!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

stavmanr έγραψε: 09 Ιαν 2021, 20:12
nostromos έγραψε: 09 Ιαν 2021, 16:29
Thor έγραψε: 09 Ιαν 2021, 15:11
Και γιατι το εσβησες;
αφου το γαμησε το νημα με τις μπουρδες του καταλαβε οτι το παρακανε ...
Ναι. Το νήμα με τους εξωγηινόφιλους ήταν ήδη σοβαρό...
ναι ε, να σε δω τι θα κάνεις όταν θα ερ;45υ6ςς256ξ;45
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Ιαν 2021, 11:23
Yochanan έγραψε: 08 Ιαν 2021, 11:06
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Ιαν 2021, 10:41 Μαλάκες τώρα μου ήρθε φλασιά. Όλοι αυτοί που γράφουμε εδώ είμαστε ένας άνθρωπος. Και θα το αποδείξω.
Και για να πειστώ οτι έχω δίκιο θα μου το αποδείξω γράφοντας εδω με διάφορα νικ - ενω θα διαβαζω κι ο ιδιος τι γραφω
Και θα απαντάω σε αυτά. Ένα μοναχικό συμπόσιο μιας συμπαντικής σκιζοφρενικής οντότητας. Είμαστε όλοι ο Θεός.
:blm:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Το γυροφερνουν το πραμα,οπου να'ναι θα τη σκασουν τη βομβα.
Εγκεφαλικο μασαζ.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Thor έγραψε: 24 Μαρ 2021, 15:22 Το γυροφερνουν το πραμα,οπου να'ναι θα τη σκασουν τη βομβα.
Εγκεφαλικο μασαζ.
Αυτήν την εντύπωση έχω και εγώ εδώ και ενάμισυ περίπου χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

στο τελος θα δικαιωθει ο μπομπ λαζαρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Thor

Green Dragon έγραψε: 24 Μαρ 2021, 15:35
Thor έγραψε: 24 Μαρ 2021, 15:22 Το γυροφερνουν το πραμα,οπου να'ναι θα τη σκασουν τη βομβα.
Εγκεφαλικο μασαζ.
Αυτήν την εντύπωση έχω και εγώ εδώ και ενάμισυ περίπου χρόνο.
Εγω την εχω εδω και καμμια δεκαετια.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Thor έγραψε: 24 Μαρ 2021, 16:27
Green Dragon έγραψε: 24 Μαρ 2021, 15:35 Αυτήν την εντύπωση έχω και εγώ εδώ και ενάμισυ περίπου χρόνο.
Εγω την εχω εδω και καμμια δεκαετια.
Στις ταινίες του Χόλιγουντ όντως έχει παρουσιαστεί αρκετά χρόνια πριν το trend. Ξέρεις, οι εξωγήινοι δεν είναι πάντα αιμοσταγείς εισβολείς κλπ. Αλλά και διάφορες άλλες προσεγγίσεις που εκφράζονται και έχουν μέσα τους μεγάλη δόση ρεαλισμού.
Άβαταρ μέλους
Thor

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

- Ελπίζω να έχετε το IQ να καταλάβετε ότι εάν ένα είδος έχει την ενέργεια να κάνει διαστρικά ταξίδια, τότε μπορεί άνετα να καταλάβει τη γη...
- Ελπίζω να έχετε το IQ να καταλάβετε ότι εάν ένα είδος έχει την ενέργεια να κάνει διαστρικά ταξίδια, τότε η γη του είναι εντελώς άχρηστη..
- Ελπίζω να έχετε το IQ να καταλάβετε ότι εάν ένα είδος έχει την ενέργεια να κάνει διαστρικά ταξίδια, τότε απλά μπορεί άνετα να μας εξαφανίσει σαν είδος (σε περίπτωση που ενδιαφέρεται να γίνει κοσμοκράτωρας)....

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

Σήμερα δεν είναι οι αποκαλύψεις της ΝΑΣΑ;
Άβαταρ μέλους
Thor

OANNHSEA έγραψε: 26 Μαρ 2021, 14:19 - Ελπίζω να έχετε το IQ να καταλάβετε ότι εάν ένα είδος έχει την ενέργεια να κάνει διαστρικά ταξίδια, τότε μπορεί άνετα να καταλάβει τη γη...
- Ελπίζω να έχετε το IQ να καταλάβετε ότι εάν ένα είδος έχει την ενέργεια να κάνει διαστρικά ταξίδια, τότε η γη του είναι εντελώς άχρηστη..
- Ελπίζω να έχετε το IQ να καταλάβετε ότι εάν ένα είδος έχει την ενέργεια να κάνει διαστρικά ταξίδια, τότε απλά μπορεί άνετα να μας εξαφανίσει σαν είδος (σε περίπτωση που ενδιαφέρεται να γίνει κοσμοκράτωρας)....

.
Εσυ φανταζομαι τα καταλαβαινεις ολα αυτα επειδη εχεις υψηλο IQ.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

OANNHSEA έγραψε: 26 Μαρ 2021, 14:19 - Ελπίζω να έχετε το IQ να καταλάβετε ότι εάν ένα είδος έχει την ενέργεια να κάνει διαστρικά ταξίδια, τότε μπορεί άνετα να καταλάβει τη γη...

.
Κι εσύ ελπίζω να έχεις το IQ να καταλάβεις ότι αν ένα άλλο είδος υπάρχει στον γαλαξία, με τεχνολογικό πολιτισμό, τότε δεν ξέρεις τι μπορεί να θέλει και για ποιον λόγο. Μπορεί να θέλει να σε αφανίσει για να μην το αφανίσεις εσύ, μπορεί να θέλει να παίξει, μπορεί να θέλει να σου διδάξει, μπορεί να μην τους ενδιαφέρεις καθόλου, μπορεί το οτιδήποτε.

Φυσικά θα σκεφτείς ότι αν το είδος αυτό σκέφτεται όπως εμείς και έχει την τεχνολογία για διαστρικά ταξίδια, τότε ναι, η Γη τού είναι παντελώς άχρηστη. Δεν ξέρεις όμως αν σκέφτεται όπως εμείς ούτε τι μπορεί να θέλει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

hellegennes έγραψε: 26 Μαρ 2021, 14:59

.
Κι εσύ ελπίζω να έχεις το IQ να καταλάβεις ότι αν ένα άλλο είδος υπάρχει στον γαλαξία, με τεχνολογικό πολιτισμό, τότε δεν ξέρεις τι μπορεί να θέλει και για ποιον λόγο. Μπορεί να θέλει να σε αφανίσει για να μην το αφανίσεις εσύ, μπορεί να θέλει να παίξει, μπορεί να θέλει να σου διδάξει, μπορεί να μην τους ενδιαφέρεις καθόλου, μπορεί το οτιδήποτε.

Φυσικά θα σκεφτείς ότι αν το είδος αυτό σκέφτεται όπως εμείς και έχει την τεχνολογία για διαστρικά ταξίδια, τότε ναι, η Γη τού είναι παντελώς άχρηστη. Δεν ξέρεις όμως αν σκέφτεται όπως εμείς ούτε τι μπορεί να θέλει.
Εγώ με τους εξωγήινους παθαίνω ντάγιε. Πιστεύω ότι, αν υπάρχουν, θα έρθουν για τις μ...νάρες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Σε στυλ αρχαίων θεών που απήγαγαν θνητές; Οι θεές παρόλα αυτά ήταν θεσπέσιες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Antares έγραψε: 26 Μαρ 2021, 15:21 Σε στυλ αρχαίων θεών που απήγαγαν θνητές; Οι θεές παρόλα αυτά ήταν θεσπέσιες.
E δεν μπορώ να φανταστώ κανένα άλλο σοβαρό λόγο να θέλει εξωγήινος να ασχοληθεί με εμάς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”