!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρένα Δούρου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Ρένα Δούρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Nandros έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 22:59
Kauldron έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 21:41 .....
Γι' αυτό που ρώτησες "ποιοί θα βάλουν φυλακή το Τζήμ", η απάντηση είναι η ΝΔ, αν γίνει η ΝΔ κυβέρνηση, και δεί οτι ο Τζιμιτίγριους της κόβει πολλές ψήφους. Αυτό άλλωστε έκαναν με τη ΧΑ, και καμαρώνουν γι' αυτό.
....
Η φαντασία σου ξεπερνά τα όρια της φαντασιοπληξίας.
Ή μάλλον αυτά που θέλετε να κάνετε εσείς, νομίζετε ότι θα τα κάνουν όλοι οι άλλοι!
Και τα χρυσαύγουλα, σαν ιδεολογικοί απόγονοι του Χίτλερ, το έχουν μέσα τους.
.
H Χρυσή Αυγή υπέστη διώξεις μόνο και μόνο λόγω του οτι έκοβε ψήφους από τη ΝΔ. Αυτό είναι γεγονός, και δεν το αρνούνται καν οι νουδούκοι πλέον, μάλλον κάποιοι καμαρώνουν.
Εσύ κουβαλάς απλά κόμπλεξ κατά της ΧΑ. Μάλλον προσπαθείς ν' αποδείξεις κάτι, ίσως από ενοχές που χειροκροτούσες ειρωνικά τον πραγματικά μεγάλο Έλληνα Γεώργιο Παπαδόπουλο. Να ξέρεις οτι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν ένας πραγματικά μεγαλόψυχος άνθρωπος, και δεν θα σου κρατούσε κακία. Εδώ συγχώρεσε τον άνθρωπο που θα τον δολοφονούσε. :c020:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Nandros έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 22:59
Και τα χρυσαύγουλα
Εσύ δηλαδή δεν είσαι :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Kauldron έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 21:41
Γιατί ο εθνικισμός που γουστάρω μπορεί να υλοποιηθεί ή έστω να τείνει προς μία επιθυμητή κατεύθυνση μόνον μέσω μίας μεϊνστριμ προσέγγισης. Κι αυτό καθίσταται ανέφικτο με τη σημερινή εικόνα της χα, τόσο σε επίπεδο ηγεσίας όσο και σε δυνατότητα προβολής από τα μμε. Λυπάμαι που το λέω, αλλά ανεξαρτήτως προθέσεων, συγκυριών ή οποιασδήποτε ανιδιοτελούς πατριωτικής προσέγγισης, η χα σήμερα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών. Ούτε μπορεί, ούτε θέλει να ξεφύγει από τα δεσμά του λαϊκίστικου κρατισμού.
http://www.iefimerida.gr/news/309812/se ... is-eikones
Σε κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων ο Μητσοτάκης [εικόνες]
Εικόνα

Ο "ανήλικος" μαντραχαλάς με τα μούσια, όλα τα λεφτά.

Δε πειράζει αγαπητή μου γάτα, ίσως με διακυβέρνηση ΝΔ ν' αντιληφθείς οτι είναι ένας μπλέ σύριζα. Άλλωστε οι νεοδημοκράτες είναι εξαιρετικά δύσκολοι στο να ξεκολλήσουν από τη ΝΔ, λόγω του συντηρητισμού τους. Και γάιδαρο να βάλουν για πρόεδρο (κανονικό, τετράποδο), θα τον ψηφίσουν.

Γι' αυτό που ρώτησες "ποιοί θα βάλουν φυλακή το Τζήμ", η απάντηση είναι η ΝΔ, αν γίνει η ΝΔ κυβέρνηση, και δεί οτι ο Τζιμιτίγριους της κόβει πολλές ψήφους. Αυτό άλλωστε έκαναν με τη ΧΑ, και καμαρώνουν γι' αυτό.
Περί ναζισμού κλπ, αυτά είναι μπούρδες. Σε περίπτωση κυβέρνησης Χρυσής Αυγής, πολύ απλά θα έχουμε μια κυβέρνηση τύπου Ορμπάν, με έντονο πατριωτικό ακτιβισμό. Θα ήθελα να σου υπενθυμίσω οτι η ΧΑ είναι η μοναδική παράταξη που έχει ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ, δηλαδή συμμετοχή πολιτών σε πατριωτικές ενέργειες, κάτι που η ΝΔ ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκανε.
Πρώτον, εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα ανήλικα προσφυγόπουλα και τους πρόσφυγες/μετανάστες γενικώς.
Δεν έχω πρόβλημα ούτε με το χρώμα. Με ενδιαφέρει το είναι και όχι το φαίνεσθαι των ανθρώπων. Από τη στιγμή λοιπόν που κάθε άνθρωπος που πατάει το πόδι του σ' αυτήν τη χώρα, έχει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια και νοημοσύνη να αντιληφθεί ότι δεν του χρωστάει τίποτα αυτή η "φτωχή" χώρα, πέρα από τα στοιχειώδη που χρειάζονται για την επιβίωση του (πράγμα που δεν ισχύει για όλους τους πολίτες της) θα τον δω θετικά. Αν θέλει να μείνει και να δουλέψει όπου μπορεί με τις συνθήκες που ισχύουν για όλους τους ειδικευμένους και ανειδίκευτους Έλληνες χωρίς να απαιτεί τα επιδόματα της Νορβηγίας, Σουηδίας και Γερμανίας ως αδιαμφισβήτητα κεκτημένα επειδή κάποιοι σαλταρισμένοι επαγγελματίες μκοτζήδες του φούσκωσαν τα μυαλά, έχει καλώς. Οι Έλληνες μπορεί να έχουν χίλια στραβά αλλά πιστεύω ότι αν διακρίνουν στον άλλο φιλότιμο, του το ανταποδίδουν. Και καλά κάνουν.
Αν όμως το ανήλικο, ενήλικο ή υπερήλικο προσφυγόπουλο είναι κάποιο σούργελο σαν τους δικούς μας ανήλικους, ενήλικους και υπερήλικους αντιφά -και πολλοί από αυτούς είναι- ένα αδέσποτο ζώο μου προκαλεί πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον, οπότε ναι, τους θεωρώ ανεπιθύμητους και φύρα για τη χώρα.

Δεύτερον, δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεσαι τον πατριωτικό ακτιβισμό, αλλά εμένα ο θορυβώδης ακτιβισμός ποτέ δεν μου είπε κάτι. Με λίγα λόγια, καλές είναι οι σημαίες, τα ταμπούρλα, οι τσαμπουκάδες και οι δράσεις από Έλληνες για Έλληνες αλλά θα προτιμούσα λίγο πιο χαμηλούς τόνους και λίγο περισσότερο διάβασμα ή έστω σκέψη για το τι ακριβώς σημαίνει Ελλάδα και τι ακριβώς θεωρεί ο καθένας ότι πρέπει να διασωθεί από αυτήν την έννοια. Αυτό που εννοώ είναι ότι η πλαστική περικεφαλαία δεν είναι Ελλάδα, είναι ευτελισμός της Ελλάδας. Η παπαγαλία ρητών δεν είναι Ελλάδα, είναι ψιττακισμός δηλαδή ένα παγκόσμιο σύνηθες φαινόμενο που δεν υποδηλώνει ταυτότητα αλλά απουσία ταυτότητας, ετεροπροσδιορισμό. Με λίγα λόγια ο δικός μου εθνικισμός δεν αφορά σε συνεχή μνημόσυνα του παρελθόντος που απλώς υπογραμμίζουν τη δική μας ένδεια αλλά σε μια στοιχειώδη προσπάθεια δημιουργίας ή έστω διατήρησης κάποιων πραγμάτων που να θυμίζουν κάτι από το παρελθόν.

Τρίτον, δεν πιστεύω ότι θα βάλουν τον τζημ φυλακή. Αν και στη γελοία φάση που βρισκόμαστε αυτό θα τον ηρωοποιούσε και πιθανόν να ανέβαζε τη δημοτικότητα του γιατί ατυχώς βιώνουμε μία περίοδο όπου η φερόμενη ως δημοκρατία με την αρωγή της πολιτικής ορθολοξίας δοξάζει και τιμά πρωτίστως την παρατυπία, παρανομία ή ακόμη και τα εγκλήματα κατά της δημοκρατίας και υποτιμά τους νομοταγείς πολίτες χαρακτηρίζοντας τους μικροαστούς και νοικοκυρέους. Γενικώς βιώνουμε την εποχή της απόλυτης θεσμικής παράνοιας, στην οποία ο Τζήμερος αποτελεί μια για κάποιους γραφική/αμόρφωτη/φιλελέ κλπ φιγούρα και για κάποιους ένα μικρό βαρκάκι λογικής στο πέλαγος του παραλόγου. Και προσωπικώς τουλάχιστον έχω συνδέσει άμεσα την Ελλάδα με τη λογική. Αν δω κάποιο καϊκι, ευχαρίστως να μπω σ' αυτό. Προς το παρόν δεν βλέπω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 21:15
dna replication έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 20:55
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 00:55 Γι' αυτό λέω εδώ και μήνες πως η λύση είναι ο επιθετικός αντισυριζαϊσμός. Η απομόνωση και το κράξιμο όλων όσων τους στηρίζουν από όλο τον υπόλοιπο κόσμο, με κάθε μέσο, μέχρι η ιδιότητά τους αυτή να καθιερωθεί ως στίγμα χειρότερο από αυτό του πρεζάκια. Αφού δεν παίρνουν από λογικά επιχειρήματα, να εξευτελιστούν για να καταλάβουν με τον άσχημο τρόπο.
εσύ είσαι απομονωμένος κουλικός νεοδημοκράτης που αφρίζει το στομα σου απο μοχθηρία και γυαλίζει το ματι σου για να πάρει την εξουσία ο μπουφος γόνος και να σου πεταξει ξεροκόμματο να χορτάσεις την πείνα σου
Έχω αρκετά μην ανησυχείς, δε χρειάζομαι κανενός το ξεροκόμματο για να ζήσω. Απλά δε θέλω να με κυβερνάνε λεχρίτες. Ο Κούλης έχει σπουδές σε ιδρύματα διεθνούς κύρους, που το 99% των καφενόβιων που τον αποκαλούν Κούλη δεν περνάνε ούτε απ' έξω.
Επειδη δεν περισσευουν του μπαμπα τους $80.000/χρονο για διδακτρα και ακομοντέησο.
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

foscilis έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 02:22
dna replication έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 20:55

εσύ είσαι απομονωμένος κουλικός νεοδημοκράτης που αφρίζει το στομα σου απο μοχθηρία και γυαλίζει το ματι σου για να πάρει την εξουσία ο μπουφος γόνος και να σου πεταξει ξεροκόμματο να χορτάσεις την πείνα σου
Έχω αρκετά μην ανησυχείς, δε χρειάζομαι κανενός το ξεροκόμματο για να ζήσω. Απλά δε θέλω να με κυβερνάνε λεχρίτες. Ο Κούλης έχει σπουδές σε ιδρύματα διεθνούς κύρους, που το 99% των καφενόβιων που τον αποκαλούν Κούλη δεν περνάνε ούτε απ' έξω.
Επειδη δεν περισσευουν του μπαμπα τους $80.000/χρονο για διδακτρα και ακομοντέησο.
Ναι, γιατί αρκεί να έχεις λεφτά για να σε δεχτούν στο Χάρβαρντ και στο Στανφορντ. Το κλασικό επιχείρημα των καφενόβιων.
-_-
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 11:28

Ναι, γιατί αρκεί να έχεις λεφτά για να σε δεχτούν στο Χάρβαρντ και στο Στανφορντ. Το κλασικό επιχείρημα των καφενόβιων.
Όχι ρε συ, εννοεί ότι οι δεκσοί που σπουδάζουν στα καλά πανεπιστήμια του εξωτερικού αγοράζουν τα πτυχία με τα λεφτά του μπαμπά.

Οι αριστεροί μπαίνουν μόνον με υποτροφίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 11:45

Όχι ρε συ, εννοεί ότι οι δεκσοί που σπουδάζουν στα καλά πανεπιστήμια του εξωτερικού αγοράζουν τα πτυχία με τα λεφτά του μπαμπά.

Λάθος. Οι αριστεροί τα αρνούνται αφού γίνει δεκτή η δωρεά του φαδερ τους, ως ύψιστη πράξη ακαδημαϊκής αντίστασης .
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

lyna έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 11:47

Λάθος. Οι αριστεροί τα αρνούνται αφού γίνει δεκτή η δωρεά του φαδερ τους, ως ύψιστη πράξη ακαδημαϊκής αντίστασης .
Και επειδή, ιδεολογικώς είναι κατά της αριστείας. Είναι άριστοι αλλά το κρύβουν επειδή είναι σεμνοί αθρώποι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 11:49

Και επειδή, ιδεολογικώς είναι κατά της αριστείας. Είναι άριστοι αλλά το κρύβουν επειδή είναι σεμνοί αθρώποι.

Οι ντόπιοι εγχώριοι αριστεροί που προορίζονται για μπροστάρηδες, ναι, έτσι ακριβώς.

Σε χαμηλότερες βαθμίδες οι άριστοι όντως δεν φαίνονται . Δυστυχώς, το λαγκ του ιδεαλισμού είναι ανθρώπινο, κ όχι προτέρημα των αριστερών ή των δεξιών.
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Φυσικα και αρκει να εχεις λεφτα. Επισης αρκει να εχεις λεφτα για να παρεις πτυχιο με αριστα (εχω ζησει μανα Στανφορντιστριας να παιρνει τηλεφωνο και να αλλαζει βαθμολογηση μαθηματος απο ABCDEF σε pass/fail για να μη χαλασει ο μεσος ορος της χοντρης τσιμπουκλους που εβγαλε απο το απυλωτο μουνι της).
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

το απύλωτο είναι το άπλυτο;

doesn't make sence αλλιώς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

foscilis έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 12:50

Φυσικα και αρκει να εχεις λεφτα. Επισης αρκει να εχεις λεφτα για να παρεις πτυχιο με αριστα (εχω ζησει μανα Στανφορντιστριας να παιρνει τηλεφωνο και να αλλαζει βαθμολογηση μαθηματος απο ABCDEF σε pass/fail για να μη χαλασει ο μεσος ορος της χοντρης τσιμπουκλους που εβγαλε απο το απυλωτο μουνι της).
Δηλαδή αρκεί αν έχω τα λεφτά για τα δίδακτρα μπορώ με την νέα ακαδημαική χρονιά να σπουδάσω στο Χάρβαρντ ;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

lyna έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 11:53
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 11:49

Οι ντόπιοι εγχώριοι αριστεροί που προορίζονται για μπροστάρηδες, ναι, έτσι ακριβώς.

Σε χαμηλότερες βαθμίδες οι άριστοι όντως δεν φαίνονται . Δυστυχώς, το λαγκ του ιδεαλισμού είναι ανθρώπινο, κ όχι προτέρημα των αριστερών ή των δεξιών.
Για τους ντόπιους αριστερούς, μιλάμε φόσι. Σ' αυτούς μόνον ειρωνικά μπορεί να αφορά το οποιοδήποτε θετικό σχόλιο.

Στην τελευταία πρόταση, συμφωνώ. Χωρίς ειρωνία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

foscilis έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 12:50

Επειδή εγώ κάνω phd σε ανάλογου μεγέθους ίδρυμα, και επειδή έχω και συναδέλφους στο Στάνφορντ ειδικά, λες μαλακίες.
-_-
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Πόσα χρόνια δίνει η πλαστογραφία? :)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”