!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
Re: Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
Σε αγωνα Β εθνικης με την ΑΕΚ ειχαμε κοψει 20.000εισητηρια οταν η ομαδα πηγαινε για ανοδο. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
και όταν ανεβήκατε ξανακόβατε 2 χιλιάρικαzteo έγραψε: 01 Αύγ 2018, 18:35 Σε αγωνα Β εθνικης με την ΑΕΚ ειχαμε κοψει 20.000εισητηρια οταν η ομαδα πηγαινε για ανοδο.![]()
δεν θα χε α εθνική και θα πήγαν τπτ παοκια για χουλιαμα
- Λευκός Λύκος
Καλά 20.000 δεν τους λες αυτούς αλλά τελοσπαντων.Ας πούμε ενταξει.
Κάνεις το ίδιο που κάνανε τασκουλικια το 2010.
Αυτοί είστε και τίποτα παραπάνω.Έξω από την Θεσσαλόνικη,ποιο ευκολα βρίσκεις οφη και πανιώνιο παρά γρια.
Αυτοί είστε και τίποτα παραπάνω.Έξω από την Θεσσαλόνικη,ποιο ευκολα βρίσκεις οφη και πανιώνιο παρά γρια.
Για την ακριβεια 3192 εισητηρια ειμασταν 5 στα εισητηρια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εχεις εναν ολοκληρο χρονο που η ομαδα σου θα απαξιωνεται μερα με την μερα να βιωσης τι θα πει να χανεις κοσμο.Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Αύγ 2018, 19:03 Καλά 20.000 δεν τους λες αυτούς αλλά τελοσπαντων.Ας πούμε ενταξει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λευκός Λύκος
Ρε φίλε,εγώ σαν Παναθηναικός έχω και 1,8 με 2 εκ οπαδούς/φιλάθλους στην Ελλάδα.Από αυτούς μια ζωή ένα μικρο ποσοστο πηγαινε και πάει στο γήπεδο.Τι σημαίνει αυτο;ότι αλλάζουν ομάδα;χάνονται απο το γήπεδο ναι.αλλά μέχρι εκεί.
Και συνεχώς έρχεται νέο αίμα,αντίθετα με μικρές ομάδες που ο κόσμος τους εξαφανίζεται με το πέρασμα των χρόνων.
Εγώ ζω Θεσσαλονίκη και ειχα συνολικά 5 χρόνια διαρκείας σε μπάλα και ερασιτέχνη.τα υπόλοιπα χρόνια από σπόντα πήγαινα στα εντός.
Και συνεχώς έρχεται νέο αίμα,αντίθετα με μικρές ομάδες που ο κόσμος τους εξαφανίζεται με το πέρασμα των χρόνων.
Εγώ ζω Θεσσαλονίκη και ειχα συνολικά 5 χρόνια διαρκείας σε μπάλα και ερασιτέχνη.τα υπόλοιπα χρόνια από σπόντα πήγαινα στα εντός.
Εψαχναν Εκείνος ο τελικός διέλυσε πολλές αυταπάτες Κρίμα που δεν το πήραμε γιατι εκτός από 25000 αρειανΑ στη Αθηνα θα βλεπατε και εκατό χιλιάδες στον λευκό πύργοDrexler έγραψε: 01 Αύγ 2018, 18:23 Θυμαμαι παραμονες του τελικου του 2010 που ελεγαν οτι ''οι χιλιαδες αρειανοι του νοτου'' ψαχνουν το μαγικο χαρτακι.![]()
Πάντως ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε εκατομμύρια Πάντως φέτος που το ένστικτο μου λέει ότι θα πάμε πολύ καλά ο Αρειανός θα επιστρεψει στα επίπεδα μαζικότητας 2006 2012
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Παντως στο νοτο ειστε ελαχιστοι,με τη καμμια χιλιαδες.
Για εκατομμυρια το εχουν πει στη ραδιοφωνικη εκπομπη του Super 3.Δεν ξερω τι επιναν βεβαια εκεινη την ωρα.
Για εκατομμυρια το εχουν πει στη ραδιοφωνικη εκπομπη του Super 3.Δεν ξερω τι επιναν βεβαια εκεινη την ωρα.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
http://bluearena.gr/blog/2018/08/03/dyn ... -metochon/«Ο Αιγύπτιος είναι πολύ δυνατός επιχειρηματικά και πολύ σοβαρός απέναντί μας. Είναι απολύτως ενημερωμένος για τα θέματα της ομάδας και μας αιφνιδίασε το γεγονός ότι γνώριζε για τη ρύθμιση των 120 δόσεων για τα χρέη, πριν προλάβουμε να τον πληροφορήσουμε εμείς.
Τον ελέγχουμε διεξοδικά και μάλιστα ζητήσαμε από το αρμόδιο Υπουργείο να προχωρήσει σε ανάλογο έλεγχο για εκείνον, ώστε να μην πέσουμε σε λάθος περίπτωση και τρέχουμε πάλι.
Είναι συνεπέστατος απέναντί μας, σε όλη την διαπραγμάτευση και σύντομα αναμένεται να έχουμε κάθε στοιχείο που του ζητήσαμε.
Συζητούμε το να αποκτήσει ένα ποσοστό πάνω από το 80% των μετοχών της νέας ΠΑΕ, έχοντας προκαθορίσει ότι αυτήν τη φορά δεν θα γίνει το λάθος και το 10% θα πάει οπωσδήποτε στον Ερασιτέχνη».
Ολα δειχνουν οτι χτυπησαμε λαβρακι με τον Αιγυπτιο.Να ενημερωσω οτι εκλεισε η συμφωνια με την TIPBEAT για χορηγια φανελας στα 500 χιλιαρικα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πανιώνιους βρίσκεις σε όλη την Ελλάδα για 3 λόγουςΛευκός Λύκος έγραψε: 01 Αύγ 2018, 19:03 Καλά 20.000 δεν τους λες αυτούς αλλά τελοσπαντων.Ας πούμε ενταξει.
1. Μικρασιατική καταγωγή
2. Ομάδα του 70-71
3. Ρήγας Φεραίος κι έτσι
ανάλογα την ηλικία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εγω κανεναν δεν εχω γνωρισει στην μακεδονια(ουτε δδνσ)
ο Αρης ηρακλοποιειται ταχεως,επαθε τρελη ζημια με τα ανεβα κατεβα
ο Αρης ηρακλοποιειται ταχεως,επαθε τρελη ζημια με τα ανεβα κατεβα
- Rocco Siffredi
ηρακλη η' πανιωνιο; τι ειναι το δδνσ
ηρακλης δεν εχει ενα κλουβακι για εδρα να κανει την δουλεια του με καυτατζογρειο δραμα η δουλεια
λαβρακιzteo έγραψε: 03 Αύγ 2018, 16:45http://bluearena.gr/blog/2018/08/03/dyn ... -metochon/«Ο Αιγύπτιος είναι πολύ δυνατός επιχειρηματικά και πολύ σοβαρός απέναντί μας. Είναι απολύτως ενημερωμένος για τα θέματα της ομάδας και μας αιφνιδίασε το γεγονός ότι γνώριζε για τη ρύθμιση των 120 δόσεων για τα χρέη, πριν προλάβουμε να τον πληροφορήσουμε εμείς.
Τον ελέγχουμε διεξοδικά και μάλιστα ζητήσαμε από το αρμόδιο Υπουργείο να προχωρήσει σε ανάλογο έλεγχο για εκείνον, ώστε να μην πέσουμε σε λάθος περίπτωση και τρέχουμε πάλι.
Είναι συνεπέστατος απέναντί μας, σε όλη την διαπραγμάτευση και σύντομα αναμένεται να έχουμε κάθε στοιχείο που του ζητήσαμε.
Συζητούμε το να αποκτήσει ένα ποσοστό πάνω από το 80% των μετοχών της νέας ΠΑΕ, έχοντας προκαθορίσει ότι αυτήν τη φορά δεν θα γίνει το λάθος και το 10% θα πάει οπωσδήποτε στον Ερασιτέχνη».
Ολα δειχνουν οτι χτυπησαμε λαβρακι με τον Αιγυπτιο.Να ενημερωσω οτι εκλεισε η συμφωνια με την TIPBEAT για χορηγια φανελας στα 500 χιλιαρικα.
αιγυπτιος επιχειρηματιας που θα παει να μπλεξει με ηρακλη
σαν ανεκδοτο ακουγεται
αυτος ο βαφειαδης ειναι ο "ολλανδος" που εβγαινε ραπτοπουλο;
ποια ΕλλαδαBeria έγραψε: 03 Αύγ 2018, 17:12Πανιώνιους βρίσκεις σε όλη την Ελλάδα για 3 λόγουςΛευκός Λύκος έγραψε: 01 Αύγ 2018, 19:03 Καλά 20.000 δεν τους λες αυτούς αλλά τελοσπαντων.Ας πούμε ενταξει.
1. Μικρασιατική καταγωγή
2. Ομάδα του 70-71
3. Ρήγας Φεραίος κι έτσι
ανάλογα την ηλικία
περα απο Ν σμυρνη και τριγυρω τι πανιωνιο να βρεις
Ναι ο Βαφειαδης ειναι ο ((Ολλανδος)) που εβγαινε στον Ραπτοπουλο.Παντως εξυπνα πεταξε το μπαλακι στο κρατος,που σε τελικη αναλυση αυτο εχει τους μηχανισμους για παραπερα ελεγχους.Rocco Siffredi έγραψε: 03 Αύγ 2018, 18:21ηρακλη η' πανιωνιο; τι ειναι το δδνσ
ηρακλης δεν εχει ενα κλουβακι για εδρα να κανει την δουλεια του με καυτατζογρειο δραμα η δουλεια
λαβρακιzteo έγραψε: 03 Αύγ 2018, 16:45http://bluearena.gr/blog/2018/08/03/dyn ... -metochon/«Ο Αιγύπτιος είναι πολύ δυνατός επιχειρηματικά και πολύ σοβαρός απέναντί μας. Είναι απολύτως ενημερωμένος για τα θέματα της ομάδας και μας αιφνιδίασε το γεγονός ότι γνώριζε για τη ρύθμιση των 120 δόσεων για τα χρέη, πριν προλάβουμε να τον πληροφορήσουμε εμείς.
Ολα δειχνουν οτι χτυπησαμε λαβρακι με τον Αιγυπτιο.Να ενημερωσω οτι εκλεισε η συμφωνια με την TIPBEAT για χορηγια φανελας στα 500 χιλιαρικα.![]()
αιγυπτιος επιχειρηματιας που θα παει να μπλεξει με ηρακλη
σαν ανεκδοτο ακουγεται
αυτος ο βαφειαδης ειναι ο "ολλανδος" που εβγαινε ραπτοπουλο;
ποια ΕλλαδαBeria έγραψε: 03 Αύγ 2018, 17:12Πανιώνιους βρίσκεις σε όλη την Ελλάδα για 3 λόγουςΛευκός Λύκος έγραψε: 01 Αύγ 2018, 19:03 Καλά 20.000 δεν τους λες αυτούς αλλά τελοσπαντων.Ας πούμε ενταξει.
1. Μικρασιατική καταγωγή
2. Ομάδα του 70-71
3. Ρήγας Φεραίος κι έτσι
ανάλογα την ηλικία
περα απο Ν σμυρνη και τριγυρω τι πανιωνιο να βρεις
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές