καλό είναι να του γίνουν συστάσεις να μην το κάνει αυτό, γιατί και δεν είναι σωστό και ο άλλος προσβάλλεται.
ο αρίστος πού εμπλέκεται δεν κατάλαβα ακόμα.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:43Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:39
Κλασσικος Χελωνος, θα την πει την μαλακια του, δεν κρατιεται. Παντως εαν θες την γνωμη μου (που ξερω οτι μετραει) δεν πρεπει να ειναι κακο παιδι, μου θυμιζει καλομαθημενο πιτσιρικα, ψιλοαψητο απο την ζωη που βγηκε πιστευοντας οτι θα γαμησει τον κοσμο και τελικα δεν....
![]()
Η Γατουλα ρε ξερεις ποσα του εχει σουρει μονο τις τελευταιες μερες;
.
Jolly Roger έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:47 από ό,τι κατάλαβα, ο χελώνος, με την κλασική του τακτική να επιρρίπτει συλλογική ευθύνη σε όλους τους νεοδημοκράτες για επιλογές της ηγεσίας, είπε στη Γαλή "κωλοτριβόσουνα με τους αντίφα", νταξ, χελώνος είναι αυτός, δεν το 'κανε πρώτη φορά, και στο Νέρωνα είχε πει κάποτε "εξέλεξες τη Λατινοπούλου" (), και στο γερονάντρο "στηρίζεις παιδεραστές" κλπ.
καλό είναι να του γίνουν συστάσεις να μην το κάνει αυτό, γιατί και δεν είναι σωστό και ο άλλος προσβάλλεται.
ο αρίστος πού εμπλέκεται δεν κατάλαβα ακόμα.
σκληρός φιλελές ο Gewponos90, με Τόμσεν κοιμάται, με Άνταμ Σμιθ ξυπνάειΑρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:37 Ολο το φιλελευθερατο στο πλευρο της Γαλης: Ποντικας, Γιοχαναν και Γεωπονος.
Οχι, δεν ειμαι εδω καθημερινα, σημερα ετυχε να αραξω παραπανω. Παντως ηταν χοντραδα αυτο που ειπε. Η Γαλη την λεει μεν, πιο κοσμια δε, μην κανουμε το ασπρο μαυρο και οπως ειπα για μενα ο Τερτλ δεν μου μοιαζει για κακο παιδι, απλα στα ζορια μαλακιζεται.Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:43Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:39
Κλασσικος Χελωνος, θα την πει την μαλακια του, δεν κρατιεται. Παντως εαν θες την γνωμη μου (που ξερω οτι μετραει) δεν πρεπει να ειναι κακο παιδι, μου θυμιζει καλομαθημενο πιτσιρικα, ψιλοαψητο απο την ζωη που βγηκε πιστευοντας οτι θα γαμησει τον κοσμο και τελικα δεν....
![]()
Η Γατουλα ρε ξερεις ποσα του εχει σουρει μονο τις τελευταιες μερες;
.
Ρε ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:34Για πρώτη φορά στα χρονικά θα δηλώσουν και οι δύο αντίδικοι ένοχοι ώστε να γλυτώσουν από την υπεράσπισηJolly Roger έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:31 να επέμβουν οι νομικοί (αν δεήσουν και καταλάβουν λέξη κι αυτοί)
vatraxos
aljawn
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Σχολή Λιγνάδη;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:45
Εκτός από ανεκτική στους συσχετισμούς μεταξύ εμπλοκής μηρών και νευρολογικών συνάψεων, υπερασπίζω και προωθώ ακόμη και τους ατυχείς θεατρικούς πειραματισμούς αγαπητέ.
εσύ άνοιξε για αρχή το λεξικό του Τριανταφυλλίδη ώστε να δεις πως γράφεται το επινοώ και άσε τη Μπριτάνικα για μετά...Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:53
Εσυ παντως εχεις επιννοησει το φιλελευθερομετρο, το γραφει και η Μπριτανικα.
.
λεπτομέρειες, βαλε γουνακι περουκα και ασε τα αυτα