!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Re: Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Συνελαβαν και ελληνοιρακινο τωρα.
.
.
- Golden Age
Την πρώτη μέρα, όταν έκαναν την προβοκάτσια ήταν μόνο πολιτικοποιημένοι αναρχοαντιφα γηπεδικοί.Jolly Roger έγραψε: 10 Μαρ 2021, 17:17 καλό είναι να μην τα βάλει η κυβέρνηση με τους ιδιωτικούς στρατούς των χρηματοδοτών της.
Μετά προστέθηκαν οι άλλοι.
Το γεγονός πάντως ότι συνυπήρξαν όλοι αυτοί ειρηνικά μεταξύ τους, μετά τα όσα έχουν προηγηθεί μεταξύ τους εδώ και μια δεκαετία, δείχνει ότι υπήρξε πολύ υψηλή συνεννόηση.
Είναι αστείο να συντονίσει τις προεδράρες ο Ποκοπίκος, ασχέτως εαν αυτός είναι μπροστά. Ο συντονισμός είναι απ' έξω.
Αρχικά υποψιαζόμουν τους "εταίρους" μας απο την κεντρική Ευρώπη, που επιθυμούν αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα και αδύναμες κυβερνήσεις ώστε να τις ελέγχουν.
Απο την άλλη, έχω μια υποψία πως η άλλη πλευρά του Ατλαντικού επέστρεψε στα παλιά "καλά" της χούγια να παρεμβαίνει στο εσωτερικό της χώρας. Πόσο μάλλον τώρα που έχουν πρόεδρο των BLM. Αν είναι έτσι, καλά να πάθει ο Κούλης που έδωσε ρέστα για να τον στηρίξει.
Δεν αποκλείω ωστόσο να είναι και ο εξ Ανατολών νέος διεθνής πόλος, ο οποίος εδώ κι ένα χρόνο φέρεται να "παρενέβη" κατα κάποιο τρόπο στα εσωτερικα όλων των χωρών της υδρογείου.
Δεν θέλω τέλος να πιστέψω ότι όλο αυτό θα μπορούσε να το συντονίσει ο εξ Ανατολών γείτονας. Δεν θέλω να διανοηθώ ότι έχει κάνει τέτοιες δικτυώσεις στο εσωτερικό της Ελλάδος. Θα 'ταν πολύ μεγάλη ντροπή.
ε αφου του πατησαν dislike οι πηγμενοι κουφοντινες και αλληλ ειναι θεμα χρονου να παραιτηθει .Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 19:14Η αλήθεια είναι πως έπεσε το κράξιμο του αιώνος. Έγινε ρόμπα ο άνθρωπος. Τώρα αν τον ενόχλησε, δεν ξέρω. Πιθανολογώ ναι.Δημοκρατικός έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:53Μη-είδηση. Σεναριάκι που μηχανεύτηκε κάποιος δημοσιογράφος.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:50 Ω ρε κράξιμο στην πρωθυπουργαρα.σοκαριστηκε το παιδί. Όλη μέρα σκαι σαπιταλ και φόρουμ, αναμενόμενο.
https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos ... GNKTVQoeH0
- Golden Age
Στο προφίλ της Σακελλαροπούλου γινόταν μεγαλύτερος χαμός για τον Κουφοντίνα.Δημοκρατικός έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:53Μη-είδηση. Σεναριάκι που μηχανεύτηκε κάποιος δημοσιογράφος.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:50 Ω ρε κράξιμο στην πρωθυπουργαρα.σοκαριστηκε το παιδί. Όλη μέρα σκαι σαπιταλ και φόρουμ, αναμενόμενο.https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos ... GNKTVQoeH0Σοκ για τον πρωθυπουργό τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια στα Social Media
Οσοι ξέρουν από γήπεδα χθες κατάλαβαν οτι αυτοί που επιτέθηκαν στον αστυνομικό ήταν οργανωμένοι χούλιγκαν- οπαδοί. Μάλλον της ΑΕΚ από οτι κατάλαβα. Σήμερα αποδείχθηκε αυτό με τις συλλήψεις συγκεκριμένων ατόμων. Οσοι προσπάθησαν να δωσουν ιδεολογική χροιά στα χθεσινά την πάτησαν. Οσον αφορά τους οργανωμένους οπαδούς κάποιοι σε κάποιες ομάδες δηλώνουν αριστεροί. Αλλά έχουν τόση σχέση με την Αριστερά όση και ο Κούλης με την πολιτική. Είναι κοινώς άσχετοι πιτσιρικάδες οι περισσότεροι. Εξαίρεση κάποιοι λίγοι σε ομάδες κυριώς μικρές. Εγώ επειδή έχω ζήσει σκηνικά στο Βικελίδης (και έξω από αυτό) με μαχαιρώματα και επεισόδια αριστερών και δεξιών αρειανων και επειδή έχω γνωρίσει αρκετούς και από τη μία πλευρά αλλά και από την άλλη οι περισσότεροι ήταν εντελώς γτπ σε πολιτική σκέψη.
καλά όποιος και να ήταν δεν κουράστηκε και πολύGolden Age έγραψε: 10 Μαρ 2021, 19:19 Την πρώτη μέρα, όταν έκαναν την προβοκάτσια ήταν μόνο πολιτικοποιημένοι αναρχοαντιφα γηπεδικοί.
Το γεγονός πάντως ότι συνυπήρξαν όλοι αυτοί ειρηνικά μεταξύ τους, μετά τα όσα έχουν προηγηθεί μεταξύ τους εδώ και μια δεκαετία, δείχνει ότι υπήρξε πολύ υψηλή συνεννόηση.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε τον 30χρονο Έλληνοϊρακινό «ινδιάνο» (τελικά δεν ήταν αλβανικής καταγωγής) , όπως είναι ευρέως γνωστός στους κύκλους των οπαδών, ο οποίος δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του και στο τέλος της «καταδρομικής» κούρσας του «άρπαξε» τον αστυνομικό από το μηχανάκι και με λαβή-τζούντο τον έριξε.
Ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη στη Μαγούλα, ενώ είναι γνωστός οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας και δεν είχε σχέση με πολιτικούς χώρους.
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... stynomikoy
.
Ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη στη Μαγούλα, ενώ είναι γνωστός οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας και δεν είχε σχέση με πολιτικούς χώρους.
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... stynomikoy
.
- Eθνικοκοινωνιστης
πεφτεις απο τα συννεφα?Golden Age έγραψε: 10 Μαρ 2021, 19:19Την πρώτη μέρα, όταν έκαναν την προβοκάτσια ήταν μόνο πολιτικοποιημένοι αναρχοαντιφα γηπεδικοί.Jolly Roger έγραψε: 10 Μαρ 2021, 17:17 καλό είναι να μην τα βάλει η κυβέρνηση με τους ιδιωτικούς στρατούς των χρηματοδοτών της.
Είναι αστείο να συντονίσει τις προεδράρες ο Ποκοπίκος, ασχέτως εαν αυτός είναι μπροστά. Ο συντονισμός είναι απ' έξω.
Αρχικά υποψιαζόμουν τους "εταίρους" μας απο την κεντρική Ευρώπη, που επιθυμούν αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα και αδύναμες κυβερνήσεις ώστε να τις ελέγχουν.
Απο την άλλη, έχω μια υποψία πως η άλλη πλευρά του Ατλαντικού επέστρεψε στα παλιά "καλά" της χούγια να παρεμβαίνει στο εσωτερικό της χώρας. Πόσο μάλλον τώρα που έχουν πρόεδρο των BLM. Αν είναι έτσι, καλά να πάθει ο Κούλης που έδωσε ρέστα για να τον στηρίξει.
Δεν αποκλείω ωστόσο να είναι και ο εξ Ανατολών νέος διεθνής πόλος, ο οποίος εδώ κι ένα χρόνο φέρεται να "παρενέβη" κατα κάποιο τρόπο στα εσωτερικα όλων των χωρών της υδρογείου.
Δεν θέλω τέλος να πιστέψω ότι όλο αυτό θα μπορούσε να το συντονίσει ο εξ Ανατολών γείτονας. Δεν θέλω να διανοηθώ ότι έχει κάνει τέτοιες δικτυώσεις στο εσωτερικό της Ελλάδος. Θα 'ταν πολύ μεγάλη ντροπή.
τους αντικαθεστωτικους κουρδους που τους απελασαν στην τουρκια με παρεμβαση ποιων απελαθηκαν?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Rocco Siffredi
που το καταλαβες αυτοArisvilla έγραψε: 10 Μαρ 2021, 19:24 Οσοι ξέρουν από γήπεδα χθες κατάλαβαν οτι αυτοί που επιτέθηκαν στον αστυνομικό ήταν οργανωμένοι χούλιγκαν- οπαδοί.
ενας κανει το σπριντ τον ριχνει κατω και ο οχλος ορμαει πως ξεχωριζει ο χουλιγκανος με τον αναρχικο
Η απορία μου είναι : αυτοί που γράφουν τέτοια ακραία πράγματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,δεν φοβούνται ότι μπορεί να ταυτοποιηθούνε άμεσα ;
Ρωτάω γιατί δεν χρησιμοποιώ απολύτως κανένα από όλα αυτά τα μκδ.
Το συγκεκριμένο, facebook είναι ;
Μάχες σώμα με σώμα ήταν και ο άλλος δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπο. Δεν το κάνει αναρχικός αυτό. Το είπαν και οι αστυνομικοί. Και φάνηκε με τη σύλληψη του "Ινδιάνου".Rocco Siffredi έγραψε: 10 Μαρ 2021, 19:28που το καταλαβες αυτοArisvilla έγραψε: 10 Μαρ 2021, 19:24 Οσοι ξέρουν από γήπεδα χθες κατάλαβαν οτι αυτοί που επιτέθηκαν στον αστυνομικό ήταν οργανωμένοι χούλιγκαν- οπαδοί.
ενας κανει το σπριντ τον ριχνει κατω και ο οχλος ορμαει πως ξεχωριζει ο χουλιγκανος με τον αναρχικο
- Eθνικοκοινωνιστης
ο αναρχικος ειναι σε ενδοσυνεννοηση με την αστυνομιαRocco Siffredi έγραψε: 10 Μαρ 2021, 19:28που το καταλαβες αυτοArisvilla έγραψε: 10 Μαρ 2021, 19:24 Οσοι ξέρουν από γήπεδα χθες κατάλαβαν οτι αυτοί που επιτέθηκαν στον αστυνομικό ήταν οργανωμένοι χούλιγκαν- οπαδοί.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Rocco Siffredi έγραψε: 10 Μαρ 2021, 19:15που βγηκε πανι υπερ κουφοντινα;under έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:29 Δεν ειναι μονο η οριτζιναλ.Πχ η 13 βγαζει πανια υπερ του Κουφοντινα.
δεν ειναι εικονα για πρωθυπουργο αυτα τα reactions και σχολια στο προφιλ τουΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 19:14
Η αλήθεια είναι πως έπεσε το κράξιμο του αιώνος. Έγινε ρόμπα ο άνθρωπος. Τώρα αν τον ενόχλησε, δεν ξέρω. Πιθανολογώ ναι.
ακουγεται ασημαντο αλλα δεν ειναι
Κλαμπανοι, δεν εχουν ιδεα προφανως. Μαλλον Ινσταγκραμ ειναι.Papa John έγραψε: 10 Μαρ 2021, 19:31Η απορία μου είναι : αυτοί που γράφουν τέτοια ακραία πράγματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,δεν φοβούνται ότι μπορεί να ταυτοποιηθούνε άμεσα ;
Ρωτάω γιατί δεν χρησιμοποιώ απολύτως κανένα από όλα αυτά τα μκδ.
Το συγκεκριμένο, facebook είναι ;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
19.000 σχολια εχει....LETO έγραψε: 10 Μαρ 2021, 19:32Rocco Siffredi έγραψε: 10 Μαρ 2021, 19:15που βγηκε πανι υπερ κουφοντινα;under έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:29 Δεν ειναι μονο η οριτζιναλ.Πχ η 13 βγαζει πανια υπερ του Κουφοντινα.![]()
![]()
δεν ειναι εικονα για πρωθυπουργο αυτα τα reactions και σχολια στο προφιλ τουΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 19:14
Η αλήθεια είναι πως έπεσε το κράξιμο του αιώνος. Έγινε ρόμπα ο άνθρωπος. Τώρα αν τον ενόχλησε, δεν ξέρω. Πιθανολογώ ναι.
ακουγεται ασημαντο αλλα δεν ειναι
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 853 Απαντήσεις