Orion22 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 10:02
vagabondo έγραψε: 19 Μαρ 2021, 09:58
Προσπέρασε από δεξιά το ταξί.
2 δεν είναι οι λωρίδες ανόδου;
2 ειναι οι λωριδες.
Προσφατα ημουν σε καποιο σκηνικο καπως αντιστοιχο.Κινομουν σε δρομο με 2 λωριδες κυκλοφοριας (και απο την αλλη κατευθυνση αντιστοιχα) οπου βρεθηκα σε διασταυρωση με στενο με το οποιο ειχα προταιρεοτητα (ο αλλος ειχε ΣΤΟΠ).
Επειδη μπροστα μου στην δικη μου λωριδα,τα αυτοκινητα ηταν ακινητοποιημενα σε ερυθρο σημαδοτη και προκειμενου να μην κλεισω την διασταυρωση παραχωρησα προτεραιορητα στο αυτοκινητο ερχομενο απο αριστερα απο το στενο που ειχε ΣΤΟΠ.
Ο συγκεκριμενος δεν ανεκοψε την κινηση του στην λωριδα μου για να ελεγξει και την αλλη εκ δεξιος μου λωριδα,ιδιας φορας κινησης με εμενα ,οπου ερχοταν αυτοκινητο και καθως η δικια του λωριδα ηταν ελευθερη και μπορουσε να διασχισει το στενο που ειχα εγω σταματησει , συγκρουστηκε με το αυτοκινητο που ερχοχταν απο μπροστα μου απο το ΣΤΟΠ.
Αφου κατεβηκαμε απο τα αυτοκινητα για τα υπολοιπα (μηνμακρυγορω) ,ο οδηγος απο το ΣΤΟΠ (δλδ ο αντιστοιχος του υπηρεσιακου της αστυνομιας) ανελαβε εξ ολοκληρου την ευθυνη ,υπογραψε φιλικη δηλωση (ηρθαν και της ασφαλιστικης φροντιδα ατυχηματος) και φυγαμε μιας και δεν υπηρχε τραυματισμος.