!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Re: Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Ανδρέα ζεις έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:04 Κάντε ένα ντου μεταξύ σας να κάνουμε διάγγελμα ! Εγινε αφεντικό !
Εικόνα

https://www.kke.gr/article/Gia-ta-simer ... ea-Smyrni/
Η μεγαλειώδης συγκέντρωση σωματείων, συλλόγων εργαζομένων, μαζικών φορέων, αλλά και χιλιάδων κατοίκων σήμερα στη Νέα Σμύρνη ενάντια στην απρόκλητη αστυνομική βία δεν αμαυρώνεται από τα επεισόδια που έστησαν κυβέρνηση, άλλοι ύποπτοι μηχανισμοί με τη συνδρομή κάποιων προβοκατόρικων στοιχείων, ενάντια στη μεγάλη κινητοποίηση του λαού της Αθήνας.

Ο απαράδεκτος τραυματισμός του αστυνομικού και όσα εκτυλίσσονται σήμερα στη Νέα Σμύρνη σε καμιά περίπτωση δεν αθωώνουν την κυβέρνηση της ΝΔ από τις ευθύνες που έχει για το κλίμα αστυνομοκρατίας που συνεχίζει να επιβάλλει.
Οι Χρυσαυγιτες δηλαδη? :lol:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Γλαύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γλαύκος »

Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:07
Γλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:58
Golden Age έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:53

Είναι βαθειά οργισμένοι με την αστυνομική βία οι διαδηλωτές.

Τσίμπησαν και κάποιοι αφελείς αντινεοταξίτες με αποτέλεσμα όπως αυτό:

Παιδιά είναι. Έχουν αηδιάσει με κάθε τι που βλέπουν από τους μεγάλους. Πατρίδες, θρησκείες κλπ. Πήγε κι ο άλλος να τους χώσει στα μούτρα την εικόνα και να κάνει το κομμάτι του. Αυτή ήταν η αντίδρασή τους. Βεβαίως και δεν έχουν καμία ενσυναίσθηση και δικαιολογούνται γι αυτό λόγω ηλικίας.
Tα παιδιά που τα είδες, ο ένας έχει μάλιστα και μούσια και αλωπεκίαση, ουτε οι υπόλοιποι/ες φαίνονται για παιδιά, μήπως έχεις πρόβλημα με την όραση σου; Γλαύκος εκ γλαυκώματος;
Μπορεί. Εγώ παιδιά βλέπω πάντως. Και οι φωνές παιδιάστικες είναι.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Γλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:07
Προσωπικά και μένα αν μου έρχονταν ένας άγνωστος να επιβάλει τα σύμβολα του και να μου κάνει κήρυγμα μπορεί να αντιδρούσα και με τον ίδιο τρόπο κι ας είμαι πιο μεγάλος.
Γιατι πηγε να τους κανει κηρυγμα η απλα περνουσε?

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:07
Ανδρέα ζεις έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:04 Κάντε ένα ντου μεταξύ σας να κάνουμε διάγγελμα ! Εγινε αφεντικό !
Εικόνα

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση σωματείων, συλλόγων εργαζομένων, μαζικών φορέων, αλλά και χιλιάδων κατοίκων σήμερα στη Νέα Σμύρνη ενάντια στην απρόκλητη αστυνομική βία δεν αμαυρώνεται από τα επεισόδια που έστησαν κυβέρνηση, άλλοι ύποπτοι μηχανισμοί με τη συνδρομή κάποιων προβοκατόρικων στοιχείων, ενάντια στη μεγάλη κινητοποίηση του λαού της Αθήνας.

Ο απαράδεκτος τραυματισμός του αστυνομικού και όσα εκτυλίσσονται σήμερα στη Νέα Σμύρνη σε καμιά περίπτωση δεν αθωώνουν την κυβέρνηση της ΝΔ από τις ευθύνες που έχει για το κλίμα αστυνομοκρατίας που συνεχίζει να επιβάλλει.
Εν τω μεταξύ η εικόνα είναι σίγουρα από κάποια πορεία της Χ.Α. Με ένα ''google search'' βρίσκει κάποιος ότι είναι σχεδόν δεκαετίας, αλλά οκ.
Άβαταρ μέλους
Ανδρέα ζεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέα ζεις »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:07
Εικόνα

Γράφει στο βιβλίο του ο Κουσουμβρής ! Είχαμε λέει ως χρυσαυγίτες έρθει αντιμέτωποι με αναρχικούς .Πάνω στο μπάχαλο έπεσε σε κάποιον αναρχικό η αστυνομική του ταυτότητα.Την πήγαμε στο Μιχαλολιάκο και μας είπε αφήστε το αυτό.Να μη κυκλοφορήσει προς τα έξω.
Ελεύθερο στο διαδίκτυο το βιβλίο.Ψάξτε το να δείτε και οι μεν και οι δε σε τι ωραία λούκια είσαστε.Απευθείας με ΕΥΠ συνδέεστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδρέα ζεις την 10 Μαρ 2021, 01:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Γλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:08

Τα κοριτσακια-χορωδια μικρα ειναι.Βεβαια εχει και μεγαλους σαν τον βλακεντιο με το μουσι.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Golden Age έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:53
axilmar έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:48 "Πορεια εναντια στην αστυνομικη βια"

Ποια αστυνομικη βια;

οτι ναναι.

Είναι βαθειά οργισμένοι με την αστυνομική βία οι διαδηλωτές.

Τσίμπησαν και κάποιοι αφελείς αντινεοταξίτες με αποτέλεσμα όπως αυτό:

Παιδιά είναι. Έχουν αηδιάσει με κάθε τι που βλέπουν από τους μεγάλους. Πατρίδες, θρησκείες κλπ. Πήγε κι ο άλλος να τους χώσει στα μούτρα την εικόνα και να κάνει το κομμάτι του. Αυτή ήταν η αντίδρασή τους. Βεβαίως και δεν έχουν καμία ενσυναίσθηση και δικαιολογούνται γι αυτό λόγω ηλικίας.
Ποια παιδιά ρε οι ιδεολογικοποιημένοι μαντραχαλαίοι; Βαπτίζεται "παιδί" το κάθιε αναρχογαϊδούρι... Μέχρι και το γιο του Βούτση που είναι στη ηλικία μου...

Άμα πραγματικά πραγματικά τα παιδιά αηδίαζαν με αυτά που βλέπουν απο τους μεγάλους δεν θα υπήρχε σφυροδρέπανο όρθιο σε αυτό τον τόπο...

Δεν ντρέπεστε λίγο να υποστηρίζετε την ανωμαλία σας με δήθεν "δικαιολογίες" περί παιδιών;
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Parrot έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:02
axilmar έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:00 Μας δουλευεις ρε μαγκα; σε αλλη Γη ζεις; τι πινετε και δεν μας δινετε...
Δείξε μου μια χώρα που φοράνε πέντε μάσκες υποχρεωτικά και στέλνουν sms για να περπατήσουν;
Δικο σου αρχηγε μου:

https://en.wikipedia.org/wiki/Face_mask ... erritories

Κοιτα σε ποσες χωρες/περιοχες ηταν/ειναι υποχρεωτικη η μασκα.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:09

Εν τω μεταξύ η εικόνα είναι σίγουρα από κάποια πορεία της Χ.Α. Με ένα ''google search'' βρίσκει κάποιος ότι είναι σχεδόν δεκαετίας, αλλά οκ.
Απο τη φαση στο Εφετειο ειναι παλια :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:55 Είναι αλήθεια ότι δυσκολεύεται κανείς να δει με συμπαθεια τυπους σαν αυτους που σχεδόν σκότωσαν το όργανο της τάξης . Αντίστοιχα σε ό,τι αφορα εμενα με εξόργισε η φαση με τους τσεους που γκλοπιασαν τον τύπο αναίτια στην πλατεία. Δεν ξέρω γιατί για κάποιους είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουν αυτό, η ανθρωπιά δεν έχει ιδεολογία :102:
Δεν έχει να κάνει με το σακάτεμα του αστυνομικού. Από τη στιγμή που βλέπουν τους αστυνομικούς με τόσο μίσος, είναι απολύτως φυσικό να αντιδρούν έτσι. Η απέχθεια μου για τα συγκεκριμένα δίποδα είναι η μανία της καταστροφής που τους δίνει ταυτότητα, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Δηλαδή το να σπας κάτι, απλώς για να το χαλάσεις είναι έκφραση/ξέσπασμα απωθημένων, διαταραχής και τίποτα περισσότερο. Ναι οκ, σ' αυτές τις φάσεις αρχίζουν τα μπλαμπλά για την αντίδραση που είναι κραυγή για βοήθεια, τραυματισμένες ψυχούλες κλπ κλπ κλπ Δεκτόν αλλά δεν προτίθεμαι να μπω στην κοστουμιά του κάθε ψυχωσικού ώστε να θεωρώ την κάθε ψύχωση ως το σωστό μέτρο για μια λειτουργική κοινωνία. Αν αυτό είναι δημοκρατία, προτιμώ την ιδιωτεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Γλαύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γλαύκος »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:09
Προσωπικά και μένα αν μου έρχονταν ένας άγνωστος να επιβάλει τα σύμβολα του και να μου κάνει κήρυγμα μπορεί να αντιδρούσα και με τον ίδιο τρόπο κι ας είμαι πιο μεγάλος.
Γιατι πηγε να τους κανει κηρυγμα η απλα περνουσε?
Μπορεί απλά να περνούσε. Πιθανότητες δίνω επηρεασμένος κι αυτό που διακρίνω από το πρώτο δευτερόλεπτο του βίντεο. Κάπου ακούω αυτόν να λέει κάτι και θυμίζει έντονα το στυλ που συμπεριφέρονται τέτοιοι τύποι. Κάτι εκτός πραγματικότητας λίγο και χωρίς συναίσθηση ότι δεν είναι επιθυμητοί και ενοχλούν ή κουράζουν.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:01

Ενήλικα άτομα είναι, και οχι παιδιά.
Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, είναι οι πυλώνες της υγιούς κοινωνίας. Επειδή τα έχουμε πετάξει στα σκουπίδια αυτά, είμαστε σ' αυτά τα χάλια.
Ενήλικα δεν σημαίνει κάτι. Στο μυαλό είναι παιδιά. Έτσι είναι η εποχή αυτή και είναι σε όλο τον κόσμο έτσι. Άλλο πριν εκατό χρόνια που ήταν ωριμότεροι σε πιο μικρές ηλικίες. Έχει να κάνει και με το γνωστικό περιεχόμενο και τις πληροφορίες που μπαίνουν στο μυαλό.
Κοίτα, στο μυαλό όλες οι φεμινίζουσες τρίτου κύματος, είναι απλά μαλακισμένες.
Κανείς δεν τους επιβάλει τίποτα, ας μην λέγανε τίποτα κι ας τον αφήνανε να λέει.

Αν αντιδρούσες έτσι σε απλή παρουσία ανθρώπου, έχε υπόψη οτι πολύ σύντομα μπορεί να επικαλούσουν τα σύμβολα που προσπαθείς να βεβηλώσεις. Δεν ξέρω αν έπιασες το υπονοούμενο.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:01 Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, είναι οι πυλώνες της υγιούς κοινωνίας.
Απ'ολα αυτα μονο η οικογενεια μπορει να θεωρηθει πυλωνας υγιους κοινωνιας εφοσον η ιδια η οικογενεια ειναι υγιης.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Γλαύκος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:08
Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:07

Tα παιδιά που τα είδες, ο ένας έχει μάλιστα και μούσια και αλωπεκίαση, ουτε οι υπόλοιποι/ες φαίνονται για παιδιά, μήπως έχεις πρόβλημα με την όραση σου; Γλαύκος εκ γλαυκώματος;
Και πρόβλημα ακοής πιθανόν. Γυναικείες είναι οι φωνές, όχι παιδιάστικες. Και τσιγάρα στο χέρι και στήθη, τι παιδιά :lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

axilmar έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:10
Parrot έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:02
axilmar έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:00 Μας δουλευεις ρε μαγκα; σε αλλη Γη ζεις; τι πινετε και δεν μας δινετε...
Δείξε μου μια χώρα που φοράνε πέντε μάσκες υποχρεωτικά και στέλνουν sms για να περπατήσουν;
Δικο σου αρχηγε μου:

https://en.wikipedia.org/wiki/Face_mask ... erritories

Κοιτα σε ποσες χωρες/περιοχες ηταν/ειναι υποχρεωτικη η μασκα.
Ωραία, Βόρεια Αμερική και Σκανδιναβία και αλλού είναι προαιρετική.
Δείξε χώρα που είναι η μασκοφορία υποχρεωτική, μαζί με σκληρό λοκντάουν και διαλυμένη οικονομία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”