!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Supreme leader Biden

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Supreme leader Biden

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

του Έθνους.

το κεφαλαιο Ε ειναι δικο σου η copy paste ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μαρ 2021, 13:01
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μαρ 2021, 12:39
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μαρ 2021, 02:37
Σύγκρινε με το παρακάτω, ω καλόπιστε αναγνώστη, εσύ που στρίβεις καθημερινά τα ποστ για λίγες σταγόνες δροσιστικής Αλήθειας!

στο πρώτο βλέπουμε υποκρισία και γλείψιμο, στο δεύτερο βλέπουμε straight up ειλικρίνεια που κάνει μερικούς να πονάνε
Δεν έχω λόγω να σε αμφισβητήσω, η εμπειρία σου, η οπτική που καταθέτεις σου αποτελούν πολύτιμα insights στην ψυχή του κοινωνιοπάθούς οπαδού του Τράμπ, του οποίου η μεγαλύερη ηδονή στη ζωή είναι ο πόνος που προκαλεί σε συνανθρώπους του, ανάλογη της ζημιάς που προκαλεί στα θεμέλια της κοινωνίας και των δεσμών ενότητας του Έθνους.

Ωστόσο ενημερώνω ότι ένας φυσιολογικός βλέπει στο πρώτο βίντεο έναν Άνθρωπο, στο δεύτερο μια μορφή ζωής που θα αποτελούσε λόγο ανησυχίας αν έμπαινε ποτέ όχι στο Λευκό Οίκο, αλλά σε περιοχή Νατούρα.
έναν Άνθρωπο έτσι; οκ το κρατάμε για το μέλλον αυτό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μαρ 2021, 13:11
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μαρ 2021, 13:01
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μαρ 2021, 12:39

στο πρώτο βλέπουμε υποκρισία και γλείψιμο, στο δεύτερο βλέπουμε straight up ειλικρίνεια που κάνει μερικούς να πονάνε
Δεν έχω λόγω να σε αμφισβητήσω, η εμπειρία σου, η οπτική που καταθέτεις σου αποτελούν πολύτιμα insights στην ψυχή του κοινωνιοπάθούς οπαδού του Τράμπ, του οποίου η μεγαλύερη ηδονή στη ζωή είναι ο πόνος που προκαλεί σε συνανθρώπους του, ανάλογη της ζημιάς που προκαλεί στα θεμέλια της κοινωνίας και των δεσμών ενότητας του Έθνους.

Ωστόσο ενημερώνω ότι ένας φυσιολογικός βλέπει στο πρώτο βίντεο έναν Άνθρωπο, στο δεύτερο μια μορφή ζωής που θα αποτελούσε λόγο ανησυχίας αν έμπαινε ποτέ όχι στο Λευκό Οίκο, αλλά σε περιοχή Νατούρα.
έναν Άνθρωπο έτσι; οκ το κρατάμε για το μέλλον αυτό
Κρατήστε το αλλά δεν ξέρω τι θα σας χρησιμεύσει, μίλησα για το τι βλέπουμε σε κάθε βίντεο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Έχω μια εξομολόγηση να κάνω: Όταν ο Μπάιντεν μίλησε για 100 εκατομμύρια εμβολιασμούς σε 100 μέρες, ήμουν δύσπιστος. Τελικά το έκανε σε 59.

Τζο, σου βγάζω το καπέλο.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

κακως ησουνα δυσπιστος ... μια χαρα κρατος παρελαβε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μαρ 2021, 16:56 Έχω μια εξομολόγηση να κάνω: Όταν ο Μπάιντεν μίλησε για 100 εκατομμύρια εμβολιασμούς σε 100 μέρες, ήμουν δύσπιστος. Τελικά το έκανε σε 59.

To έχουμε ξαναγράψει, ο Τζο θα αποδειχθεί Πρόεδρος αντάξιος των Μεγάλων Πατέρων του Έθνους. Την 3η θητεία δεν υπόσχομαι ότι θα την βγάλει όλη.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

nostromos έγραψε: 18 Μαρ 2021, 23:52 τι το βασανιζουνε ετσι το γεροντακι ...?
Εικόνα
Δημοκρατικός έγραψε: 21 Μαρ 2021, 17:38
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μαρ 2021, 16:56 Έχω μια εξομολόγηση να κάνω: Όταν ο Μπάιντεν μίλησε για 100 εκατομμύρια εμβολιασμούς σε 100 μέρες, ήμουν δύσπιστος. Τελικά το έκανε σε 59.

To έχουμε ξαναγράψει, ο Τζο θα αποδειχθεί Πρόεδρος αντάξιος των Μεγάλων Πατέρων του Έθνους. Την 3η θητεία δεν υπόσχομαι ότι θα την βγάλει όλη.
Σωριάστηκε σαν "ντουφετισμένη μπεκάτσα"

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

22 Μαρτίου, 2021
Γλίτωσε ο Μπάιντεν τον δημόσιο διασυρμό από τον Πούτιν – Ρωσία:
«Λυπούμαστε πολύ»

Εικόνα

Ήταν αναμενόμενο πως ο αριστερός πρόεδρος των ΗΠΑ δεν επρόκειτο να δεχθεί την πρόταση Πούτιν.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε σήμερα την λύπη του για το γεγονός ότι οι ΗΠΑ δεν υποστήριξαν την πρόταση του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για την πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης ανάμεσα στον ίδιο και στον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν στις 19 ή στις 22 Μαρτίου μετά τον χαρακτηρισμό “φονιά” που απηύθυνε την περασμένη εβδομάδα ο Μπάιντεν στον Πούτιν.

“Χάθηκε μια ακόμη ευκαιρία για την άρση του αδιεξόδου στις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις, για την οποία ευθύνεται η Ουάσινγκτον. Η ευθύνη γι αυτό βαραίνει απολύτως τις ΗΠΑ“,
αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του.

Την Πέμπτη, μετά τον χαρακτηρισμό του Μπάιντεν, στο πλαίσιο συνέντευξής του στο ABC, που προκάλεσε ψυχροπολεμικό κλίμα στις σχέσεις των δύο χωρών, ο Πούτιν δήλωσε ότι θα πρέπει μαζί με τον Μπάιντεν να πραγματοποιήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες τηλεδιάσκεψη.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, για την υγεία του οποίου έχουν λεχθεί και γραφεί αρκετά κατά καιρούς, δεν υπήρχε περίπτωση να «επιβιώσει» σε μία ανοικτή λεκτική σύγκρουση με τον «Τσαρ Βλαντ» (https://www.el.gr/diethni/ektakto-o-poy ... mprostias/).

“Παρατηρούμε με θλίψη μας ότι η αμερικανική πλευρά δεν έχει υποστηρίξει την πρόταση του Πούτιν να πραγματοποιήσει συνομιλίες με τον αμερικανό πρόεδρο Μπάιντεν…για να συζητήσουν για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στις διμερείς σχέσεις, αλλά και για το θέμα γύρω από τη στρατηγική (πυρηνική) σταθερότητα”,
ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό ΥΠΕΞ.

Ο πρέσβης της Ρωσίας στις ΗΠΑ Ανατόλι Αντόνοφ έφθασε στη Μόσχα την Κυριακή για διαβουλεύσεις, οι οποίες θα έχουν ως θέμα την ανάλυση των ρωσο-αμερικανικών σχέσεων αφού η Μόσχα τον ανακάλεσε.

Σήμερα ο Αντόνοφ εθεάθη να φεύγει από το κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
https://www.el.gr/diethni/kosmos/glitos ... io-diasyr/

22 Μαρτίου, 2021
Μέχρι και ο σκύλος διαισθάνεται την αρνητική σκοτεινή ενέργεια που εκπέμπει ο Μπάιντεν.
Τα ζώα έχουν ιδιαίτερες διαισθητικές ικανότητες…

https://www.facebook.com/maria.yagou.3/ ... 56333/?t=0

…και ο σκυλάκος, έχει αντιληφθεί την αρνητική και σκοτεινή ενέργεια που εκπέμπει ο Μπάιντεν…

Κάτι ξέρουν περισσότερο οι σκύλοι, από αυτούς που τον ψήφισαν…
https://developers.facebook.com/docs/pl ... -generator
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Εικόνα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

αυτός δε πρόλαβε να κάνει τίποτα, κυβερνά 1 μήνα
οι κρατικές δομές που παρέλαβε από τον Τραμπ έκαναν τη δουλειά
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μαρ 2021, 23:18

:smt005:

Το βαθύ κράτος του Τραμπ!
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 23:20

Το βαθύ κράτος του Τραμπ!
Σε λίγο οι μπαϊντενικοί θα εφορμήσουν στο Καπιτώλιο :smt047
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Aς δούμε όμως τι γράφουν οι ΝΥΤ:

"Η Ουάσιγκτον είχε ήδη ξοδέψει δισεκατομμύρια σε κλινικές δοκιμές και στην προσπάθεια παρασκευής εμβολίων μέχρι τα 27 κράτη – μέλη της ΕΕ να αποφασίσουν να διαπραγματευτούν από κοινού, με μία φωνή. Στα μέσα Ιουνίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ, ανακοίνωσε μια κοινή αγορά εμβολίων κόστους 3,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στην Ουάσινγκτον, το σχέδιο Warp Speed (ταχύτητα δίνης), το εμβολιαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης Τραμπ, είχε προϋπολογισμό 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ευρωπαίοι αξιωματούχοι λένε ότι είναι άδικο να συγκρίνουμε τα δύο προγράμματα, επειδή κανένα ποσό δεν δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων των κεφαλαίων που δαπανώνται για εμβόλια.

Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στην Ουάσινγκτον, οι αξιωματούχοι είχαν αποφασίσει ότι τα χρήματα δεν αποτελούν ζήτημα εάν τα εμβόλια θα μπορούσαν να αποτρέψουν το οικονομικό κόστος των περιοριστικών μέτρων. Η Ευρώπη, από την άλλη πλευρά, είχε περιορισμένο προϋπολογισμό, οπότε οι διαπραγματευτές της κυνηγούσαν φθηνότερα εμβόλια."

https://www.tovima.gr/2021/03/21/world/ ... i-emmones/
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Αρχέλαος έγραψε: 22 Μαρ 2021, 23:28 Aς δούμε όμως τι γράφουν οι ΝΥΤ:

"Η Ουάσιγκτον είχε ήδη ξοδέψει δισεκατομμύρια σε κλινικές δοκιμές και στην προσπάθεια παρασκευής εμβολίων μέχρι τα 27 κράτη – μέλη της ΕΕ να αποφασίσουν να διαπραγματευτούν από κοινού, με μία φωνή. Στα μέσα Ιουνίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ, ανακοίνωσε μια κοινή αγορά εμβολίων κόστους 3,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στην Ουάσινγκτον, το σχέδιο Warp Speed (ταχύτητα δίνης), το εμβολιαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης Τραμπ, είχε προϋπολογισμό 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ευρωπαίοι αξιωματούχοι λένε ότι είναι άδικο να συγκρίνουμε τα δύο προγράμματα, επειδή κανένα ποσό δεν δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων των κεφαλαίων που δαπανώνται για εμβόλια.

Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στην Ουάσινγκτον, οι αξιωματούχοι είχαν αποφασίσει ότι τα χρήματα δεν αποτελούν ζήτημα εάν τα εμβόλια θα μπορούσαν να αποτρέψουν το οικονομικό κόστος των περιοριστικών μέτρων. Η Ευρώπη, από την άλλη πλευρά, είχε περιορισμένο προϋπολογισμό, οπότε οι διαπραγματευτές της κυνηγούσαν φθηνότερα εμβόλια."

https://www.tovima.gr/2021/03/21/world/ ... i-emmones/
Μα όχι, σύμφωνα με τα μπαϊντενιστήρια του πχώρουμ ο Μπάιντεν μέσα σε ένα μήνα διακυβέρνησης έστησε ένα παναμερικανικό δίκτυο εμβολιασμών, αφού πρώτα βέβαια πρόλαβε να αγοράσει και 100 εκ. εμβόλια
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”