Αυτό.
Και σε ευχαριστώ που το έγραψες,αλλιώς θα με χαρακτήριζαν σεξιστή.
Αυτό.
Ναι, η αντιπολίτευση φταίει που έχει μετατραπεί η Ελλάδα σε αστυνομοκρατούμενο και αυταρχικό κράτος.gassim έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:55Η αντιπολίτευση που επι μήνες φουσκώνει τα μυαλά διαφόρων προβληματικών για να καρπωθεί πολιτικά οφέλη έχει καμιά ευθύνη ή μπα;Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:49 Και φυσικά ουδείς κυβερνητικός έχει ευθύνη για την κατάσταση αυτή. Δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη. Ή μάλλον υπάρχει: φταίει ο Πολάκης που καπνίζει!
Αυτό είναι σωστό.Αρίστος έγραψε: 09 Μαρ 2021, 21:00 Δεν νομιζω οι χιλιαδες που εξεγερθηκαν σημερα να ταυτιζονται με τους 50-100 που σακατεψαν τον αστυνομικο.
Στους χιλιαδες πρεπει να απαντησει η ΝΔ και αν τους ταυτισει με τους 50-100 θα γινουν εκατονταδες χιλιαδες.
.
δεν σου φαινεται ... ειναι ξεκαθαροΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:58Αν κατάλαβα καλά, ο σύριζας χαρακτήρισε όσους συμμετείχαν στην ειρηνική διαμαρτυρία που οργανώθηκε από τους ιντυμιτζήδεςLugozzi έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:55Να το провокация!Ανδρέα ζεις έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:52 https://www.syriza.gr/article/id/105991 ... myrnh.html#
Καταδικάζουμε απερίφραστα όσους επέλεξαν με πράξεις βίας να αμαυρώσουν μια ειρηνική διαμαρτυρία χιλιάδων κατοίκων, μαθητών εργαζομένων και καταστηματαρχών της Νέας Σμύρνης.
Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση σε άνδρα της ελληνικής αστυνομίας.
Η βία δεν απαντιέται με βία.
Η βία μόνο δικαιώνει τη βία.
ΣΣ : Πάτε για ύπνο κύριοι αριστεροί της Μέρκελ ... Σας πάνε καροτσάκι οι παρακρατικοί της δεξιάς.![]()
ως χρήσιμους μαλάκες ή μου φαίνεται;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 21:00 Θα τελείωσαν τώρα. Είναι και 9, μη φάνε κάνα πρόστιμο.
Δεν υπήρξα πασόκος, παντού πασόκους βλέπεις εσύ. Εκτός βέβαια από τη συριζάρα και ας έχει γεμίσει φουλ το μαγαζί.aljawn έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:56
Μπα, κι εμένα μου τα κάνουν ως δικαστικό αντιπρόσωπο, οπότε ομοίως δεν σε χάλασε. Το ότι προσπαθούν οι τσιρκολάνοι να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα, το θεωρώ δεδομένο καθότι λεφτά υπάρχουν μόνο για να αγοράσουν ΜΜΕ όχι για να αγοράσουν ψήφους. Εξυπακούεται, όπως έχω γράψει, ότι το kouli τα έχει κάνει τόσο σκατά, που πλέον ότι κάνει του γυρίζει μπούμερανγκ και ειλικρινά λυπάμαι την παράταξη, γιατί όταν ξεκουμπιστούν οι φαύλοι, θα κάνει πάλι μια δεκαετία να ορθοποδήσει, όπως έκανε και με τον πατέρα του.
Εσένα βέβαια, ως πασόκο δεν σε νοιάζει αυτό, σε νοιάζει που θα βρείτε άλλο ξενιστή.
Μάλλον κάτι τέτοιο ήθελαν μα κάνουνΝαύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:48Αυτό είναι αλήθεια. Μού έπεσε το σαγόνι που είδα τους δράση να περνούν με τα μηχανάκια στα 20 μέτρα από τους μπάχαλους.Jimmy81 έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:40 Αυτή τη μ@λακία με τις μηχανές των αστυνομικών να περνούν πολύ κοντά ή ανάμεσα σε διαδηλωτές την έκαναν και στις αντιμνημονιακές πορείες και από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.
Διαβάζω ότι είναι και εντελώς ανεκπαίδευτοι, στην πραγματικότητα τους προσλαμβάνουν, τους ανεβάζουν σ' ένα μηχανάκι και τούς στέλνουν βουρ στον χαμό. Είναι και σε πολύ νεαρή ηλικία, θερμοκέφαλοι κι οι ίδιοι, δεν θέλει πολύ για να συμβεί η κόμπλα.
Αλλά αξιωματικούς δεν έχουν; Τι στο διάολο;
Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας», τι άλλο?ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:48 Εγώ θα ήθελα να ξέρω την πρώτη αυθόρμητη λέξη που θα έλεγε τύπος που πήγε στη συγκέντρωση και βρήκε σακατεμένο αμάξι γυρίζοντας.
Τι να κάνει κι αυτός... Απαιτεί γερά νεύρα το πόστο που του έχει ανατεθεί και φαίνεται πως άρχισε να λυγίζει υπό την πίεση των στιγμών , χαχαKauldron έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:51Ξετσουτσούνιασες και 'συ?kameron έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:26Έλα με την όπισθεν να δω τη μαγκιά σου.Καραμελίτσα έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:24
Αν δεν συγκρατηθούν, αύριο θα έχουμε τα ίδια σε 5 γειτονιές και 10 πόλεις.
Για βγάλε ευρωπαϊκή πολεμική κραυγή ν' ακούσω κάτι...![]()
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
ναι, επειδή κάποιος έριξε αναίτια 5 γκλομπιέςLETO έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:55στη συγκεκριμενη περιπτωση αυτη που ντυθηκε προκλητικα, ειχε βιασει την προηγουμενη μερα