ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΜΕΡΣ!Beria έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:44 https://www.facebook.com/erika.kourlamp ... 0147955074
αναρχομπούμερς από μπαλκόνια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Re: Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- EKPLIKTIKOS
Πρέπει να έχουν γίνει πολλές ζημιές. Αλλά κ σε αυτοκίνητα. Προσπάθησα να πω σε όσους απολιτικ ηξερα να τα μαζέψουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:43
Δεν ξέρω ποιοι είναι οι αγωνιστές και ποιοι οι αγαρηνοί, ελπίζω απλώς να μην έπαιξαν καλλιτεχνικές παρεμβάσεις στο χώρο της Εστίας και στο άγαλμα του Πατριάρχη -και όχι μόνον- γιατί θ' αρχίσει να χτυπάει μόνη της η καμπάνα.![]()
Ευτυχώς δεν έχω τέτοιες υστερικές στη γειτονιά. Το ότι υπάρχουν παντού Ελληνίδες Μάνες, είναι δεδομένο.Beria έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:44 https://www.facebook.com/erika.kourlamp ... 0147955074

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 09 Μαρ 2021, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
η κυρια πρεπει να ειναι Μανα και ποναει τον καθενα ...Beria έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:44 https://www.facebook.com/erika.kourlamp ... 0147955074
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Τον Πατριάρχη τον έχουν αφήσει στην ησυχία του οι Πάνθηρες γιατί ήταν ο πρώτος Πρόεδρος της ομάδας. Μόνο όταν πήραμε το Κύπελλο του έβαλαν πάνω στο υψωμένο χέρι μια σημαία του ΠανιωνίουΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:43Δεν ξέρω ποιοι είναι οι αγωνιστές και ποιοι οι αγαρηνοί, ελπίζω απλώς να μην έπαιξαν καλλιτεχνικές παρεμβάσεις στο χώρο της Εστίας και στο άγαλμα του Πατριάρχη -και όχι μόνον- γιατί θ' αρχίσει να χτυπάει μόνη της η καμπάνα.Beria έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:28
Πόσοι συμβολισμοί!
Η είσοδος-τα σύνορα της Πόλης
Η Εικόνα αριστερά στον τοίχο, ως Παντοκράτωρ
Και πάνω ψηλά στην φωτογραφία (δεν διακρίνεται) ο μάρτυρας Πατριάρχης Χρυσόστομος να στέργει με τις ανοιχτές του αγκάλες τους αγωνιστές που διώχνουν τους Αγαρηνούς
υποκλίνομαι![]()
Την Εστία δεν την σέβονταν ιδιαιτέρως μέχρι που ξεκινήσαμε και κάναμε την επίσημη φωτογράφιση της ομάδος εκεί, οπότε ως δια μαγείας δεν ξαναβάφτηκε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Eθνικοκοινωνιστης
αναρχακια της νεολαιας συριζα ξεκαθαραBeria έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:44 https://www.facebook.com/erika.kourlamp ... 0147955074
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Κόψε κάτι. Πολιτικοποιημένος δεν είναι. Αλλά για τα ιδεολογικά μην αλλοιώνεις την πραγματικότητα.MiGiSukhoI έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:00 Επειδή τον ξέρω προσωπικά, φασίστας με την έννοια που νομίζεις δεν είναι. Επομένως τις παπαριές σου αλλού. Εσένα μπορεί να βάλει στον φούρνο άμα σε πετύχει με διακριτικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 10 Μαρ 2021, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οι νεκροί της ΕΡΤ.
- Obi Wan Iakobi
Αφου λοιπον κοτευεις να ανοιξεις εξω απο τη πολη σου τι λες για τους αλλους ανυπαρκτε? εγω πιθανον να μην ξανανοιξω αφου δεν δινουν αδεια οι αρχες.Πριν ειχα ανοιξει κι εγω και αλλοι.Με τα αρχιδια αλλων εισαι ασε τα ζοριλικια.MiGiSukhoI έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:32
Είσαι τόσο καραγκιόζης και δεν καταλαβαίνεις. Για να ανοίξω συνδέσμους στην προσκυνημένη επαρχία θα πρέπει να έχω έρεισμα. Δεν το έχω. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Εγώ σου λέω ότι εδώ στην Λάρισα δεν πρόκειται να ανοίξεις ποτέ ξανά. Που να ξέρεις εσύ για ανοργανωσιά συνδεσμιακή. Μέχρι το 1997 οι MONSTERS δεν είχαν καταστατικό, ήταν του πεζοδρομίου. Υπήρχαν Κυριακές που μαζεύονταν 500 άτομα για εκτός και δεν είχαμε λεωφορεία και Κυριακές που είχαμε λεωφορεία και μαζεύαμε 20 άτομα. Όλα διορθώθηκαν μετά το 1997 που ήρθε η οργάνωση αλλά παίζαμε στην Β' Εθνική.
Στο μπάσκετ δεν έπαιζε καμιά ΑΕΛ. Το 2008 στο μπάσκετ θυμάμαι κάτι χανουμάκια να τρέχουν πανικόβλητα που ήρθαν μεμονωμένα και με διακριτικά και πήγαν να φάνε σε Νεάπολη και Φιλιππούπολη.
Μην επιμένεις δεν έγινε νύχτα η επιχείρηση. Ημέρα ήταν και μάλιστα απόγευμα.
Είσαι και ανιστόρητος, ο Σιδηρούς Σταυρός υπάρχει από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Επειδή δεν τον ξέρεις προσωπικά δεν μπορείς εκφέρεις και άποψη. Το 1988 ήταν μόλις 22 χρονών, ήταν και λίγο μόδα ο Χουλιγκανισμός με την ακροδεξιά. Το πανό που αναφέρεσαι υπάρχει ακόμα και έχει κρεμαστεί σε αγώνες εκτός έδρας όταν παίζαμε στην Γ' Εθνική το 2001 - 2002. Αλλά πρόσεχε, όχι από φασίστες. Το είχε δώσει σε κάτι πιτσιρίκια να το κρατήσουν.
Πάντως στον Απόλλωνα ήρθαν ο προκλητικός Ξηροκώστας και οι δύο μαλάκες που ο ένας με το ριγέ μπουφάν είχε και το πανί. Έπρεπε να του το πάρω. Αλλά μετά θα λέγατε ότι την πέσαμε σε παραπληγικό. Και αν δεν με πιστεύεις ρώτα τους αν τους πλησίασε ένας και τους έβριζε στις καντίνες πριν το παιχνίδι για το Κύπελλο.
Κάτι πανιά Μικρασιάτες πάντως τα έχασες μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ το 2008, όπως και κάτι ΤΕΙ Λάρισας και καναδυό άλλά την δεκαετία του 2000.
Στο μπασκετ ηρθατε να κανετε μανουρες και παλι ντου φαγατε.Γιαυτο και με τον Απολλωνα στο κυπελλο δεν πατησατε καν.Εσυ ειδικα δεν μπορεις να τρεξεις κανεναν 20 καρδιτσιωτες σου πουλαγαν τρελα μεσα στην εδρα σου και στη θεσσαλονικη σε ειχαν τρεξει μεχρι και στον Αγροτικο Αστερα
Ποιο απογευμα ψευτη βοσκε?
Ναι τον Σιδηρουν τον εβαλε λογω αντιφα.Δεν χρειαζεται να τον ξερω προσωπικα δεν κρυβεται.Μια χαρα κρεμιουνται ακομα ελληνικες στο γηπεδο εκτος αν κι αυτες τις κρεμανε αντιφα
Μπα δεν ηταν θεμα παραπληγικου δεν ειχε αυτος το πανι απλα χεστηκες πανω σου.
Το Μικρασιατες(που ηταν απλος σφ οχι οριτζιναλ) το ειχε ενας 15χρονος και του την πεσατε 10.Μετα βεβαια φαγωθηκε καπακι το ΑΕΛ Αθηνας.Το ΤΕΙ Λαρισας το πηρες απο σπιτι φοιτητη αφου απειλησατε τη φιλη του να σας το δωσει ντροπες των οπαδων.Δεν τρεχει τιποτα απο το 88 στα Τρικαλα ξυλο τρως και θα συνεχισεις να τρως οσο κανεις ψευτομαγκιες.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Η ανθρώπινη αντίδραση είναι υστερία δηλαδή. Ενώ πχ το να βλέπεις να τουλομιάζουν κάποιον στο ξύλο και να κάθεσαι αμέτοχος είναι νορμάλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:48Ευτυχώς δεν έχω τέτοιες υστερικές στη γειτονιά. Το ότι υπάρχουν παντού Ελληνίδες Μάνες, είναι δεδομένο.Beria έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:44 https://www.facebook.com/erika.kourlamp ... 0147955074
![]()
Στο κέντρο όχι. Και δεν πιστεύω ότι θα έχουν γίνει πολλές ζημιές σε αυτοκίνητα γιατί οι μισοί τουλάχιστον δεν θα πήγαιναν από γκλομπιά αλλά από γλάστρα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:48Πρέπει να έχουν γίνει πολλές ζημιές. Αλλά κ σε αυτοκίνητα. Προσπάθησα να πω σε όσους απολιτικ ηξερα να τα μαζέψουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:43
Δεν ξέρω ποιοι είναι οι αγωνιστές και ποιοι οι αγαρηνοί, ελπίζω απλώς να μην έπαιξαν καλλιτεχνικές παρεμβάσεις στο χώρο της Εστίας και στο άγαλμα του Πατριάρχη -και όχι μόνον- γιατί θ' αρχίσει να χτυπάει μόνη της η καμπάνα.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άντε να περάσει ο ιός, να ανοίξουν τα γήπεδα και να πάνε τα γατάκια εκδρομή εκτός έδρας με συνοδεία αστυνομίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάρταλος την 09 Μαρ 2021, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- EKPLIKTIKOS
Κανένας, εμείς παίζαμε μπάλα εκεί, ήταν τίγκα στα συνθηματα κ γκράφιτι, στους σκειταδες κ στους μπαφους. Εκεί την έπινα κ εγώ κ χαμουρευα πιπινια όταν πήγαινα σχολείο μετά τη φραπεδουμπα στην Ιωνία και το μπιλιάρδο στο blackball
Και με μια κίνηση κοίτα πώς έγιναν γατιά!EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:55Κανένας, εμείς παίζαμε μπάλα εκεί, ήταν τίγκα στα συνθηματα κ γκράφιτι, στους σκειταδες κ στους μπαφους. Εκεί την έπινα κ εγώ κ χαμουρευα πιπινια όταν πήγαινα σχολείο μετά τη φραπεδουμπα στην Ιωνία και το μπιλιάρδο στο blackball![]()

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Obi Wan Iakobi
Μου θυμιζει κατι δικους μας που προσπαθουν να δικαιολογησουν την τοτενκοπφ του getto οτι ειναι απλα χουλιγκανιστικηGolden Age έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:49
Κόψε κάτι. Πολιτικοποιημένος δε είναι. Αλλά για τα ιδεολογικά μην αλλοιώνεις την πραγματικότητα.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-