το βίντεο είναι γυρισμένο σε πιο χαμηλά (24?) το uploaded παίζει 60. το βλέπεις με τα <, > πως μενει σταθερή η εικόνα ανα κάποια καρέ.enaon έγραψε: 19 Μαρ 2021, 10:40κάτι δεν ειναι σωστό νομίζω. Το βίντεο δεν μοιαζει 60 καρέ και ας λέει το ανέβασμαι, και αν πάει με 30 το παπί, οι άλλοι με πόσο πάνε; Νομίζω πάει με 60 περίπου, δεν έκοψε, δεν υπολόγισε την προσποίηση και νόμιζε ότι θα προλάβει.Orion22 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 10:30 από το βίντεο (60fps)
σε μισό δευτερόλεπτο (στο 30στο καρε του 20ου δευτερολέπτου εμφανίζεται) η μηχανή περνά 1 μήκος αυτοκινήτου (4μ)
=> σε 1", 8μ
σε 3600, 28800
δηλαδή κίνηση με κάτω από 30χλμ ανα ώρα
τα πραγματικά νουμερα δεν νομίζω να αλλάζουν πάρα πολύ όμως
πραγματογνωμοσύνη απ΄ τα λίντλ έκανα, δεν μπορούν να βγούν συμπεράσματα, απλά για μία ιδέα του τι παίζει.La Bourgeoisie έγραψε: 19 Μαρ 2021, 10:41Αλλα εαν ισχυει η ταχυτητα που υπολογισες ΔΕΝ εχει καμια ευθυνη κατα την γνωμη μου ο οδηγος της μοτο παρα μονο ο αστυνομικος.Orion22 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 10:30από το βίντεο (60fps)
σε μισό δευτερόλεπτο (στο 30στο καρε του 20ου δευτερολέπτου εμφανίζεται) η μηχανή περνά 1 μήκος αυτοκινήτου (4μ)
=> σε 1", 8μ
σε 3600, 28800
δηλαδή κίνηση με κάτω από 30χλμ ανα ώρα
Δυστυχως σαν νεος οδηγος το θυμα μαλλον δεν ειχε και αναλογη εμπειρια για να προλαβει το συγκεκριμενο συμβαν.
(βλεπεις να κοβει το ταξι αριστερα σου αρα κατι συμβαινει... δεν ειχε ισως ξαναπερασει απο το συγκεκριμενο σημειο για να γνωριζει τι γινεται εκει....)
Προφανώς έπαιξε μεγάλο ρόλο η απειρία του αναβάτη, δεν είχε συνειδητοποιήσει πως οδηγούσε σε θύλακα υπαρκτού πασοκισμού => με τον οδηγό του υπηρεσιακού να κινείται λες και ήταν στο τσιφλίκι του.