ΘΑΥΜΑ !!!!Sid Vicious έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:04
Να μην ξεχνάμε όμως πως όταν πρόκειται για τον Αγιο Κουφοντίνα γίνονται θρήσκοι και γράφουν ακόμα και επιστολές στον Αρχιεπίσκοπο![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"
Re: "Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"
- John Brown Gun Club
Καλα, αυτα δεν τα ξερω μονο εγω. Υπαρχουν πολλες υποθεσεις τις τελευταιες δεκαετιες για συνεργασια καταδρομεων, ΟΥΚαδων, λιμενομπατσων και ΕΚΑΜιτων με συμμοριες ποινικων και με βομβιστες της νυχτας. Στα 90ς ΟΥΚαδες ειχαν το "συνδικατο των εκτελεστων» και ειχαν σκοτωσει πολυ κοσμο. Και μετα παμε στη συμμορια της Ηλιουπολης, στους νονους του Χαιδαριου, ακομα και στη συμμορια του Στεφανακου: ολες στελεχωμενες με πρωην ΟΥΚαδες.Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:58Πόσα ξέρεις εσύυυ...John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:51Οχι και τοσο αλλα ας πουμε πως ξερω καποιον που τρεχει πολλα μαγαζια στο Γκαζι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Καλή επιλογή είναι και οι Saxon που είχαν Χριστιανο-εθνικιστικό στίχο από τα 80ςNull έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:05Βάλε αυτόν τον ελληνόμορφο Χριστό με το γαμμάδιονSid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:21 Έχω αρχίσει να ψήνομαι τώρα να φτιάξω t shirt με κάναν Άγιο η με την Παναγία, Christianity is the new Punk φάση με φαίνεται τελικά.
![]()
(Crusader)
https://www.azlyrics.com/lyrics/saxon/crusader.html
For Christendom's sake, we'll take our revenge
On the pagan from out of the East
We Christians are coming, with swords held on high
United by Faith and the cause
The Saracen heathen will soon taste our steel
Our standards will rise…
- Sid Vicious
Αυτός είναι ένας πραγματικά αρχέγονος συμβολισμός, ένα μοτίβο που εμφανίζεται σχεδόν παντού σε όλες τις εποχές. Ο Άγιος Γεώργιος σκοτώνει τον Δράκο, ο Απόλλωνας τον Πύθωνα, ο Ηρακλής τη Λερναία Ύδρα, ο Θώρ το φίδι, o Ζίγκφρηντ τον δράκο, ο Κρίσνα το ερπετό, ο νοικοκύρης βαράει τ@ αντιφα.πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:50Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:21 Έχω αρχίσει να ψήνομαι τώρα να φτιάξω t shirt με κάναν Άγιο η με την Παναγία, Christianity is the new Punk φάση με φαίνεται τελικά.
Αυτό καλύτερα εάν θέλεις να προκαλέσεις περισσότερο.
https://www.google.com/search?q=%CE%B1% ... S5dUms6nuM
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Έχουν κλείσει πάντως πολλά. Από τα μνημόνια.
- Sid Vicious
Έλα σε έχω και μια έκπληξη, Βρετανικά Χριστιανικά Πανκ από τα τέλη 70'ς
Δεν ξέρω, εγώ είμαι αθώο παιδί. Στο Χαϊδάρι μια φορά είχα βρεθεί, ωραία ήταν. Είχε κι ένα παρκάκι.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:13Καλα, αυτα δεν τα ξερω μονο εγω. Υπαρχουν πολλες υποθεσεις τις τελευταιες δεκαετιες για συνεργασια καταδρομεων, ΟΥΚαδων, λιμενομπατσων και ΕΚΑΜιτων με συμμοριες ποινικων και με βομβιστες της νυχτας. Στα 90ς ΟΥΚαδες ειχαν το "συνδικατο των εκτελεστων» και ειχαν σκοτωσει πολυ κοσμο. Και μετα παμε στη συμμορια της Ηλιουπολης, στους νονους του Χαιδαριου, ακομα και στη συμμορια του Στεφανακου: ολες στελεχωμενες με πρωην ΟΥΚαδες.Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:58Πόσα ξέρεις εσύυυ...John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:51
Οχι και τοσο αλλα ας πουμε πως ξερω καποιον που τρεχει πολλα μαγαζια στο Γκαζι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 11 Μαρ 2021, 02:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Sid Vicious
Τώρα εξηγούνται πολλά, μαθησιακή δυσκολία.
Οι ειδικές μαθησιακές δυσκολίες είναι μια νευρολογική διαταραχή η οποία πλήττει μία ή και περισσότερες από τις βασικές ψυχολογικές διαδικασίες που εμπλέκονται στην κατανόηση ή την χρήση της γλώσσας, προφορική ή γραπτή, και μπορεί να εκδηλωθεί σαν αδυναμία του παιδιού στο να ακούει, να σκέφτεται, να μιλάει, να γράφει, να προφέρει τις λέξεις, ή να εκτελεί μαθηματικούς υπολογισμούς
https://www.paidiatros.com/paidi/mathis ... sabilities
- John Brown Gun Club
Το μέλος Sid Vicious, που είναι προς το παρόν στη λίστα «αοράτων» σας, έκανε αυτή τη δημοσίευση.
Εμφάνιση αυτής της δημοσίευσης.
εκει, στον πατο του μαυροπινακα, εκει που ανηκεις.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
https://www.kathimerini.gr/society/4728 ... haidarioy/Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:06Δεν ξέρω, εγώ είμαι αθώο παιδί. Στο Χαϊδάρι μια φορά είχα βρεθεί, ωραία ήταν. Είχε κι ένα παρκάκι.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:13Καλα, αυτα δεν τα ξερω μονο εγω. Υπαρχουν πολλες υποθεσεις τις τελευταιες δεκαετιες για συνεργασια καταδρομεων, ΟΥΚαδων, λιμενομπατσων και ΕΚΑΜιτων με συμμοριες ποινικων και με βομβιστες της νυχτας. Στα 90ς ΟΥΚαδες ειχαν το "συνδικατο των εκτελεστων» και ειχαν σκοτωσει πολυ κοσμο. Και μετα παμε στη συμμορια της Ηλιουπολης, στους νονους του Χαιδαριου, ακομα και στη συμμορια του Στεφανακου: ολες στελεχωμενες με πρωην ΟΥΚαδες.
- Sid Vicious
Στάσου!Που πας; Μύγδαλα!John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:08 Το μέλος Sid Vicious, που είναι προς το παρόν στη λίστα «αοράτων» σας, έκανε αυτή τη δημοσίευση.
- John Brown Gun Club
αστυνομικοι και στρατιωτικος αναμεσα τουςKauldron έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:06Δεν ξέρω, εγώ είμαι αθώο παιδί. Στο Χαϊδάρι μια φορά είχα βρεθεί, ωραία ήταν. Είχε κι ένα παρκάκι.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:13Καλα, αυτα δεν τα ξερω μονο εγω. Υπαρχουν πολλες υποθεσεις τις τελευταιες δεκαετιες για συνεργασια καταδρομεων, ΟΥΚαδων, λιμενομπατσων και ΕΚΑΜιτων με συμμοριες ποινικων και με βομβιστες της νυχτας. Στα 90ς ΟΥΚαδες ειχαν το "συνδικατο των εκτελεστων» και ειχαν σκοτωσει πολυ κοσμο. Και μετα παμε στη συμμορια της Ηλιουπολης, στους νονους του Χαιδαριου, ακομα και στη συμμορια του Στεφανακου: ολες στελεχωμενες με πρωην ΟΥΚαδες.
Παρέθεσε περί μαθησιακών δυσκολιών. Προφανώς δεν ξέρει να κάνει κάτι άλλο και θα βαρέθηκες και τον έβαλες μπλακ λιστ ε;John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:08 Το μέλος Sid Vicious, που είναι προς το παρόν στη λίστα «αοράτων» σας, έκανε αυτή τη δημοσίευση.
- Obi Wan Iakobi
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Εκεί, στα Τάρταρα της Θείας Κωμωδίας.Sid Vicious έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:12Στάσου!Που πας; Μύγδαλα!John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:08 Το μέλος Sid Vicious, που είναι προς το παρόν στη λίστα «αοράτων» σας, έκανε αυτή τη δημοσίευση.
Παλιόπαιδο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα