Δεν θεωρείται αποδεκτό μέσο απόδειξης αξιόποινης πράξης. Μπορεί να αξιοποιηθεί διαφορετικά αλλά όχι ως αποδεικτικό στοιχείο σε δίκη. Δεν ξέρω σε περίπτωση κακουργήματος αν αλλάζει κάτι.ST48410 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:18Το οπτικοακουστικό υλικό που έχει αναρτηθεί σε δημοσιογραφικά μέσα δεν θεωρείται αποδεικτικό στοιχείο;hellegennes έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:16 Δεν είδα να έχει μάρτυρες. Μπορούν όλοι να αρνηθούν την ανάμειξή τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"
- hellegennes
Re: "Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οκ, θα σου στείλω φωτο για να διαλέξεις.Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:27Έγινε!ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:25Την Παναγιά τη Γοργόνα, που είναι η αγαπημένη μου.Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:21 Έχω αρχίσει να ψήνομαι τώρα να φτιάξω t shirt με κάναν Άγιο η με την Παναγία, Christianity is the new Punk φάση με φαίνεται τελικά.![]()
Σ' αυτό το νήμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
υπαρχει κατι τετοιο εδω και σχεδον 30ετια, αλλα δεν φτουρησε.Η μοναστικη ζωη ειναι καπως ξενερουα για τους πανκηδες, μικροσκοπικε αντιδραστικε ποντιε.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:25Την Παναγιά τη Γοργόνα, που είναι η αγαπημένη μου.Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:21 Έχω αρχίσει να ψήνομαι τώρα να φτιάξω t shirt με κάναν Άγιο η με την Παναγία, Christianity is the new Punk φάση με φαίνεται τελικά.![]()

http://deathtotheworld.com/
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
οτι υπαρχει να εισαι σιγουρος ... το οτι δεν καταλαβαινεις καν τι λενε στα τζαμια λογο γλωσσας ειναι απαλλακτικο για εσενα ... οχι ομως οτι θα τολμουσες να κανεις ουτε το 10% σε μουσουλμανο απο οσα κανανε τα βλαμμενα στον χριστιανο ... το θελεις το κεφαλι σουJohn Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:26γιατι υπαρχει πακιστανος μουσλιμ αρχιεπισκοπος στην ελλαδα που να τα λεει σαν τον πειραιως; Η εχουν κανει μουσλιμς τετοια σε πορειες; Μονο αυγα και κατι πυροβολημενοι θεουσοι τα κανουν αυτα.nostromos έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:19John Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:08
Αμ μπραβο, αμα στη θεση του βρεθει κανας αντιστοιχος μουσουλμανος, κατι θα γινει και γι αυτον.![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
John Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:29υπαρχει κατι τετοιο εδω και σχεδον 30ετια, αλλα δεν φτουρησε.Η μοναστικη ζωη ειναι καπως ξενερουα για τους πανκηδες, μικροσκοπικε αντιδραστικε ποντιε.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:25Την Παναγιά τη Γοργόνα, που είναι η αγαπημένη μου.Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:21 Έχω αρχίσει να ψήνομαι τώρα να φτιάξω t shirt με κάναν Άγιο η με την Παναγία, Christianity is the new Punk φάση με φαίνεται τελικά.![]()
- Sid Vicious
Οκ αναμένω! Νομίζω θυμάμαι μια σε εξώφυλλο βιβλίου κιόλας.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:29Οκ, θα σου στείλω φωτο για να διαλέξεις.
Σ' αυτό το νήμα.![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- John Brown Gun Club
μονο που δεν εχει γινει ποτε κατι τετοιο στην Ελλαδα, παρα μονο στην φαντασια σου. Τα χριστιανοταλιμπανια ομως ειναι υπαρκτα, εχουν θεσεις και εξουσια και προβολη απο τα μιντια.nostromos έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:31οτι υπαρχει να εισαι σιγουρος ... το οτι δεν καταλαβαινεις καν τι λενε στα τζαμια λογο γλωσσας ειναι απαλλακτικο για εσενα ... οχι ομως οτι θα τολμουσες να κανεις ουτε το 10% σε μουσουλμανο απο οσα κανανε τα βλαμμενα στον χριστιανο ... το θελεις το κεφαλι σουJohn Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:26γιατι υπαρχει πακιστανος μουσλιμ αρχιεπισκοπος στην ελλαδα που να τα λεει σαν τον πειραιως; Η εχουν κανει μουσλιμς τετοια σε πορειες; Μονο αυγα και κατι πυροβολημενοι θεουσοι τα κανουν αυτα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Sid Vicious
Θα μας μάθει τώρα ο μισογυνης του φορουμ το death to the world μουαχαχαχαχαJohn Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:29υπαρχει κατι τετοιο εδω και σχεδον 30ετια, αλλα δεν φτουρησε.Η μοναστικη ζωη ειναι καπως ξενερουα για τους πανκηδες, μικροσκοπικε αντιδραστικε ποντιε.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:25Την Παναγιά τη Γοργόνα, που είναι η αγαπημένη μου.Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:21 Έχω αρχίσει να ψήνομαι τώρα να φτιάξω t shirt με κάναν Άγιο η με την Παναγία, Christianity is the new Punk φάση με φαίνεται τελικά.![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- John Brown Gun Club
1000% κριντζ.Σενέκας έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:31John Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:29υπαρχει κατι τετοιο εδω και σχεδον 30ετια, αλλα δεν φτουρησε.Η μοναστικη ζωη ειναι καπως ξενερουα για τους πανκηδες, μικροσκοπικε αντιδραστικε ποντιε.
![]()
δεν εγινε γιατι σας παει αιμα η τσιρλα στα μουσλιμια ...John Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:36μονο που δεν εχει γινει ποτε κατι τετοιο στην Ελλαδα, παρα μονο στην φαντασια σου. Τα χριστιανοταλιμπανια ομως ειναι υπαρκτα, εχουν θεσεις και εξουσια και προβολη απο τα μιντια.nostromos έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:31οτι υπαρχει να εισαι σιγουρος ... το οτι δεν καταλαβαινεις καν τι λενε στα τζαμια λογο γλωσσας ειναι απαλλακτικο για εσενα ... οχι ομως οτι θα τολμουσες να κανεις ουτε το 10% σε μουσουλμανο απο οσα κανανε τα βλαμμενα στον χριστιανο ... το θελεις το κεφαλι σουJohn Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:26
γιατι υπαρχει πακιστανος μουσλιμ αρχιεπισκοπος στην ελλαδα που να τα λεει σαν τον πειραιως; Η εχουν κανει μουσλιμς τετοια σε πορειες; Μονο αυγα και κατι πυροβολημενοι θεουσοι τα κανουν αυτα.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:21 Έχω αρχίσει να ψήνομαι τώρα να φτιάξω t shirt με κάναν Άγιο η με την Παναγία, Christianity is the new Punk φάση με φαίνεται τελικά.
Αυτό καλύτερα εάν θέλεις να προκαλέσεις περισσότερο.
https://www.google.com/search?q=%CE%B1% ... S5dUms6nuM
Ναι, του Μυριβήλη, υπάρχει σε αρκετές εκδοχές και μάλλον αυτές θα δουλέψω λίγο για να αφήσω την εικόνα σκέτη και έτοιμη για εκτύπωση σε ό,τι χρώμα τισέρτ γουστάρεις. Και κάποιες ολόκληρες.Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:33Οκ αναμένω! Νομίζω θυμάμαι μια σε εξώφυλλο βιβλίου κιόλας.
Και άσε τον τζόνι στα μοναστήρια του, να ψάχνει για μαύρες Παναγίες γιατί μέχρι εκεί του κόβει.
Και μαύρες έχουμε και σε όλα τα χρώματα και τις φυλές έχουμε.
Και παγανιστική αγιογραφία έχουμε.
Η Παναγία είναι διαχρονική Θεά, η Μεγάλη Μητέρα.
Και ας τη σκίζουν τα βλαμμένα όσο θέλουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Obi Wan Iakobi
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Μα και η Παναγιά Γοργόνα θα προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη.πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:50Αυτό καλύτερα εάν θέλεις να προκαλέσεις περισσότερο.Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:21 Έχω αρχίσει να ψήνομαι τώρα να φτιάξω t shirt με κάναν Άγιο η με την Παναγία, Christianity is the new Punk φάση με φαίνεται τελικά.
https://www.google.com/search?q=%CE%B1% ... S5dUms6nuM
Μπορεί να μπει από πάνω ο τίτλος "Ζει ο... " και να προσθέσει ο Σιντ όποιον βασιλιά ή ήρωα θέλει.
Έχω ολοκληρωμένο σχέδιο λέμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 11 Μαρ 2021, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
βασικα ολη η ελληνικη μαφια απο τον χωρο των ΟΥΚ προερχεται.Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:19Για να ξέρεις τί άτομα είναι, πρέπει να τους ξέρεις (να έχεις κάνει παρέα μαζί τους). Ε, μερικοί είναι καλά παιδιά, μερικοί... εχμ, τεσπα. Και εξαρτάται αν είναι κληρωτός, (είχαμε τόοτε), ΕΠΥ, Αξιωματικός, κλπ. Όταν λές ΟΥΚάς, εννοείς έναν τύπο που απλά έχει περάσει ένα "σχολείο". Σαφώς και διαφέρει, σε γενικές γραμμές, Αξιωματικός από ΕΠΥ και από κληρωτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 82 Απαντήσεις