προφανως δεν υπαρχει τιποτεlikosmokeses έγραψε: 01 Μαρ 2021, 22:26![]()
Όχι μόνο αυτό αλλά και το γεγονός οτι ο Τράγκας αποτελεί λόγο να ανοίξει νήμα απο την Γαλή μεταξύ άλλων!
Τί έγινε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εθνοζαίοι
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Εθνοζαίοι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Beria έγραψε: 01 Μαρ 2021, 21:34Ώπα!
Ο Μπογδάνος είναι ο πιο μαλακας
Ο Άδωνις είναι ο πιο εκνευριστικος
Ο Τράγκας όμως είναι ο πιο αντιπαθητικός με διαφορά. Και η πιο λαμογόφατσα. Νυφίτσα.
Αν η δεξιά είχε φατσα θα είχε τη μουτσούνα του

Υπάρχουν και ακόμα πιο αντιπαθητικοι.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
άλλοι 2panos291 έγραψε: 01 Μαρ 2021, 22:30Beria έγραψε: 01 Μαρ 2021, 21:34Ώπα!Σενέκας έγραψε: 01 Μαρ 2021, 21:06
Μη σ'ακούσει ο Μπογδάνος και στεναχωρηθεί. Τόση προσπάθεια έχει κάνει
Ο Τράγκας όμως είναι ο πιο αντιπαθητικός με διαφορά. Και η πιο λαμογόφατσα. Νυφίτσα.

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Η απλούστερη εξήγηση είναι αυτή που είπα: Για αρκετούς από εμάς τους εθνικίζοντες δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης, θεωρούμε δεδομένο το ποιό είναι το σωστό. Άλλοι μπορεί να διαφωνούν αλλά γι' αυτούς που θεωρείται αδιαμφισβήτητο δεν υπάρχει θέμα προς συζήτηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μαρ 2021, 20:39Αυτός πάντως δεν είναι το ξυράφι του Occam, που λέει ότι η απλούστερη εξήγηση είναι η σωστή και ουδεμία σχέση έχει με "πρέπει" ή με ηθική.Green Dragon έγραψε: 01 Μαρ 2021, 20:32Ας εφαρμόσουμε το ξυράφι του Όκαμ: Το θέμα δεν χωρά συζήτηση, ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος και δεν πρέπει να δικαιούται ούτε άδειες ούτε αγροτικές φυλακές. Είναι τόσο αυτονόητο αυτό για κάποιους που δεν έχει νόημα να εμπλακούν σε συζήτηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2021, 16:38 Από το 5.20 ξεκαθαρίζει το θέμα και δίνει απάντηση στο ερώτημα για την απουσία των πανταχού παρόντων "εθνικιστών" του πχόρουμ από τα θέματα αναφορικά με τον Κουφοντίνα.
![]()
Ένας από αυτούς είμαι και εγώ.
- Dwarven Blacksmith
Εξήγηση για ποιο πράγμα; Ποια είναι η απορία;Green Dragon έγραψε: 01 Μαρ 2021, 22:34Η απλούστερη εξήγηση είναι αυτή που είπα: Για αρκετούς από εμάς τους εθνικίζοντες δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης, θεωρούμε δεδομένο το ποιό είναι το σωστό. Άλλοι μπορεί να διαφωνούν αλλά γι' αυτούς που θεωρείται αδιαμφισβήτητο δεν υπάρχει θέμα προς συζήτηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μαρ 2021, 20:39Αυτός πάντως δεν είναι το ξυράφι του Occam, που λέει ότι η απλούστερη εξήγηση είναι η σωστή και ουδεμία σχέση έχει με "πρέπει" ή με ηθική.Green Dragon έγραψε: 01 Μαρ 2021, 20:32
Ας εφαρμόσουμε το ξυράφι του Όκαμ: Το θέμα δεν χωρά συζήτηση, ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος και δεν πρέπει να δικαιούται ούτε άδειες ούτε αγροτικές φυλακές. Είναι τόσο αυτονόητο αυτό για κάποιους που δεν έχει νόημα να εμπλακούν σε συζήτηση.
Ένας από αυτούς είμαι και εγώ.
Προσπαθείς να το ταιριάξεις κάπου που δεν ταιριάζει.
Jolly Roger έγραψε: 01 Μαρ 2021, 22:32άλλοι 2panos291 έγραψε: 01 Μαρ 2021, 22:30Beria έγραψε: 01 Μαρ 2021, 21:34
Ώπα!
![]()
ο πρώτος δεν φαίνεται, τον δεύτερο μόνο βλέπω
ένας μπασκετικός δεν είναι;
δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα
εδιτ
Α! τώρα τον είδα
Ο Ηλίας! Ρε ο Ηλίας
έχω να πω πολλά για τον Ηλία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Ηλίας Κανέλλης ο πρώτοςBeria έγραψε: 01 Μαρ 2021, 22:39
ο πρώτος δεν φαίνεται, τον δεύτερο μόνο βλέπω
ένας μπασκετικός δεν είναι;
δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα
Παπαδογιάννης ο δεύτερος
- Eθνικοκοινωνιστης
κανελλης ο σημιτανθρωπος
οταν το κκε εσωτερικου δλδ ο τροτσκισμος συναντα τον νεοφιλελευθερισμο
οταν το κκε εσωτερικου δλδ ο τροτσκισμος συναντα τον νεοφιλελευθερισμο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι λέω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μαρ 2021, 22:35 Εξήγηση για ποιο πράγμα; Ποια είναι η απορία;
Για κάποιους τα του Κουφοντίνα είναι θέμα προς συζήτηση, για κάποιους άλλους, όχι. Είναι τόσο ξεκάθαρα που δεν χωράει καμία συζήτηση. Έγινε κατανοητό;
Η Γαλή προσπάθησε να δείξει ότι οι εθνικιστές του phorum (όποιοι κι αν είναι αυτοί και όπως και να ερμηνεύεται ο όρος) λειτουργούν σαν δεκανίκια του Συριζα και αυτός είναι ο λόγος που δεν ασχολήθηκαν με τον Κουφοντίνα. Εγώ είπα ότι αυτό είναι Λαμία μέσω Θεσσαλονίκης και επικαλέστηκα το ξυράφι του Όκαμ. Πιο λιανά δεν μπορώ να το κάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
αυτό!Jolly Roger έγραψε: 01 Μαρ 2021, 20:23προσπαθεί να μιμηθεί τον Μητσικώστα που μιμούνταν τον Τράγκα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Ααα οκ. Το μπολντ προφανώς το είχα καταλάβει, το υπογραμμισμένο έλειπε. Μάλλον φταίει που δεν πάτησα το βίντεο.Green Dragon έγραψε: 01 Μαρ 2021, 22:43Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι λέω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μαρ 2021, 22:35 Εξήγηση για ποιο πράγμα; Ποια είναι η απορία;
Για κάποιους τα του Κουφοντίνα είναι θέμα προς συζήτηση, για κάποιους άλλους, όχι. Είναι τόσο ξεκάθαρα που δεν χωράει καμία συζήτηση. Έγινε κατανοητό;
Η Γαλή προσπάθησε να δείξει ότι οι εθνικιστές του phorum (όποιοι κι αν είναι αυτοί και όπως και να ερμηνεύεται ο όρος) λειτουργούν σαν δεκανίκια του Συριζα και αυτός είναι ο λόγος που δεν ασχολήθηκαν με τον Κουφοντίνα. Εγώ είπα ότι αυτό είναι Λαμία μέσω Θεσσαλονίκης και επικαλέστηκα το ξυράφι του Όκαμ. Πιο λιανά δεν μπορώ να το κάνω.
My bad.
- Μαυροβασίλης
οι εκπομπές του επί εσωκομματικών νδ 09 ήταν έπος, κορυφή η χαβαη του κατελανου με δον μπουχε και η επόμενη των εκλογώνJolly Roger έγραψε: 01 Μαρ 2021, 20:23προσπαθεί να μιμηθεί τον Μητσικώστα που μιμούνταν τον Τράγκα.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Καλησπέρα γατούλα...ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2021, 16:38 Και ναι, είναι και πάλι εδώ.
Σα να μην πέρασε μια μέρα.
Και ο Τράγκας με το κουφοντίνικο φανελλάκι.![]()
Από το 5.20 ξεκαθαρίζει το θέμα και δίνει απάντηση στο ερώτημα για την απουσία των πανταχού παρόντων "εθνικιστών" του πχόρουμ από τα θέματα αναφορικά με τον Κουφοντίνα.
![]()
Εγώ δεν προσπαθώ να δείξω τίποτα, ούτε να πάω Λαμία μέσω Θεσσαλονίκης.Green Dragon έγραψε: 01 Μαρ 2021, 22:43Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι λέω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μαρ 2021, 22:35 Εξήγηση για ποιο πράγμα; Ποια είναι η απορία;
Γράφω απλώς γι' αυτό που βλέπω.
Και για να επικαλεστώ κι εγώ το ξυράφι του Όκαμ, βρίσκω την πιο κοινή του εφαρμογή εδώ.

Θα δείχνουν τ' άστρα ενώ ξαναξυρίζουν το μουστάκι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.