στη συγκεκριμενη περιπτωση αυτη που ντυθηκε προκλητικα, ειχε βιασει την προηγουμενη μεραelchav έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:49Naida έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:47Βασικά αν δεν ήταν η γραμμή τους αυτή που είναι και δεν έδιναν τόσο αέρα στην αστυνομία γιανα έχουμε τα προχθεσινά, δεν θα είχαμε τα σημερινά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:45 Εγώ ξέρω πως αν κρατουσαν την απόφαση του σύριζα με τη διάλυση της δέλτα, αυτός ο άνθρωπος θα ήταν μια χαρά στην υγεία του.
αν δεν ντυνόταν προκλητικά, δεν θα τη βίαζαν...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Re: Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
gassim έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:55Η αντιπολίτευση που επι μήνες φουσκώνει τα μυαλά διαφόρων προβληματικών για να καρπωθεί πολιτικά οφέλη έχει καμιά ευθύνη ή μπα;Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:49 Και φυσικά ουδείς κυβερνητικός έχει ευθύνη για την κατάσταση αυτή. Δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη. Ή μάλλον υπάρχει: φταίει ο Πολάκης που καπνίζει!
Ο Κουλης ειχε την πιο φοβικη αντιπολιτευση που υπηρξε ποτε. Φανταζεσαι να ειχατε Ανδρεα Παπανδρεου αντιπολιτευση με καραντινα;
.
Μπα, κι εμένα μου τα κάνουν ως δικαστικό αντιπρόσωπο, οπότε ομοίως δεν σε χάλασε. Το ότι προσπαθούν οι τσιρκολάνοι να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα, το θεωρώ δεδομένο καθότι λεφτά υπάρχουν μόνο για να αγοράσουν ΜΜΕ όχι για να αγοράσουν ψήφους. Εξυπακούεται, όπως έχω γράψει, ότι το kouli τα έχει κάνει τόσο σκατά, που πλέον ότι κάνει του γυρίζει μπούμερανγκ και ειλικρινά λυπάμαι την παράταξη, γιατί όταν ξεκουμπιστούν οι φαύλοι, θα κάνει πάλι μια δεκαετία να ορθοποδήσει, όπως έκανε και με τον πατέρα του.kameron έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:52Ποτέ δεν μου έχουν πληρώσει εισιτήριο, μάλλον κρίνεις πάλι εξ ιδίων.aljawn έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:48
Όχι ρε, δεν τρέχει τίποτα, απλά κάτι ζαίοι ξεσηκώθηκαν.
Τουλάχιστον θα σου κάνει το κόμμα τα εισιτήρια να ψηφίσεις ή τα βάζεις και από την τσέπη σου;
Ευτυχώς, η κυβέρνηση μερίμνησε ώστε για πρώτη φορά να μπορέσουμε να ψηφίσουμε από τον τόπο διαμονής μας.
Δεν σε χάλασε.
Εσένα βέβαια, ως πασόκο δεν σε νοιάζει αυτό, σε νοιάζει που θα βρείτε άλλο ξενιστή.
My Life had stood, a Loaded Gun
Αντιδημοκρατικό και ηλίθιο μέτρο.kameron έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:52 Ευτυχώς, η κυβέρνηση μερίμνησε ώστε για πρώτη φορά να μπορέσουμε να ψηφίσουμε από τον τόπο διαμονής μας.
Θα ψηφίζεις εσύ που ζεις μονίμως στο εξωτερικό ποιος θα κυβερνά εμένα που ζω μονίμως στην Ελλάδα.
Από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να καταργηθούν. Άμεσα. Δικαίωμα ψήφου μόνον σε όσους αποδεδειγμένα διαβιούν τουλάχιστον 6 μήνες τον χρόνο στην Ελλάδα.
Ποδήλατο στην Πάρνηθα.
Γενικά ψηφίζω Ένωση Κεντρώων. Αλλά αυτά που.εγιναν σήμερα πρέπει να καταδικαστούν από όλο το συνταγματικό τόξο. Αν όχι έχουμε θέμα αντίληψης της δημοκρατίας από την αριστερά και η ΝΔ θα είναι μονόδρομος.νύχτα έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:22με 3200 κρούσματα σε καθεστώς πολύμηνης υποτίθεται καραντίνας,Ίακχος έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:08 Είμαι θυμωμένος. Με 3200 κρούσματα και κλειστή την οικονομία κάποιοι διοργανώνουν συγκεντρώσεις για την αστυνομική βία στην Ελλάδα. Και κάνουν σοβαρά επεισόδια.
Μην τολμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί τους διαδηλωτές έχω ψηφίσει ΝΔ.
η ΝΔ σαφέστατα αποτελεί μονόδρομο
σόρρυ αλλά![]()
Edit: καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίακχος την 09 Μαρ 2021, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Vasilis_Kotsampasis
- Phorum.gr user: Skatompagasas
οσο συμφωνει ολος ο συριζα με τα επεισοδια αλλο τοσο συμφωνει και η νδ με τα τανξargouen έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:54γελοιοιΑνδρέα ζεις έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:52 https://www.syriza.gr/article/id/105991 ... myrnh.html#
Καταδικάζουμε απερίφραστα όσους επέλεξαν με πράξεις βίας να αμαυρώσουν μια ειρηνική διαμαρτυρία χιλιάδων κατοίκων, μαθητών εργαζομένων και καταστηματαρχών της Νέας Σμύρνης.
η αληθεια ειναι πως το 80% στα κομματα τους δεν συμφωνει με κανενα απο τα δυο
στο κατω κατω αυτος ειναι και ο λογος που ο περισσοτερος κοσμος δεν παει σε πορειες ενω ΘΕΛΕΙ, γιατι παντα τις γαμανε οι μπαχαλοι
Αν υπήρχε ανδρέας παπανδρέου δεν θα ήταν αντιπολίτευση, θα ήταν κυβέρνηση. Ο μητσοτάκης θα ήταν αντιπολίτευση και ο τσίπρας θα ειχε τεχνικό γραφείο με ειδίκευση στην νομιμοποίηση αυθαιρέτων.Αρίστος έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:56gassim έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:55Η αντιπολίτευση που επι μήνες φουσκώνει τα μυαλά διαφόρων προβληματικών για να καρπωθεί πολιτικά οφέλη έχει καμιά ευθύνη ή μπα;Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:49 Και φυσικά ουδείς κυβερνητικός έχει ευθύνη για την κατάσταση αυτή. Δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη. Ή μάλλον υπάρχει: φταίει ο Πολάκης που καπνίζει!
Ο Κουλης ειχε την πιο φοβικη αντιπολιτευση που υπηρξε ποτε. Φανταζεσαι να ειχατε Ανδρεα Παπανδρεου αντιπολιτευση με καραντινα;
.
Πασόκος είναι? Γιατί του το είχα πεί κι εγώ, και έλεγε οτι ποτέ δεν ψήφισε πασοκ.aljawn έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:56Μπα, κι εμένα μου τα κάνουν ως δικαστικό αντιπρόσωπο, οπότε ομοίως δεν σε χάλασε. Το ότι προσπαθούν οι τσιρκολάνοι να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα, το θεωρώ δεδομένο καθότι λεφτά υπάρχουν μόνο για να αγοράσουν ΜΜΕ όχι για να αγοράσουν ψήφους. Εξυπακούεται, όπως έχω γράψει, ότι το kouli τα έχει κάνει τόσο σκατά, που πλέον ότι κάνει του γυρίζει μπούμερανγκ και ειλικρινά λυπάμαι την παράταξη, γιατί όταν ξεκουμπιστούν οι φαύλοι, θα κάνει πάλι μια δεκαετία να ορθοποδήσει, όπως έκανε και με τον πατέρα του.kameron έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:52Ποτέ δεν μου έχουν πληρώσει εισιτήριο, μάλλον κρίνεις πάλι εξ ιδίων.aljawn έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:48
Όχι ρε, δεν τρέχει τίποτα, απλά κάτι ζαίοι ξεσηκώθηκαν.
Τουλάχιστον θα σου κάνει το κόμμα τα εισιτήρια να ψηφίσεις ή τα βάζεις και από την τσέπη σου;
Ευτυχώς, η κυβέρνηση μερίμνησε ώστε για πρώτη φορά να μπορέσουμε να ψηφίσουμε από τον τόπο διαμονής μας.
Δεν σε χάλασε.
Εσένα βέβαια, ως πασόκο δεν σε νοιάζει αυτό, σε νοιάζει που θα βρείτε άλλο ξενιστή.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ακριβώς , ήρθε η ώρα να αλλάξει ο νόμος.Αίγαγρος έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:23Αν άνοιγαν πυρ (για να σώσουν τη ζωή του συναδέλφου) τι θα λέγανε;
Μπαμ και κάτω.
Μεχρι τότε εγώ απολαμβάνω το μπαχαλο, καλά να πάθουν .
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Αν κατάλαβα καλά, ο σύριζας χαρακτήρισε όσους συμμετείχαν στην ειρηνική διαμαρτυρία που οργανώθηκε από τους ιντυμιτζήδεςLugozzi έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:55Να το провокация!Ανδρέα ζεις έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:52 https://www.syriza.gr/article/id/105991 ... myrnh.html#
Καταδικάζουμε απερίφραστα όσους επέλεξαν με πράξεις βίας να αμαυρώσουν μια ειρηνική διαμαρτυρία χιλιάδων κατοίκων, μαθητών εργαζομένων και καταστηματαρχών της Νέας Σμύρνης.
Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση σε άνδρα της ελληνικής αστυνομίας.
Η βία δεν απαντιέται με βία.
Η βία μόνο δικαιώνει τη βία.
ΣΣ : Πάτε για ύπνο κύριοι αριστεροί της Μέρκελ ... Σας πάνε καροτσάκι οι παρακρατικοί της δεξιάς.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
σε στιγμες εντασης οι δυναμεις καταστολης μπερδευοντσι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fluffy την 09 Μαρ 2021, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σαρακατσανος
"Βρώμα η δουλειά" (φωνή Μάρκου Λεζέ). Έπιασα τη σκηνή στο Άλφα την ώρα που ουρλιάζει ο δημοσιογράφος για τον πεσμένο αστυνομικό και τρώει τις κρότου λάμψης στο κεφάλι και τρέχει να προφυλαχθει. Αμέσως μετά οι λοιποί αστυνομικοί που έχουν φθάσει, κάνουν κλοιό και δεν αφήνουν τις κάμερες να τραβηξουν πλάνα. Μου μπαινουν οι πρώτοι ψύλλοι. Ακολούθως προβάλλουν το τί έχει προηγηθεί, με καμία 40αρια άτομα να το ρίχνουν κάτω, να τον κυκλώνουν και υποτίθεται να το χτυπούν ( καθώς είναι στην άκρη του πλάνου και δε φαίνεται ο αστυνομικός). Συμπεραίνω ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να μην έχει TBI που οδηγούν σε τετραπληγια/θάνατο. Κ ως εκ θαύματος ,στο επόμενο πλάνο live , ο τραυματισθεις έχει GCS τουλάχιστον 11/15 ( γιατι δεν ξέρω τί ακριβώς λέει στους συναδέλφους του για να βαθμονομησω τη λεκτική ανταπόκριση).MiGiSukhoI έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:34 Δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρούνε σε τέτοια κατάσταση και με την ψυχολογία του όχλου να μην τον αποτελειώσουν.
Ποιος μου λέει ότι δεν ήταν στημένο;
ΥΓ Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά , κάποιος έχει τραβήξει το κράνος χωρίς προφυλαξη ΑΜΣΣ. Έλλειψη βασικών γνώσεων ( καθώς οι συγκεκριμένοι εκπαιδεύονται 3 μήνες μόνο); Ή κάτι παραπάνω; Όπως και να έχει, πολύ σύντομα θα μάθουμε.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση