα από αυτοκίνητο, δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε έτσι. Θα μου πεις ένα το κλέψανε, ένα το στουκαραμε και διαλύθηκε, χάσαμε δυο αυτοκίνητα σε 4 μήνες :lol:
Πάρε μηχανάκι για το πάρκινγκ και την κίνηση.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Daje έγραψε: 24 Μαρ 2021, 19:14Τον φαγαμε τον γαιδαρο ρε σεις. Καντε υπομονη αλλον εναν μηνα και τελειωσε η υποθεση.
Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Γενικά δεν είναι και το καλύτερό μου, ψιλοβαριεμαι, ειδικά στον Πειραιά και τα προάστιά του που έχει κίνηση τρελή τα πρωινά και φυσικά πότε δεν βρίσκεις να παρκάρεις με αποτέλεσμα να το αφήνεις σε γκαράζ, οπότε το ίδιο έρχεται.

Οπότε τώρα στο ψάξιμο και προς το παρόν ταξί αλλά και περπάτημα το βράδυ να ξεπιανομαι.
Σε καλωσορίζω στο κλαμπ. Παίζει να ανηκουμε στο λιγότερο απο 10% του ελ πληθυσμού. Πειραιά εχω οδηγήσει κι εγω καποτε (αναγκαστικά) και πράγματι δεν παλευόταν με τίποτα. Το ιδιο και Αθηνα κέντρο και πέριξ, δεν παλεύεται με τίποτα το αμάξι. Τις περισσότερες φορές που εχω πιασει τιμόνι ειναι μονο για ταξίδι εκτος Αθηνων, στο χωριο, διακοπές κτλ. Εδω μεσα χρησιμοποιούσα περισσότερο ΜΜΜ προ λοκντάουν, και κυριως μετρό και το μηχανακι του πατέρα μου αν ηταν καμία μεγάλη ανάγκη. Αλλα του αυτοκινητου γενικά δεν ειμαι καθολου, ποτέ δεν ημουν. Και η πλάκα ειναι οτι ανεκαθεν περιστοιχιζόμουν τόσο απο κάγκουρες φιλους οσο και από καγκουρογκόμενες, και οι αποψεις μου περι αυτοκινητων τους φαινονταν εξωπραγματικες, με θεωρουσαν κατι σαν εξωγηινο.

Εχω φάει και χυλόπιτα μικρότερος, λογω του οτι κοντευα 20 χρονών και δεν ειχα βγάλει ακομα δίπλωμα :lol:
Η συνομήλικη καγκουρογκομενα τότε με παράτησε για εναν τύπο που εγω μπροστά του ημουν Μπραντ Πιτ το λιγότερο, μονο και μονο επειδη ειχε αμαξι. :003:
Άλλη γκόμενα αρκετά χρόνια αργότερα, ηταν το ακριβώς αντίθετο απο 'μενα, λάτρευε την οδήγηση και την ειχε καταβρει μαζί μου που της εδινα το αμαξι μου να το οδηγάει κι εγω άραζα συνοδηγός (ηξερε να οδηγάει άπταιστα ειναι η αλήθεια, και την εμπιστευομουν απολυτα).
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vagabondo έγραψε: 26 Μαρ 2021, 11:13

Αν πάρω οτιδήποτε σε δίκυκλο οι γονείς μου θα μου το κάψουν, πιθανότατα δε, να βάλουν και μπράβους να με δείρουν.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

vantono έγραψε: 26 Μαρ 2021, 13:52

Σε καλωσορίζω στο κλαμπ. Παίζει να ανηκουμε στο λιγότερο απο 10% του ελ πληθυσμού. Πειραιά εχω οδηγήσει κι εγω καποτε (αναγκαστικά) και πράγματι δεν παλευόταν με τίποτα. Το ιδιο και Αθηνα κέντρο και πέριξ, δεν παλεύεται με τίποτα το αμάξι. Τις περισσότερες φορές που εχω πιασει τιμόνι ειναι μονο για ταξίδι εκτος Αθηνων, στο χωριο, διακοπές κτλ. Εδω μεσα χρησιμοποιούσα περισσότερο ΜΜΜ προ λοκντάουν, και κυριως μετρό και το μηχανακι του πατέρα μου αν ηταν καμία μεγάλη ανάγκη. Αλλα του αυτοκινητου γενικά δεν ειμαι καθολου, ποτέ δεν ημουν. Και η πλάκα ειναι οτι ανεκαθεν περιστοιχιζόμουν τόσο απο κάγκουρες φιλους οσο και από καγκουρογκόμενες, και οι αποψεις μου περι αυτοκινητων τους φαινονταν εξωπραγματικες, με θεωρουσαν κατι σαν εξωγηινο.

Εχω φάει και χυλόπιτα μικρότερος, λογω του οτι κοντευα 20 χρονών και δεν ειχα βγάλει ακομα δίπλωμα :lol:
Η συνομήλικη καγκουρογκομενα τότε με παράτησε για εναν τύπο που εγω μπροστά του ημουν Μπραντ Πιτ το λιγότερο, μονο και μονο επειδη ειχε αμαξι. :003:
Άλλη γκόμενα αρκετά χρόνια αργότερα, ηταν το ακριβώς αντίθετο απο 'μενα, λάτρευε την οδήγηση και την ειχε καταβρει μαζί μου που της εδινα το αμαξι μου να το οδηγάει κι εγω άραζα συνοδηγός (ηξερε να οδηγάει άπταιστα ειναι η αλήθεια, και την εμπιστευομουν απολυτα).
Βάλτε και μένα. Αμήν πότε θα το δώσω και θα καλώ το Σμήνος να με μεταφέρει. Όπως λέει και ο μασωνοτέτοιος, we will own nothing and we will be happy.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Otto Weininger έγραψε: 26 Μαρ 2021, 14:28
vagabondo έγραψε: 26 Μαρ 2021, 11:13

Αν πάρω οτιδήποτε σε δίκυκλο οι γονείς μου θα μου το κάψουν, πιθανότατα δε, να βάλουν και μπράβους να με δείρουν.
Δε θα προλάβουν, πίστεψέ με.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

dotcom έγραψε: 26 Μαρ 2021, 09:39
Kauldron έγραψε: 24 Μαρ 2021, 21:20

Αρχίδια καπαμά. Πολύ απλά τα κρούσματα γρίπης, τα βαφτίσατε κρούσματα κορονοϊού.
Αμα βαφτήσαμε τα κρούσματα της γρίπης,κορωνοιου τι να το κάνουμε το φάρμακο αντισωμάτων;
Δε σου είπα οτι δεν υπάρχει κορονοϊός, ούτε οτι δεν είναι επικίνδυνος για κάποιες ομάδες ανθρώπων.
Αυτό που σου λέω, και κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις, ειναι οτι το φάρμακο θα χορηγείται σε πρωτοβάθμιο βαθμό (στο σπίτι), και μ' αυτό τον τρόπο θ' αποφεύγεται το μπούκωμα των νοσοκομείων, αφού ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ (και οχι μολύνσεις, δηλαδή περιστατικά που παρουσιάζουν ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ) θ' αντιμετωπίζονται εκτός νοσοκομείου (και κατά συνέπεια δεν θα εκτίθεται και ο κόσμος σε ενδονοσοκομειακά στελέχη ιών (διάφορων, οχι κοβιντ), που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά κι επικίνδυνα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Kαι εδω να επισημάνουμε οτι το φαΐ απ'έξω (που ειναι αρκετά δαιμονοποιημένο) δεν ειναι κάτι πάντοτε και απαραίτητα κακό διατροφικά. Εχεις ενα σκασμό επιλογές στις μέρες μας, να παραγγείλεις και αρκετά σχετικά υγιεινά φαγητα, αν πραγματικά δεν θες να σαβουριάζεις. Κι εγω 2-3 φορες τη βδομαδα παίζω με παραγγελίες, και πλέον και με αρκετά καλό tipάκι στο παιδι που μου τα φέρνει.

Otto Weininger έγραψε: 24 Μαρ 2021, 23:55
Στηρίζω τουλάχιστον 2 φορές την έβδομαδα. Επίσης τελευταίο μήνα στηρίζω 2 με 3 φορές την μέρα τα ταξί :a040:
Τύπε, ακόμα και αν παραγγείλεις βραστό κοτόπουλο με σαλάτα μαρούλι και smoothie κόκκινων φρούτων, να είσαι σίγουρος ότι η πρώτη ύλη στην εστίαση, δεν είναι και ότι καλύτερο.

Είμαι πεπεισμένος ότι το χειρότερο φαγητό από μέσα (σπίτι), είναι καλύτερο από το έξω, εκτός αν τρως από τα ληγμένα του λιντλ και κατεψυγμένες, προμαγειρεμένες τροφές.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”