Σα να μην πέρασε μια μέρα.
Και ο Τράγκας με το κουφοντίνικο φανελλάκι.
Από το 5.20 ξεκαθαρίζει το θέμα και δίνει απάντηση στο ερώτημα για την απουσία των πανταχού παρόντων "εθνικιστών" του πχόρουμ από τα θέματα αναφορικά με τον Κουφοντίνα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν ξέρεις; Υπέθεσα ότι μιμείται κάποιον from the olden times.
προσπαθεί να μιμηθεί τον Μητσικώστα που μιμούνταν τον Τράγκα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μαρ 2021, 20:18 δηλαδή τώρα σοβαρά
θα βρεθεί άτομο να ψηφίσει το τραγκοκόμμα;

O Γεωργιάδης δεν χάνει σε αυτό το αγώνισμα.
Ας εφαρμόσουμε το ξυράφι του Όκαμ: Το θέμα δεν χωρά συζήτηση, ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος και δεν πρέπει να δικαιούται ούτε άδειες ούτε αγροτικές φυλακές. Είναι τόσο αυτονόητο αυτό για κάποιους που δεν έχει νόημα να εμπλακούν σε συζήτηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2021, 16:38 Από το 5.20 ξεκαθαρίζει το θέμα και δίνει απάντηση στο ερώτημα για την απουσία των πανταχού παρόντων "εθνικιστών" του πχόρουμ από τα θέματα αναφορικά με τον Κουφοντίνα.
![]()
Αυτός πάντως δεν είναι το ξυράφι του Occam, που λέει ότι η απλούστερη εξήγηση είναι η σωστή και ουδεμία σχέση έχει με "πρέπει" ή με ηθική.Green Dragon έγραψε: 01 Μαρ 2021, 20:32Ας εφαρμόσουμε το ξυράφι του Όκαμ: Το θέμα δεν χωρά συζήτηση, ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος και δεν πρέπει να δικαιούται ούτε άδειες ούτε αγροτικές φυλακές. Είναι τόσο αυτονόητο αυτό για κάποιους που δεν έχει νόημα να εμπλακούν σε συζήτηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2021, 16:38 Από το 5.20 ξεκαθαρίζει το θέμα και δίνει απάντηση στο ερώτημα για την απουσία των πανταχού παρόντων "εθνικιστών" του πχόρουμ από τα θέματα αναφορικά με τον Κουφοντίνα.
![]()
Ένας από αυτούς είμαι και εγώ.
Είναι ντροπή για τον ίδιο να ζητά τέτοια πράγματα. Πρόκειται για συνειδητό αμετανόητο δολοφόνο.Green Dragon έγραψε: 01 Μαρ 2021, 20:32Ας εφαρμόσουμε το ξυράφι του Όκαμ: Το θέμα δεν χωρά συζήτηση, ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος και δεν πρέπει να δικαιούται ούτε άδειες ούτε αγροτικές φυλακές. Είναι τόσο αυτονόητο αυτό για κάποιους που δεν έχει νόημα να εμπλακούν σε συζήτηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2021, 16:38 Από το 5.20 ξεκαθαρίζει το θέμα και δίνει απάντηση στο ερώτημα για την απουσία των πανταχού παρόντων "εθνικιστών" του πχόρουμ από τα θέματα αναφορικά με τον Κουφοντίνα.
![]()
Ένας από αυτούς είμαι και εγώ.
Μη σ'ακούσει ο Μπογδάνος και στεναχωρηθεί. Τόση προσπάθεια έχει κάνει