elchav έγραψε: 09 Μαρ 2021, 21:02
ναι, επειδή κάποιος έριξε αναίτια 5 γκλομπιές
30 φριντομ φάιτερς τσαλαπατούσαν το κεφάλι ενός άλλου μπάτσου
ωραία λογική
Έλα τώρα, δεν είναι οι 5 γκλομπιές.
Η κοινωνία έχει φτύσει αίμα από την κυβερνητική ανικανότητα που έχει διαλύσει την οικονομία με τα λοκντάουν, τα κρούσματα έχουν πάρει την ανιούσα και είμαστε σε υψηλά μηνών, το kouli παρτάρει και κάνει εξορμήσεις σαν Μάριος Αντουανέτος, παντού βλέπουμε κουκουλώματα τύπου Μενδώνη και αγιογραφίες από πετσωμένα μέσα και όπως καταλαβαίνεις κάθε φυτιλιά πλέον σκάει.
Η αντιπολίτευση που επι μήνες φουσκώνει τα μυαλά διαφόρων προβληματικών για να καρπωθεί πολιτικά οφέλη έχει καμιά ευθύνη ή μπα;
Ναι, η αντιπολίτευση φταίει που έχει μετατραπεί η Ελλάδα σε αστυνομοκρατούμενο και αυταρχικό κράτος.
Θέλετε και τα λέτε;
Τα τελευταία χρόνια παιζει να έχουμε την πιο χαλαρή αστυνομία εδω και δεκαετίες.
Δεν έσπασε ούτε τις πλέον άσκοπες πορείες και συγκεντρώσεις εν μέσω κορονοϊού και με γεμάτες ΜΕΘ.
Κανονικά η σημερινή πορεία θα έπρεπε να είναι εναντίον της αστυνομικής απάθειας.
Εκτός και αν θεωρείς αυταρχισμό την διάλυση παράνομων καταλήψεων.
Καθε μερα πορειες εχει στο κεντρο της Αθηνας απο το Σεπτεμβριο
Μπα, κι εμένα μου τα κάνουν ως δικαστικό αντιπρόσωπο, οπότε ομοίως δεν σε χάλασε. Το ότι προσπαθούν οι τσιρκολάνοι να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα, το θεωρώ δεδομένο καθότι λεφτά υπάρχουν μόνο για να αγοράσουν ΜΜΕ όχι για να αγοράσουν ψήφους. Εξυπακούεται, όπως έχω γράψει, ότι το kouli τα έχει κάνει τόσο σκατά, που πλέον ότι κάνει του γυρίζει μπούμερανγκ και ειλικρινά λυπάμαι την παράταξη, γιατί όταν ξεκουμπιστούν οι φαύλοι, θα κάνει πάλι μια δεκαετία να ορθοποδήσει, όπως έκανε και με τον πατέρα του.
Εσένα βέβαια, ως πασόκο δεν σε νοιάζει αυτό, σε νοιάζει που θα βρείτε άλλο ξενιστή.
Πασόκος είναι? Γιατί του το είχα πεί κι εγώ, και έλεγε οτι ποτέ δεν ψήφισε πασοκ.
Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.
Απλά ντρέπεται που ψήφιζε σημίτη μάλλον, όπως θα κάνει γαργάρα το ότι ψήφισε kouli.
Το 'χει παραδεχτεί κάπου? Κάτι νομίζω οτι θυμάμαι απ' το παλιό, αλλά απ' την ώρα που το αρνιότανε και δεν είχα λίνκ δε μπορούσα να τονε σκίσω επιχειρηματολογικά.
Αρίστος έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:31
Τελειωσε η καραντινα σημερα, καταφερε το επιτελικο κρατος των Αριστων να ξεσηκωθει οχι η Τουμπα και η Καλαμαρια, οχι η Αγια Βαρβαρα και το Μενιδι, oxι τα Εξαρχεια και του Γκυζη αλλα η Νεα Σμυρνη.
.
Δεν γνωρίζω πολλά για Νέα Σμύρνη. Αλλά έχω ακούσει ότι η καλπονοθεία σε βάρος της ΧΑ εκεί είχε πάει σύννεφο. Χωρίς να γνωρίζω εαν ισχύει.
Λίγη χαρά σε τόση μουντιλα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:57
Αντιδημοκρατικό και ηλίθιο μέτρο.
Θα ψηφίζεις εσύ που ζεις μονίμως στο εξωτερικό ποιος θα κυβερνά εμένα που ζω μονίμως στην Ελλάδα.
Από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να καταργηθούν. Άμεσα. Δικαίωμα ψήφου μόνον σε όσους αποδεδειγμένα διαβιούν τουλάχιστον 6 μήνες τον χρόνο στην Ελλάδα.
Δεν ζω μόνιμα στο εξωτερικό. Ζω μεγάλα διαστήματα στο εξωτερικό μέσα στη χρονιά.
Να κάνεις παράπονα στα κόμματα της αριστεράς που υπερψήφισαν το νόμο.
6 μήνες τον χρόνο. Αν δεν ζεις αποδεδειγμένα τουλάχιστον 6 μήνες τον χρόνο στην Ελλάδα, κακώς σού έδωσαν δικαίωμα ψήφου για να αποφασίζεις εσύ απ' εκεί, για το πώς θα ζούμε εμείς εδώ.
Δεν ξέρω τι έκαναν τα κόμματα που γράφεις -βγάλε καμιά φορά τα κομματικά γυαλιά, θα πάθεις γλαύκωμα στο τέλος- ξέρω τι λέει η απλή, κοινή λογική.
Δεν υπάρχει υγεία χωρίς ελευθερία.Έξω οι μπάτσοι απο τις γειτονιές
από αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti
Δεν υπάρχει υγεία χωρίς ελευθερία.Έξω οι μπάτσοι απο τις γειτονιές
Συγκέντρωση-πορεία στην κεν.Πλατεία Ν.Σμύρνης Τρίτη 9/3 18:00
Αν δεν αντισταθούμε σε κάθε γειτονιά, θα βγαίνουμε απ’το σπίτι μας μονάχα για δουλειά Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες των γεγονότων της Ν.Σμύρνης ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΣΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Αυτοοργάνωση-αντίσταση-αλληλεγγύη-αυτοπροστασία
Mια χαρά το πάνε οι αγανακτισμένοι οικογενειάρχες.
Μασόβκα – Να μη συνηθίσουμε στη βαρβαρότητα.
Kάλεσμα στην συγκέντρωση στη πλατεία Νέας Σμύρνης, σήμερα στις 18.00
από Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα
Όλοι/ες σήμερα στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης στις 18.00
Η καταστολή τσακίζεται στο δρόμο!
Να μη συνηθίσουμε στη βαρβαρότητα. Έξω οι μπάτσοι από τις γειτονιές μας και από τον πλανήτη.
Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες των γεγονότων της Νέας Σμύρνης.
Όταν ο θάνατος γίνεται νόμος, η διεκδίκηση της Ζωής γίνεται καθήκον Κάλεσμα πλ. Ν. Σμύρνης 9/3 18:00
από Αναρχική ομάδα ΣΑΛΒΟ
ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ/ΠΟΡΕΙΑ ΠΛ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΡΙΤΗ 9/3 18:00
Κάλεσμα σε συγκέντρωση στη πλατεία της Νέας Σμύρνης 18:00 το απόγευμα
από Αναρχική Ομάδα Περάματος
Μάρτιος 9, 2021
Καταδικάζουμε απερίφραστα όσους επέλεξαν με πράξεις βίας να αμαυρώσουν μια ειρηνική διαμαρτυρία χιλιάδων κατοίκων, μαθητών εργαζομένων και καταστηματαρχών της Νέας Σμύρνης.
Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση σε άνδρα της ελληνικής αστυνομίας.
Η βία δεν απαντιέται με βία.
Η βία μόνο δικαιώνει τη βία.
ΣΣ : Πάτε για ύπνο κύριοι αριστεροί της Μέρκελ ... Σας πάνε καροτσάκι οι παρακρατικοί της δεξιάς.
Να το провокация!
Αν κατάλαβα καλά, ο σύριζας χαρακτήρισε όσους συμμετείχαν στην ειρηνική διαμαρτυρία που οργανώθηκε από τους ιντυμιτζήδες ως χρήσιμους μαλάκες ή μου φαίνεται;
Εσύ καλά το κατάλαβες.
Οι μαλάκες ότι κατά ΣΥΡΙΖΑ είναι χρήσιμοι μαλάκες, μάλλον δεν το κατάλαβαν. Ίσως όσοι βρήκαν σπασμένα τα αυτοκίνητά τους, αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:57
Αντιδημοκρατικό και ηλίθιο μέτρο.
Θα ψηφίζεις εσύ που ζεις μονίμως στο εξωτερικό ποιος θα κυβερνά εμένα που ζω μονίμως στην Ελλάδα.
Από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να καταργηθούν. Άμεσα. Δικαίωμα ψήφου μόνον σε όσους αποδεδειγμένα διαβιούν τουλάχιστον 6 μήνες τον χρόνο στην Ελλάδα.
Δεν ζω μόνιμα στο εξωτερικό. Ζω μεγάλα διαστήματα στο εξωτερικό μέσα στη χρονιά.
Να κάνεις παράπονα στα κόμματα της αριστεράς που υπερψήφισαν το νόμο.
6 μήνες τον χρόνο. Αν δεν ζεις αποδεδειγμένα τουλάχιστον 6 μήνες τον χρόνο στην Ελλάδα, κακώς σού έδωσαν δικαίωμα ψήφου για να αποφασίζεις εσύ απ' εκεί, για το πώς θα ζούμε εμείς εδώ.
Δεν ξέρω τι έκαναν τα κόμματα που γράφεις -βγάλε καμιά φορά τα κομματικά γυαλιά, θα πάθεις γλαύκωμα στο τέλος- ξέρω τι λέει η απλή, κοινή λογική.
Οι ναυτικοι που ειναι 7 μηνες στα βαπορια να εχουν δικαιωμα ψηφου;
Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 21:00
Ναι, η αντιπολίτευση φταίει που έχει μετατραπεί η Ελλάδα σε αστυνομοκρατούμενο και αυταρχικό κράτος.
Θέλετε και τα λέτε;
Σοβαρά τώρα.. θεωρείς τη χωρα μας αστυνομοκρατούμενο και αυταρχικό κράτος?
Θέλετε και τα λέτε;
μπορεις να εισαι χρησιμος χωρις να εισαι ηλιθιος ...δεν ειναι καλυτερο για σενα ...?
Εσύ είπες ότι είναι ξεκάθαρο ότι τους θεωρεί χρήσιμους ηλίθιους. Νόμιζα μιλάμε για κάτι ξεκάθαρο αλλά μόλις σε ρωτάω αμέσως τα αλλάζεις.
Βαρετό είναι αυτό το πράγμα.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 21:00
Θέλετε και τα λέτε;
Σοβαρά τώρα.. θεωρείς τη χωρα μας αστυνομοκρατούμενο και αυταρχικό κράτος?
Θέλετε και τα λέτε;
Έχεις δίκιο, πού να μάθετε εσείς στην Ελβετία -που πιάνει μόνο σκάι και σταρ- τι συμβαίνει εδώ στο Ελλάντα.