οπως και πολλους αλλους ιδρυματικους εδω, αλλα και οσους τους κουοταρουν οταν απευθυνονται σε μενα.Γλαύκος έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:13Παρέθεσε περί μαθησιακών δυσκολιών. Προφανώς δεν ξέρει να κάνει κάτι άλλο και θα βαρέθηκες και τον έβαλες μπλακ λιστ ε;John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:08 Το μέλος Sid Vicious, που είναι προς το παρόν στη λίστα «αοράτων» σας, έκανε αυτή τη δημοσίευση.
Εμφάνιση αυτής της δημοσίευσης.
εκει, στον πατο του μαυροπινακα, εκει που ανηκεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"
- John Brown Gun Club
Re: "Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Λέει οτι ήταν Βάτραχος?John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:12αστυνομικοι και στρατιωτικος αναμεσα τουςKauldron έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:06Δεν ξέρω, εγώ είμαι αθώο παιδί. Στο Χαϊδάρι μια φορά είχα βρεθεί, ωραία ήταν. Είχε κι ένα παρκάκι.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:13
Καλα, αυτα δεν τα ξερω μονο εγω. Υπαρχουν πολλες υποθεσεις τις τελευταιες δεκαετιες για συνεργασια καταδρομεων, ΟΥΚαδων, λιμενομπατσων και ΕΚΑΜιτων με συμμοριες ποινικων και με βομβιστες της νυχτας. Στα 90ς ΟΥΚαδες ειχαν το "συνδικατο των εκτελεστων» και ειχαν σκοτωσει πολυ κοσμο. Και μετα παμε στη συμμορια της Ηλιουπολης, στους νονους του Χαιδαριου, ακομα και στη συμμορια του Στεφανακου: ολες στελεχωμενες με πρωην ΟΥΚαδες.
Όπως και να 'χει, όποιον ασχολείται με βασανισμό ζώων (και μέσω κυνομαχιών) θα πρέπει να τον βάζουν τον ίδιο να μάχεται μέχρι θανάτου. Κατά προτίμηση μ' έναν άλλον που ασχολείται με κυνομαχίες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όχι δεν ξέρω. Μάθε. Μάθε και μετανόησε.Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:06Δεν ξέρω, εγώ είμαι αθώο παιδί. Στο Χαϊδάρι μια φορά είχα βρεθεί, ωραία ήταν. Είχε κι ένα παρκάκι.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:13Καλα, αυτα δεν τα ξερω μονο εγω. Υπαρχουν πολλες υποθεσεις τις τελευταιες δεκαετιες για συνεργασια καταδρομεων, ΟΥΚαδων, λιμενομπατσων και ΕΚΑΜιτων με συμμοριες ποινικων και με βομβιστες της νυχτας. Στα 90ς ΟΥΚαδες ειχαν το "συνδικατο των εκτελεστων» και ειχαν σκοτωσει πολυ κοσμο. Και μετα παμε στη συμμορια της Ηλιουπολης, στους νονους του Χαιδαριου, ακομα και στη συμμορια του Στεφανακου: ολες στελεχωμενες με πρωην ΟΥΚαδες.
Γλαύκε, έχεις σκεφτεί να γίνεις πνευματικός;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα είμαι. Παπάς είμαι λειτουργώ σε μια ενορία. Πως και το αναφέρεις;
- John Brown Gun Club
οχι, μοδιστρα στις διαβιβασεις ηταν. Τι λες να τον ηθελαν στην μαφια αμα δεν ηταν καταλληλα εκπαιδευμενος;Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:17Λέει οτι ήταν Βάτραχος?John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:12αστυνομικοι και στρατιωτικος αναμεσα τουςKauldron έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:06
Δεν ξέρω, εγώ είμαι αθώο παιδί. Στο Χαϊδάρι μια φορά είχα βρεθεί, ωραία ήταν. Είχε κι ένα παρκάκι.
Όπως και να 'χει, όποιον ασχολείται με βασανισμό ζώων (και μέσω κυνομαχιών) θα πρέπει να τον βάζουν τον ίδιο να μάχεται μέχρι θανάτου. Κατά προτίμηση μ' έναν άλλον που ασχολείται με κυνομαχίες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Παπάς ή ιερέας;Γλαύκος έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:26 Μα είμαι. Παπάς είμαι λειτουργώ σε μια ενορία. Πως και το αναφέρεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν είσαι παπάς με την αράδα σου θα πας.
Χεχε, από ΠΝ ήταν (αν ήταν όντως Βάτραχος). Τους ξέρουμε του ΠΝ, είναι δημοκράτες.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:29οχι, μοδιστρα στις διαβιβασεις ηταν. Τι λες να τον ηθελαν στην μαφια αμα δεν ηταν καταλληλα εκπαιδευμενος;Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:17Λέει οτι ήταν Βάτραχος?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Ενώ οι υπόλοιποι είναι αριστεροί.Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:47 Χεχε, από ΠΝ ήταν (αν ήταν όντως Βάτραχος). Τους ξέρουμε του ΠΝ, είναι δημοκράτες.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οι δημοκράτες είναι οι αριστεροί. Έχουν μάλιστα και κάτι δημοκρατόμετρα, και μετράνε τη δημοκρατία. Να δούμε, ποιός την έχει πιο μεγάλη.hellegennes έγραψε: 11 Μαρ 2021, 03:07Ενώ οι υπόλοιποι είναι αριστεροί.Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:47 Χεχε, από ΠΝ ήταν (αν ήταν όντως Βάτραχος). Τους ξέρουμε του ΠΝ, είναι δημοκράτες.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Sid Vicious
Ευχαριστώ! 
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Έχω και με τον Διγενή, θέλεις;
Σκέψου ό,τι θες και όποιους θες σε σύνθεση και θα το έχεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, εγώ δεν πιστεύω τπτ. Αμα είχε μαθησιακές δυσκολίες ο μπλάκι δε θα τελείωνε Ανωτάτη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Κοστάντζας με Άριστα. Και έκανε και Εράσμους στη Λιουμπλιάνα.Sid Vicious έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:06Τώρα εξηγούνται πολλά, μαθησιακή δυσκολία.
Οι ειδικές μαθησιακές δυσκολίες είναι μια νευρολογική διαταραχή η οποία πλήττει μία ή και περισσότερες από τις βασικές ψυχολογικές διαδικασίες που εμπλέκονται στην κατανόηση ή την χρήση της γλώσσας, προφορική ή γραπτή, και μπορεί να εκδηλωθεί σαν αδυναμία του παιδιού στο να ακούει, να σκέφτεται, να μιλάει, να γράφει, να προφέρει τις λέξεις, ή να εκτελεί μαθηματικούς υπολογισμούς
https://www.paidiatros.com/paidi/mathis ... sabilities
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 82 Απαντήσεις