"Αλλά τα βράδια τι όμορφα
που μυρίζει η γη…
Δωσ’ μου το χέρι σου…
Δωσ’ μου το χέρι σου"
https://twitter.com/_SimonLeone/status/ ... 53057?s=20
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κι εγώ ονειρεύτηκα έναν καλύτερο κόσμο...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Casper -
Re: Κι εγώ ονειρεύτηκα έναν καλύτερο κόσμο...
Κάποτε θα αποδίδουμε δικαιοσύνη
μ’ ένα άστρο ή μ’ ένα γιασεμί
σαν ένα τραγούδι, που καθώς βρέχει
παίρνει το μέρος των φτωχών.
- Παλαιοελλαδίτης
Ήρθαν και βάλανε στο δάσος μας φωτιά
μα κάποια δένδρα καταπράσινα έχουν μείνει.
Ήταν το μέρος που σε είχα αγκαλιά
κι αυτή η αγάπη με καμιά φωτιά δεν σβήνει.
μα κάποια δένδρα καταπράσινα έχουν μείνει.
Ήταν το μέρος που σε είχα αγκαλιά
κι αυτή η αγάπη με καμιά φωτιά δεν σβήνει.
Αγαπημένος Λειβαδίτης, ρε φίλε!- Casper - έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:35 Κάποτε θα αποδίδουμε δικαιοσύνη
Να σού πω, τώρα που ξαναβλέπω τον θαυμάσιο αυτόν γέροντα, μού 'ρθε στο μυαλό κι αυτό
Δίπλα στα μάτια τους έχουν ένα δεντράκι καλοσύνη
ανάμεσα στα φρύδια τους ένα γεράκι δύναμη
κι ένα μουλάρι από θυμό μες στην καρδιά τους
που δε σηκώνει τ’ άδικο
-
- Casper -
Συγκινητικοί οι συνειρμοί σουΝαύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:39Αγαπημένος Λειβαδίτης, ρε φίλε!- Casper - έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:35 Κάποτε θα αποδίδουμε δικαιοσύνη
Να σού πω, τώρα που ξαναβλέπω τον θαυμάσιο αυτόν γέροντα, μού 'ρθε στο μυαλό κι αυτό
Δίπλα στα μάτια τους έχουν ένα δεντράκι καλοσύνη
ανάμεσα στα φρύδια τους ένα γεράκι δύναμη
κι ένα μουλάρι από θυμό μες στην καρδιά τους
που δε σηκώνει τ’ άδικο
(Εντομεταξύ μπήκα στο νήμα γιατί με το που είδα τον τίτλο χαμογέλασα. Πριν λίγες μέρες μου ήρθαν ξαφνικά στο μυαλό οι συγκεκριμένοι στίχοι του Λειβαδίτη που έβαλες. Ίσως λόγω της εποχής. Άκου και το τραγούδι).
Το έχω ακούσει και είναι συγκλονιστικό. Ειδικά με την απαγγελία του Μιχαλακόπουλου.
-
- Casper -
Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:53Το έχω ακούσει και είναι συγκλονιστικό. Ειδικά με την απαγγελία του Μιχαλακόπουλου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 45 Απαντήσεις