!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πρόταση για δημοψήφισμα για το σκοπιανό.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Θεωρείτε ότι θα πρέπει να επικυρωθεί από την πλευρά της Ελλάδας η συμφωνία των Πρεσπών;

Ναι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Και βέβαια ναι
1
10%
Είμαι κάθετα θετικός
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Από τότε που υπεγράφη η συμφωνία αισθάνομαι μία πνευματική ανάταση
1
10%
Κοτζιά ευχαριστούμε!
1
10%
Υπέρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καμία από τις παραπάνω επιλογές δεν καλύπτει το μέγεθος της χαράς μου για την εξαίρετη συμφωνία
7
70%

Σύνολο ψήφων: 10

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Re: Πρόταση για δημοψήφισμα για το σκοπιανό.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

wooded glade έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 21:03 Για το σκοπιανό κάπως είχε βελτιωθεί η θέση μας μετά το μπρέξι.
Οι Άγγλοι ήταν οι πρωταθλητές μεταξύ των σκοπιανών αλλά η Ευρώπη δεν είχε πιά ανάγκη να τους παρακαλάει να μην φύγουν.
Μέτραγε λίγο υπέρ ημών αυτό, αλλά το Σύριζα έσπευσε να τα κάνει όπως τα έκανε.
Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου δυστυχώς δεν διορθώνεται.
Δεν ξέρω τι θα κάνει η ΝΔ και επίσης δεν ξέρω πως θα εισπράξει ο κόσμος τυχόν απόφαση της να παραμείνει η συμφωνία, αλλά μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου δυστυχώς δεν διορθώνεται.
Τα ανεύθυνα αβγά συνείργησαν βοηθώντας τον Σύριζα να γίνει κυβέρνηση.
Ακόμη και να προσθέταμε όλο το ποσοστό της Χ.Α. στη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι θα έβγαινε.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 21:06
wooded glade έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 21:03 Για το σκοπιανό κάπως είχε βελτιωθεί η θέση μας μετά το μπρέξι.
Οι Άγγλοι ήταν οι πρωταθλητές μεταξύ των σκοπιανών αλλά η Ευρώπη δεν είχε πιά ανάγκη να τους παρακαλάει να μην φύγουν.
Δεν ξέρω τι θα κάνει η ΝΔ και επίσης δεν ξέρω πως θα εισπράξει ο κόσμος τυχόν απόφαση της να παραμείνει η συμφωνία, αλλά μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου δυστυχώς δεν διορθώνεται.
Ακόμη και να προσθέταμε όλο το ποσοστό της Χ.Α. στη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι θα έβγαινε.
Θα έφτανε το 151 μαζί με τον άλλον. Πως ;
Δεν με νοιάζει εμένα, τα αβγά πρέπει να είναι στην ξεπαρεού από την ΝΔ, αλλά το παίζετε και ... θύματα του κομμουνιστοσυμμοριτισμού. Προδότες είσαστε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

wooded glade έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 21:50
metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 21:06
Θα έφτανε το 151 μαζί με τον άλλον. Πως ;
Δεν με νοιάζει εμένα, τα αβγά πρέπει να είναι στην ξεπαρεού από την ΝΔ, αλλά το παίζετε και ... θύματα του κομμουνιστοσυμμοριτισμού. Προδότες είσαστε.
εντάξει, τα ίδια έλεγαν και οι συριζαίοι για τον λαφαζάνη το καλοκαίρι του 2015 επειδή δεν τους ακολούθησε στην κωλοτούμπα
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Καλή ιδέα αυτή για να αποφευχθούν τα σαμποτάζ ιστορικών συμφωνιών που επαναφέρουν τη σταθερότητα στα βαλκάνια από.... "μακεδονομάχους".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”