Parrot έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:13Ωραία, Βόρεια Αμερική και Σκανδιναβία και αλλού είναι προαιρετική.axilmar έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:10Δικο σου αρχηγε μου:Parrot έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:02
Δείξε μου μια χώρα που φοράνε πέντε μάσκες υποχρεωτικά και στέλνουν sms για να περπατήσουν;
https://en.wikipedia.org/wiki/Face_mask ... erritories
Κοιτα σε ποσες χωρες/περιοχες ηταν/ειναι υποχρεωτικη η μασκα.
Δείξε χώρα που είναι η μασκοφορία υποχρεωτική, μαζί με σκληρό λοκντάουν και διαλυμένη οικονομία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
- Winston Smith
Re: Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Μια και μιλάς για ντροπή θα έπρεπε να μην συνεχίσεις να μιλάς αφού υποστηρίζεις δολοφόνους ναζί. Πιο ανωμαλία τώρα από τέτοια σκηνικά όπως το Εγέρθητου του Γερμενή, δεν θα το έλεγα. Και δεν ντρέπομαι να υποστηρίζω τα παιδιά.Golden Age έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:10Ποια παιδιά ρε οι ιδεολογικοποιημένοι μαντραχαλαίοι; Βαπτίζεται "παιδί" το κάθιε αναρχογαϊδούρι... Μέχρι και το γιο του Βούτση που είναι στη ηλικία μου...Γλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:58Παιδιά είναι. Έχουν αηδιάσει με κάθε τι που βλέπουν από τους μεγάλους. Πατρίδες, θρησκείες κλπ. Πήγε κι ο άλλος να τους χώσει στα μούτρα την εικόνα και να κάνει το κομμάτι του. Αυτή ήταν η αντίδρασή τους. Βεβαίως και δεν έχουν καμία ενσυναίσθηση και δικαιολογούνται γι αυτό λόγω ηλικίας.Golden Age έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:53
Είναι βαθειά οργισμένοι με την αστυνομική βία οι διαδηλωτές.
Τσίμπησαν και κάποιοι αφελείς αντινεοταξίτες με αποτέλεσμα όπως αυτό:
Άμα πραγματικά πραγματικά τα παιδιά αηδίαζαν με αυτά που βλέπουν απο τους μεγάλους δεν θα υπήρχε σφυροδρέπανο όρθιο σε αυτό τον τόπο...
Δεν ντρέπεστε λίγο να υποστηρίζετε την ανωμαλία σας με δήθεν "δικαιολογίες" περί παιδιών;
Γραφει στο λινκ δικε μου. Σε ενα σωρο χωρες/περιοχες ειναι υποχρεωτικη η μασκα.Parrot έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:13Ωραία, Βόρεια Αμερική και Σκανδιναβία και αλλού είναι προαιρετική.axilmar έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:10Δικο σου αρχηγε μου:Parrot έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:02
Δείξε μου μια χώρα που φοράνε πέντε μάσκες υποχρεωτικά και στέλνουν sms για να περπατήσουν;
https://en.wikipedia.org/wiki/Face_mask ... erritories
Κοιτα σε ποσες χωρες/περιοχες ηταν/ειναι υποχρεωτικη η μασκα.
Δείξε χώρα που είναι η μασκοφορία υποχρεωτική, μαζί με σκληρό λοκντάουν και διαλυμένη οικονομία.
- wooded glade
Κουφοντινικός ιός - δώρο Τσίπρα κυκλοφορεί τώρα πάντως.
Δεν βλέπω πως οι καταυλισμοί Ρομά θα προκαλούσαν αυτή την έκρηξη εν μέσω λοκντάουν.
Δεν βλέπω πως οι καταυλισμοί Ρομά θα προκαλούσαν αυτή την έκρηξη εν μέσω λοκντάουν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Αν αφαιρεσεις τις 2 προτες προτασεις θα νομιζα οτι εισαι αντιεξουσιαστρια.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:11Δεν έχει να κάνει με το σακάτεμα του αστυνομικού. Από τη στιγμή που βλέπουν τους αστυνομικούς με τόσο μίσος, είναι απολύτως φυσικό να αντιδρούν έτσι. Η απέχθεια μου για τα συγκεκριμένα δίποδα είναι η μανία της καταστροφής που τους δίνει ταυτότητα, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Δηλαδή το να σπας κάτι, απλώς για να το χαλάσεις είναι έκφραση/ξέσπασμα απωθημένων, διαταραχής και τίποτα περισσότερο. Ναι οκ, σ' αυτές τις φάσεις αρχίζουν τα μπλαμπλά για την αντίδραση που είναι κραυγή για βοήθεια, τραυματισμένες ψυχούλες κλπ κλπ κλπ Δεκτόν αλλά δεν προτίθεμαι να μπω στην κοστουμιά του κάθε ψυχωσικού ώστε να θεωρώ την κάθε ψύχωση ως το σωστό μέτρο για μια λειτουργική κοινωνία. Αν αυτό είναι δημοκρατία, προτιμώ την ιδιωτεία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:55 Είναι αλήθεια ότι δυσκολεύεται κανείς να δει με συμπαθεια τυπους σαν αυτους που σχεδόν σκότωσαν το όργανο της τάξης . Αντίστοιχα σε ό,τι αφορα εμενα με εξόργισε η φαση με τους τσεους που γκλοπιασαν τον τύπο αναίτια στην πλατεία. Δεν ξέρω γιατί για κάποιους είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουν αυτό, η ανθρωπιά δεν έχει ιδεολογία![]()
Με λοκντάουν, sms και κλειστή οικονομία;axilmar έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:16 Γραφει στο λινκ δικε μου. Σε ενα σωρο χωρες/περιοχες ειναι υποχρεωτικη η μασκα.
Είναι στα 17 περίπου. Παιδιά τα λένε. Θα έκανες έρωτα με τέτοιες ηλικίες επειδή έχουν στήθη και τσιγάρα στο χέρι; Είναι ενήλικα ώριμα άτομα;Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:12Και πρόβλημα ακοής πιθανόν. Γυναικείες είναι οι φωνές, όχι παιδιάστικες. Και τσιγάρα στο χέρι και στήθη, τι παιδιάΓλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:08Μπορεί. Εγώ παιδιά βλέπω πάντως. Και οι φωνές παιδιάστικες είναι.Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:07
Tα παιδιά που τα είδες, ο ένας έχει μάλιστα και μούσια και αλωπεκίαση, ουτε οι υπόλοιποι/ες φαίνονται για παιδιά, μήπως έχεις πρόβλημα με την όραση σου; Γλαύκος εκ γλαυκώματος;![]()
- Obi Wan Iakobi
Εδω θελει χαστουκι αλα Βεγγος στις αδερφες του τα βαζεις στη σειρα και τα περνας με τη μια
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Υδράργυρος
Για ποιο λογο εγινε πεδιο της μαχης η νεα σμυρνη;
- Sid Vicious
Α από παιδιά που ήταν πριν λίγο τώρα γίναν 17 ε;Γλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:19Είναι στα 17 περίπου. Παιδιά τα λένε. Θα έκανες έρωτα με τέτοιες ηλικίες επειδή έχουν στήθη και τσιγάρα στο χέρι; Είναι ενήλικα ώριμα άτομα;Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:12Και πρόβλημα ακοής πιθανόν. Γυναικείες είναι οι φωνές, όχι παιδιάστικες. Και τσιγάρα στο χέρι και στήθη, τι παιδιάΓλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:08
Μπορεί. Εγώ παιδιά βλέπω πάντως. Και οι φωνές παιδιάστικες είναι.![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Obi Wan Iakobi
Μολις ειπε ο Μπογιοπουλος οτι ειναι απο Αμαλιαδα
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Έτσι όπως πάνε θα γίνουν σημείο έλξης για εναλλακτικούς τουρίστες. Σύγκρινε γάμους σε ρομά και προκηδείες σε αντιφά. Πολλοί πιο ασφαλείς απο το κέντρο της Αθήνας, ειδικώς το τελευταίο διάστημα που κάθε μέρα γίνονται ασμπέτε.10 ημέρες ξεχυνόταν στους δρόμους ο λαός να κλαίει τον μέλλοντα μακαρίτη, ούτε με τον Κιμ Γιονγκ-Ιλ τόσο κλάμα και τελικώς αναστήθηκε ο Λάζαρος αλλά θα πέσουν άλλα κορμιά στον τάφο του.wooded glade έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:16 Κουφοντινικός ιός - δώρο Τσίπρα κυκλοφορεί τώρα πάντως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
"πάμε να τους γαμήσουμε"
"να τους σκοτώσουμε"
Τελικά όπου βλέπετε "δράση" μπορείτε να είσαστε σίγουροι οτι πρόκειται για μαλάκες.
"να τους σκοτώσουμε"
Τελικά όπου βλέπετε "δράση" μπορείτε να είσαστε σίγουροι οτι πρόκειται για μαλάκες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Ανδρέα ζεις
Κουκουλοφόροι ασφαλίτες.
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 853 Απαντήσεις