ναι ε, να σε δω τι θα κάνεις όταν θα ερ;45υ6ςς256ξ;45
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι εξωγήινοι υπάρχουν
Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Ιαν 2021, 11:23Και θα απαντάω σε αυτά. Ένα μοναχικό συμπόσιο μιας συμπαντικής σκιζοφρενικής οντότητας. Είμαστε όλοι ο Θεός.Yochanan έγραψε: 08 Ιαν 2021, 11:06Και για να πειστώ οτι έχω δίκιο θα μου το αποδείξω γράφοντας εδω με διάφορα νικ - ενω θα διαβαζω κι ο ιδιος τι γραφωΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Ιαν 2021, 10:41 Μαλάκες τώρα μου ήρθε φλασιά. Όλοι αυτοί που γράφουμε εδώ είμαστε ένας άνθρωπος. Και θα το αποδείξω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το γυροφερνουν το πραμα,οπου να'ναι θα τη σκασουν τη βομβα.
Εγκεφαλικο μασαζ.
Εγκεφαλικο μασαζ.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτήν την εντύπωση έχω και εγώ εδώ και ενάμισυ περίπου χρόνο.Thor έγραψε: 24 Μαρ 2021, 15:22 Το γυροφερνουν το πραμα,οπου να'ναι θα τη σκασουν τη βομβα.
Εγκεφαλικο μασαζ.
στο τελος θα δικαιωθει ο μπομπ λαζαρ 
Εγω την εχω εδω και καμμια δεκαετια.Green Dragon έγραψε: 24 Μαρ 2021, 15:35Αυτήν την εντύπωση έχω και εγώ εδώ και ενάμισυ περίπου χρόνο.Thor έγραψε: 24 Μαρ 2021, 15:22 Το γυροφερνουν το πραμα,οπου να'ναι θα τη σκασουν τη βομβα.
Εγκεφαλικο μασαζ.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Στις ταινίες του Χόλιγουντ όντως έχει παρουσιαστεί αρκετά χρόνια πριν το trend. Ξέρεις, οι εξωγήινοι δεν είναι πάντα αιμοσταγείς εισβολείς κλπ. Αλλά και διάφορες άλλες προσεγγίσεις που εκφράζονται και έχουν μέσα τους μεγάλη δόση ρεαλισμού.Thor έγραψε: 24 Μαρ 2021, 16:27Εγω την εχω εδω και καμμια δεκαετια.Green Dragon έγραψε: 24 Μαρ 2021, 15:35 Αυτήν την εντύπωση έχω και εγώ εδώ και ενάμισυ περίπου χρόνο.
- Ελπίζω να έχετε το IQ να καταλάβετε ότι εάν ένα είδος έχει την ενέργεια να κάνει διαστρικά ταξίδια, τότε μπορεί άνετα να καταλάβει τη γη...
- Ελπίζω να έχετε το IQ να καταλάβετε ότι εάν ένα είδος έχει την ενέργεια να κάνει διαστρικά ταξίδια, τότε η γη του είναι εντελώς άχρηστη..
- Ελπίζω να έχετε το IQ να καταλάβετε ότι εάν ένα είδος έχει την ενέργεια να κάνει διαστρικά ταξίδια, τότε απλά μπορεί άνετα να μας εξαφανίσει σαν είδος (σε περίπτωση που ενδιαφέρεται να γίνει κοσμοκράτωρας)....
.
- Ελπίζω να έχετε το IQ να καταλάβετε ότι εάν ένα είδος έχει την ενέργεια να κάνει διαστρικά ταξίδια, τότε η γη του είναι εντελώς άχρηστη..
- Ελπίζω να έχετε το IQ να καταλάβετε ότι εάν ένα είδος έχει την ενέργεια να κάνει διαστρικά ταξίδια, τότε απλά μπορεί άνετα να μας εξαφανίσει σαν είδος (σε περίπτωση που ενδιαφέρεται να γίνει κοσμοκράτωρας)....
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Σήμερα δεν είναι οι αποκαλύψεις της ΝΑΣΑ;
Εσυ φανταζομαι τα καταλαβαινεις ολα αυτα επειδη εχεις υψηλο IQ.OANNHSEA έγραψε: 26 Μαρ 2021, 14:19 - Ελπίζω να έχετε το IQ να καταλάβετε ότι εάν ένα είδος έχει την ενέργεια να κάνει διαστρικά ταξίδια, τότε μπορεί άνετα να καταλάβει τη γη...
.
- hellegennes
Κι εσύ ελπίζω να έχεις το IQ να καταλάβεις ότι αν ένα άλλο είδος υπάρχει στον γαλαξία, με τεχνολογικό πολιτισμό, τότε δεν ξέρεις τι μπορεί να θέλει και για ποιον λόγο. Μπορεί να θέλει να σε αφανίσει για να μην το αφανίσεις εσύ, μπορεί να θέλει να παίξει, μπορεί να θέλει να σου διδάξει, μπορεί να μην τους ενδιαφέρεις καθόλου, μπορεί το οτιδήποτε.OANNHSEA έγραψε: 26 Μαρ 2021, 14:19 - Ελπίζω να έχετε το IQ να καταλάβετε ότι εάν ένα είδος έχει την ενέργεια να κάνει διαστρικά ταξίδια, τότε μπορεί άνετα να καταλάβει τη γη...
.
Φυσικά θα σκεφτείς ότι αν το είδος αυτό σκέφτεται όπως εμείς και έχει την τεχνολογία για διαστρικά ταξίδια, τότε ναι, η Γη τού είναι παντελώς άχρηστη. Δεν ξέρεις όμως αν σκέφτεται όπως εμείς ούτε τι μπορεί να θέλει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Cecily Anne
Εγώ με τους εξωγήινους παθαίνω ντάγιε. Πιστεύω ότι, αν υπάρχουν, θα έρθουν για τις μ...νάρες.hellegennes έγραψε: 26 Μαρ 2021, 14:59Κι εσύ ελπίζω να έχεις το IQ να καταλάβεις ότι αν ένα άλλο είδος υπάρχει στον γαλαξία, με τεχνολογικό πολιτισμό, τότε δεν ξέρεις τι μπορεί να θέλει και για ποιον λόγο. Μπορεί να θέλει να σε αφανίσει για να μην το αφανίσεις εσύ, μπορεί να θέλει να παίξει, μπορεί να θέλει να σου διδάξει, μπορεί να μην τους ενδιαφέρεις καθόλου, μπορεί το οτιδήποτε.OANNHSEA έγραψε: 26 Μαρ 2021, 14:19 - Ελπίζω να έχετε το IQ να καταλάβετε ότι εάν ένα είδος έχει την ενέργεια να κάνει διαστρικά ταξίδια, τότε μπορεί άνετα να καταλάβει τη γη...
.
Φυσικά θα σκεφτείς ότι αν το είδος αυτό σκέφτεται όπως εμείς και έχει την τεχνολογία για διαστρικά ταξίδια, τότε ναι, η Γη τού είναι παντελώς άχρηστη. Δεν ξέρεις όμως αν σκέφτεται όπως εμείς ούτε τι μπορεί να θέλει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σε στυλ αρχαίων θεών που απήγαγαν θνητές; Οι θεές παρόλα αυτά ήταν θεσπέσιες.
- Cecily Anne
E δεν μπορώ να φανταστώ κανένα άλλο σοβαρό λόγο να θέλει εξωγήινος να ασχοληθεί με εμάς.Antares έγραψε: 26 Μαρ 2021, 15:21 Σε στυλ αρχαίων θεών που απήγαγαν θνητές; Οι θεές παρόλα αυτά ήταν θεσπέσιες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 2829 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 68 Απαντήσεις