μπαααααααααααααααααααααmao mao έγραψε: 11 Μαρ 2021, 22:29αυτή τη στιγμή δεν είναι τρομοκράτης ο κουφοντίνας. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς.
παρθενοπη ειναι
μπαααααααααααααααααααααmao mao έγραψε: 11 Μαρ 2021, 22:29αυτή τη στιγμή δεν είναι τρομοκράτης ο κουφοντίνας. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς.
Έγραψα κάπου ότι είναι το ίδιο;nowhere έγραψε: 12 Μαρ 2021, 13:04τώρα που το απλοποίησες το κατάλαβα.το παιδάκι που αντιγράφει είναι ακριβώς το ίδιο με τον πενηντάρη που σκότωνε 25 χρόνια.stavmanr έγραψε: 12 Μαρ 2021, 10:23 Ας ξεκινήσουμε από τα απλά:
έστω ότι ένα παιδάκι αντιγράφει στο μάθημα. Το πιάνεις. Του λες "από εδώ και πέρα θα είσαι ο απατεώνας του σχολείου, κι αφού τελειώσεις το σχολείο θα σε συνοδεύει μία ζωή. Είσαι απατεώνας". Και τελικά, το πετάς στον Καιάδα, αφού είναι απατεώνας, για να γλιτώσεις την κοινωνία.
Σωστά τα γράφω;
Αυτή την στιγμή είναι φυλακισμένος τρομοκράτης.mao mao έγραψε: 11 Μαρ 2021, 22:29αυτή τη στιγμή δεν είναι τρομοκράτης ο κουφοντίνας. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
αυτη τη στιγμη δεν ειναι ναζι ο χιτλερ. δε νομιζω να διαφωνει κανεις.mao mao έγραψε: 11 Μαρ 2021, 22:29αυτή τη στιγμή δεν είναι τρομοκράτης ο κουφοντίνας. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς.
αφού δεν είναι το ίδιο γιατί τα συγκρίνεις?stavmanr έγραψε: 12 Μαρ 2021, 13:16 Έγραψα κάπου ότι είναι το ίδιο;![]()
Έγραψα ότι εφόσον το αδίκημα σε συντροφεύει για μία ζωή, θα πρέπει αυτό το παιδί να θεωρείται αιωνίως απατεώνας.
Κι επειδή την ευθύνη της ανατροφής του έχουν οι γονείς του, θα πρέπει εκείνοι να θεωρούνται ανεύθυνοι γονείς που θρέφουν απατεώνες διά βίου.
Διότι δεν τα συγκρίνω.nowhere έγραψε: 12 Μαρ 2021, 13:33αφού δεν είναι το ίδιο γιατί τα συγκρίνεις?stavmanr έγραψε: 12 Μαρ 2021, 13:16 Έγραψα κάπου ότι είναι το ίδιο;![]()
Έγραψα ότι εφόσον το αδίκημα σε συντροφεύει για μία ζωή, θα πρέπει αυτό το παιδί να θεωρείται αιωνίως απατεώνας.
Κι επειδή την ευθύνη της ανατροφής του έχουν οι γονείς του, θα πρέπει εκείνοι να θεωρούνται ανεύθυνοι γονείς που θρέφουν απατεώνες διά βίου.
οκ να το πάμε αλλιώς γιατί δεν βγαίνει άκρη μαζί σου.ομολογώ δημόσια ότι είχα αντιγράψει στο δημοτικό από τον διπλανό μου.δέχομαι την ρετσινιά του σπόρου αντιγραφέα και την κατακραυγή της κοινωνίας και βρίσκω σωστό και δίκαιο να κρατήσει η κουφοντίνας τη δικιά τουstavmanr έγραψε: 12 Μαρ 2021, 13:34 Διότι δεν τα συγκρίνω.
Πού είδες σύγκριση;
Το σκεπτικό πίσω από την απόδοση διά βίου ταυτότητας εξαιτίας ενός οποιουδήποτε αδικήματος είναι το ίδιο: έκανες αυτό, άρα είσαι αυτό.
Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.nowhere έγραψε: 12 Μαρ 2021, 13:45οκ να το πάμε αλλιώς γιατί δεν βγαίνει άκρη μαζί σου.ομολογώ δημόσια ότι είχα αντιγράψει στο δημοτικό από τον διπλανό μου.δέχομαι την ρετσινιά του σπόρου αντιγραφέα και την κατακραυγή της κοινωνίας και βρίσκω σωστό και δίκαιο να κρατήσει η κουφοντίνας τη δικιά τουstavmanr έγραψε: 12 Μαρ 2021, 13:34 Διότι δεν τα συγκρίνω.
Πού είδες σύγκριση;
Το σκεπτικό πίσω από την απόδοση διά βίου ταυτότητας εξαιτίας ενός οποιουδήποτε αδικήματος είναι το ίδιο: έκανες αυτό, άρα είσαι αυτό.
Μία μικρή παρέμβαση αν επιτρέπεις, είναι αδιάφορο τι δέχεσαι και τι όχι. Υπάρχει η πραγματικότητα, όπως διαμορφώνεται από ένα σύνολο κανόνων και υπάρχει και το δικαίωμα στην άρνησή της.nowhere έγραψε: 12 Μαρ 2021, 13:45οκ να το πάμε αλλιώς γιατί δεν βγαίνει άκρη μαζί σου.ομολογώ δημόσια ότι είχα αντιγράψει στο δημοτικό από τον διπλανό μου.δέχομαι την ρετσινιά του σπόρου αντιγραφέα και την κατακραυγή της κοινωνίας και βρίσκω σωστό και δίκαιο να κρατήσει η κουφοντίνας τη δικιά τουstavmanr έγραψε: 12 Μαρ 2021, 13:34 Διότι δεν τα συγκρίνω.
Πού είδες σύγκριση;
Έχεις τα δίκια σου αλλά ως ένα βαθμό. Το θέμα είναι μας λείπουν αρκετές γνώσεις ώστε να επιχειρηματολογήσουμε σοβαρά. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουμε άδικο. Δες.vatraxos έγραψε: 12 Μαρ 2021, 13:50Μία μικρή παρέμβαση αν επιτρέπεις, είναι αδιάφορο τι δέχεσαι και τι όχι. Υπάρχει η πραγματικότητα, όπως διαμορφώνεται από ένα σύνολο κανόνων και υπάρχει και το δικαίωμα στην άρνησή της.nowhere έγραψε: 12 Μαρ 2021, 13:45οκ να το πάμε αλλιώς γιατί δεν βγαίνει άκρη μαζί σου.ομολογώ δημόσια ότι είχα αντιγράψει στο δημοτικό από τον διπλανό μου.δέχομαι την ρετσινιά του σπόρου αντιγραφέα και την κατακραυγή της κοινωνίας και βρίσκω σωστό και δίκαιο να κρατήσει η κουφοντίνας τη δικιά τουstavmanr έγραψε: 12 Μαρ 2021, 13:34 Διότι δεν τα συγκρίνω.
Πού είδες σύγκριση;
Κι επίσης, από τη μία επικαλείστε τους νόμους όταν κάποιοι διαμαρτύρονται για αυτούς και λέτε "σκάσε και κολύμπα μέχρι να αλλάξουν" κι από την άλλη, όποτε δεν εξυπηρετεί το προσωπικό σας αφήγημα, επιλέγετε να τους αντικαθιστάτε με ό,τι κατεβάζει η γκλάβα σας.
Μονά ζυγά δικά σας;
Ζακέτα μη ξεχάσεις να πάρεις.Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 01:28Όσο έχει λοκντάουν θα με βλέπετε. Μετά έχουμε μαζεμένα μπάρκα στο τσιγαράδικο που αρμενίζω και αναγκαστικά θα αραιώσω.![]()
Ρε Στάθη, για την Ελλάδα συζητάμε. Δεν παρουσιάζω την ισχύουσα κατάσταση ως την απόλυτη λύση.ST48410 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 13:57 Έχεις τα δίκια σου αλλά ως ένα βαθμό. Το θέμα είναι μας λείπουν αρκετές γνώσεις ώστε να επιχειρηματολογήσουμε σοβαρά. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουμε άδικο. Δες.
Ισχύει ότι σε κάποιες χώρες καταδικάζεται κάποιος για παιδεραστία και αφού εκτίσει την ποινή του εξακολουθούν να παίρνονται μέτρα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου στην ευρύτερη περιοχή που ζει; Αν ναι, αυτό σημαίνει ότι το να θεωρούμε πως όποιος εξέτισε μια ποινή αποδίδεται άσπιλος και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας μετά, δεν είναι κοινή πεποίθηση σε όλα τα νομικά συστήματα. Επίσης δεν είναι όλες οι μορφές των αδικημάτων/εγκλημάτων ίδιες. Θεωρώ λογικό να υποπτεύομαι ότι ένας άνθρωπος που νομίζει ότι δεν έκανε τίποτα κακό και πιστεύει στην "πολιτική" του δράση με κάθε μέσο, θα έχει αυξημένης πιθανότητες να προκαλέσει προβλήματα και στο μέλλον.
ΥΓ. Και τελικά γιατί αποκλείεται κάποια πράγματα, κάποιες διατυπώσεις, να χρίζουν βελτιώσεως;