!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Αύγ 2018, 14:44
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 01 Αύγ 2018, 14:03 τι μπουμπουνητα ειναι αυτα ; :o
τρομαξα σιχτιρ :lol:
σταμάτησαν τα μπουμπουνητά και η βροχή κόπασε!
Μερα παρα μερα σχεδον ,το ιδιο πραγμα.
Να πεις οτι δροσιζει κιολας; σιγα!
Μονο υγρασια,που απο αυτην εχουμε μπολικη ετσι και αλλιως
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 01 Αύγ 2018, 14:48
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 01 Αύγ 2018, 14:03 τι μπουμπουνητα ειναι αυτα ; :o
τρομαξα σιχτιρ :lol:
ρε συ θέλω να πλύνω τα μπαλκόνια,και δε μπορώ.
αν τα πλύνω ξέρω ότι θα βρέξει.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Αύγ 2018, 14:50

αστα να πανε! τα καγκελα παντως τα καθαριζει μια χαρα ,να και κατι καλο :lol:
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 01 Αύγ 2018, 14:52
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Αύγ 2018, 14:50

αστα να πανε! τα καγκελα παντως τα καθαριζει μια χαρα ,να και κατι καλο :lol:
εγώ κατεβάζω τέντες,θα γεμίσω λάσπες!
δε βρέχεται τίποτα!
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

shrike έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 14:08 Πρώτη μέρα μετά από μια βδομάδα διακοπών, που δεν έχει σύννεφα ή/και μπουμπουνητά ή/και βροχή (έως νεροποντή).
Είναι νωρίς ακόμα βέβαια, δύο το μεσημέρι. Έχουμε καιρό μέχρι το βράδυ.

Κασσάνδρα.
Ξέρεις για φαι ή να σε προτείνω 2 ταβερνάκια;🙄
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Πραγματική θερμοκρασία 30 βαθμοί, αισθητή 38 βαθμοι (σύμφωνα με το προγραμμα καιρού του υπολογιστή). 38 δεν θυμάμαι ποτέ. Σίγουρα θα θρηνησουμε θύματα. Το 2003 είχαν πεθάνει 15000 γέροι από καύσωνα.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

mec_ έγραψε: 01 Αύγ 2018, 22:23 Πραγματική θερμοκρασία 30 βαθμοί, αισθητή 38 βαθμοι (σύμφωνα με το προγραμμα καιρού του υπολογιστή). 38 δεν θυμάμαι ποτέ. Σίγουρα θα θρηνησουμε θύματα. Το 2003 είχαν πεθάνει 15000 γέροι από καύσωνα.
Κλιματιστικά δεν έχετε;
mec

Μηχανικός έγραψε: 01 Αύγ 2018, 22:27
mec_ έγραψε: 01 Αύγ 2018, 22:23 Πραγματική θερμοκρασία 30 βαθμοί, αισθητή 38 βαθμοι (σύμφωνα με το προγραμμα καιρού του υπολογιστή). 38 δεν θυμάμαι ποτέ. Σίγουρα θα θρηνησουμε θύματα. Το 2003 είχαν πεθάνει 15000 γέροι από καύσωνα.
Κλιματιστικά δεν έχετε;
Δεν ξέρω αν θυμάσαι, Μηχανικέ, αλλά αυτό το θέμα το είχα θιξει σε ένα νήμα περί χρήματος. Ότι το να είσαι γέρος και κατά τη διάρκεια μιας ζωής να μην έχεις καταφέρει να έχεις αποταμιεύσει ωστε να αγοράσεις ένα κλιματιστικό δεν είναι πια θέμα φτωχός/πλούσιος. αλλά θέμα ανθρώπινης βλακείας. Ειλικρινά με ξεπερνάει.

Παρεμπιπτοντως ήμουν σήμερα στο Auchan (όπως Carrefour) και τα κλιματιστικά είναι σε εξευτελιστικές τιμές, επειδή η αλυσίδα παράγει δικά της προιόντα συμπεριλαμβανομένων και κλιματιστικών. Και μιλάω για κάτι τεχνολογίες που δεν χρειάζονται εγκατάσταση. Το βαζεις στην μπρίζα και δουλεύει. Μιλάμε για τιμές κάτω των 100Ε που περνάς από μπροστά και ψυχεσαι.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

mec_ έγραψε: 01 Αύγ 2018, 22:40
Κλιματιστικά δεν έχετε;
Δεν ξέρω αν θυμάσαι, Μηχανικέ, αλλά αυτό το θέμα το είχα θιξει σε ένα νήμα περί χρήματος. Ότι το να είσαι γέρος και κατά τη διάρκεια μιας ζωής να μην έχεις καταφέρει να έχεις αποταμιεύσει ωστε να αγοράσεις ένα κλιματιστικό δεν είναι πια θέμα φτωχός/πλούσιος. αλλά θέμα ανθρώπινης βλακείας. Ειλικρινά με ξεπερνάει.

Παρεμπιπτοντως ήμουν σήμερα στο Auchan (όπως Carrefour) και τα κλιματιστικά είναι σε εξευτελιστικές τιμές, επειδή η αλυσίδα παράγει δικά της προιόντα συμπεριλαμβανομένων και κλιματιστικών. Και μιλάω για κάτι τεχνολογίες που δεν χρειάζονται εγκατάσταση. Το βαζεις στην μπρίζα και δουλεύει. Μιλάμε για τιμές κάτω των 100Ε που περνάς από μπροστά και ψυχεσαι.
Μηπως εννοεις τα air cooler;
Γιατι αυτα μονο μπορεις να βρεις κατω απο 100 ευρω και τα οποια ειναι μια μαλακια και μιση.
mec

stergiosbik έγραψε: 01 Αύγ 2018, 22:44
mec_ έγραψε: 01 Αύγ 2018, 22:40
Κλιματιστικά δεν έχετε;

Μηπως εννοεις τα air cooler;
Γιατι αυτα μονο μπορεις να βρεις κατω απο 100 ευρω και τα οποια ειναι μια μαλακια και μιση.
Μιλάμε για μάρκα της ίδιας της αλυσίδας με πολύ χαμηλές τιμές. Βγάζει ενα μόνο προιόν σε κάθε είδος. Το aircooler το είχε στα 49Ε. Αυτό που λέω δεν ήταν κλασικό κλιματιστικό, αλλά μία ορθια στήλη με μία τεράστια τρύπα στη μέση. Δεν ξέρω πώς κάνει ψυξη, ηλεκτρομαγνητισμό υποψιαζομαι. Δεν θυμάμαι ακριβή τιμή, αλλά ηταν κάτω από 100Ε

Για να σου δώσω ιδέα τιμών σε γνωστά ήδη, το ψυγείο το είχε 129Ε και το πλυντήριο 149Ε.

Αν τώρα ένας γέρος δεν μπορεί να δώσει μέχρι 100Ε για να δροσιστεί λίγο, ε είναι αξιος της μοίρας του.

Εδιτ Σόρυ ξέχασα να πω ότι είμαστε σε περίοδο εκπτώσεων μέχρι 7 Αυγούστου.
mec

Να προσθέσω κι ένα κόλπο. Αν έχετε απλό ανεμιστήρα, ο οποιος στην ουσία ανακυκλώνει ζεστό αέρα, και τον βάλετε να φυσάει προς ένα βρεγμένο ρούχο μπορεί να ρίξει θεαματικά τη θερμοκρασία, ίσως και μέχρι 10 βαθμούς σε σχέση με έξω.
stergiosbik

Πρεπει να εννοεις κατι τετοιο.
Το ειχα δει εδω και καποια χρονια στο Media Markt αλλα δεν εδωσα σημασια.
DYSON-AM07.png

Αυτο ομως δεν ειναι κλιματιστικο.
Ντιζαΐνατος ανεμιστηρας ειναι χωρις πτερυγια.
mec

stergiosbik έγραψε: 02 Αύγ 2018, 08:16 Πρεπει να εννοεις κατι τετοιο.
Το ειχα δει εδω και καποια χρονια στο Media Markt αλλα δεν εδωσα σημασια.

DYSON-AM07.png

Αυτο ομως δεν ειναι κλιματιστικο.
Ντιζαΐνατος ανεμιστηρας ειναι χωρις πτερυγια.
Ναι, τέτοιο. Ας μην κολλήσουμε στο θέμα της κατάταξης, διότι το point δεν είναι αν με αυτό μπορείς να εξασφαλίσεις συνθήκες κλιματισμού για ένα σπίτι. Έχω δει τέτοια με 300-400Ε και ίσως να κάνουν πολύ καλη δουλειά, αλλά δεν ασχολήθηκα με το να τα συγκρίνω με τα κλασικά κλιματιστικά που όλοι γνωρίζουμε.
Το point είναι να μην πεθάνεις από τον καυσωνα, που εδώ κρατάει λίγες μέρες και δεν έχουμε κάθε χρόνο. Αν δεν είχα πολλά λεφτά, ενα τέτοιο θα έπαιρνα και θα το είχα όλη μέρα μπροστά τη μούρη μου. Λίγο που κάθισα μπροστα σε αυτό εκει στο μαγαζί, έμεινα ευχαριστημενος. Βέβαια δεν ξερω πόσο ανεβάζει το λογαριασμό του ηλεκτρικού, αλλά δεν δικαιολογείται να πεθαίνει από ζεστη άνθρωπος σήμερα. Και πού στη Γαλλία, που είναι γενικά πλούσια χώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είχαν πεθάνει 15χιλ άτομα το 2003. Ο Σιρακ είχε αποπέμψει τον σχετικό υπουργό, επειδή δεν έλαβε τα κατάλληλα μετρα προστασίας του πληθυσμού. Ο υπουργός έφταιγε ή η ανθρώπινη χαζομάρα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mec την 02 Αύγ 2018, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stergiosbik

Αυτοι ειναι αμαθοι στην πολλη ζεστη.
Δεν ξερουν να προφυλαχθουν.
Βλεπουν ηλιο,βγαινουν σαν κουτορνιθια εξω και καθονται με τις ωρες.
Ε,λογικο να την πατησουν αν ο οργανισμος τους για καποιο λογο ειναι καπως εξασθενημενος.
mec

stergiosbik έγραψε: 02 Αύγ 2018, 12:25 Αυτοι ειναι αμαθοι στην πολλη ζεστη.
Δεν ξερουν να προφυλαχθουν.
Βλεπουν ηλιο,βγαινουν σαν κουτορνιθια εξω και καθονται με τις ωρες.
Ε,λογικο να την πατησουν αν ο οργανισμος τους για καποιο λογο ειναι καπως εξασθενημενος.
Αφου πινουν ζεστο καφέ το καλοκαιρι, τι περιμένεις; Να κανει καύσωνα και να πίνεις και ζεστο καφέ, έγινες μπουρλότο. Δεν βρίσκω καφέ για φραπέ και κατεβαίνω Μασαλία να πάρω από ένα ελληνικό. Τώρα μου έχει τελειώσει πάλι κι αναγκαστικά θα βάζω παγάκια στον καπουτσίνο, μέχρι να κατέβω. Ρώτησα τον υπάλληλο στο Auchan στο rayon του καφέ, του έκανα περιγραφή και με έστειλε στα αναψυκτικά.
Εκεί ο υπάλληλος είχε γυρισει πριν τρεις βδομάδες από Αγιο Νικόλαο Κρήτης και μου περιέγραφε το φραπέ σαν το ρόφημα των Θεών.
Είχε φάτσα σαν του Τσάκωνα κι έπαιρνε και κάτι υπερβολικές εκφράσεις που ένας συναδελφός του ηρθε απο περιεργεια να ρωτησει. .
Στο τέλος συμφώνησαν και οι δύο «είμαστε πολύ πισω εδώ στη Γαλλία». :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”