!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Οταν οι ανταρτες θα μπουνε στην Αθηνα,
θα αγορασω δυο-τρεις μονο για την φασινα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Orion22

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:31
Orion22 έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:15 κάλφας; :lol:
Πω, βρήκα καλύτερο:

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΜΕΡΣ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΣΤHΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ
Η APPLE ΘΑ ΧΕΙ ΣΟΒΙΕΤ ΚΑΙ ΣΗΜΑ Τ' ΑΒΟΚΑΝΤΟ
...την σογια θα γεμίσουνε με αβοκάντο κιμτσι**

**μην ρωτάς :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 28 Φεβ 2021, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Nostalgia έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:36 Οταν οι ανταρτες θα μπουνε στην Αθηνα,
θα αγορασω δυο-τρεις μονο για την φασινα.
:+1:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Όταν οι αντάρτες θα μπούνε στην Αθήνα στις μάνες τους θα δώσουμε τα πιο μεγάλα κρίνα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Scouser έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:27
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:05
Scouser έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:00
Όχι. Εσύ πάντως σίγουρα γκαβλώνεις στην προοπτική να μετονομαστεί η πλατεία Συντάγματος σε πλατεία Κουφοντίνα, δεν χρειάζεται να ρωτήσω.
Γάταρος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:00
Γκ@βλώνεις με δολοφονίες, σύντροφε; Η αριστερά λέει "τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε". Δεν έχει υπάρξει καμία συμφιλίωση με τους αμετανότητους δολοφόνους και προδότες. Σταματήσαμε να πολεμάμε μαζί τους γιατί τους τσακίσαμε, όχι γιατί συμφιλιωθήκαμε.

Πότε υποστήριξα εγώ την τρομοκρατία, ρε κοινοί συκοφάντες;

Δεν έχετε λίγη τσίπα πάνω σας;

Απαιτώ να μου δείξετε μια τοποθέτηση μου υπέρ των τρομοκρατών.
Τότε που υποστηρίξαμε και εμείς τα ξερονήσια καλό μου, που θίχτηκες κιόλας. Η μόνη διαφορά μας είναι πως εγώ πράγματι δεν υποστηρίζω τα ξερονήσια, ενώ εσύ ανήκεις στην κατηγορία εγώ δεν υποστηρίζω την τρομοκρατία, αλλά...
Μιλάς για τις ίδιες περσόνες που ανάλογα με την περίπτωση κάνουν το ''ναι μεν αλλά...'' σημαία. Δεν θα βρεις άκρη. Το ίδιο είχε γίνει πριν 1,5 μήνα με την εισβολή των ούγκανων στο Καπιτώλιο όταν επιφανής πχουρουμική προσωπικότητα με δικαιώματα πιέστηκε λίγο παραπάνω από τον Sid Vicious και τον Green Dragon που του επεσήμαναν (ίσως και λίγο άκομψα) πως δεν τηρούσε την ίδια στάση για ανάλογες περιπτώσεις και εκείνος απάντησε σβήνοντας δημοσιεύσεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Orion22 έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:36
Orion22 έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:15 κάλφας; :lol:
Πω, βρήκα καλύτερο:

Ε όχι, πρέπει να ρωτήσω την πρώτη στροφή.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

όταν οι έξερς εισπράξουμε το νοίκι
οι ζούμερς θα λειώνουνε ξανά στο χαμαλίκι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:41
Orion22 έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:36
Πω, βρήκα καλύτερο:

Ε όχι, πρέπει να ρωτήσω την πρώτη στροφή.
βελτίωση στο αρχικό του κάλφα με το πισι

θέλω και γω όμως να μάθω τι θα απαντούσες σε υποθετικό μα δεν πάει
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Λετε για τα ξερονησια σαν να ειναι κατι κακο.

viewtopic.php?f=11&t=28124
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 18:58 Δεν μπορούν να του δώσουν ανσισθησία; Πώς το κάνουν στα γερόντια που είναι με άνοια; Θεωρώ ότι στοιχειοθετείται ακαταλόγιστο λόγω ακραίας ναρκισιστικής διαταρραχής (ειρήσθω εν παρόδω δεν θα έπρεπε να έχει ισχύ το DNR που έδωσε)
Τι να σού πω, γιατρός δεν είμαι για να ξέρω. Ξέρω πάντως ότι οι ασθενείς με άνοια δεν αντιστέκονται. Διάβασα επίσης ότι καμιά ιατρική πράξη δεν επιτρέπεται χωρίς την συγκατάθεση του ασθενή (αυτό για την αναισθησία). Νομίζω ότι η μέθοδος αναγκαστικής σίτισης, σε ανθρώπους που δεν συνεργάζονται και αντιστέκονται, είναι περίπου αυτή που δείχνει το βίντεο και πρόκειται για μαρτύριο.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Παρεμπιπτόντως, εάν το υπουργείο δεν είχε πεισμώσει και πέρναγε τον Κουφοντίνα μια (1) ημέρα από τον Κορυδαλλό, μετά θα μπορούσε να τον πάει όπου στο διάβολο ήθελε (το υπουργείο). Αυτό θα ήταν απολύτως νομότυπο και ο Κουφοντίνας δεν θα είχε απολύτως κανένα νομικό έρεισμα στην όποια διαμαρτυρία του.
Τώρα τα έχουν κάνει ρόιδο.
Μέχρι και ο Καρακούσης τους κράζει.

https://twitter.com/akarakousis/status/ ... 22567?s=20
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Ναύτης έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:50 Παρεμπιπτόντως, εάν το υπουργείο δεν είχε πεισμώσει και πέρναγε τον Κουφοντίνα μια (1) ημέρα από τον Κορυδαλλό, μετά θα μπορούσε να τον πάει όπου στο διάβολο ήθελε. Αυτό θα ήταν απολύτως νομότυπο και ο Κουφοντίνας δεν θα είχε απολύτως κανένα νομικό έρεισμα στην όποια διαμαρτυρία του.
Τι λες ρε παιδί μου. Αυτό ακριβώς δηλαδή που έλεγα και εγώ μερικές σελίδες πιο πάνω, όταν σου εξηγούσα ότι το πνεύμα του νόμου δεν παραβιάζεται επ' ουδενί από τη στάση του Υπουργείου, γιατί αυτό που έγραψες τώρα (δηλαδή η διακριτική ευχέρεια του κράτους να μεταφέρει τον οποιονδήποτε κρατούμενο σε όποια φυλακή το κρίνει σκόπιμο) προβλέπεται στον Σωφρονιστικό Κώδικα. :lol: Είναι συγκινητικό πάντως που ο Κουφοντίνας ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την τήρηση και της πιο ασήμαντης λεπτομέρειας της ποινικής νομοθεσίας, που είναι πρόθυμος να θυσιάσει και την ζωή του. :a040:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:13
ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΛΛΕΝΙΑΛΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ PC
Αυτό δεν παίζει
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Scouser έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:54
Ναύτης έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:50 Παρεμπιπτόντως, εάν το υπουργείο δεν είχε πεισμώσει και πέρναγε τον Κουφοντίνα μια (1) ημέρα από τον Κορυδαλλό, μετά θα μπορούσε να τον πάει όπου στο διάβολο ήθελε. Αυτό θα ήταν απολύτως νομότυπο και ο Κουφοντίνας δεν θα είχε απολύτως κανένα νομικό έρεισμα στην όποια διαμαρτυρία του.
Τι λες ρε παιδί μου. Αυτό ακριβώς δηλαδή που έλεγα και εγώ μερικές σελίδες πιο πάνω, όταν σου εξηγούσα ότι το πνεύμα του νόμου δεν παραβιάζεται επ' ουδενί από τη στάση του Υπουργείου, γιατί αυτό που έγραψες τώρα (δηλαδή η διακριτική ευχέρεια του κράτους να μεταφέρει τον οποιονδήποτε κρατούμενο σε όποια φυλακή το κρίνει σκόπιμο) προβλέπεται στον Σωφρονιστικό Κώδικα. :lol: Είναι συγκινητικό πάντως που ο Κουφοντίνας ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την τήρηση και της πιο ασήμαντης λεπτομέρειας της ποινικής νομοθεσίας, που είναι πρόθυμος να θυσιάσει και την ζωή του. :a040:
Η διαφορά είναι ότι ο Κουφοντίνας δεν πέρασε ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ από τον Κορυδαλλό, όπως ο νόμος ορίζει.
Κατάλαβες;
Δεν υπάρχουν "ασήμαντες λεπτομέρειες" στον νόμο. Μια πράξη είτε είναι νόμιμη είτε είναι παράνομη. Στο δημόσιο δίκαιο, μάλιστα, επιτρέπεται μόνον ότι προβλέπεται από τον νόμο. Όλα τ' άλλα είναι παράνομα.
ΑΝ το υπουργείο είχε ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες, αντί για πείσματα, ΤΟΤΕ δεν θα είχε νομικό έρεισμα η διαμαρτυρία Κουφοντίνα.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:39
Scouser έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:27
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:05

Πότε υποστήριξα εγώ την τρομοκρατία, ρε κοινοί συκοφάντες;

Δεν έχετε λίγη τσίπα πάνω σας;

Απαιτώ να μου δείξετε μια τοποθέτηση μου υπέρ των τρομοκρατών.
Τότε που υποστηρίξαμε και εμείς τα ξερονήσια καλό μου, που θίχτηκες κιόλας. Η μόνη διαφορά μας είναι πως εγώ πράγματι δεν υποστηρίζω τα ξερονήσια, ενώ εσύ ανήκεις στην κατηγορία εγώ δεν υποστηρίζω την τρομοκρατία, αλλά...
Μιλάς για τις ίδιες περσόνες που ανάλογα με την περίπτωση κάνουν το ''ναι μεν αλλά...'' σημαία. Δεν θα βρεις άκρη. Το ίδιο είχε γίνει πριν 1,5 μήνα με την εισβολή των ούγκανων στο Καπιτώλιο όταν επιφανής πχουρουμική προσωπικότητα με δικαιώματα πιέστηκε λίγο παραπάνω από τον Sid Vicious και τον Green Dragon που του επεσήμαναν (ίσως και λίγο άκομψα) πως δεν τηρούσε την ίδια στάση για ανάλογες περιπτώσεις και εκείνος απάντησε σβήνοντας δημοσιεύσεις. :lol:
Ως και μπαν εφαγα για αυτο :smt005: (μιας και τον αποκάλεσα με τον οξύτατο χαρακτηρισμό "χαζος") :lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”