!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρένα Δούρου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Re: Ρένα Δούρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Kauldron έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 14:49
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 14:45
Kauldron έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 14:39

Με "ενικό" το βρωμίζεις?

http://www.enikos.gr/society/365800/eis ... iderastias

http://www.enikos.gr/politics/365835/pa ... -apo-ti-nd

Φυσικά μούγκα στη στρούγκα για την υπόθεση.
Για τους χουλιγκανοδαπίτες παραπάνω, η διαφορά είναι πως στη ΝΔ αυτοι είναι περιφερειακά στελέχη για να φέρνουν μερικά ψηφαλάκια, δεν γίνονται υπουργοί. Εγώ βλεπω πως όταν αρίστευα στο ΕΜΠ, ο Άδωνις και τα στελέχη της Μητσοτακικής ΝΔ παίρναν το μέρος μου αλλά και των ηγεσιών που ήθελαν να βάλουν μια τάξη στο ίδρυμα, ενώ οι ζαίοι παίρναν το μέρος των τραμπούκων που απειλούσαν τα μέλη αυτών των ηγεσιών και που εμένα και τους ομοιούς μου μας λέγανε φυτά (οι ντροπές της ακαδημαϊκής κοινότητας που στα 30 τους δεν είχαν περάσει μισό μάθημα) και πως πρέπει να φάμε ξύλο. Από αυτά κρίνω εγώ.
A, τους χουλιγκάνους τους έχετε για να φέρνετε ψηφαλάκια. Πολύ ενδιαφέρον.
Για το δε γίνονται υπουργοί, Βουλγαράκης, υπουργός... ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ τρομάρα σας.

Για το λινκ που σου έβαλα από τον Ενικό, και το στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη, και ΒΟΥΛΕΥΤΗ της ΝΔ που εμπλέκετο σε θέμα ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ θα πείς κάτι?
Δεν είπα ποτέ πως η ΝΔ είναι ο φάρος του πολιτισμού στο σύνολό της, είπα πως η ηγεσία στην πλειοψηφία της (αυτή τη στιγμη τουλάχιστον), εχει μια κάποια αξιοπρέπεια και σοβαρότητα, σε σχέση με τους συριζαίους. Εδώ που είμαστε ψηφίζουμε το λιγότερο κακό. Επίσης, το να μιλάει για πολιτισμό ο ψηφοφόρος της χ.Α, είναι και λίγο οξύμωρο.
-_-
Redf0rd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Redf0rd »

Άρα έπεσα μέσα!Χρησιμοποιείς το "ΕΜΠ" για να αποκτήσουν αξία τα όσα λες,δηλαδή τον τίτλο του ιδρύματος του Πολυτεχνείου,ενώ εσύ δεν έβγαλες καν σχολή μηχανικών.Το σεμφε στα χρόνια μου θυμάμαι χαρακτηριστικά δεν είχε καν επαγγελματικά δικαιώματα και ήταν από τα βασικά αιτήματα των φοιτητών εκεί.Ήταν κάτι ανάμεσα σε φυσικομαθηματικό και εφαρμοσμένο θερμοδυναμικάριο δίχως να είναι κάτι στην τελική,κάτι σαν να λέμε τρίτο φύλο.Δε ξέρω αν τους χώσανε κάπου στο επιμελητήριο,με τα χρόνια που κυβέρνησε η δεξιά ήρθε μεγάλη παρακμή για το ΕΜΠ και μπούκωσαν τις καλές σχολές του ιδρύματος με κάτι περίεργους τύπους που πέρναγαν πχ. Κοζάνη με 16.000 μόρια όσα και το σέμφε δηλαδή.Επομένως υπάρχει εξήγηση για τους αυτοεπαίνους αριστείας και όλα τα συναφή.Εγώ στηρίζω την προσπάθειά σου να σε κάνεις να νιώσεις καλύτερα.Ειλικρινά.
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής

Redf0rd έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 15:04 Άρα έπεσα μέσα!Χρησιμοποιείς το "ΕΜΠ" για να αποκτήσουν αξία τα όσα λες,δηλαδή τον τίτλο του ιδρύματος του Πολυτεχνείου,ενώ εσύ δεν έβγαλες καν σχολή μηχανικών.Το σεμφε στα χρόνια μου θυμάμαι χαρακτηριστικά δεν είχε καν επαγγελματικά δικαιώματα και ήταν από τα βασικά αιτήματα των φοιτητών εκεί.Ήταν κάτι ανάμεσα σε φυσικομαθηματικό και εφαρμοσμένο θερμοδυναμικάριο δίχως να είναι κάτι στην τελική,κάτι σαν να λέμε τρίτο φύλο.Δε ξέρω αν τους χώσανε κάπου στο επιμελητήριο,με τα χρόνια που κυβέρνησε η δεξιά ήρθε μεγάλη παρακμή για το ΕΜΠ και μπούκωσαν τις καλές σχολές του ιδρύματος με κάτι περίεργους τύπους που πέρναγαν πχ. Κοζάνη με 16.000 μόρια όσα και το σέμφε δηλαδή.Επομένως υπάρχει εξήγηση για τους αυτοεπαίνους αριστείας και όλα τα συναφή.Εγώ στηρίζω την προσπάθειά σου να σε κάνεις να νιώσεις καλύτερα.Ειλικρινά.
Οι αυτοέπαινοι αριστείας εδώ είναι για να υποστηρίξω τις πολιτικές μου θέσεις. Αν νομίζεις πως σε ένα φόρουμ όπου γράφουμε ανώνυμα (και δεν έχω σκοπό να αποκαλυφθώ ποτέ εδώ μέσα) έχει το παραμικρό νόημα να λες τις επιτυχίες σου για να ψωνιστείς, τι να πω πραγματικα. Δεν είμαι μηχανικός, και ούτε με ενδιέφερε ποτέ το θέμα του ΤΕΕ, πήγα εκεί γιατί γούσταρα μαθηματικά αλλά ήθελα να ξεφύγω λίγο από τη σκέτη θεωρία, όπως και έγινε με τον τρόπο που τα εφαρμόζω σε αυτό που κάνω τώρα. Το αν η θεση της σχολής είναι στο ΕΜΠ, το συζητάμε, η αξία μιας σχολής όμως δεν καθορίζεται από το πόσα μόρια θες για να μπεις.
-_-
Redf0rd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Redf0rd »

Απλά δεν έπιασες ΗΜΜΥ.Κάποιοι είναι απλά καλύτεροι.Αν είναι φτωχοί και αριστεροί ακόμα καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής

Redf0rd έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 15:30 Απλά δεν έπιασες ΗΜΜΥ.Κάποιοι είναι απλά καλύτεροι.Αν είναι φτωχοί και αριστεροί ακόμα καλύτερα.
Δεν με ενδιέφερε ποτέ η ΗΜΜΥ. Κάποιοι είναι όντως καλύτεροι, οι πανελλήνιες όμως δεν είναι κάνα σοβαρό κριτήριο, διότι βγάζω πολύ περισσότερα από πολλούς που έπιασαν ΗΜΜΥ. Επίσης, κι εγώ από σχετικά φτωχή οικογένεια προέρχομαι. Η δε συντριπτική πλειοψηφία ΕΑΑΚιτών που συνάντησα, ήταν προφανώς άτομα βολεμένων οικογενειών, που τους έπαιρνε να χάσουν και κάνα χρόνο σε καταλήψεις. Όλοι τους άσχετοι με το αντικείμενο που υποτίθεται ότι σπούδαζαν, που το μόνο που κάναν ήταν να συνδικαλίζονται και να ταλαιπωρούν τον κόσμο με τις καταλήψεις τους, για να τους ανταμείψει κάποιος όταν θα τελείωναν με κάνα 5 (παιρνώντας νύχτα όλα τα μαθήματα), με καμιά θεσούλα. Άτομα που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν πάρει πόδι απ' τη σχολή, και φυσικά, λεχρίτες με αλήτικη συμπεριφορά απέναντι σε όποιον ήταν εμπόδιο στη νοσηρή εξέλιξή τους εις βάρος των άλλων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φραγμένος_Τελεστής την 31 Ιούλ 2018, 16:14, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-_-
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

ΕΚΠΛΗΞΗ: ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ

Πίστευε κανείς ότι θα όριζε για σήμερα η Δούρου Περιφερειακό; Μια χαρά αξιοποίησε την πάσα του Σγουρού (που κι αυτός ευθύνεται για την έλλειψη σχεδίων πολιτικής προστασίας) και ανέβαλε το συμβούλιο της (παρελθούσας) Πέμπτης επ' αόριστον. Μάλλον θα πάει για τον Σεπτέβριο. Σου λέει, θα έχει περάσει καιρός, θα έχουν γυρίσει οι σανοφάγοι από τα μπάνια του λαού, θα ανοίγουν τα σχολεία, θα πέσουμε στα μαλακά.
Σας υπόσχομαι ότι όποτε και να γίνει το Συμβούλιο, ακόμα και μετά από ένα χρόνο, εγώ θα είμαι εκεί για να τους ξεσκίσω.
Τζημερος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Redf0rd έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 14:47 Για κατιμά του εμπ σε κόβω,τίποτα σέμφε και τα συναφή.
Αυτός είναι ο Heritage86. :smt005:

Πες ρε μεγάλε τι σχολή έχεις τελειώσει και εσύ.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Lugozzi έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 15:36
ΕΚΠΛΗΞΗ: ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ

Πίστευε κανείς ότι θα όριζε για σήμερα η Δούρου Περιφερειακό; Μια χαρά αξιοποίησε την πάσα του Σγουρού (που κι αυτός ευθύνεται για την έλλειψη σχεδίων πολιτικής προστασίας) και ανέβαλε το συμβούλιο της (παρελθούσας) Πέμπτης επ' αόριστον. Μάλλον θα πάει για τον Σεπτέβριο. Σου λέει, θα έχει περάσει καιρός, θα έχουν γυρίσει οι σανοφάγοι από τα μπάνια του λαού, θα ανοίγουν τα σχολεία, θα πέσουμε στα μαλακά.
Σας υπόσχομαι ότι όποτε και να γίνει το Συμβούλιο, ακόμα και μετά από ένα χρόνο, εγώ θα είμαι εκεί για να τους ξεσκίσω.
Τζημερος
+ 1

θα μας καβλώσει και πάλι ο Θάναρος !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

nik_killthemall έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 15:41
θα μας καβλώσει και πάλι ο Θάναρος !
το εχω φιλο στο fb, σκέφτομαι σοβαρά να του στείλω λινκ για αυτό το νήμα :003:
:bored:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Το ρενάκι θα το καταστρεψει η εμφυτη τάση της να λέει πάντα συνέχεια και για όλα την αλήθεια.

Πες ρε κουτό και κανένα μικροψεματάκι για την γλυτωσεις....
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Highlander έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 23:14
Nandros έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 22:59Και τα χρυσαύγουλα
Εσύ δηλαδή δεν είσαι :lol:
Ίσα ρε συριζομποτάκι! Στην πουτάνα πουτανιές δεν πάνε! Καί άλλοι προσπάθησαν να με ταμπελιάσουν, πιο έξυπνοι από σένα, αλλά δεν έπιασε.

Στο μεταξύ εγώ σου τα χώνω συνεχώς, σε προσβάλω αποκαλώντας σε μποτ, για πληρωμένο, αλλά εσύ δεν μασάς. Δεν έχεις τσίπα να αντιδράσεις;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

βγάλαν μέχρι και τον Νανδρο χρυσαυγίτη
τι ειν' τούτοι ρε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 18:56 βγάλαν μέχρι και τον Νανδρο χρυσαυγίτη
τι ειν' τούτοι ρε
Αν τον βγάλουν Χριστιανό, θα τους βγάλω το καπέλο. :D
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Gherschaagk έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 12:53 το απύλωτο είναι το άπλυτο;

doesn't make sence αλλιώς.
Απύλωτο, χωρίς πύλη, χωρίς φραγμό και το λένε για το στόμα.
Για μουνί πρώτη φορά το διαβάζω.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 15:53 Το ρενάκι θα το καταστρεψει η εμφυτη τάση της να λέει πάντα συνέχεια και για όλα την αλήθεια.

Πες ρε κουτό και κανένα μικροψεματάκι για την γλυτωσεις....
Το ρενάκι στον αφρό πάλι απ όσο καταλαβα από αυτά που είπε και δεν είπε ο Τζανακό πριν λίγο
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”