Πρεπει να το εχω πει πανω απο 50 φορες εδω μεσα. Δεν αντεχεται αλλο αυτος ο παραλογισμος.Gherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:12Δλδ ρε πστμου, εγώ που θα πάρω το αυτοκίνητό μου και θα μετακινηθώ βάζω σε κίνδυνο τους συμπολίτες μου και το σύστημα υγείας της χώρας, κι οι άλλοι που στοιβάζονται μέσα σ' ένα αεροπλάνο με 100% πληρότητα δεν τρέχει κάστανο, όλα καλά.Nostalgia έγραψε: 10 Μαρ 2021, 14:56Ναι πετωντας. Δεν ξερω ποιες πτησεις υπαρχουν. Η πληροτητα ειναι 100% ασχετα εαν σε πολλες πτησεις δεν μπορουν να την γεμισουν. Υποθετω αναλογα την περιοδο και την περιοχη. Και ενας φιλος μου προχθες πηγε σε νησι να δει τους δικους του, τι να κανουμε, για ποσους μηνες να μην δουμε τους γονεις μας επειδη η κυβερνηση τραβαει μαλακια 5 μηνες τωρα. Νισαφι πια.Gherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2021, 14:40
Για αυτό φτάσαμε να είμαστε κλεισμένοι μέσα και να αυξάνονται τα κρούσματα.
Παράλογο;
Νιώθω εντελώς μαλάκας που τόσο καιρό τηρώ τα μέτρα.
Ο ξάδερφος από Λέσβο ήρθε πετώντας; Αν ναι, με ποια εταιρεία και τι πληρότητα είχε το αεροπλάνο;
Οκ.
Ο ανηψιος μου κατοικος Αθηνων σπουδαζει Χαλκιδα, το κοριτσι του κατοικος σε αλλο νομο σπουδαζει Βουλγαρια, θελαν να βρεθουν, δεν μπορουν στην Ελλαδα, αρα πηγαν και οι 2 Βουλγαρια που μπορουν και αραξαν εκει.
Και οταν του λες για Κινα κλπ σου λενε δεν γινεται, ετσι απλα, ξεχνωντας οτι εγινε τον Μαρτιο περυσι πανω κατω το ιδιο. Αλλα εαν τα βρουν σκουρα και τελικα αποφασισει και η ΕΕ και παραμερισει τις πεισεις και το κανει, τοτε θα σου πουν "τωρα γινεται" ΠΑΡΑΝΟΙΑ.
Αλλα επειδη για την ωρα "δεν γινεται" ας μεινουν με κλειστα καταστηματα ενα χρονο "που γινεται".