Οι Χρυσαυγιτες δηλαδη?Ανδρέα ζεις έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:04 Κάντε ένα ντου μεταξύ σας να κάνουμε διάγγελμα ! Εγινε αφεντικό !
https://www.kke.gr/article/Gia-ta-simer ... ea-Smyrni/
Η μεγαλειώδης συγκέντρωση σωματείων, συλλόγων εργαζομένων, μαζικών φορέων, αλλά και χιλιάδων κατοίκων σήμερα στη Νέα Σμύρνη ενάντια στην απρόκλητη αστυνομική βία δεν αμαυρώνεται από τα επεισόδια που έστησαν κυβέρνηση, άλλοι ύποπτοι μηχανισμοί με τη συνδρομή κάποιων προβοκατόρικων στοιχείων, ενάντια στη μεγάλη κινητοποίηση του λαού της Αθήνας.
Ο απαράδεκτος τραυματισμός του αστυνομικού και όσα εκτυλίσσονται σήμερα στη Νέα Σμύρνη σε καμιά περίπτωση δεν αθωώνουν την κυβέρνηση της ΝΔ από τις ευθύνες που έχει για το κλίμα αστυνομοκρατίας που συνεχίζει να επιβάλλει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
- Obi Wan Iakobi
Re: Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Μπορεί. Εγώ παιδιά βλέπω πάντως. Και οι φωνές παιδιάστικες είναι.Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:07Tα παιδιά που τα είδες, ο ένας έχει μάλιστα και μούσια και αλωπεκίαση, ουτε οι υπόλοιποι/ες φαίνονται για παιδιά, μήπως έχεις πρόβλημα με την όραση σου; Γλαύκος εκ γλαυκώματος;Γλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:58Παιδιά είναι. Έχουν αηδιάσει με κάθε τι που βλέπουν από τους μεγάλους. Πατρίδες, θρησκείες κλπ. Πήγε κι ο άλλος να τους χώσει στα μούτρα την εικόνα και να κάνει το κομμάτι του. Αυτή ήταν η αντίδρασή τους. Βεβαίως και δεν έχουν καμία ενσυναίσθηση και δικαιολογούνται γι αυτό λόγω ηλικίας.Golden Age έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:53
Είναι βαθειά οργισμένοι με την αστυνομική βία οι διαδηλωτές.
Τσίμπησαν και κάποιοι αφελείς αντινεοταξίτες με αποτέλεσμα όπως αυτό:
- Obi Wan Iakobi
Γιατι πηγε να τους κανει κηρυγμα η απλα περνουσε?Γλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:07
Προσωπικά και μένα αν μου έρχονταν ένας άγνωστος να επιβάλει τα σύμβολα του και να μου κάνει κήρυγμα μπορεί να αντιδρούσα και με τον ίδιο τρόπο κι ας είμαι πιο μεγάλος.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Παλαιοελλαδίτης
Εν τω μεταξύ η εικόνα είναι σίγουρα από κάποια πορεία της Χ.Α. Με ένα ''google search'' βρίσκει κάποιος ότι είναι σχεδόν δεκαετίας, αλλά οκ.Obi Wan Iakobi έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:07Οι Χρυσαυγιτες δηλαδη?Ανδρέα ζεις έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:04 Κάντε ένα ντου μεταξύ σας να κάνουμε διάγγελμα ! Εγινε αφεντικό !
Η μεγαλειώδης συγκέντρωση σωματείων, συλλόγων εργαζομένων, μαζικών φορέων, αλλά και χιλιάδων κατοίκων σήμερα στη Νέα Σμύρνη ενάντια στην απρόκλητη αστυνομική βία δεν αμαυρώνεται από τα επεισόδια που έστησαν κυβέρνηση, άλλοι ύποπτοι μηχανισμοί με τη συνδρομή κάποιων προβοκατόρικων στοιχείων, ενάντια στη μεγάλη κινητοποίηση του λαού της Αθήνας.
Ο απαράδεκτος τραυματισμός του αστυνομικού και όσα εκτυλίσσονται σήμερα στη Νέα Σμύρνη σε καμιά περίπτωση δεν αθωώνουν την κυβέρνηση της ΝΔ από τις ευθύνες που έχει για το κλίμα αστυνομοκρατίας που συνεχίζει να επιβάλλει.![]()
- Ανδρέα ζεις
Γράφει στο βιβλίο του ο Κουσουμβρής ! Είχαμε λέει ως χρυσαυγίτες έρθει αντιμέτωποι με αναρχικούς .Πάνω στο μπάχαλο έπεσε σε κάποιον αναρχικό η αστυνομική του ταυτότητα.Την πήγαμε στο Μιχαλολιάκο και μας είπε αφήστε το αυτό.Να μη κυκλοφορήσει προς τα έξω.Obi Wan Iakobi έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:07Οι Χρυσαυγιτες δηλαδη?Ανδρέα ζεις έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:04 Κάντε ένα ντου μεταξύ σας να κάνουμε διάγγελμα ! Εγινε αφεντικό !
Ο απαράδεκτος τραυματισμός του αστυνομικού και όσα εκτυλίσσονται σήμερα στη Νέα Σμύρνη σε καμιά περίπτωση δεν αθωώνουν την κυβέρνηση της ΝΔ από τις ευθύνες που έχει για το κλίμα αστυνομοκρατίας που συνεχίζει να επιβάλλει.![]()
Ελεύθερο στο διαδίκτυο το βιβλίο.Ψάξτε το να δείτε και οι μεν και οι δε σε τι ωραία λούκια είσαστε.Απευθείας με ΕΥΠ συνδέεστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδρέα ζεις την 10 Μαρ 2021, 01:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
- Obi Wan Iakobi
Τα κοριτσακια-χορωδια μικρα ειναι.Βεβαια εχει και μεγαλους σαν τον βλακεντιο με το μουσι.Γλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:08
Μπορεί. Εγώ παιδιά βλέπω πάντως. Και οι φωνές παιδιάστικες είναι.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Golden Age
Ποια παιδιά ρε οι ιδεολογικοποιημένοι μαντραχαλαίοι; Βαπτίζεται "παιδί" το κάθιε αναρχογαϊδούρι... Μέχρι και το γιο του Βούτση που είναι στη ηλικία μου...Γλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:58Παιδιά είναι. Έχουν αηδιάσει με κάθε τι που βλέπουν από τους μεγάλους. Πατρίδες, θρησκείες κλπ. Πήγε κι ο άλλος να τους χώσει στα μούτρα την εικόνα και να κάνει το κομμάτι του. Αυτή ήταν η αντίδρασή τους. Βεβαίως και δεν έχουν καμία ενσυναίσθηση και δικαιολογούνται γι αυτό λόγω ηλικίας.Golden Age έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:53axilmar έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:48 "Πορεια εναντια στην αστυνομικη βια"
Ποια αστυνομικη βια;
οτι ναναι.
Είναι βαθειά οργισμένοι με την αστυνομική βία οι διαδηλωτές.
Τσίμπησαν και κάποιοι αφελείς αντινεοταξίτες με αποτέλεσμα όπως αυτό:
Άμα πραγματικά πραγματικά τα παιδιά αηδίαζαν με αυτά που βλέπουν απο τους μεγάλους δεν θα υπήρχε σφυροδρέπανο όρθιο σε αυτό τον τόπο...
Δεν ντρέπεστε λίγο να υποστηρίζετε την ανωμαλία σας με δήθεν "δικαιολογίες" περί παιδιών;
Δικο σου αρχηγε μου:
https://en.wikipedia.org/wiki/Face_mask ... erritories
Κοιτα σε ποσες χωρες/περιοχες ηταν/ειναι υποχρεωτικη η μασκα.
- Obi Wan Iakobi
Απο τη φαση στο Εφετειο ειναι παλιαΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:09
Εν τω μεταξύ η εικόνα είναι σίγουρα από κάποια πορεία της Χ.Α. Με ένα ''google search'' βρίσκει κάποιος ότι είναι σχεδόν δεκαετίας, αλλά οκ.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Δεν έχει να κάνει με το σακάτεμα του αστυνομικού. Από τη στιγμή που βλέπουν τους αστυνομικούς με τόσο μίσος, είναι απολύτως φυσικό να αντιδρούν έτσι. Η απέχθεια μου για τα συγκεκριμένα δίποδα είναι η μανία της καταστροφής που τους δίνει ταυτότητα, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Δηλαδή το να σπας κάτι, απλώς για να το χαλάσεις είναι έκφραση/ξέσπασμα απωθημένων, διαταραχής και τίποτα περισσότερο. Ναι οκ, σ' αυτές τις φάσεις αρχίζουν τα μπλαμπλά για την αντίδραση που είναι κραυγή για βοήθεια, τραυματισμένες ψυχούλες κλπ κλπ κλπ Δεκτόν αλλά δεν προτίθεμαι να μπω στην κοστουμιά του κάθε ψυχωσικού ώστε να θεωρώ την κάθε ψύχωση ως το σωστό μέτρο για μια λειτουργική κοινωνία. Αν αυτό είναι δημοκρατία, προτιμώ την ιδιωτεία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:55 Είναι αλήθεια ότι δυσκολεύεται κανείς να δει με συμπαθεια τυπους σαν αυτους που σχεδόν σκότωσαν το όργανο της τάξης . Αντίστοιχα σε ό,τι αφορα εμενα με εξόργισε η φαση με τους τσεους που γκλοπιασαν τον τύπο αναίτια στην πλατεία. Δεν ξέρω γιατί για κάποιους είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουν αυτό, η ανθρωπιά δεν έχει ιδεολογία![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπορεί απλά να περνούσε. Πιθανότητες δίνω επηρεασμένος κι αυτό που διακρίνω από το πρώτο δευτερόλεπτο του βίντεο. Κάπου ακούω αυτόν να λέει κάτι και θυμίζει έντονα το στυλ που συμπεριφέρονται τέτοιοι τύποι. Κάτι εκτός πραγματικότητας λίγο και χωρίς συναίσθηση ότι δεν είναι επιθυμητοί και ενοχλούν ή κουράζουν.Obi Wan Iakobi έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:09Γιατι πηγε να τους κανει κηρυγμα η απλα περνουσε?Γλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:07
Προσωπικά και μένα αν μου έρχονταν ένας άγνωστος να επιβάλει τα σύμβολα του και να μου κάνει κήρυγμα μπορεί να αντιδρούσα και με τον ίδιο τρόπο κι ας είμαι πιο μεγάλος.
Κοίτα, στο μυαλό όλες οι φεμινίζουσες τρίτου κύματος, είναι απλά μαλακισμένες.Γλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:07Ενήλικα δεν σημαίνει κάτι. Στο μυαλό είναι παιδιά. Έτσι είναι η εποχή αυτή και είναι σε όλο τον κόσμο έτσι. Άλλο πριν εκατό χρόνια που ήταν ωριμότεροι σε πιο μικρές ηλικίες. Έχει να κάνει και με το γνωστικό περιεχόμενο και τις πληροφορίες που μπαίνουν στο μυαλό.Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:01Ενήλικα άτομα είναι, και οχι παιδιά.Γλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:58
Παιδιά είναι. Έχουν αηδιάσει με κάθε τι που βλέπουν από τους μεγάλους. Πατρίδες, θρησκείες κλπ. Πήγε κι ο άλλος να τους χώσει στα μούτρα την εικόνα και να κάνει το κομμάτι του. Αυτή ήταν η αντίδρασή τους. Βεβαίως και δεν έχουν καμία ενσυναίσθηση και δικαιολογούνται γι αυτό λόγω ηλικίας.
Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, είναι οι πυλώνες της υγιούς κοινωνίας. Επειδή τα έχουμε πετάξει στα σκουπίδια αυτά, είμαστε σ' αυτά τα χάλια.
Κανείς δεν τους επιβάλει τίποτα, ας μην λέγανε τίποτα κι ας τον αφήνανε να λέει.
Αν αντιδρούσες έτσι σε απλή παρουσία ανθρώπου, έχε υπόψη οτι πολύ σύντομα μπορεί να επικαλούσουν τα σύμβολα που προσπαθείς να βεβηλώσεις. Δεν ξέρω αν έπιασες το υπονοούμενο.
Απ'ολα αυτα μονο η οικογενεια μπορει να θεωρηθει πυλωνας υγιους κοινωνιας εφοσον η ιδια η οικογενεια ειναι υγιης.Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:01 Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, είναι οι πυλώνες της υγιούς κοινωνίας.
- Sid Vicious
Και πρόβλημα ακοής πιθανόν. Γυναικείες είναι οι φωνές, όχι παιδιάστικες. Και τσιγάρα στο χέρι και στήθη, τι παιδιάΓλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:08Μπορεί. Εγώ παιδιά βλέπω πάντως. Και οι φωνές παιδιάστικες είναι.Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:07Tα παιδιά που τα είδες, ο ένας έχει μάλιστα και μούσια και αλωπεκίαση, ουτε οι υπόλοιποι/ες φαίνονται για παιδιά, μήπως έχεις πρόβλημα με την όραση σου; Γλαύκος εκ γλαυκώματος;Γλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:58
Παιδιά είναι. Έχουν αηδιάσει με κάθε τι που βλέπουν από τους μεγάλους. Πατρίδες, θρησκείες κλπ. Πήγε κι ο άλλος να τους χώσει στα μούτρα την εικόνα και να κάνει το κομμάτι του. Αυτή ήταν η αντίδρασή τους. Βεβαίως και δεν έχουν καμία ενσυναίσθηση και δικαιολογούνται γι αυτό λόγω ηλικίας.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ωραία, Βόρεια Αμερική και Σκανδιναβία και αλλού είναι προαιρετική.axilmar έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:10Δικο σου αρχηγε μου:
https://en.wikipedia.org/wiki/Face_mask ... erritories
Κοιτα σε ποσες χωρες/περιοχες ηταν/ειναι υποχρεωτικη η μασκα.
Δείξε χώρα που είναι η μασκοφορία υποχρεωτική, μαζί με σκληρό λοκντάουν και διαλυμένη οικονομία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 853 Απαντήσεις