Συμφωνώ και με αυτό. Ή το βίντεο το συγκεκριμένο να μην έχει σχέση με την καταγγελία. Να είναι άλλη κοπέλα δηλαδή. Απλά πήραμε ως δεδομένο ότι συνδέονται.gassim έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:49Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί στο νήμα αλλά να είσαι έτοιμη για το ενδεχόμενο να μην υπάρχει καν κοπέλα, να είδαν το βίντεο καποιοι και να εμπνεύστηκαν την ιστορία.Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:33Δηλαδή οι αστυνομικοί λειτουργούν πάντα με τις τυπικές διαδικασίες χωρίς θυμικό; λες ότι δεν θα μπορούσε να υπάρχει και εκδικητική διάθεση από έναν αστυνομικό όπως σου περιέγραψα παραπάνω;nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:26
εχθρος δεν νομιζω ... παρανομιες κανει οποτε η σταση της αστυνομιας ειναι οχι εκδικητικη αλλα η νομιμη και επιβαλλουμενη
και θα πρεπει να μπορεις να το αποδειξεις ... προς το παρων το μονο που αποδεικνυεται ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι οι κατηγοριες εναντιων της γυναικας αυτης ... τα υπολοιπα ειναι στον αερα
Προς το παρόν είμαστε εν αναμονή να αποδειχθεί το τι πράγματι συνέβη μετά την σύλληψη της κοπέλας και αν ισχύουν τα λεγόμενα της.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
18χρονη ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς
Re: 18χρονη ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: 18χρονη ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς
Δεν νομιζω κάποιος ειδικός να μπορεί να βγάλει κάποιο συμπέρασμα μόνο από αυτό το βίντεο. Αλλά επειδή δεν γνωρίζω μπορεί και να μπορεί.nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:50αυτα τα λεμε εσυ και εγω και ηδη συμφωνουμε σε τουλαχιστον 2 κατηγοριες και μπορει να ειναι και αλλες ... για αυτο εγραψα να μας διαφωτισει καποιος σχετικος ...Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:46Σωματική βλάβη δεν προκάλεσε, τον κρατούμενο δεν τον απελευθέρωσε και αντίσταση στη σύλληψη δεν φαίνεται αν υπάρχει στο βιντεο. Μάλλον αυτό που θα μπορούσε να κατηγορηθεί είναι επίθεση στον αστυνομικό. Και ίσως απόπειρα απελευθέρωσης του κρατουμένου.nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:43
σωματικες βλαβες ,αντισταση κατα αρχης , απελευθερωση κρατουμενου βλεπω εγω ... μπορει να ειναι και αλλες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ειναι λιγο ύποπτο να υπάρχει τόσο σοβαρή καταγγελία, να έχουν μπλέξει δικηγόροι και το μόνο που να έχει βγει στην δημοσιότητα είναι οτι την λένε Εφη.Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:51Συμφωνώ και με αυτό. Ή το βίντεο το συγκεκριμένο να μην έχει σχέση με την καταγγελία. Να είναι άλλη κοπέλα δηλαδή. Απλά πήραμε ως δεδομένο ότι συνδέονται.gassim έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:49Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί στο νήμα αλλά να είσαι έτοιμη για το ενδεχόμενο να μην υπάρχει καν κοπέλα, να είδαν το βίντεο καποιοι και να εμπνεύστηκαν την ιστορία.Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:33
Δηλαδή οι αστυνομικοί λειτουργούν πάντα με τις τυπικές διαδικασίες χωρίς θυμικό; λες ότι δεν θα μπορούσε να υπάρχει και εκδικητική διάθεση από έναν αστυνομικό όπως σου περιέγραψα παραπάνω;
Προς το παρόν είμαστε εν αναμονή να αποδειχθεί το τι πράγματι συνέβη μετά την σύλληψη της κοπέλας και αν ισχύουν τα λεγόμενα της.
Δεν έχει να κάνει, το ότι δεν έχει μαθευτεί δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί και να ισχύει. Βέβαια και το αντίθετο.gassim έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:53Ειναι λιγο ύποπτο να υπάρχει τόσο σοβαρή καταγγελία, να έχουν μπλέξει δικηγόροι και το μόνο που να έχει βγει στην δημοσιότητα είναι οτι την λένε Εφη.Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:51Συμφωνώ και με αυτό. Ή το βίντεο το συγκεκριμένο να μην έχει σχέση με την καταγγελία. Να είναι άλλη κοπέλα δηλαδή. Απλά πήραμε ως δεδομένο ότι συνδέονται.gassim έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:49
Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί στο νήμα αλλά να είσαι έτοιμη για το ενδεχόμενο να μην υπάρχει καν κοπέλα, να είδαν το βίντεο καποιοι και να εμπνεύστηκαν την ιστορία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μπορει να εχεις δικιο αν και δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες αυτη τη στιγμη και να το ψαξω ... παντως αστυνομικο που γνωριζω δεν συζητα ουτε για αστειο να βγει συνταξιουχος στα 55 του ... κατι θα ξερει αυτοςΕμπεδοκλής έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:50Διάβασε πολύ καλά αυτό που ανέβασες. Είναι πολύ σαφές και γράφει το αντίθετο από αυτό που νομίζεις ότι γράφει.nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:4258 ετη γραφει η 40 χρονια υπηρεσιας ... δεν το βλεπω και για πολυ προωρο τουλαχιστον σε σχεση με αυτο που εννοουμε μεχρι πριν λιγα χρονια ...Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:34
Φυσικά και δεν έχει αλλάξει πολύ. Και πάλι λαμβάνουν πρόωρη σύνταξη, νωρίτερα από κάθε άλλο κλάδο του δημοσίου. Αντί να νομίζεις ερεύνησε το.
Στα υπόλοιπα αντιφάσκεις. Από τη στιγμή που δεν ξέρεις τον κανονισμό πώς ξέρεις αν έχουν ο δικαίωμα να εκφέρουν όποια άποψη θέλουν;
Για τον συγκεκριμένο, δεν έχω να πω πολλά ακόμη. Μόνος του έβγαλε τα μάτια του και θα βρεθεί δαρμένος με κατεστραμμένο το σπίτι του. Τα στοιχεία του έχουν δημοσιοποιηθεί. Να γιατί ο κανονισμός απαγορεύει οι αστυνομικοί να εκφέρουν δημοσίως άποψη. Διότι δημιουργεί πρόβλημα στην εκτέλεση των καθηκόντων τους αλλά και έλκουν τα φώτα πάνω τους με επικίνδυνα αποτελέσματα. Όλα έχουν εξήγηση. Για αυτό και η πειθαρχία στους κανονισμούς είναι απαραίτητη...
https://www.money-money.gr/news/ti-alla ... n-enstolon
εσυ που ξερεις τον κανονισμο αν μπορεις βαλε ενα λινκ να ξερουμε τι λεει ... φανταζομαι οτι απαγορευει τη δημοσια αποψη για καποια θεματα και οχι γενικα οπως το εννοεις
Έχει και ένα ωραίο παράδειγμα που μπορείς να δεις αν βαριέσαι να το διαβάσεις όλο.
Αν ξέρεις πολλούς κλάδους του δημοσίου που στα 50 τους μπορούν να συνταξιοδοτηθούν κανονικά παρακαλώ να μου τους αναφέρεις. Εξαιρώ τους βουλευτές.Παράδειγμα:Αξιωματικός που μπήκε στην Αστυνομία στα 22 θα έχει στα 50 του 28 έτη υπηρεσίας και με άλλα 12 που μπορεί να αναγνωρίσει θα μπορεί να αποχωρήσει με 40 χρόνια συνολικής υπηρεσίας. ΤΑ 12 έτη είναι 5 από την υπηρεσία σε μάχιμες θέσεις και άλλα 7 που δίνει ο νόμος 3996/11 σε όλους τους ασφαλισμένους που θέλουν να αναγνωρίσουν χρόνο ασφάλισης από το 2014 και μετά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
gassim έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:53
Ειναι λιγο ύποπτο να υπάρχει τόσο σοβαρή καταγγελία, να έχουν μπλέξει δικηγόροι και το μόνο που να έχει βγει στην δημοσιότητα είναι οτι την λένε Εφη.
Παλι παραμιλας; Εδω εχει βγει ονλαιν η δικηγορος της και εχει μιλησει ενω το θεμα επαιξε ακομη και στις φιλοκυβερνητικες ιστοσελιδες.
.
ενας νομικος μπορει να μας απαριθμισει τα αδικηματα που υπαρχουνε με βαση το βιντεο ... ανεταNaida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:53Δεν νομιζω κάποιος ειδικός να μπορεί να βγάλει κάποιο συμπέρασμα μόνο από αυτό το βίντεο. Αλλά επειδή δεν γνωρίζω μπορεί και να μπορεί.nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:50αυτα τα λεμε εσυ και εγω και ηδη συμφωνουμε σε τουλαχιστον 2 κατηγοριες και μπορει να ειναι και αλλες ... για αυτο εγραψα να μας διαφωτισει καποιος σχετικος ...Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:46
Σωματική βλάβη δεν προκάλεσε, τον κρατούμενο δεν τον απελευθέρωσε και αντίσταση στη σύλληψη δεν φαίνεται αν υπάρχει στο βιντεο. Μάλλον αυτό που θα μπορούσε να κατηγορηθεί είναι επίθεση στον αστυνομικό. Και ίσως απόπειρα απελευθέρωσης του κρατουμένου.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Obi Wan Iakobi έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:48Κανε ενα τηλεφωνο στην διευθυνση των ΜΑΤ να στην πουν.Gewponos90 έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:21
Διεύθυνση του Βασιλάκη μπορούμε να μάθουμε; Θέλω να γίνω Μπογδανοκυρανακης έστω για 3 λεπτα
Thanks αλλά απ' ότι είδα δεν χρειάζεται. Έχουν μαθευτεί ήδη.
Υ.Γ Την αγάπη μας Βασιλακη
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Εμπεδοκλής
Δεν είναι επιχείρημα αυτό. Το καταλαβαίνεις καλά.nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:58μπορει να εχεις δικιο αν και δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες αυτη τη στιγμη και να το ψαξω ... παντως αστυνομικο που γνωριζω δεν συζητα ουτε για αστειο να βγει συνταξιουχος στα 55 του ... κατι θα ξερει αυτοςΕμπεδοκλής έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:50Διάβασε πολύ καλά αυτό που ανέβασες. Είναι πολύ σαφές και γράφει το αντίθετο από αυτό που νομίζεις ότι γράφει.nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:42
58 ετη γραφει η 40 χρονια υπηρεσιας ... δεν το βλεπω και για πολυ προωρο τουλαχιστον σε σχεση με αυτο που εννοουμε μεχρι πριν λιγα χρονια ...
https://www.money-money.gr/news/ti-alla ... n-enstolon
εσυ που ξερεις τον κανονισμο αν μπορεις βαλε ενα λινκ να ξερουμε τι λεει ... φανταζομαι οτι απαγορευει τη δημοσια αποψη για καποια θεματα και οχι γενικα οπως το εννοεις
Έχει και ένα ωραίο παράδειγμα που μπορείς να δεις αν βαριέσαι να το διαβάσεις όλο.
Αν ξέρεις πολλούς κλάδους του δημοσίου που στα 50 τους μπορούν να συνταξιοδοτηθούν κανονικά παρακαλώ να μου τους αναφέρεις. Εξαιρώ τους βουλευτές.Παράδειγμα:Αξιωματικός που μπήκε στην Αστυνομία στα 22 θα έχει στα 50 του 28 έτη υπηρεσίας και με άλλα 12 που μπορεί να αναγνωρίσει θα μπορεί να αποχωρήσει με 40 χρόνια συνολικής υπηρεσίας. ΤΑ 12 έτη είναι 5 από την υπηρεσία σε μάχιμες θέσεις και άλλα 7 που δίνει ο νόμος 3996/11 σε όλους τους ασφαλισμένους που θέλουν να αναγνωρίσουν χρόνο ασφάλισης από το 2014 και μετά.
πως δεν ειναι ...? αν ειναι να εχεις δικαιωμα συνταξης αλλα δεν σε συμφερει να βγεις το ιδιο ειναι ...Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:07Δεν είναι επιχείρημα αυτό. Το καταλαβαίνεις καλά.nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:58μπορει να εχεις δικιο αν και δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες αυτη τη στιγμη και να το ψαξω ... παντως αστυνομικο που γνωριζω δεν συζητα ουτε για αστειο να βγει συνταξιουχος στα 55 του ... κατι θα ξερει αυτοςΕμπεδοκλής έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:50
Διάβασε πολύ καλά αυτό που ανέβασες. Είναι πολύ σαφές και γράφει το αντίθετο από αυτό που νομίζεις ότι γράφει.
Αν ξέρεις πολλούς κλάδους του δημοσίου που στα 50 τους μπορούν να συνταξιοδοτηθούν κανονικά παρακαλώ να μου τους αναφέρεις. Εξαιρώ τους βουλευτές.
Για να δούμε......Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:59gassim έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:53
Ειναι λιγο ύποπτο να υπάρχει τόσο σοβαρή καταγγελία, να έχουν μπλέξει δικηγόροι και το μόνο που να έχει βγει στην δημοσιότητα είναι οτι την λένε Εφη.
Παλι παραμιλας; Εδω εχει βγει ονλαιν η δικηγορος της και εχει μιλησει ενω το θεμα επαιξε ακομη και στις φιλοκυβερνητικες ιστοσελιδες.
.
Η κάλυψη απο το φιλοκυβερνητικό in.gr
“ Όπως φαίνεται στο βίντεο, η κοπέλα ζητάει από τους αστυνομικούς να μην είναι τόσο βίαιοι κατά τη διάρκεια σύλληψης ενός φίλου της. Εκείνη τη στιγμή, πλησιάζουν συνάδελφοί τους, την κλωτσάνε και τη ρίχνουν απότομα κάτω.”
https://www.in.gr/2021/03/12/greece/nea ... ynomikous/
“ Όπως φαίνεται στο βίντεο, η κοπέλα ζητάει από τους αστυνομικούς να μην είναι τόσο βίαιοι κατά τη διάρκεια σύλληψης ενός φίλου της. Εκείνη τη στιγμή, πλησιάζουν συνάδελφοί τους, την κλωτσάνε και τη ρίχνουν απότομα κάτω.”
https://www.in.gr/2021/03/12/greece/nea ... ynomikous/
- Obi Wan Iakobi
Nομιζω οχι του Μπιλυ αλλα του Λαβκραφτιανου.Gewponos90 έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:05
Thanks αλλά απ' ότι είδα δεν χρειάζεται. Έχουν μαθευτεί ήδη.
Υ.Γ Την αγάπη μας Βασιλακη
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Είναι, πουστιά, το ξέρω.Καραμελίτσα έγραψε: 12 Μαρ 2021, 18:24ΠΙστεύω ότι δεν είναι ομοφοβικό εδώ να κράξω "πουστιά".georgebi έγραψε: 12 Μαρ 2021, 18:12Καμία υπεράσπιση Στέλλα μου...stella έγραψε: 12 Μαρ 2021, 17:53
Βάλατε ως υπερασπιστικό ποστ κατά της απειλής για βιασμό ένα ποστ από τον Χώστον;;;
Έγραψα πως δεν ξέρω καν αν μιλάμε για το ίδιο περιστατικό...
Συν ότι έβαλα (και όχι βάλαμε) δυο (2) βίντεο ...
ένα (1) από τον Χώστον και ένα (1) απο τη Γεύση της Αναρχίας...
Ελπίζω τώρα που σου επεσήμανα το λάθος σου να λύθηκε η παρεξήγηση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ακουγονται κραυγες απο τα κελια
https://twitter.com/documentonews/statu ... 9369057280
Μες στις καρδιές μας αρχιναέι το πανηγύρι
τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ
τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ
Ξαναρχονται ενα ενα χρονια δοξασμενα !
https://twitter.com/documentonews/statu ... 9369057280
Μες στις καρδιές μας αρχιναέι το πανηγύρι
τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ
τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ
Ξαναρχονται ενα ενα χρονια δοξασμενα !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 342 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 103 Απαντήσεις