«Οσα παρακολουθούμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν είναι τίποτε άλλο από το αποτέλεσμα της απόφασης του πρωθυπουργού να εργαλειοποιήσει με απαράδεκτο τρόπο την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενός βαρυποινίτη πλέον και όχι τρομοκράτη. Πρώην τρομοκράτη ναι, αμετανόητου αλλά σε τρεις μήνες κατοχυρώνει δικαίωμα να διεκδικήσει του έξοδό του. Είναι πια βαρυποινίτης φυλακισμένος»
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Mόνο τον καημένο τον Τσοχατζόπουλο τιμώρησε στ αλήθεια η δικαιοσύνη. Δολοφόνοι, παιδεραστές, στον αφρό.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Κλέων Γρηγοριάδης: Ο Λιγνάδης μας εξιστορούσε τις ανατριχιαστικές φαντασιώσεις του
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αυτοί σε λίγο θα δικάσουν τα ίδια τα θύματα του Κουφοντινα ως τους αποκλειστικους υπαίτιους της δολοφονίας τους. Άλλωστε εκείνοι πήγαν και έπεσαν πάνω στις σφαίρες...
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00
Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
vatraxos έγραψε: 11 Μαρ 2021, 22:12
Δε θέλω να σας ρίξω στα βαθιά, αλλά έχει δίκιο.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι θα σου ζητήσουμε περισσότερα. Για λέγε.
αυτή τη στιγμή δεν είναι τρομοκράτης ο κουφοντίνας. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς.
Δηλαδή αν κάποιος βιάσει ένα παιδάκι, μόλις καταδικαστεί παύει να είναι παιδεραστής; Δεν έχω καταλάβει. Τίθεται η καταδίκη ως όριο και "ξεπλένει" την προηγούμενη κατάσταση;
stella έγραψε: 11 Μαρ 2021, 22:30
Ορίστε, θα βγάλει σωστό τον Άδωνι. Πώς στο διάκο ήξεραν όλοι ότι ήταν (έστω ενδυνάμει) παιδέρας ο Λιγνάδης και δεν έκαναν τίποτε;
Τι ήθελες; Να τους χαρακτηρίσουν ομοφοβικούς;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.