Να το ξεκαθάριζες από την αρχή. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι διάολο εννοούσατε.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:01 Στα είπαν και οι άλλοι. Ίκουαλ ράιτς, ίκουαλ φάιτς.
Αλλά όντως, κι εγώ κρατιέμαι όταν μιλάω σε γυναίκες, ακόμα και αν φέρονται άσχημα. Κι εδώ το ίδιο έκανα, γιατί αυτό που είπα εγώ αφορούσε την παράταξη (όπως "έφαγες 2 από Ολυμπιακό"), ενώ αυτό που είπε εκείνη αφορούσε εμένα προσωπικά. Επί προσωπικού, λοιπόν, μόνο εκείνη μίλησε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nομικές απειλές από μέλος;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Nομικές απειλές από μέλος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καλά και συ ... Ότι κωλοτριβοσουν σου πε... μακάρι να κωλοτριβομασταν όλοι τούτη την Εποχή της αποξένωσης κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
εμένα, ευτυχώς, μόνο ο μπεκρογούντης με έχει πει έτσι, άρα είναι σαν να μην με είπε κανείς.Gewponos90 έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:00Καλά ναι. Συστάσεις καλό είναι να γίνουν αλλά δεν είναι μόνο ο χελωνος που κάνει τσουβαλιασμα. Εμένα με έχουν αποκαλέσει ζαιο εδώ μέσα ενώ δεν υπήρξα φίλος πότεJolly Roger έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:47 από ό,τι κατάλαβα, ο χελώνος, με την κλασική του τακτική να επιρρίπτει συλλογική ευθύνη σε όλους τους νεοδημοκράτες για επιλογές της ηγεσίας, είπε στη Γαλή "κωλοτριβόσουνα με τους αντίφα", νταξ, χελώνος είναι αυτός, δεν το 'κανε πρώτη φορά, και στο Νέρωνα είχε πει κάποτε "εξέλεξες τη Λατινοπούλου" (), και στο γερονάντρο "στηρίζεις παιδεραστές" κλπ.
καλό είναι να του γίνουν συστάσεις να μην το κάνει αυτό, γιατί και δεν είναι σωστό και ο άλλος προσβάλλεται.
ο αρίστος πού εμπλέκεται δεν κατάλαβα ακόμα.
- Dwarven Blacksmith
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:01θα σου δωσω την γενικη εικονα: ολα καλα ολα ανθηρα μεχρι να ζητησεις αδεια για μαλακια λογοDwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:54 ΜΠΟΥΜ!
Ξέρει κανείς αν δικαιούμαστε άδεια από τη δουλειά για να παρεβρεθούμε σε πχορουμοδικη;
εχει τοσους αλλους μαρτυρες, δεν θα βγαλεις εσυ τα καστανα απο την φωτια
εκτος και αν ψαχνεις καποια ευκαιρια για αραγμα, δεν ξερω καποιο λακκο εχει η φαβα
κανε λοιπον τον ολιγολεπτο χαβαλε σου για διαλειμμα και ξανασυγκεντρωσου
ηρθες, ειδες, τελειωσες
Ευτυχώς δεν χρησιμοποίησα τις πραγματικές φράσεις στο ποστ οπότε τώρα είμαι ασφαλής.
Επίσης δεν είναι το αφεντικό μου, είναι μια απλή lead είναι.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Ιστορικό ποστ. Η χρηστρια Γαλή δεν κατάλαβε κάτι.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:04Να το ξεκαθάριζες από την αρχή. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι διάολο εννοούσατε.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:01 Στα είπαν και οι άλλοι. Ίκουαλ ράιτς, ίκουαλ φάιτς.
Αλλά όντως, κι εγώ κρατιέμαι όταν μιλάω σε γυναίκες, ακόμα και αν φέρονται άσχημα. Κι εδώ το ίδιο έκανα, γιατί αυτό που είπα εγώ αφορούσε την παράταξη (όπως "έφαγες 2 από Ολυμπιακό"), ενώ αυτό που είπε εκείνη αφορούσε εμένα προσωπικά. Επί προσωπικού, λοιπόν, μόνο εκείνη μίλησε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Γενιά της Αγαμίας
Εσύ χέστηκες όχι εγώ. Και έσπευσες να ζητήσεις υπεράσπιση από τους πχορουμίτες.Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:03 Αυτο το εκφοβιστικο εικονιδιο με το κλεισιμο ματιου ολα τα λεφτα.![]()
![]()
.
Και τελικώς, δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο περίμενες.
Βλαξ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτός δεν πιάνεται, όλους τους βλέπει είτε 'ζαίους' είτε 'αβγά'.Jolly Roger έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:05εμένα, ευτυχώς, μόνο ο μπεκρογούντης με έχει πει έτσι, άρα είναι σαν να μην με είπε κανείς.Gewponos90 έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:00 Καλά ναι. Συστάσεις καλό είναι να γίνουν αλλά δεν είναι μόνο ο χελωνος που κάνει τσουβαλιασμα. Εμένα με έχουν αποκαλέσει ζαιο εδώ μέσα ενώ δεν υπήρξα φίλος πότε
Συριζοφοβία και αβγοφοβία!
Νευρα, νευρα, ενω μολις παραδεχτηκες οτι νευριασες επειδη δεν καταλαβες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:04Να το ξεκαθάριζες από την αρχή. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι διάολο εννοούσατε.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:01 Στα είπαν και οι άλλοι. Ίκουαλ ράιτς, ίκουαλ φάιτς.
.
- Καραμελίτσα
Εντωμεταξύ, μου έχει δημιουργηθεί αφόρητη περιέργεια να μάθω τις πραγματικές φράσεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:06Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:01θα σου δωσω την γενικη εικονα: ολα καλα ολα ανθηρα μεχρι να ζητησεις αδεια για μαλακια λογοDwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:54 ΜΠΟΥΜ!
Ξέρει κανείς αν δικαιούμαστε άδεια από τη δουλειά για να παρεβρεθούμε σε πχορουμοδικη;
εχει τοσους αλλους μαρτυρες, δεν θα βγαλεις εσυ τα καστανα απο την φωτια
εκτος και αν ψαχνεις καποια ευκαιρια για αραγμα, δεν ξερω καποιο λακκο εχει η φαβα
κανε λοιπον τον ολιγολεπτο χαβαλε σου για διαλειμμα και ξανασυγκεντρωσου
ηρθες, ειδες, τελειωσες![]()
Ευτυχώς δεν χρησιμοποίησα τις πραγματικές φράσεις στο ποστ οπότε τώρα είμαι ασφαλής.
Επίσης δεν είναι το αφεντικό μου, είναι μια απλή lead είναι.
Τί είναι συνώνυμο του "όλα καλά όλα ανθηρά";
Z
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Τώρα σοβαρά; Πίστεψες ότι όταν είπε πως κωλοτριβοσουν με τους αντιφα εννοούσε εσένα προσωπικά και όχι την ΝΔ;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:04Να το ξεκαθάριζες από την αρχή. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι διάολο εννοούσατε.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:01 Στα είπαν και οι άλλοι. Ίκουαλ ράιτς, ίκουαλ φάιτς.
Υ.Γ Άριστο μέσα στον χαμό σου, νήματαρα άνοιξες παλι
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Gewponos90 έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:14Τώρα σοβαρά; Πίστεψες ότι όταν είπε πως κωλοτριβοσουν με τους αντιφα εννοούσε εσένα προσωπικά και όχι την ΝΔ;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:04Να το ξεκαθάριζες από την αρχή. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι διάολο εννοούσατε.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:01 Στα είπαν και οι άλλοι. Ίκουαλ ράιτς, ίκουαλ φάιτς.
Αλλά όντως, κι εγώ κρατιέμαι όταν μιλάω σε γυναίκες, ακόμα και αν φέρονται άσχημα. Κι εδώ το ίδιο έκανα, γιατί αυτό που είπα εγώ αφορούσε την παράταξη (όπως "έφαγες 2 από Ολυμπιακό"), ενώ αυτό που είπε εκείνη αφορούσε εμένα προσωπικά. Επί προσωπικού, λοιπόν, μόνο εκείνη μίλησε.![]()
Υ.Γ Άριστο μέσα στον χαμό σου, νήματαρα άνοιξες παλι
Εγω παντως της το εξηγησα ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο επιμαχο νημα γιατι καταλαβα αμεσως το βαθμο της συγχυσης της. Αυτη ΟΥΤΕ την εξηγηση μου δεν καταλαβε και ειχε κολλησει στις απειλες. Ανοιξα λοιπον το παρον νημα και πηγε πανηγυρικα καθε κατεργαρης στον παγκο του.
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Ωωωω προσβόλα!
Τα μισά να μου χε πει....
Να σου πω με τα "γιατί" και τα "πως" έχω μεγαλύτερη ευχέρεια κατανόησης των πραγμάτων.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:06Ιστορικό ποστ. Η χρηστρια Γαλή δεν κατάλαβε κάτι.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:04Να το ξεκαθάριζες από την αρχή. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι διάολο εννοούσατε.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:01 Στα είπαν και οι άλλοι. Ίκουαλ ράιτς, ίκουαλ φάιτς.
Με το "που" έχω πρόβλημα.
Άλλο ο τρόπος και άλλο ο τόπος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-