του Έθνους.
το κεφαλαιο Ε ειναι δικο σου η copy paste ...?
του Έθνους.
έναν Άνθρωπο έτσι; οκ το κρατάμε για το μέλλον αυτόDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μαρ 2021, 13:01Δεν έχω λόγω να σε αμφισβητήσω, η εμπειρία σου, η οπτική που καταθέτεις σου αποτελούν πολύτιμα insights στην ψυχή του κοινωνιοπάθούς οπαδού του Τράμπ, του οποίου η μεγαλύερη ηδονή στη ζωή είναι ο πόνος που προκαλεί σε συνανθρώπους του, ανάλογη της ζημιάς που προκαλεί στα θεμέλια της κοινωνίας και των δεσμών ενότητας του Έθνους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μαρ 2021, 12:39στο πρώτο βλέπουμε υποκρισία και γλείψιμο, στο δεύτερο βλέπουμε straight up ειλικρίνεια που κάνει μερικούς να πονάνεDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μαρ 2021, 02:37
Σύγκρινε με το παρακάτω, ω καλόπιστε αναγνώστη, εσύ που στρίβεις καθημερινά τα ποστ για λίγες σταγόνες δροσιστικής Αλήθειας!
Ωστόσο ενημερώνω ότι ένας φυσιολογικός βλέπει στο πρώτο βίντεο έναν Άνθρωπο, στο δεύτερο μια μορφή ζωής που θα αποτελούσε λόγο ανησυχίας αν έμπαινε ποτέ όχι στο Λευκό Οίκο, αλλά σε περιοχή Νατούρα.
Κρατήστε το αλλά δεν ξέρω τι θα σας χρησιμεύσει, μίλησα για το τι βλέπουμε σε κάθε βίντεο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μαρ 2021, 13:11έναν Άνθρωπο έτσι; οκ το κρατάμε για το μέλλον αυτόDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μαρ 2021, 13:01Δεν έχω λόγω να σε αμφισβητήσω, η εμπειρία σου, η οπτική που καταθέτεις σου αποτελούν πολύτιμα insights στην ψυχή του κοινωνιοπάθούς οπαδού του Τράμπ, του οποίου η μεγαλύερη ηδονή στη ζωή είναι ο πόνος που προκαλεί σε συνανθρώπους του, ανάλογη της ζημιάς που προκαλεί στα θεμέλια της κοινωνίας και των δεσμών ενότητας του Έθνους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μαρ 2021, 12:39
στο πρώτο βλέπουμε υποκρισία και γλείψιμο, στο δεύτερο βλέπουμε straight up ειλικρίνεια που κάνει μερικούς να πονάνε
Ωστόσο ενημερώνω ότι ένας φυσιολογικός βλέπει στο πρώτο βίντεο έναν Άνθρωπο, στο δεύτερο μια μορφή ζωής που θα αποτελούσε λόγο ανησυχίας αν έμπαινε ποτέ όχι στο Λευκό Οίκο, αλλά σε περιοχή Νατούρα.
To έχουμε ξαναγράψει, ο Τζο θα αποδειχθεί Πρόεδρος αντάξιος των Μεγάλων Πατέρων του Έθνους. Την 3η θητεία δεν υπόσχομαι ότι θα την βγάλει όλη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μαρ 2021, 16:56 Έχω μια εξομολόγηση να κάνω: Όταν ο Μπάιντεν μίλησε για 100 εκατομμύρια εμβολιασμούς σε 100 μέρες, ήμουν δύσπιστος. Τελικά το έκανε σε 59.
Τζο, σου βγάζω το καπέλο.

Σωριάστηκε σαν "ντουφετισμένη μπεκάτσα"Δημοκρατικός έγραψε: 21 Μαρ 2021, 17:38To έχουμε ξαναγράψει, ο Τζο θα αποδειχθεί Πρόεδρος αντάξιος των Μεγάλων Πατέρων του Έθνους. Την 3η θητεία δεν υπόσχομαι ότι θα την βγάλει όλη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μαρ 2021, 16:56 Έχω μια εξομολόγηση να κάνω: Όταν ο Μπάιντεν μίλησε για 100 εκατομμύρια εμβολιασμούς σε 100 μέρες, ήμουν δύσπιστος. Τελικά το έκανε σε 59.
αυτός δε πρόλαβε να κάνει τίποτα, κυβερνά 1 μήναDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μαρ 2021, 16:56 Έχω μια εξομολόγηση να κάνω: Όταν ο Μπάιντεν μίλησε για 100 εκατομμύρια εμβολιασμούς σε 100 μέρες, ήμουν δύσπιστος. Τελικά το έκανε σε 59.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μαρ 2021, 23:18αυτός δε πρόλαβε να κάνει τίποτα, κυβερνά 1 μήναDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μαρ 2021, 16:56 Έχω μια εξομολόγηση να κάνω: Όταν ο Μπάιντεν μίλησε για 100 εκατομμύρια εμβολιασμούς σε 100 μέρες, ήμουν δύσπιστος. Τελικά το έκανε σε 59.
οι κρατικές δομές που παρέλαβε από τον Τραμπ έκαναν τη δουλειά
Σε λίγο οι μπαϊντενικοί θα εφορμήσουν στο ΚαπιτώλιοDwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 23:20ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μαρ 2021, 23:18αυτός δε πρόλαβε να κάνει τίποτα, κυβερνά 1 μήναDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μαρ 2021, 16:56 Έχω μια εξομολόγηση να κάνω: Όταν ο Μπάιντεν μίλησε για 100 εκατομμύρια εμβολιασμούς σε 100 μέρες, ήμουν δύσπιστος. Τελικά το έκανε σε 59.
οι κρατικές δομές που παρέλαβε από τον Τραμπ έκαναν τη δουλειά![]()
Το βαθύ κράτος του Τραμπ!
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μαρ 2021, 23:18αυτός δε πρόλαβε να κάνει τίποτα, κυβερνά 1 μήναDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μαρ 2021, 16:56 Έχω μια εξομολόγηση να κάνω: Όταν ο Μπάιντεν μίλησε για 100 εκατομμύρια εμβολιασμούς σε 100 μέρες, ήμουν δύσπιστος. Τελικά το έκανε σε 59.
οι κρατικές δομές που παρέλαβε από τον Τραμπ έκαναν τη δουλειά
Μα όχι, σύμφωνα με τα μπαϊντενιστήρια του πχώρουμ ο Μπάιντεν μέσα σε ένα μήνα διακυβέρνησης έστησε ένα παναμερικανικό δίκτυο εμβολιασμών, αφού πρώτα βέβαια πρόλαβε να αγοράσει και 100 εκ. εμβόλιαΑρχέλαος έγραψε: 22 Μαρ 2021, 23:28 Aς δούμε όμως τι γράφουν οι ΝΥΤ:
"Η Ουάσιγκτον είχε ήδη ξοδέψει δισεκατομμύρια σε κλινικές δοκιμές και στην προσπάθεια παρασκευής εμβολίων μέχρι τα 27 κράτη – μέλη της ΕΕ να αποφασίσουν να διαπραγματευτούν από κοινού, με μία φωνή. Στα μέσα Ιουνίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ, ανακοίνωσε μια κοινή αγορά εμβολίων κόστους 3,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Στην Ουάσινγκτον, το σχέδιο Warp Speed (ταχύτητα δίνης), το εμβολιαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης Τραμπ, είχε προϋπολογισμό 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ευρωπαίοι αξιωματούχοι λένε ότι είναι άδικο να συγκρίνουμε τα δύο προγράμματα, επειδή κανένα ποσό δεν δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων των κεφαλαίων που δαπανώνται για εμβόλια.
Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στην Ουάσινγκτον, οι αξιωματούχοι είχαν αποφασίσει ότι τα χρήματα δεν αποτελούν ζήτημα εάν τα εμβόλια θα μπορούσαν να αποτρέψουν το οικονομικό κόστος των περιοριστικών μέτρων. Η Ευρώπη, από την άλλη πλευρά, είχε περιορισμένο προϋπολογισμό, οπότε οι διαπραγματευτές της κυνηγούσαν φθηνότερα εμβόλια."
https://www.tovima.gr/2021/03/21/world/ ... i-emmones/