!!! DEVELOPMENT MODE !!!
παναγία, τάβλι, πολλ
Re: παναγία, τάβλι, πολλ
Δεν την έχω ξανακούσει την έκφραση με την παναγία και το τάβλι. Στο χωριό έχουμε έναν μπάρμπα -ωραίος τύπος- που κάθε φορά που φέρνει καμιά ανάποδη σε κρίσιμο σημείο λέει: "γαμώ το χρστ σου, ήμαρτον παναγία μου!" 
Τι το κακο υπαρχει στην φαλλοκρατια?Καραμελίτσα έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:56 Αίσχος έκφραση είναι. Όζει σεξισμό και φαλλοκρατία, σε πολλά επίπεδα.
Μου προκαλεί έκπληξη ότι εκφράζεται έτσι ο Γ5.
Στους ανδρες αρεσουν οι ΜΟΥΝΑΡΕΣ και στις γυναικες οι ΦΑΛΛΟΙ.
Ο ΦΑΛΛΟΣ εξ ορισμοι ειναι κρατος. Επικρατει μεσα στην γυναικεια περιοχη.
Θα μας κανετε να ξεχασουμε τα βασικα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Καλά το είχες με τα μουνια, μην το ξαναγυρνάς στις πουτσες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μην φλιπάρεις, δικέ μου. Άραξε στα κυβικά σου.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:16![]()
ψευτη, ακου απο τα 80ς, δεν εχω δει ποτέ να την χρησιμοποιεί ο Feindflug
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εγώ έχω τον φίλο μου που κατέβαζε πολλά καντήλια και βρισιές με τα Θεία.Ναύτης έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:25 Δεν την έχω ξανακούσει την έκφραση με την παναγία και το τάβλι. Στο χωριό έχουμε έναν μπάρμπα -ωραίος τύπος- που κάθε φορά που φέρνει καμιά ανάποδη σε κρίσιμο σημείο λέει: "γαμώ το χρστ σου, ήμαρτον παναγία μου!"![]()
Εγώ παίρνω πολύ ανάποδες με κάτι τέτοια και του το έλεγα ότι με ενοχλεί αφάνταστα και μετά άλλαξε τροπάριο και ξεκίνησε να βρίζει με αντί- μπροστά. Του έλεγα πάλι βρίζεις τα Θεία και μου έλεγε "όχι τώρα βρίζω τον αντίπαλο"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γενιά της Αγαμίας
πανεξυπνος φαινεται, τι ταξη παει; μολις τελειωσει το γυμνασιο, να του παρεις δωρο ενα ταβλιNaida έγραψε: 06 Μαρ 2021, 21:05
Εγώ έχω τον φίλο μου που κατέβαζε πολλά καντήλια και βρισιές με τα Θεία.
Εγώ παίρνω πολύ ανάποδες με κάτι τέτοια και του το έλεγα ότι με ενοχλεί αφάνταστα και μετά άλλαξε τροπάριο και ξεκίνησε να βρίζει με αντί- μπροστά. Του έλεγα πάλι βρίζεις τα Θεία και μου έλεγε "όχι τώρα βρίζω τον αντίπαλο"![]()
Έχει τελειώσει προ πολλού και έχει πάρει και το ντοκτοράΓενιά της Αγαμίας έγραψε: 06 Μαρ 2021, 21:09πανεξυπνος φαινεται, τι ταξη παει; μολις τελειωσει το γυμνασιο, να του παρεις δωρο ενα ταβλιNaida έγραψε: 06 Μαρ 2021, 21:05
Εγώ παίρνω πολύ ανάποδες με κάτι τέτοια και του το έλεγα ότι με ενοχλεί αφάνταστα και μετά άλλαξε τροπάριο και ξεκίνησε να βρίζει με αντί- μπροστά. Του έλεγα πάλι βρίζεις τα Θεία και μου έλεγε "όχι τώρα βρίζω τον αντίπαλο"![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γενιά της Αγαμίας
Naida έγραψε: 06 Μαρ 2021, 21:10Έχει τελειώσει προ πολλού και έχει πάρει και το ντοκτοράΓενιά της Αγαμίας έγραψε: 06 Μαρ 2021, 21:09πανεξυπνος φαινεται, τι ταξη παει; μολις τελειωσει το γυμνασιο, να του παρεις δωρο ενα ταβλιNaida έγραψε: 06 Μαρ 2021, 21:05
![]()

Καραμελίτσα έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:56 Αίσχος έκφραση είναι. Όζει σεξισμό και φαλλοκρατία, σε πολλά επίπεδα.
Μου προκαλεί έκπληξη ότι εκφράζεται έτσι ο Γ5.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Σας οικτίρω που με βάλατε σε ένα άθλιο δημοψήφισμα ,με σκοπό τη σπίλωση μου. Δεν το αναγνωρίζω, ούτε κι αν είναι το Ναγκόρνο - Καραμπάχ.
Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:20 Είναι βλάσφημη. Οχι για το ότι κρατάει ένα τάβλι η Παναγία, αλλα για το χτυπάει έναν άνθρωπο. Αυτη κρατάει τον Θεό να μην μας χτυπήσει όλους, με κάτι πολύ ογκωδεστερο.
- Καραμελίτσα
Κατέβασέ του κανά καντήλι. Κυριολεκτικά εννοώ, στο κεφάλι. Αναμένο κατά προτίμηση.Naida έγραψε: 06 Μαρ 2021, 21:05Εγώ έχω τον φίλο μου που κατέβαζε πολλά καντήλια και βρισιές με τα Θεία.Ναύτης έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:25 Δεν την έχω ξανακούσει την έκφραση με την παναγία και το τάβλι. Στο χωριό έχουμε έναν μπάρμπα -ωραίος τύπος- που κάθε φορά που φέρνει καμιά ανάποδη σε κρίσιμο σημείο λέει: "γαμώ το χρστ σου, ήμαρτον παναγία μου!"![]()
Z
Όχι εντάξει δεν χρειάζεται βία. Αλλά ανταλλάσουμε πολλές φιλοφρονήσεις η αλήθεια είναι.Καραμελίτσα έγραψε: 07 Μαρ 2021, 13:50Κατέβασέ του κανά καντήλι. Κυριολεκτικά εννοώ, στο κεφάλι. Αναμένο κατά προτίμηση.Naida έγραψε: 06 Μαρ 2021, 21:05Εγώ έχω τον φίλο μου που κατέβαζε πολλά καντήλια και βρισιές με τα Θεία.Ναύτης έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:25 Δεν την έχω ξανακούσει την έκφραση με την παναγία και το τάβλι. Στο χωριό έχουμε έναν μπάρμπα -ωραίος τύπος- που κάθε φορά που φέρνει καμιά ανάποδη σε κρίσιμο σημείο λέει: "γαμώ το χρστ σου, ήμαρτον παναγία μου!"![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όταν δούλεψα για πρώτη φορά σε οικοδομή καλοκαίρι στα δεκατρία μου έτη έμαθα αρκετές βρισιές ή παραλλαγές που έλεγαν μάστορες και εργάτες.
Άλλος έβριζε τον Δία, άλλος την Παναχαϊκή, συν διάφορα άλλα κλασικά.
Άλλος έβριζε τον Δία, άλλος την Παναχαϊκή, συν διάφορα άλλα κλασικά.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση