Εμένα ρωτάς;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιάννης Ξενάκης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Ιάννης Ξενάκης
τον sys3x αλλά παρέθεσα αυτό το post για να το δείτε και οι δύο. Ωστόσο φαίνεται να γνωρίζεις κι εσύ ποια είναι η Κ αφού λες ότι δεν μιλάς για αυτή. Τι είναι αυτά τα μυστικοπαθή;
Το σαρπ φαίνεται ότι γνωρίζει την Ελληνίδα φοιτήτρια στο ιρκαμ και ότι δεν μας λέει ανέκδοτα, ας μας πει Στάθη γιατί να μη μας πει, πλάκα θα έχει, σιγά. 
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η Κούλα (μπορεί κι ο Κούλης).ST48410 έγραψε: 02 Μαρ 2021, 12:25 τον sys3x αλλά παρέθεσα αυτό το post για να το δείτε και οι δύο. Ωστόσο φαίνεται να γνωρίζεις κι εσύ ποια είναι η Κ αφού λες ότι δεν μιλάς για αυτή. Τι είναι αυτά τα μυστικοπαθή;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 02 Μαρ 2021, 17:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ρε μουσικάρα σύξιλε, αφού όλα τα ξέρεις. Η δικιά μου ήταν φοιτήτρια μουσικής, αλλά ουχί στο Ιρκάμ. Άλλωστε πάνε αιώνες από τότε, δεν είμαστε νιάνιαρα εμείς. Επίσης πάω στοίχημα ότι δεν έχεις ακούσει ούτε μισή καντάτα του Μπαχ, μόνο τα κλειδοκύμβαλα που έπαιζες στο ωδείο με τη δασκάλα σου.sys3x έγραψε: 02 Μαρ 2021, 12:42 Το σαρπ φαίνεται ότι γνωρίζει την Ελληνίδα φοιτήτρια στο ιρκαμ και ότι δεν μας λέει ανέκδοτα, ας μας πει Στάθη γιατί να μη μας πει, πλάκα θα έχει, σιγά.![]()
Σε είχα για λογικό. Μήπως το πολύ πχόρουμ σε έβλαψε;ST48410 έγραψε: 02 Μαρ 2021, 12:25 Ωστόσο φαίνεται να γνωρίζεις κι εσύ ποια είναι η Κ αφού λες ότι δεν μιλάς για αυτή.
Καλά, κάποια στιγμή θα μου πείτε για την Κ. Θυμάμαι από παλιά μια σχετική αναφορά μάλλον της γυναίκας του και νόμιζα ότι αναφέρεστε σε αυτό και γιαυτό ρώτησα. Έψαξα αλλά δεν την βρήκα. Έλεγε για κάποια δεσποινίδα που κάθισε δίπλα τους σε κάποιο γεύμα ή κάτι τέτοιο. Αν ξέρει κανείς το βάζει. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει κάποια ιδιαίτερη αξία για το νήμα.
Εἰρήνη ὑμῖν. Τον ίδιο θεό πιστεύετε.sharp έγραψε: 02 Μαρ 2021, 17:24Ρε μουσικάρα σύξιλε, αφού όλα τα ξέρεις. Η δικιά μου ήταν φοιτήτρια μουσικής, αλλά ουχί στο Ιρκάμ. Άλλωστε πάνε αιώνες από τότε, δεν είμαστε νιάνιαρα εμείς. Επίσης πάω στοίχημα ότι δεν έχεις ακούσει ούτε μισή καντάτα του Μπαχ, μόνο τα κλειδοκύμβαλα που έπαιζες στο ωδείο με τη δασκάλα σου.sys3x έγραψε: 02 Μαρ 2021, 12:42 Το σαρπ φαίνεται ότι γνωρίζει την Ελληνίδα φοιτήτρια στο ιρκαμ και ότι δεν μας λέει ανέκδοτα, ας μας πει Στάθη γιατί να μη μας πει, πλάκα θα έχει, σιγά.![]()
ΥΓ. Για κάποιο λόγο κι εγώ είχα την εντύπωση ότι είσαι σχετικά μικρός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 02 Μαρ 2021, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οσο και να επιμείνεις δεν πρόκειται να σού πω τίποτε και ποτέ για την Κ., διότι απλούστατα δεν την ξέρω. Μόνον τον κύριο Κ. από την Δίκη του Κάφκα γνωρίζω. Αλλά για ποιανού τη γυναίκα μιλάς, μπερδεύτηκα τώρα.ST48410 έγραψε: 02 Μαρ 2021, 17:48Καλά, κάποια στιγμή θα μου πείτε για την Κ. Θυμάμαι από παλιά μια σχετική αναφορά μάλλον της γυναίκας του και νόμιζα ότι αναφέρεστε σε αυτό και γιαυτό ρώτησα. Έψαξα αλλά δεν την βρήκα. Έλεγε για κάποια δεσποινίδα που κάθισε δίπλα τους σε κάποιο γεύμα ή κάτι τέτοιο. Αν ξέρει κανείς το βάζει. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει κάποια ιδιαίτερη αξία για το νήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 02 Μαρ 2021, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενδιαφέρον, τι στοίχημα χάνεις είπαμε;sharp έγραψε: 02 Μαρ 2021, 17:24Ρε μουσικάρα σύξιλε, αφού όλα τα ξέρεις. Η δικιά μου ήταν φοιτήτρια μουσικής, αλλά ουχί στο Ιρκάμ. Άλλωστε πάνε αιώνες από τότε, δεν είμαστε νιάνιαρα εμείς. Επίσης πάω στοίχημα ότι δεν έχεις ακούσει ούτε μισή καντάτα του Μπαχ, μόνο τα κλειδοκύμβαλα που έπαιζες στο ωδείο με τη δασκάλα σου.sys3x έγραψε: 02 Μαρ 2021, 12:42 Το σαρπ φαίνεται ότι γνωρίζει την Ελληνίδα φοιτήτρια στο ιρκαμ και ότι δεν μας λέει ανέκδοτα, ας μας πει Στάθη γιατί να μη μας πει, πλάκα θα έχει, σιγά.![]()
Έχω κάτι στο μυαλό μου πάντως αν ενδιαφέρεσαι ε.
.
.
ST48410 έγραψε: 02 Μαρ 2021, 17:55Εἰρήνη ὑμῖν. Το ίδιο θεό πιστεύετε.sharp έγραψε: 02 Μαρ 2021, 17:24Ρε μουσικάρα σύξιλε, αφού όλα τα ξέρεις. Η δικιά μου ήταν φοιτήτρια μουσικής, αλλά ουχί στο Ιρκάμ. Άλλωστε πάνε αιώνες από τότε, δεν είμαστε νιάνιαρα εμείς. Επίσης πάω στοίχημα ότι δεν έχεις ακούσει ούτε μισή καντάτα του Μπαχ, μόνο τα κλειδοκύμβαλα που έπαιζες στο ωδείο με τη δασκάλα σου.sys3x έγραψε: 02 Μαρ 2021, 12:42 Το σαρπ φαίνεται ότι γνωρίζει την Ελληνίδα φοιτήτρια στο ιρκαμ και ότι δεν μας λέει ανέκδοτα, ας μας πει Στάθη γιατί να μη μας πει, πλάκα θα έχει, σιγά.![]()
![]()
ΥΓ. Για κάποιο λόγο κι εγώ είχα την εντύπωση ότι είσαι σχετικά μικρός.
.
.
Κάτι λάθος πρέπει να έχω κάνει. Θα αρχίσω να ακούω συστηματικά Ξενάκη.
- Sid Vicious
Aκου εμενα, για πλακα τον εχω τον Ξενακη, ακου αποδομηση της μουσικης που κανω, μηχανη του κιμα, γυαλινα ποτηρια και καραφες, ταψια και καποια samples ουρλιαχτων, ποιος ειναι ο Ξενακης δηλαδη
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
του Ξενάκη.sharp έγραψε: 02 Μαρ 2021, 18:00Οσο και να επιμείνεις δεν πρόκειται να σού πω τίποτε και ποτέ για την Κ., διότι απλούστατα δεν την ξέρω. Μόνον τον κύριο Κ. από την Δίκη του Κάφκα γνωρίζω. Αλλά για ποιανού τη γυναίκα μιλάς, μπερδεύτηκα τώρα.ST48410 έγραψε: 02 Μαρ 2021, 17:48Καλά, κάποια στιγμή θα μου πείτε για την Κ. Θυμάμαι από παλιά μια σχετική αναφορά μάλλον της γυναίκας του και νόμιζα ότι αναφέρεστε σε αυτό και γιαυτό ρώτησα. Έψαξα αλλά δεν την βρήκα. Έλεγε για κάποια δεσποινίδα που κάθισε δίπλα τους σε κάποιο γεύμα ή κάτι τέτοιο. Αν ξέρει κανείς το βάζει. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει κάποια ιδιαίτερη αξία για το νήμα.
Δεν ξέρω γιατί μιλάς για αποδόμηση της μουσικής με αυτά. Έλκουν την καταγωγή τους σε ένα κάπως διαφορετικό κλάδο της ηλεκτρακουστικής μουσικής. Pierre Schaeffer, Études de bruits (1948)Sid Vicious έγραψε: 02 Μαρ 2021, 18:31 Aκου εμενα, για πλακα τον εχω τον Ξενακη, ακου αποδομηση της μουσικης που κανω, μηχανη του κιμα, γυαλινα ποτηρια και καραφες, ταψια και καποια samples ουρλιαχτων, ποιος ειναι ο Ξενακης δηλαδη![]()
Από τότε βέβαια έχει κυλήσει πολύ νερό και έχουν γίνει πολλά πράγματα κατά διάφορους τρόπους