!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: "Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ST48410 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:49
hellegennes έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:47
Beria έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:38 Επειδή δεν έχω καταλάβει, ο τύπος γιατί βρέθηκε στο σκηνικό με εικόνα της Παναγίας;
Περαστικός φαίνεται να ήταν. Μπορεί να τους είπε κάτι. Ότι είναι εκδήλωση μίσους αυτά που λένε και δεν κάνει και πρέπει να έχουν μέσα τους τον Θεούλη και την Παναγίτσα. Αυτό φαντάζομαι, δηλαδή.

Αυτοί οι μονοκύτταροι οργανισμοί, βέβαια, θεώρησαν σκόπιμο να τον τραμπουκίσουν και να του σκίσουν την εικόνα για να δείξουν πόσο ανώτεροι και μη πρόβατα είναι και πόσο είναι υπέρμαχοι του τέλους της βίας και του τραμπουκισμού.
Ήμαρτον ρε. Νέοι άνθρωποι με τόσο μίσος μέσα τους. Έχει αρχίσει και γίνεται μόδα σε κάποιους κύκλους η πεποίθηση ότι όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας. Άσπρα - μαύρα όλα.
Αυτά δεν νοιώθουν μίσος ρε συ.

Κακομαθημένα τρεντοχαζόπαιδα είναι που νομίζουν ότι παπαγαλίζοντας παπαριές δείχνουν ώριμοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Beria έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:55
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:49
ST48410 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:45
Τους προκάλεσε με κάποιο τρόπο; Υπήρξε διαπληκτισμός, βρισιές, προσβολές;
O Beria ρώτησε γιατί βρέθηκε στο σκηνικό με εικόνα της Παναγίας και όχι τι έκανε για να προκαλέσει.

Υπάρχει η περίπτωση να θεωρεί τη συγκεκριμένη εικόνα ως πρόκληση.
Όχι ρε συ, είναι γνήσια η απορία μου
Είναι φάση Ελένη Λουκά που πάει παντού με σταυρούς και εικόνες και παρεμβαίνει;
Είχε παραλάβει την εικόνα από το κορνιζάδικο και πήγαινε σπίτι του;
Κάτι άλλο που δεν πάει το μυαλό μου, γιατί η είδηση έχει κάτι σουρεαλιστικό

Η 'παρέμβαση' των συγκεντρωμένων, πάντως, είναι επιπέδου είχε αθηναϊκές πινακίδες
Εμένα ρωτάς βρε Beria; Εγώ δεν ήμουν στημένη στην αριστερή πλευρά.

Μια γρήγορη περασιά έκανα από τη δεξιά :P και έφυγα σαν αίλουρος για να μη βρεθώ σε κανένα βίντεο και γίνω ρεζίλι των γατιών μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Zelda έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:48 Καλα ας ειχαν πειραξει κανενα φουκαρα Πακιστανο με ενα κορανι αντι για εικονα (που δεν θα τον πειραζαν...), θα βλεπαμε τι αντισυστημικες δικαιολογιες θα ειχαν
Θυμισε μου το ονομα εκεινου του Πακιστανου Μουσουλμανου Αρχιεπισκοπου που κανει διαρκως σεξιστικες και ομοφοβικες δηλωσεις.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:49
hellegennes έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:47
Beria έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:38 Επειδή δεν έχω καταλάβει, ο τύπος γιατί βρέθηκε στο σκηνικό με εικόνα της Παναγίας;
Περαστικός φαίνεται να ήταν. Μπορεί να τους είπε κάτι. Ότι είναι εκδήλωση μίσους αυτά που λένε και δεν κάνει και πρέπει να έχουν μέσα τους τον Θεούλη και την Παναγίτσα. Αυτό φαντάζομαι, δηλαδή.

Αυτοί οι μονοκύτταροι οργανισμοί, βέβαια, θεώρησαν σκόπιμο να τον τραμπουκίσουν και να του σκίσουν την εικόνα για να δείξουν πόσο ανώτεροι και μη πρόβατα είναι και πόσο είναι υπέρμαχοι του τέλους της βίας και του τραμπουκισμού.
Ήμαρτον ρε. Νέοι άνθρωποι με τόσο μίσος μέσα τους. Έχει αρχίσει και γίνεται μόδα σε κάποιους κύκλους η πεποίθηση ότι όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας. Άσπρα - μαύρα όλα.
Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά την προέβλεψα αυτήν την εξέλιξη, περισσότερο από 10 χρόνια πριν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

John Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:01
Zelda έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:48 Καλα ας ειχαν πειραξει κανενα φουκαρα Πακιστανο με ενα κορανι αντι για εικονα (που δεν θα τον πειραζαν...), θα βλεπαμε τι αντισυστημικες δικαιολογιες θα ειχαν
Θυμισε μου το ονομα εκεινου του Πακιστανου Μουσουλμανου Αρχιεπισκοπου που κανει διαρκως σεξιστικες και ομοφοβικες δηλωσεις.
Εμενα το μυαλο μου στον Σεραφειμ Πειραιως παει μονο με βαση την περιγραφη :102:
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

taliban έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:52
ST48410 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:50
taliban έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:48

Γυρνάει ολη την Αθήνα τραγουδώντας ο Χριστός σώζει και κάτι τέτοια.
Αυτός ήτανε;
Ετσι μου λενε πληροφορίες που έχω από Αθήνα .
Μάλλον μιλάμε για άλλον. Εγώ τύχαινε να δω κάποιον στον ηλεκτρικό σε βαγόνια ή στις αποβάθρες να φωνάζει "μετανοείτε". Μπορώ να καταλάβω ότι γινόταν ενοχλητικός αλλά ποτέ κανείς δεν είδα να καυγαδίζει μαζί του.

ΥΓ. Για πλάκα ρωτάω αλλά αν κατέθετε μια μήνυση τι θα γινόταν;
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

ST48410 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:03

Αυτός ήτανε;
Μάλλον μιλάμε για άλλον. Εγώ τύχαινε να δω κάποιον στον ηλεκτρικό σε βαγόνια ή στις αποβάθρες να φωνάζει "μετανοείτε". Μπορώ να καταλάβω ότι γινόταν ενοχλητικός αλλά ποτέ κανείς δεν είδα να καυγαδίζει μαζί του.

Απ τα βίντεο που είδα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας για προσβολή θρησκευτικών συμβόλων κλπ? Ή κάνω λάθος?
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Zelda έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:03
John Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:01
Εμενα το μυαλο μου στον Σεραφειμ Πειραιως παει μονο με βαση την περιγραφη :102:
Αμ μπραβο, αμα στη θεση του βρεθει κανας αντιστοιχος μουσουλμανος, κατι θα γινει και γι αυτον. Προς το παρον ομως, σε αυτα τα πραγματα πρωτοστατουν αποκλειστικα οι δικοι μας, ντοπιοι, χριστιανοι, ταλιμπαν.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

hellegennes έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:26
Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:23 Αυθαίρετο, εντελώς.

Και για τα υπόλοιπα, που ξέρεις οτι δεν τα κάνουν και οι δυο που αναφέρεις? Και που ξέρεις οτι ενδεχομένως δεν τα κάνει ο "ΟΥΚάς", ενώ τ' απορρίπτει ο "φορολογούμενος"?
Δεν ξέρω κάθε ΟΥΚά αλλά ξέρω αρκετούς ΟΥΚάδες. Επίσης ξέρω αρκετούς Έλληνες και αυτό που περιγράφω είναι η τυπική συμπεριφορά τους. Οι περισσότεροι Έλληνες ορίζουν τον πατριωτισμό με πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με την ουσία της πατρίδας τους.

Το ίδιο κι εσύ Χελώνε. Γιατί όλα αυτά που σου έγραψα είναι πατριωτισμός ουσίας ενώ στο δικό σου ποστ είδα μόνο λέξεις κλειδιά (θρησκεία, οικογένεια, θητεία).
Να προσέχεις τις παρέες σου. :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ST48410

taliban έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:07 Απ τα βίντεο που είδα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας για προσβολή θρησκευτικών συμβόλων κλπ? Ή κάνω λάθος?
Ας πει κάποιος που ξέρει. Άκουσα εξύβριση και είδα καταστροφή ξένης περιουσίας εκτός αυτού που αναφέρεις. Αν βρισκόταν κανένας δικηγόρος που βαριέται και τον αναλάμβανε δωρεάν και τράβαγε μια μήνυση κατ' αγνώστων τι θα γινόταν; Για πλάκα αναγνωρίζονται από το video, άλλωστε κάποια συλλογικότητα θα έκανε κάλεσμα και μεταξύ τους αρκετοί πρέπει να είναι γνωστοί.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:11
hellegennes έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:26
Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:23 Αυθαίρετο, εντελώς.

Και για τα υπόλοιπα, που ξέρεις οτι δεν τα κάνουν και οι δυο που αναφέρεις? Και που ξέρεις οτι ενδεχομένως δεν τα κάνει ο "ΟΥΚάς", ενώ τ' απορρίπτει ο "φορολογούμενος"?
Δεν ξέρω κάθε ΟΥΚά αλλά ξέρω αρκετούς ΟΥΚάδες. Επίσης ξέρω αρκετούς Έλληνες και αυτό που περιγράφω είναι η τυπική συμπεριφορά τους. Οι περισσότεροι Έλληνες ορίζουν τον πατριωτισμό με πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με την ουσία της πατρίδας τους.

Το ίδιο κι εσύ Χελώνε. Γιατί όλα αυτά που σου έγραψα είναι πατριωτισμός ουσίας ενώ στο δικό σου ποστ είδα μόνο λέξεις κλειδιά (θρησκεία, οικογένεια, θητεία).
Να προσέχεις τις παρέες σου. :003:
Δεν είπα ότι τους κάνω παρέα, είπα ότι ξέρω αρκετούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ST48410 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:11
taliban έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:07 Απ τα βίντεο που είδα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας για προσβολή θρησκευτικών συμβόλων κλπ? Ή κάνω λάθος?
Ας πει κάποιος που ξέρει. Άκουσα εξύβριση και είδα καταστροφή ξένης περιουσίας εκτός αυτού που αναφέρεις. Αν βρισκόταν κανένας δικηγόρος που βαριέται και τον αναλάμβανε δωρεάν και τράβαγε μια μήνυση κατ' αγνώστων τι θα γινόταν; Για πλάκα αναγνωρίζονται από το video, άλλωστε κάποια συλλογικότητα θα έκανε κάλεσμα και μεταξύ τους αρκετοί πρέπει να είναι γνωστοί.
Δεν είδα να έχει μάρτυρες. Μπορούν όλοι να αρνηθούν την ανάμειξή τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ST48410 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:03

Αυτός ήτανε;

Τίποτα απολύτως, είναι ανήλικα. Οκ, δεν το γράφω για τη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί αποκλείεται να έκανε μήνυση αλλά για μια αντίστοιχη όπου κάποιος θα περνούσε από μια συγκέντρωση κρατώντας μια εικόνα που δεν άρεσε στους συγκεντρωμένους. Ή φορώντας κάτι.

Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι όλοι οι τριγύρω ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι, άφησαν να εξελιχθεί το σκηνικό χωρίς να κουνηθεί ούτε φύλλο.

Ούτε ένας νεαρός δεν βρέθηκε να υπερασπιστεί τον τύπο σ' αυτήν την "μπάτσικη" συμπεριφορά.

Ούτε μέλισσα καν δε γελάστηκε το χρυσό ν΄αρχινίσει παιχνίδι

Αν ήταν έτσι τα άξια...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

hellegennes έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:16 Δεν είδα να έχει μάρτυρες. Μπορούν όλοι να αρνηθούν την ανάμειξή τους.
Το οπτικοακουστικό υλικό που έχει αναρτηθεί σε δημοσιογραφικά μέσα δεν θεωρείται αποδεικτικό στοιχείο;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”