Μερα παρα μερα σχεδον ,το ιδιο πραγμα.
Να πεις οτι δροσιζει κιολας; σιγα!
Μονο υγρασια,που απο αυτην εχουμε μπολικη ετσι και αλλιως
ρε συ θέλω να πλύνω τα μπαλκόνια,και δε μπορώ.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 01 Αύγ 2018, 14:48Μερα παρα μερα σχεδον ,το ιδιο πραγμα.
αστα να πανε! τα καγκελα παντως τα καθαριζει μια χαρα ,να και κατι καλοκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Αύγ 2018, 14:50ρε συ θέλω να πλύνω τα μπαλκόνια,και δε μπορώ.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 01 Αύγ 2018, 14:48Μερα παρα μερα σχεδον ,το ιδιο πραγμα.
αν τα πλύνω ξέρω ότι θα βρέξει.
εγώ κατεβάζω τέντες,θα γεμίσω λάσπες!YouOnlyLiveOnce έγραψε: 01 Αύγ 2018, 14:52αστα να πανε! τα καγκελα παντως τα καθαριζει μια χαρα ,να και κατι καλοκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Αύγ 2018, 14:50ρε συ θέλω να πλύνω τα μπαλκόνια,και δε μπορώ.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 01 Αύγ 2018, 14:48
αν τα πλύνω ξέρω ότι θα βρέξει.![]()
Ξέρεις για φαι ή να σε προτείνω 2 ταβερνάκια;shrike έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 14:08 Πρώτη μέρα μετά από μια βδομάδα διακοπών, που δεν έχει σύννεφα ή/και μπουμπουνητά ή/και βροχή (έως νεροποντή).
Είναι νωρίς ακόμα βέβαια, δύο το μεσημέρι. Έχουμε καιρό μέχρι το βράδυ.
Κασσάνδρα.
Κλιματιστικά δεν έχετε;mec_ έγραψε: 01 Αύγ 2018, 22:23 Πραγματική θερμοκρασία 30 βαθμοί, αισθητή 38 βαθμοι (σύμφωνα με το προγραμμα καιρού του υπολογιστή). 38 δεν θυμάμαι ποτέ. Σίγουρα θα θρηνησουμε θύματα. Το 2003 είχαν πεθάνει 15000 γέροι από καύσωνα.
Δεν ξέρω αν θυμάσαι, Μηχανικέ, αλλά αυτό το θέμα το είχα θιξει σε ένα νήμα περί χρήματος. Ότι το να είσαι γέρος και κατά τη διάρκεια μιας ζωής να μην έχεις καταφέρει να έχεις αποταμιεύσει ωστε να αγοράσεις ένα κλιματιστικό δεν είναι πια θέμα φτωχός/πλούσιος. αλλά θέμα ανθρώπινης βλακείας. Ειλικρινά με ξεπερνάει.
Μηπως εννοεις τα air cooler;mec_ έγραψε: 01 Αύγ 2018, 22:40Δεν ξέρω αν θυμάσαι, Μηχανικέ, αλλά αυτό το θέμα το είχα θιξει σε ένα νήμα περί χρήματος. Ότι το να είσαι γέρος και κατά τη διάρκεια μιας ζωής να μην έχεις καταφέρει να έχεις αποταμιεύσει ωστε να αγοράσεις ένα κλιματιστικό δεν είναι πια θέμα φτωχός/πλούσιος. αλλά θέμα ανθρώπινης βλακείας. Ειλικρινά με ξεπερνάει.
Παρεμπιπτοντως ήμουν σήμερα στο Auchan (όπως Carrefour) και τα κλιματιστικά είναι σε εξευτελιστικές τιμές, επειδή η αλυσίδα παράγει δικά της προιόντα συμπεριλαμβανομένων και κλιματιστικών. Και μιλάω για κάτι τεχνολογίες που δεν χρειάζονται εγκατάσταση. Το βαζεις στην μπρίζα και δουλεύει. Μιλάμε για τιμές κάτω των 100Ε που περνάς από μπροστά και ψυχεσαι.
Μιλάμε για μάρκα της ίδιας της αλυσίδας με πολύ χαμηλές τιμές. Βγάζει ενα μόνο προιόν σε κάθε είδος. Το aircooler το είχε στα 49Ε. Αυτό που λέω δεν ήταν κλασικό κλιματιστικό, αλλά μία ορθια στήλη με μία τεράστια τρύπα στη μέση. Δεν ξέρω πώς κάνει ψυξη, ηλεκτρομαγνητισμό υποψιαζομαι. Δεν θυμάμαι ακριβή τιμή, αλλά ηταν κάτω από 100Εstergiosbik έγραψε: 01 Αύγ 2018, 22:44Μηπως εννοεις τα air cooler;mec_ έγραψε: 01 Αύγ 2018, 22:40Δεν ξέρω αν θυμάσαι, Μηχανικέ, αλλά αυτό το θέμα το είχα θιξει σε ένα νήμα περί χρήματος. Ότι το να είσαι γέρος και κατά τη διάρκεια μιας ζωής να μην έχεις καταφέρει να έχεις αποταμιεύσει ωστε να αγοράσεις ένα κλιματιστικό δεν είναι πια θέμα φτωχός/πλούσιος. αλλά θέμα ανθρώπινης βλακείας. Ειλικρινά με ξεπερνάει.
Παρεμπιπτοντως ήμουν σήμερα στο Auchan (όπως Carrefour) και τα κλιματιστικά είναι σε εξευτελιστικές τιμές, επειδή η αλυσίδα παράγει δικά της προιόντα συμπεριλαμβανομένων και κλιματιστικών. Και μιλάω για κάτι τεχνολογίες που δεν χρειάζονται εγκατάσταση. Το βαζεις στην μπρίζα και δουλεύει. Μιλάμε για τιμές κάτω των 100Ε που περνάς από μπροστά και ψυχεσαι.
Γιατι αυτα μονο μπορεις να βρεις κατω απο 100 ευρω και τα οποια ειναι μια μαλακια και μιση.
Ναι, τέτοιο. Ας μην κολλήσουμε στο θέμα της κατάταξης, διότι το point δεν είναι αν με αυτό μπορείς να εξασφαλίσεις συνθήκες κλιματισμού για ένα σπίτι. Έχω δει τέτοια με 300-400Ε και ίσως να κάνουν πολύ καλη δουλειά, αλλά δεν ασχολήθηκα με το να τα συγκρίνω με τα κλασικά κλιματιστικά που όλοι γνωρίζουμε.stergiosbik έγραψε: 02 Αύγ 2018, 08:16 Πρεπει να εννοεις κατι τετοιο.
Το ειχα δει εδω και καποια χρονια στο Media Markt αλλα δεν εδωσα σημασια.
DYSON-AM07.png
Αυτο ομως δεν ειναι κλιματιστικο.
Ντιζαΐνατος ανεμιστηρας ειναι χωρις πτερυγια.
Αφου πινουν ζεστο καφέ το καλοκαιρι, τι περιμένεις; Να κανει καύσωνα και να πίνεις και ζεστο καφέ, έγινες μπουρλότο. Δεν βρίσκω καφέ για φραπέ και κατεβαίνω Μασαλία να πάρω από ένα ελληνικό. Τώρα μου έχει τελειώσει πάλι κι αναγκαστικά θα βάζω παγάκια στον καπουτσίνο, μέχρι να κατέβω. Ρώτησα τον υπάλληλο στο Auchan στο rayon του καφέ, του έκανα περιγραφή και με έστειλε στα αναψυκτικά.stergiosbik έγραψε: 02 Αύγ 2018, 12:25 Αυτοι ειναι αμαθοι στην πολλη ζεστη.
Δεν ξερουν να προφυλαχθουν.
Βλεπουν ηλιο,βγαινουν σαν κουτορνιθια εξω και καθονται με τις ωρες.
Ε,λογικο να την πατησουν αν ο οργανισμος τους για καποιο λογο ειναι καπως εξασθενημενος.