Ακόμη και να προσθέταμε όλο το ποσοστό της Χ.Α. στη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι θα έβγαινε.wooded glade έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 21:03 Για το σκοπιανό κάπως είχε βελτιωθεί η θέση μας μετά το μπρέξι.
Οι Άγγλοι ήταν οι πρωταθλητές μεταξύ των σκοπιανών αλλά η Ευρώπη δεν είχε πιά ανάγκη να τους παρακαλάει να μην φύγουν.
Μέτραγε λίγο υπέρ ημών αυτό, αλλά το Σύριζα έσπευσε να τα κάνει όπως τα έκανε.
Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου δυστυχώς δεν διορθώνεται.
Δεν ξέρω τι θα κάνει η ΝΔ και επίσης δεν ξέρω πως θα εισπράξει ο κόσμος τυχόν απόφαση της να παραμείνει η συμφωνία, αλλά μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου δυστυχώς δεν διορθώνεται.
Τα ανεύθυνα αβγά συνείργησαν βοηθώντας τον Σύριζα να γίνει κυβέρνηση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόταση για δημοψήφισμα για το σκοπιανό.
- metaxoskolikas
Re: Πρόταση για δημοψήφισμα για το σκοπιανό.
- wooded glade
Θα έφτανε το 151 μαζί με τον άλλον. Πως ;metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 21:06Ακόμη και να προσθέταμε όλο το ποσοστό της Χ.Α. στη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι θα έβγαινε.wooded glade έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 21:03 Για το σκοπιανό κάπως είχε βελτιωθεί η θέση μας μετά το μπρέξι.
Οι Άγγλοι ήταν οι πρωταθλητές μεταξύ των σκοπιανών αλλά η Ευρώπη δεν είχε πιά ανάγκη να τους παρακαλάει να μην φύγουν.
Δεν ξέρω τι θα κάνει η ΝΔ και επίσης δεν ξέρω πως θα εισπράξει ο κόσμος τυχόν απόφαση της να παραμείνει η συμφωνία, αλλά μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου δυστυχώς δεν διορθώνεται.
Δεν με νοιάζει εμένα, τα αβγά πρέπει να είναι στην ξεπαρεού από την ΝΔ, αλλά το παίζετε και ... θύματα του κομμουνιστοσυμμοριτισμού. Προδότες είσαστε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- metaxoskolikas
εντάξει, τα ίδια έλεγαν και οι συριζαίοι για τον λαφαζάνη το καλοκαίρι του 2015 επειδή δεν τους ακολούθησε στην κωλοτούμπαwooded glade έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 21:50Θα έφτανε το 151 μαζί με τον άλλον. Πως ;metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 21:06Ακόμη και να προσθέταμε όλο το ποσοστό της Χ.Α. στη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι θα έβγαινε.wooded glade έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 21:03 Για το σκοπιανό κάπως είχε βελτιωθεί η θέση μας μετά το μπρέξι.
Δεν με νοιάζει εμένα, τα αβγά πρέπει να είναι στην ξεπαρεού από την ΝΔ, αλλά το παίζετε και ... θύματα του κομμουνιστοσυμμοριτισμού. Προδότες είσαστε.
- Highlander
Καλή ιδέα αυτή για να αποφευχθούν τα σαμποτάζ ιστορικών συμφωνιών που επαναφέρουν τη σταθερότητα στα βαλκάνια από.... "μακεδονομάχους".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση